Zeezeilers van Marken

Adres:

zuiderhaven 57
8861 ck harlingen

Beschrijving

Wie zijn de zeezeilers van marken?

In het voorjaar van 1981 startten De Zeezeilers van Marken met het geven van zeezeilopleidingen. De avontuurlijke tochten van Les Glénans, de bekende zeezeilschool in Bretagne, waren de inspiratiebron van pioniers Leo Kind en Jolien Geursen. Zij haalden echte zeezeiltochten naar Nederland om deze tak van watersport voor een groter publiek toegankelijk te maken i…

Lees de volledige beschrijving

Wie zijn de zeezeilers van marken?

In het voorjaar van 1981 startten De Zeezeilers van Marken met het geven van zeezeilopleidingen. De avontuurlijke tochten van Les Glénans, de bekende zeezeilschool in Bretagne, waren de inspiratiebron van pioniers Leo Kind en Jolien Geursen. Zij haalden echte zeezeiltochten naar Nederland om deze tak van watersport voor een groter publiek toegankelijk te maken in de vorm van een zeezeilschool. Marken was toen het hoofdkantoor. Met twee Waarschepen 900 voeren we vanuit Marken tot aan The Isles of Scilly en Bretagne.

Al gauw koos deze zeezeilschool vanwege het unieke karakter voor de Waddenzee en de zeegaten als vaargebied. Harlingen en Amsterdam zijn inmiddels onze thuishavens en de drie Centurions en een V44 varen langs de hele Nederlandse, Franse en Engelse kust. De naam Marken blijft nog even. Wij lopen het voormalige eiland van de Zuiderzee nog regelmatig aan.

De Zeezeilers van Marken hebben zich als doel gesteld zeezeilers te inspireren en nog meer plezier in zeezeilen te laten beleven. Dat resulteerde in een boeiend cursusprogramma en een reeks mooie tochten in fraaie vaargebieden. Voor zeilplezier is zeilvaardigheid cruciaal. Een kundige schipper geeft een ontspannen sfeer aan boord. Bij deze zeezeilschool kiest u voor een school met een visie. Al snel maakt u deel uit van een team en een netwerk van leuke zeilers. De Zeezeilers bieden advies, training, en zeilen met passie.

Zeezeilen spreekt tot de verbeelding: vakantie, wind en water voelen, vrijheid en grenzen verleggen. Wij als zeezeilschool laten u graag kennis maken met de diversiteit van het zeezeilen en de nautische uitdagingen. Daarvoor zoeken we voor u de beste locaties voor het opnieuw verleggen van uw grenzen. Voor velen is leren zeezeilen daarom ook een bron van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Er is daarom een breed scala aan cursussen, zeiltochten trainingen en masterclasses. Voor zowel plezier als professional. Dat kan in losse cursussen. Maar jaarlijks volgt er ook een groep mensen, een heel traject, wel of niet verspreid over langere tijd om later professioneel als Yachtmaster aan de slag te gaan. Dat kan over langere tijd, maar ook aansluitend van "Zero to Hero". Maar wat denkt u van wedstrijdzeilen, mijlen makers of adventure reizen.

Rob Bonte en staf

Wij staan u graag te woord om een geschikte zeezeiltocht uit te kiezen bij onze zeezeilschool.

We kunnen u met een nieuwsbrief ongeveer 8x per jaar op de hoogte houden van nieuws, aanbiedingen en ontwikkelingen:

Ervaring met Zeezeilers van Marken?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Zeezeilers van Marken? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Zeezeilers van Marken heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 79.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 103.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!