Verslag ter plaatse over de oorlog tegen vitaminen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Verslag ter plaatse over de oorlog tegen vitaminen

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

"Als u echt gezond wilt zijn, moet u er rekening mee houden dat gezondheid geen losstaand onderwerp is. Helaas is gezondheid tegenwoordig in de eerste plaats een economische en politieke kwestie. Er zijn machten die een ontzettend grote invloed uitoefenen op de menselijke gezondheid. Ook op die van u, al wist u dat misschien nog niet. Het zou naïef zijn om met die machten geen rekening te houden. Het gaat hier om een ontzettend grote en ongewenste invloed... De vandaag overheersende economische en politieke machten streven er immers niet naar om de mensen massaal in blakende gezondheid te laten leven. Als u dit boekje leest, zult u zien dat ik de handschoen heb opgenomen tegen de machten die…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesrecht, Beïnvloeden, Effectief beïnvloeden, Ondernemingsraad (OR) en Ondernemen.

"Als u echt gezond wilt zijn, moet u er rekening mee houden dat gezondheid geen losstaand onderwerp is. Helaas is gezondheid tegenwoordig in de eerste plaats een economische en politieke kwestie. Er zijn machten die een ontzettend grote invloed uitoefenen op de menselijke gezondheid. Ook op die van u, al wist u dat misschien nog niet. Het zou naïef zijn om met die machten geen rekening te houden. Het gaat hier om een ontzettend grote en ongewenste invloed... De vandaag overheersende economische en politieke machten streven er immers niet naar om de mensen massaal in blakende gezondheid te laten leven. Als u dit boekje leest, zult u zien dat ik de handschoen heb opgenomen tegen de machten die de menselijke gezondheid onderdrukken. Het recht om zelf beslissingen te nemen over onze gezondheid is een onschendbaar recht. Ik ben vastbesloten mensen te helpen om dat recht volledig terug te krijgen. Het is een van de meest fundamentele mensenrechten. Ik nodig u uit op avontuur. Een spannend avontuur dat ons terugleidt naar het recht om zelf te beslissen over onze gezondheid. Ga met me mee!" - Dr. Gábor Lenkei Hoe waardevol en belangrijk zijn vitaminen dan? Het duidelijkste bewijs voor het feit dat vitaminen van groot belang zijn, is dat bepaalde belangengroepen hen al heel lang geleden de "oorlog" hebben verklaard. Aan de basis van deze aanhoudende strijd ligt het feit dat de aanvallers heel goed op de hoogte zijn van het echte belang en de echte waarde van vitaminen.

Author(s):


Gábor Lenkei

Publisher: Free Choice Benelux B.V.
Published at: December 2015
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.