Zorgverzekeringen en zorg over de grens

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.

Zorgverzekeringen en zorg over de grens

YouBeDo
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Karin vd Touw startte haar loopbaan in de gezondheidzorg, daarnaast studeerde zij Nederlands recht en is in 2005 afgestudeerd aan de EUR in de richtingen `Staats- en bestuursrecht en `Theorie en methode van geïntegreerde rechtswetenschap . Sinds 2006 is zij werkzaam bij de SKGZ, met name op het gebied van het Europese sociale zekerheidsrecht in samenhang met de Nederlandse zorgverzekeringen. Daarnaast publiceert zij op haar vakgebied en doet zij aan de OU onderzoek naar het evenwicht in de tripartiete relatie tussen zorgaanbieders, zorgverzekeraars en verzekerden. Op 1 januari 2006 trad de Zvw in werking waardoor de doorwerking van het Europese recht op dit gebied een nieuwe zoektocht werd. …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Telefonische Triage, Doktersassistent(e), Fysiologie, Anatomie en Huisarts.

Karin vd Touw startte haar loopbaan in de gezondheidzorg, daarnaast studeerde zij Nederlands recht en is in 2005 afgestudeerd aan de EUR in de richtingen `Staats- en bestuursrecht en `Theorie en methode van geïntegreerde rechtswetenschap . Sinds 2006 is zij werkzaam bij de SKGZ, met name op het gebied van het Europese sociale zekerheidsrecht in samenhang met de Nederlandse zorgverzekeringen. Daarnaast publiceert zij op haar vakgebied en doet zij aan de OU onderzoek naar het evenwicht in de tripartiete relatie tussen zorgaanbieders, zorgverzekeraars en verzekerden. Op 1 januari 2006 trad de Zvw in werking waardoor de doorwerking van het Europese recht op dit gebied een nieuwe zoektocht werd. Verzekerden bleven nog altijd gebruik maken van hun Europese vrije verkeersrechten en Europese socialezekerheidsrechten. Er wordt gereisd en tijdens die reizen is zorg nodig. Of er wordt gereisd om zorg in een andere lidstaat te ontvangen. Wat betekent dat voor de vergoeding van de zorg die in een andere lidstaat is genoten? En is er nu wel of geen voorafgaande toestemming nodig? Op deze vragen en nog veel meer geeft deze bundel een antwoord.

Author(s):


Karin van der Touw

Publisher: Mijnbestseller B.V.
Published at: October 2012
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.