Wet geluidhinder

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Wet geluidhinder

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Gehoorschade, neurosen, hoofdpijn, vermoeidheid, beïnvloeding van de werkprestatie en communicatieverstoring: geluidhinder kan een scala aan klachten veroorzaken die grote invloed hebben op het dagelijks leven. De Wet geluidhinder regelt de bestrijding van geluidsoverlast door middel van maatregelen aan de bron, maatregelen ter beperking van de overdracht van het geluid naar de omgeving en maatregelen ter bescherming van de ontvanger. Dit Lexplicatiedeel is volledig aan de Wet geluidhinder gewijd. Met een inleiding en veel aantekeningen per artikel, waarin de auteur door middel van citaten uit de parlementaire geschiedenis uitleg geeft over de wet die het juridisch kader vormt voor het Neder…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Gehoorschade, neurosen, hoofdpijn, vermoeidheid, beïnvloeding van de werkprestatie en communicatieverstoring: geluidhinder kan een scala aan klachten veroorzaken die grote invloed hebben op het dagelijks leven. De Wet geluidhinder regelt de bestrijding van geluidsoverlast door middel van maatregelen aan de bron, maatregelen ter beperking van de overdracht van het geluid naar de omgeving en maatregelen ter bescherming van de ontvanger. Dit Lexplicatiedeel is volledig aan de Wet geluidhinder gewijd. Met een inleiding en veel aantekeningen per artikel, waarin de auteur door middel van citaten uit de parlementaire geschiedenis uitleg geeft over de wet die het juridisch kader vormt voor het Nederlandse geluidbeleid.

Author(s):


F.A. Deierkauf

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: November 2012
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.