Wet op de kamers van koophandel en fabrieken 1997

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Wet op de kamers van koophandel en fabrieken 1997

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De kamers van koophandel en fabrieken zijn zelfstandige bestuursorganen die tot doel hebben de economische belangen van het bedrijfsleven in hun regio te bevorderen. Ze zorgen voor het handelsregister, ze geven voorlichting aan (startende) ondernemingen en bevorderen op allerlei manieren de economische ontwikkeling. Voor een uniforme uitvoering van de registertaak en regio-overschrijdende activiteiten werken de kamers samen in de vereniging Kamer van Koophandel Nederland. De Wet op de kamers van koophandel en fabrieken 1997 regelt de inrichting van de kamers, hun taken, de samenwerking en het toezicht. De auteur voorzag zowel de wet als de bijbehorende lagere regelgeving van kernbeschrijving…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De kamers van koophandel en fabrieken zijn zelfstandige bestuursorganen die tot doel hebben de economische belangen van het bedrijfsleven in hun regio te bevorderen. Ze zorgen voor het handelsregister, ze geven voorlichting aan (startende) ondernemingen en bevorderen op allerlei manieren de economische ontwikkeling. Voor een uniforme uitvoering van de registertaak en regio-overschrijdende activiteiten werken de kamers samen in de vereniging Kamer van Koophandel Nederland. De Wet op de kamers van koophandel en fabrieken 1997 regelt de inrichting van de kamers, hun taken, de samenwerking en het toezicht. De auteur voorzag zowel de wet als de bijbehorende lagere regelgeving van kernbeschrijvingen en verhelderend commentaar. Een handig naslagwerk met veel citaten uit de parlementaire geschiedenis, jurisprudentie en officiële toelichtingen.

Author(s):


W.R. Veldhuyzen

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: November 2012
Edition: 3
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.