Cursus Bevlogenheid

Type product
Logo van ZK-Academie
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,5 ZK-Academie heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Deze cursus maakt deel uit van het pakket "Gezondheid & fit" dit pakket bestaat uit meerdere opleidingen en cursussen.

Cursus Bevlogenheid

De kracht van positieve psychologie

De online cursus Bevlogenheid laat zien wat de betekenis is van positieve psychologie op het werk. Met een woordspeling zouden we kunnen zeggen “Positieve psychologie werkt!”. We doen dat op een speciale wijze. We laten de wetenschapper steeds een voorzet geven en daarna geven we het hoofd personeelszaken van een organisatie het woord. De wetenschapper is Prof. Dr. Arnold Bakker. Hij is bij uitstek de expert op het gebied van de positieve psychologie. Het hoofd personeelszaken is Drs. Jessica van Wingerden MBA, direc…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Deze cursus maakt deel uit van het pakket "Gezondheid & fit" dit pakket bestaat uit meerdere opleidingen en cursussen.

Cursus Bevlogenheid

De kracht van positieve psychologie

De online cursus Bevlogenheid laat zien wat de betekenis is van positieve psychologie op het werk. Met een woordspeling zouden we kunnen zeggen “Positieve psychologie werkt!”. We doen dat op een speciale wijze. We laten de wetenschapper steeds een voorzet geven en daarna geven we het hoofd personeelszaken van een organisatie het woord. De wetenschapper is Prof. Dr. Arnold Bakker. Hij is bij uitstek de expert op het gebied van de positieve psychologie. Het hoofd personeelszaken is Drs. Jessica van Wingerden MBA, directeur HR bij de Koninklijke Auris Groep.

Wat maakt dat mensen zich gewoon lekker in hun vel voelen. Rond de laatste eeuwwisseling kwam die vraag steeds sterker naar voren. En daarmee werd een nieuwe tak van sport in de psychologie een feit: de positieve psychologie.

De studie in de positieve psychologie werd voor een deel duidelijk gevoed door een opmerkelijke waarneming: waarom krijgen sommige mensen bij een bepaalde werkdruk een burnout en blijven anderen niet alleen onverstoord maar kunnen kennelijk zelfs erg genieten van het werk…

Ook hier dus een zelfde omslagpunt: het gaat niet alleen om de vraag waarom iets mis gaat (burnout) maar vooral om te zien waarom het werken bij sommige mensen juist als erg plezierig wordt ervaren.

Wie erg door het onderwerp geboeid is, kan daarnaast nog de cursus Positieve Psychologie volgen. Deze cursus is geheel en al gebaseerd op een reeks interviews met prof. dr. Arnold Bakker. Uiteraard gaan we bij de cursus Positieve Psychologie dieper in op de vraag wat de plaats is van positieve psychologie binnen de psychologie.

De totale studieduur van de online cursus Bevlogenheid is 8 uur.

ZK-Academie is onderdeel van Zwaartekracht Groep B.V.

Cursussen volgen we tegenwoordig allemaal. Betaalbaar en studeren wanneer het jou uitkomt! Onze Online Academie bestaat inmiddels uit meer dan 500 e-learnings en webinars en maakt van ondernemingen lerende organisaties die zich continue willen ontwikkelen tot voorlopers in hun branche.ZK-Academie biedt cursussen aan vanaf EUR 79,=. Wij maken studeren betaalbaar.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.