Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

In de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (Waadi) is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten en de niet-openbare arbeidsbemiddeling geregeld. Deze wet is een aantal keren gewijzigd. Een recente wijziging hangt samen met de implementatie van de Richt­lijn 2008/104/EG van het Europees Parlement en de Raad van 19 novem­ber 2008 betref­fende uitzendarbeid, de zogenoemde ‘Uitzendrichtlijn’ (PbEU 2008, L 327). In dit boek wordt de parlementaire geschiedenis van deze wijziging behandeld. Daarbij is de volg­orde aangehouden van de parle­men­taire behandeling. In de parlementaire stukken is regelmatig verwezen naar andere wetteksten. Voor de overzichtelijkheid zijn deze wettekste…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Ambtenarenrecht, Leidinggeven, P&O / P&A (Personeel & Organisatie / Arbeid), Personeelszaken en Gezondheidszorg.

In de Wet allocatie arbeidskrachten door intermediairs (Waadi) is het ter beschikking stellen van arbeidskrachten en de niet-openbare arbeidsbemiddeling geregeld. Deze wet is een aantal keren gewijzigd. Een recente wijziging hangt samen met de implementatie van de Richt­lijn 2008/104/EG van het Europees Parlement en de Raad van 19 novem­ber 2008 betref­fende uitzendarbeid, de zogenoemde ‘Uitzendrichtlijn’ (PbEU 2008, L 327). In dit boek wordt de parlementaire geschiedenis van deze wijziging behandeld. Daarbij is de volg­orde aangehouden van de parle­men­taire behandeling. In de parlementaire stukken is regelmatig verwezen naar andere wetteksten. Voor de overzichtelijkheid zijn deze wetteksten in kaders toegevoegd. In de marge is aangegeven welk onderdeel van de parlementaire behan­de­ling aan de orde is. Over de auteurs Mr. dr. J. van Drongelen: universitair hoofddocent Sociaal Recht en Sociale Politiek Universiteit van Tilburg. Mr. A.D.M. van Rijs: docent Sociaal Recht en Sociale Politiek Universiteit van Tilburg.

Author(s):


J. van Drongelen
A.D.M. van Rijs

Publisher: Uitgeverij Paris B.V.
Published at: September 2012
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.