Wereldveroveraar

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Wereldveroveraar

YouBeDo
Logo van YouBeDo

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

'Wereldveroveraar' gaat over een psychosegevoelige man met een bipolaire stoornis, wiens werkelijkheid wordt verward met gebeurtenissen die nog plaats moeten vinden. Denkt hij. Maar in zijn hoofd is het de waarheid en staat de toekomst al vast. Zodoende raakt hij verstrikt in zijn eigen fantasierijke creaties, wat evenwel onvoorspelbare als onmogelijke situaties oplevert. Hierin volgt hij zijn eigen rode draad, beïnvloed door alles wat hij tot zich neemt. Hij blijft echter koersen op het verlangen naar liefde en genegenheid. Samen met zijn familie, vrienden en aantrekkelijke toekomstige vrouw, doorstaat hij de hachelijke en complexe elementen van het leven. De drang naar warmte, adoratie en …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Bipolaire Stoornis, Psychologie, Psychiatrie, Psychotherapie en Toegepaste psychologie.

'Wereldveroveraar' gaat over een psychosegevoelige man met een bipolaire stoornis, wiens werkelijkheid wordt verward met gebeurtenissen die nog plaats moeten vinden. Denkt hij. Maar in zijn hoofd is het de waarheid en staat de toekomst al vast. Zodoende raakt hij verstrikt in zijn eigen fantasierijke creaties, wat evenwel onvoorspelbare als onmogelijke situaties oplevert. Hierin volgt hij zijn eigen rode draad, beïnvloed door alles wat hij tot zich neemt. Hij blijft echter koersen op het verlangen naar liefde en genegenheid. Samen met zijn familie, vrienden en aantrekkelijke toekomstige vrouw, doorstaat hij de hachelijke en complexe elementen van het leven. De drang naar warmte, adoratie en heldhaftige erkenning is uitermate groots, maar de onvoorwaardelijke band met zijn engel zorgt ervoor, dat hij uiteindelijk met beide benen op de grond zou kunnen staan. Ondanks zijn duivelse krachten. Een bizarre weergave van waanbeelden, complottheorieën en fantasieën, zorgen voor een reëel en correct beeld van de geestestoestand van de auteur. Illusie blijkt uiteindelijk slechts een wapen, om onderdrukte gevoelens, slechte herinneringen en depressies te vermijden.

Author(s):


Douwe de Haan

Publisher: Brave New Books
Published at: July 2015
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.