Wetgeving milieugevaarlijke stoffen

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Wetgeving milieugevaarlijke stoffen

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De regelgeving over milieugevaarlijke stoffen heeft de afgelopen jaren ingrijpende wijzigingen ondergaan. Zo zijn door invoering van de REACH-verordening alle bedrijven die op enigerlei wijze met chemische stoffen te maken hebben verplicht daarover informatie te verzamelen en te registreren. De Wet milieugevaarlijke stoffen kwam te vervallen en de nationale regelgeving over stoffen en producten werd opgenomen in met name titel 9.2 van de Wet milieubeheer. Dit deel bevat de besluiten, regelingen en circulaires ter uitvoering van titel 9.2 die niet op Europese verordeningen zijn gebaseerd. Met kernbeschrijvingen, inleidingen en artikelsgewijs commentaar wijst de auteur de lezer de weg in het w…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Transportplanning, Gevaarlijke stoffen & Goederen, Intern transport, Productieplanning en Transport.

De regelgeving over milieugevaarlijke stoffen heeft de afgelopen jaren ingrijpende wijzigingen ondergaan. Zo zijn door invoering van de REACH-verordening alle bedrijven die op enigerlei wijze met chemische stoffen te maken hebben verplicht daarover informatie te verzamelen en te registreren. De Wet milieugevaarlijke stoffen kwam te vervallen en de nationale regelgeving over stoffen en producten werd opgenomen in met name titel 9.2 van de Wet milieubeheer. Dit deel bevat de besluiten, regelingen en circulaires ter uitvoering van titel 9.2 die niet op Europese verordeningen zijn gebaseerd. Met kernbeschrijvingen, inleidingen en artikelsgewijs commentaar wijst de auteur de lezer de weg in het woud aan regels die de maatschappij tegen de risico's van chemische stoffen moeten beschermen.

Author(s):


J.C. Sampiemon

Publisher: Wolters Kluwer Nederland B.V.
Published at: November 2012
Edition: 2
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.