Ondernemerstraining ZINNERGY | De Workshop

Tijdsduur

Ondernemerstraining ZINNERGY | De Workshop

ZINNERGY
Logo van ZINNERGY

Tip: op zoek naar cursussen, trainingen of opleidingen over dit onderwerp? Bekijk enkele alternatieven!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.

ZINNERGY biedt dit product standaard aan in de volgende regio's: Haarlem

Beschrijving

ZINNERGY® begeleidt ambitieuze ondernemers om vanuit zingeving en met meer energie succesvol te ondernemen.

Als je succesvol wil zijn als ondernemer is het een waardevolle stap om vanuit je hoofd de fysieke dimensie in te stappen. Dat betekent meer in je lijf en ook meer naar buiten toe. Informatie en inzichten die je opdoet kunnen heel nuttig zijn, maar zonder concrete actie ontstaan er geen veranderingen (ook niet aan je gedrag). Een hele goeie vraag die je jezelf kan stellen is: Wat kan ik doen met al die informatie en inzichten die ik tot mij heb genomen? Hoe zet ik wat ik weet en ervaren heb, om in iets waar mijn onderneming van groeit? Veel ondernemers zijn veel geld kwijt aan trainin…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Cultuur, Sociologie, Vertrouwen, Zelfsturing, zelforganisatie & zelfmanagement en Zelfkennis & zelfinzicht.

ZINNERGY® begeleidt ambitieuze ondernemers om vanuit zingeving en met meer energie succesvol te ondernemen.

Als je succesvol wil zijn als ondernemer is het een waardevolle stap om vanuit je hoofd de fysieke dimensie in te stappen. Dat betekent meer in je lijf en ook meer naar buiten toe. Informatie en inzichten die je opdoet kunnen heel nuttig zijn, maar zonder concrete actie ontstaan er geen veranderingen (ook niet aan je gedrag). Een hele goeie vraag die je jezelf kan stellen is: Wat kan ik doen met al die informatie en inzichten die ik tot mij heb genomen? Hoe zet ik wat ik weet en ervaren heb, om in iets waar mijn onderneming van groeit? Veel ondernemers zijn veel geld kwijt aan trainingen en seminars waar ze veel inzichten opdoen en enthousiast vandaan komen. Maar we zagen dat ze vervolgens dit niet in concrete actie omzetten of niet wisten HOE dit te doen. Om een shift te maken van informatie naar transformatie zit 'm dat in het ondernemen van ACTIE vanuit een mindset die gericht is op resultaten. Dit zorgt voor persoonlijke groei én groei van je onderneming. Jij bent jouw bedrijf, weet je nog ;-)

7 april 18.30 - 21.00

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.