Ervaringen met Autisme

9,4
Gemiddeld cijfer voor Autisme producten
Gebaseerd op 12 ervaringen
starstarstarstarstar
Kuenen
10
Psychologie college: Autisme

"Voor mij was het zeer leerzaam. De manier waarop Bram de colleges geeft blijk van een groot hart voor zijn patiënten. Daarnaast is hij helder en blijkt dat er nog veel onduidelijkheid is rondom Autisme. Hij is een onderzoeker. Dat ik er niet achter ben gekomen wat mijn fouten waren bij het examen is jammer. Wel duidelijk was weer hoe lastig het voor mij is examens te doen. Dank Bram, was mooi." - 02-11-2021 09:05

"Voor mij was het zeer leerzaam. De manier waarop Bram de colleges geeft blijk van een groot hart voor zijn patiënten. Daarnaast is hij helde… alles lezen - 02-11-2021 09:05

starstarstarstar_halfstar_border
N.F. Sprey-van Rijn
7
Prikkelverwerking bij kinderen met autisme

"Ik vind Annemieke een enthousiaste trainer. Ze heeft veel ervaring met de praktijk en kan daardoor heel goed vragen beantwoorden.

Ik kijk er naar uit om het volgende deel te volgen.

Frederica, moeder van zoon met autisme" - 01-08-2021 09:30

"Ik vind Annemieke een enthousiaste trainer. Ze heeft veel ervaring met de praktijk en kan daardoor heel goed vragen beantwoorden. Ik kij… alles lezen - 01-08-2021 09:30

starstarstarstarstar
Otten
10
Motoriek en motorplanning bij kinderen met autisme.

"Prettige stem om naar te luisteren en er ging een nieuwe wereld voor mij open wat betreft de motoriek en beweging bij kinderen met autisme. Mooie, duidelijke voorbeelden en filmpjes waardoor theorie ook gelijk in praktijk gebracht wordt. Een aanrader! " - 31-07-2021 15:43

"Prettige stem om naar te luisteren en er ging een nieuwe wereld voor mij open wat betreft de motoriek en beweging bij kinderen met autisme. … alles lezen - 31-07-2021 15:43

starstarstarstarstar
helen
Jeugdzorgwerker A
10
Prikkelverwerking bij kinderen met autisme

"Annemieke geeft op een enthousiaste en fijne manier deze cursus. Ze heeft een hoop voorbeelden en kan op elke casus meedenken. Er is veel ruimte voor eigen inbreng/ideeën en voorbeelden. De informatie sluit goed aan bij wat ik zocht. Fijn dat het makkelijk toepasbaar is in mijn eigen praktijk" - 26-07-2021 13:37

"Annemieke geeft op een enthousiaste en fijne manier deze cursus. Ze heeft een hoop voorbeelden en kan op elke casus meedenken. Er is veel ru… alles lezen - 26-07-2021 13:37

starstarstarstarstar
helen
Jeugdzorgwerker A
10
Motoriek en motorplanning bij kinderen met autisme.

"Ontzettend fijne manier om meer te leren over motoriek. Veel video's met voorbeelden die ik gelijk kon toepassen. Erg informatief, veel geleerd over wat bewegen inhoudt voor kinderen met Autisme. Ik kijk op een andere manier naar hun bewegingen en weet met welke oefeningen ik hun kan helpen in hun ontwikkeling. " - 26-07-2021 13:32

"Ontzettend fijne manier om meer te leren over motoriek. Veel video's met voorbeelden die ik gelijk kon toepassen. Erg informatief, veel gele… alles lezen - 26-07-2021 13:32

starstarstarstarstar
Sengers
10
Psychologie college: Autisme

"Duidelijke uitleg van diverse thema's die met Autisme te maken hebben. De docent heeft veel ervaring en kan daardoor vele voorbeelden aanhalen om het verhaal levendiger te maken. Aansprekende documentaire is toegevoegd." - 26-02-2021 12:17

"Duidelijke uitleg van diverse thema's die met Autisme te maken hebben. De docent heeft veel ervaring en kan daardoor vele voorbeelden aanhal… alles lezen - 26-02-2021 12:17

starstarstarstarstar
S. van Bergen
10
Autisme Coach

"Het was een leuke en nuttige opleiding voor mij als docent in het basisonderwijs! De stof is erg uitgebreid en op een boeiende manier gebracht. De opleiding lijkt me zeer geschikt voor alle docenten of mensen die coaching willen geven. Maar ook wanneer je bijvoorbeeld een kind met autisme hebt, is het erg nuttig en herkenbaar vanwege de duidelijke uitleg en praktische voorbeelden. Ik vind het een aanrader en heb er zeker iets aan!" - 07-03-2019 13:00

"Het was een leuke en nuttige opleiding voor mij als docent in het basisonderwijs! De stof is erg uitgebreid en op een boeiende manier gebrac… alles lezen - 07-03-2019 13:00

Anne-Milou Boehlé
starstarstarstarstar
Anne-Milou Boehlé
Pedagoog
10
Psychologie college: Autisme

"Zelfs na mijn opleiding is dit nog een leerzaam college. Er zaten dingen bij die ik al wel wist, maar ik heb ook nog veel dingen kunnen leren. Ook is het erg fijn om nieuwe zienswijzen en bewoordingen op te doen. De college's waren duidelijk en concreet. Zeker de moeite waard." - 07-05-2018 12:54

"Zelfs na mijn opleiding is dit nog een leerzaam college. Er zaten dingen bij die ik al wel wist, maar ik heb ook nog veel dingen kunnen lere… alles lezen - 07-05-2018 12:54

starstarstarstarstar_border
Inge Mulder
Begeleider Time Auti (ASS)
8
Psychologie college: Autisme

"Eigenlijk wist ik het allemaal al, maar werd nog eens duidelijk en geordend weergegeven. Met het volgen van deze colleges en behalen certificaat bewijs ik dat ik de kennis heb die ik al had én krijg ik SKJ-punten.Is zeer helder weergegeven, waardoor ik het wel makkelijker mee neem in mijn opvoeding twee kinderen ASS en cliënten in mijn praktijk. Dank daarvoor." - 01-04-2018 13:39

"Eigenlijk wist ik het allemaal al, maar werd nog eens duidelijk en geordend weergegeven. Met het volgen van deze colleges en behalen certifi… alles lezen - 01-04-2018 13:39

starstarstarstarstar_border
Didy van der Vis
Senior counselor
8
Psychologie college: Autisme

"Inhoud was duidelijk in klare taal. Gebruiksvriendelijkheid van de extra info was niet allemaal af, deed het niet? Antwoorden op de vragen was leuk geweest, zodat je kunt nakijken. Verder prima manier van studie." - 29-08-2017 17:54

"Inhoud was duidelijk in klare taal. Gebruiksvriendelijkheid van de extra info was niet allemaal af, deed het niet? Antwoorden op de vragen w… alles lezen - 29-08-2017 17:54

starstarstarstarstar
Marion Smeding
10
Psychologie college: Autisme

"wat een fijn college was dit! mooi en overzichtelijk. je kon dit goed in je eigen tempo volgen. erg leerzaam. mooi gestructureerd en duidelijk gegeven. er wordt een heldere uitleg gegeven over wat autisme is. een aanrader voor iedereen! " - 02-09-2016 06:50

"wat een fijn college was dit! mooi en overzichtelijk. je kon dit goed in je eigen tempo volgen. erg leerzaam. mooi gestructureerd en duideli… alles lezen - 02-09-2016 06:50

starstarstarstarstar
Johnny Berger
Psychosociaal hulpverlener
10
Psychologie college: Autisme

"Absolute aanrader! Het is me in 10 lessen helemaal duidelijk geworden wat autisme is, hoe het ontstaat, hoe iemand met autisme zich voelt en hoe je met die personen kunt omgaan. Zeer bruikbaar in mijn werk als therapeut." - 05-11-2015 13:19

"Absolute aanrader! Het is me in 10 lessen helemaal duidelijk geworden wat autisme is, hoe het ontstaat, hoe iemand met autisme zich voelt en… alles lezen - 05-11-2015 13:19