Wendbaar leiderschap

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Wendbaar leiderschap

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Vandaag kan je bedrijven en werk niet meer op dezelfde manier organiseren als pakweg tien jaar geleden. Wendbaar leiderschap legt uit waarom en laat zien hoe nieuwe leiders dat intuïtief hebben begrepen. Met concrete cases uit logistiek, onderwijs, HR, communicatie en marketing toont dit boek aan hoe bedrijfsleiders en HR-managers in KMO's, groeibedrijven en grote ondernemingen de werking van hun organisatie kunnen verbeteren. Wendbaar leiderschap reikt je 10 perspectieven aan om de wendbaarheid van je bedrijf te optimaliseren met het orbit-organisatiemodel als houvast. De auteur stuurt je ten slotte op weg met enkele handige checklists en tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan. Zo help…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Holacracy, Arbeidsrecht, Getting Things Done (GTD), Lerende organisatie en Zelfsturende teams.

Vandaag kan je bedrijven en werk niet meer op dezelfde manier organiseren als pakweg tien jaar geleden. Wendbaar leiderschap legt uit waarom en laat zien hoe nieuwe leiders dat intuïtief hebben begrepen. Met concrete cases uit logistiek, onderwijs, HR, communicatie en marketing toont dit boek aan hoe bedrijfsleiders en HR-managers in KMO's, groeibedrijven en grote ondernemingen de werking van hun organisatie kunnen verbeteren. Wendbaar leiderschap reikt je 10 perspectieven aan om de wendbaarheid van je bedrijf te optimaliseren met het orbit-organisatiemodel als houvast. De auteur stuurt je ten slotte op weg met enkele handige checklists en tips waarmee je meteen aan de slag kan gaan. Zo helpt dit boek je inzetten op organisch samenwerken, autonoom beslissen en bijsturen door visueel te organiseren. Je zal meer leren over Agile, Kanban, Scrum, Sociocracy... maar ook over hoe je de Sydney-Hobart zeilrace kan winnen en wat Einstein te maken heeft met wendbaar leiderschap.

Author(s):


Els De Geyter

Publisher: Acco uitgeverij
Published at: October 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.