Vet als brandstof

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Vet als brandstof

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

We accepteren al meer dan een eeuw de wetenschappelijke consensus dat kanker een genetische ziekte is die ontstaat als gevolg van schade aan chromosomen in de celkern. Maar wat als dit paradigma niet klopt? Wat als kanker niet het gevolg is van beschadigd DNA, maar van een niet goed werkend metabolisme als gevolg van mitochondriële disfunctie? Wat als die opzienbarende waarheid ons begrip van andere ziekten ook radicaal zou kunnen veranderen, en de weg vrij zou kunnen maken voor een radicale nieuwe benadering van optimale gezondheid? In dit baanbrekende boek, het eerste van zijn soort, legt New York Times bestsellerauteur en toonaangevende deskundige op het gebied van natuurlijke gezondheid …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Metabolisme, Solliciteren, Engels, Schriftelijke communicatie en Personal branding.

We accepteren al meer dan een eeuw de wetenschappelijke consensus dat kanker een genetische ziekte is die ontstaat als gevolg van schade aan chromosomen in de celkern. Maar wat als dit paradigma niet klopt? Wat als kanker niet het gevolg is van beschadigd DNA, maar van een niet goed werkend metabolisme als gevolg van mitochondriële disfunctie? Wat als die opzienbarende waarheid ons begrip van andere ziekten ook radicaal zou kunnen veranderen, en de weg vrij zou kunnen maken voor een radicale nieuwe benadering van optimale gezondheid? In dit baanbrekende boek, het eerste van zijn soort, legt New York Times bestsellerauteur en toonaangevende deskundige op het gebied van natuurlijke gezondheid dr. Joseph Mercola uit dat vrijwel alle ziekten door gebrekkige metabolische processen worden veroorzaakt. Hij onthult ook waardoor je metabolisme van slag raakt: schade en disfunctie in de mitochondriën, waarvan er in vrijwel elke lichaamscel duizenden actief zijn om de energie te produceren die je nodig hebt om te leven en gezond te blijven. Als een grote hoeveelheid mitochondriën beschadigd raakt, kun je niet gezond blijven. Dr. Mercola laat zien dat je qua gezondheid het heft in eigen hand kunt nemen door je lichaam van de juiste brandstof te voorzien. Deze brandstof is niet wat je denkt. Een ketogeen voedingspatroon, dat zeer weinig koolhydraten en zeer veel gezonde vetten bevat, is de beste manier om de biochemische factoren te optimaliseren die ziekte onderdrukken en je gezondheid bevorderen. De effecten van dit voedingsplan kunnen verbazingwekkend zijn, niet alleen voor de behandeling en preventie van ernstige ziekten, maar ook voor het verbeteren van de prestaties van je brein, het verhogen van je energieniveau, blijvend gewichtsverlies en nog veel meer. In dit boek lees je in duidelijke taal hoe je lichaam op moleculair niveau functioneert. Je begrijpt eindelijk welke brandstof het meest efficiënt voor je lichaam is. Het boek bevat gedetailleerde richtlijnen voor het volgen van een ketogeen voedingsplan. En je hoeft niet tientallen jaren te wachten tot metabolische mitochondriële therapie mainstream is geworden. Je kunt nu al voor een gezonder lichaam en brein zorgen. Over de auteur: Dr. Mercola is een gepassioneerde voorstander van natuurgeneeskunde, een pleitbezorger voor welzijn en een visionair die hoognodige veranderingen in het huidige gezondheidszorgsysteem heeft aangebracht. Als huisarts met meer dan dertig jaar ervaring behandelde dr. Mercola vele duizenden mensen in zijn wellnesscentrum, net buiten Chicago. In 1997 richtte hij zijn website Mercola.com op, die al 13 jaar de meest bezochte website op het gebied van natuurlijke gezondheid is. Als auteur van drie New York Times bestsellers is dr. Mercola ook te gast geweest geweest bij CNN, Fox News, ABC News, Today, Washington Unplugged van CBS en de Dr. Oz Show.

Author(s):


Joseph Mercola
Petra Versteegh-Vendelmans

Publisher: Succesboeken
Published at: June 2018
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Metabolisme.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.