Woningcorporaties

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

De stenen bepalen niet langer het succes van een woningcorporatie. In het constant veranderende speelveld wordt het voor corporaties steeds lastiger om hun volkshuisvestelijke taak rendabel uit te voeren. Hoe pak je dat aan? Dit boek biedt een innovatieve psychologische kijk op woningcorporaties. Interessant voor bestuurders, managers en hr-managers. Het geeft je nieuwe inzichten om je corporatie succesvol te leiden en de flexibiliteit van medewerkers te stimuleren. EXTRA! Deze uitgave staat boordevol quotes van topbestuurders en toezichthouders van corporaties. De vele gesprekken met hen gaven extra inspiratie en onderbouwing. Leaufort (www.leaufort.nl) is een organisatieadviesbureau gerich…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Woningcorporaties, Woningfinanciering, Woningverhuur, Duurzaam Wonen en Agile HR.

De stenen bepalen niet langer het succes van een woningcorporatie. In het constant veranderende speelveld wordt het voor corporaties steeds lastiger om hun volkshuisvestelijke taak rendabel uit te voeren. Hoe pak je dat aan? Dit boek biedt een innovatieve psychologische kijk op woningcorporaties. Interessant voor bestuurders, managers en hr-managers. Het geeft je nieuwe inzichten om je corporatie succesvol te leiden en de flexibiliteit van medewerkers te stimuleren. EXTRA! Deze uitgave staat boordevol quotes van topbestuurders en toezichthouders van corporaties. De vele gesprekken met hen gaven extra inspiratie en onderbouwing. Leaufort (www.leaufort.nl) is een organisatieadviesbureau gericht op bedrijfskundige- en psychologische vraagstukken

Author(s):


Leaufort

Publisher: Pumbo.nl B.V.
Published at: April 2014
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.