Zwanger zijn is vreselijk!

Formaat:
Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal.
Logo van YouBeDo
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 YouBeDo heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 2 ervaringen)

Tip: klik op de knop om te starten met lezen!

Beschrijving

Jessica beschrijft in dit boek wat nergens anders zo openhartig wordt verteld. Dat zwanger zijn niet altijd een feestje is. Dat zwanger zijn onzekerheden met zich mee brengt. Dat mooie momenten vaak overschaduwd worden door ongemakken. Dat je de veranderingen van je lijf niet altijd als prachtig en geweldig ervaart maar als noodzakelijk kwaad dat bedoeld is om een kind ter wereld te brengen. De bijzonderheid in dit boek is dat twee vrouwen op bijzondere wijze een zwangerschap ingaan. De openhartigheid is openhartig en overrompelend. Kortom een boek over zwanger zijn dat geen blad voor de mond neemt, over horrormonen & theemutsen en alle roze wolken met een flinke schep zout op de korrel neem…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Zwangerschap & bevalling, Gezondheid, Jouw Loopbaan, Zelfontwikkeling en Zelfbewustzijn.

Jessica beschrijft in dit boek wat nergens anders zo openhartig wordt verteld. Dat zwanger zijn niet altijd een feestje is. Dat zwanger zijn onzekerheden met zich mee brengt. Dat mooie momenten vaak overschaduwd worden door ongemakken. Dat je de veranderingen van je lijf niet altijd als prachtig en geweldig ervaart maar als noodzakelijk kwaad dat bedoeld is om een kind ter wereld te brengen. De bijzonderheid in dit boek is dat twee vrouwen op bijzondere wijze een zwangerschap ingaan. De openhartigheid is openhartig en overrompelend. Kortom een boek over zwanger zijn dat geen blad voor de mond neemt, over horrormonen & theemutsen en alle roze wolken met een flinke schep zout op de korrel neemt.

Author(s):


Jessica van Amstel

Publisher: Brave New Books
Published at: August 2016
Edition: 1
Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.