Ervaringen met EHBO

9,3
Gemiddeld cijfer voor EHBO producten
Gebaseerd op 62 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Ronald Wijgerse
Schilder
8
EHBO Opleiding Rode Kruis (12 uur)

"Goede ontvangst,zeer goede uitleg en uitvoering.De begeleider was zeer goed in zijn woorden en je kreeg goed de tijd om alles goed te oefenen. Serieus maar ook een lolletje erbij." - 15-10-2021 05:07

"Goede ontvangst,zeer goede uitleg en uitvoering.De begeleider was zeer goed in zijn woorden en je kreeg goed de tijd om alles goed te oefene… alles lezen - 15-10-2021 05:07

starstarstarstarstar
Nilgun Zanlier
Begeleider complexe zorg
10
EHBO Opleiding Rode Kruis (12 uur)

"Heel duidelijk uitgelegd alles, je had genoeg tijd voor vragen, flexibel, zeer prettig ervaren. Pauzes goed geregeld. Trainer heeft veel ervaring dat was in alles op te merken. Groepsgrootte was ook prettig als kleine groep is interactie ook prettig" - 10-10-2021 18:27

"Heel duidelijk uitgelegd alles, je had genoeg tijd voor vragen, flexibel, zeer prettig ervaren. Pauzes goed geregeld. Trainer heeft veel erv… alles lezen - 10-10-2021 18:27

starstarstarstarstar_half
Anita Duiveman
Opleiding voor doktersassistente
9
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Het waren intensieve dagen, maar echt heel veel geleerd, zelfs eind van de middag had Bauke nog voldoende energie om de cursisten ook genoeg energie te geven om de les te blijven volgen. Ik vond het erg interessant, veel geleerd. Ik kom volgend jaar weer terug op herhaling." - 07-06-2021 09:35

"Het waren intensieve dagen, maar echt heel veel geleerd, zelfs eind van de middag had Bauke nog voldoende energie om de cursisten ook genoe… alles lezen - 07-06-2021 09:35

starstarstarstarstar_half
Maas
9
1-daagse EHBO Cursus i.c.m. E-learning Rode kruis

"Duidelijke en uitgebreide training aangevuld met praktijkvoorbeelden. Trainer had veel ervaring. Niveau was goed te volgen (voor in mijn geval weinig EHBO achtergrond, maar wel afgeronde online cursus).
De trainingsopzet was netjes aangepast om te voldoen aan de Corona maatregelen. " - 06-09-2020 19:24

"Duidelijke en uitgebreide training aangevuld met praktijkvoorbeelden. Trainer had veel ervaring. Niveau was goed te volgen (voor in mijn gev… alles lezen - 06-09-2020 19:24

starstarstarstarstar
Mirette langezaal
Projectmanager. Doktersassistent i.o.
10
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Deze man weet alle benodigde vaardigheden te verbinden en deze als instructeur in te zetten bij het geven van de EHBO cursus. De cursus was zeer compleet op gebied van materiaal, faciliteiten en inhoud. Daarnaast was het echt interessant en leuk om te volgen. Ik ging met plezier op zaterdag ochtend naar de cursus. Manier van lesgeven is met humor, to the point en daarnaast is ruimte voor persoonlijke aandacht voor degenen die dat nodig hebben. Mocht je twijfelen, doen! " - 19-07-2020 08:33

"Deze man weet alle benodigde vaardigheden te verbinden en deze als instructeur in te zetten bij het geven van de EHBO cursus. De cursus was … alles lezen - 19-07-2020 08:33

Bedankt voor de leuke recensie en gefeliciteerd met het EHBO diploma. In coronatijd helemaal een prachtige prestatie.

- 19-07-2020 08:33
starstarstarstarstar
Radjinder Sadhoeram
Projectleider
10
EHBO-BHV-AED Training op Maat

"Heel goed. Goede instructeurs. Goede uitleg. Veel praktijk. Ervaren mensen. Locatie prima. Nemen de tijd om extra uitleg te geven en vragen op je antwoorden. Top team. Meestal dezelfde instructeurs /trice. Ze stellen vragen naar ervaringen. Herhalen nog even. Vragen wat er is blijven hangen. Eventueel andere vragen en uitleg " - 15-03-2020 15:17

"Heel goed. Goede instructeurs. Goede uitleg. Veel praktijk. Ervaren mensen. Locatie prima. Nemen de tijd om extra uitleg te geven en vragen … alles lezen - 15-03-2020 15:17

starstarstarstarstar
Johanna Maria Buenk
Trainingscoördinator
10
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Eén van de beste trainers die ik ben tegengekomen so far. Bauke is iemand die duidelijk ervaring heeft in hoe theorie en praktijk over te brengen. Ik ben een en al lof. " - 28-01-2020 09:39

"Eén van de beste trainers die ik ben tegengekomen so far. Bauke is iemand die duidelijk ervaring heeft in hoe theorie en praktijk over te br… alles lezen - 28-01-2020 09:39

Hoi Annemarieke, Dankjewel voor de review. Extra leuk om dit te lezen van iemand die zelf didactisch is onderlegd! Hopelijk snel weer tot ziens.

- 28-01-2020 09:39
starstarstarstarstar_half
Anne Maring
9
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Pas een ehbo cursus hier gevolgd. Een aanrader! Drie dagen in een goed tempo ,met prima faciliteiten en een heerlijke lunch. Een duidelijke en opgewekte trainer. En wat heel fijn is dat je oefen materiaal mee naar huis krijgt zodat je kunt reanimeren en verbinden. Zoek je een ehbo cursus boek dan deze! " - 01-12-2019 07:55

"Pas een ehbo cursus hier gevolgd. Een aanrader! Drie dagen in een goed tempo ,met prima faciliteiten en een heerlijke lunch. Een duidelijke … alles lezen - 01-12-2019 07:55

Bedankt voor de lovende recensie, leuk om te lezen en net zo leuk dat je deelnam aan de cursus. Tot de volgende keer hopelijk.

- 01-12-2019 07:55
starstarstarstarstar
Nicole Klom
Beveiliger
10
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"De cursus ehbo gevolg,er was een goed balans tussen theorie en praktijk die op een zeer enthousiaste wijze wordt gegeven door een zeer ervaren en enthousiast leraar.
Cursus is zeer goed verzorgd met cursus matriaal en inbegrepen lunch." - 30-11-2019 18:31

"De cursus ehbo gevolg,er was een goed balans tussen theorie en praktijk die op een zeer enthousiaste wijze wordt gegeven door een zeer ervar… alles lezen - 30-11-2019 18:31

Fijn om te lezen Nicole. We zijn net zo enthousiast over jouw deelname. Tot de volgende keer misschien.

- 30-11-2019 18:31
starstarstarstarstar
Vincent van Leent
Architect
10
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Leuke leerzame EHBO basiscursus gedurende drie zaterdagen. Heldere uitleg door deskundig en bevlogen instructeur, veel oefenen in cursuslokaal en de nodige zelfstudie met boek, youtube en whatsapp. Prettige sfeer en persoonlijke aandacht. Verder was alles tot in de puntjes verzorgd met prima Lotus slachtoffers, lesmateriaal en lunch. Goed bestede tijd! Echt jammer dat het al weer voorbij is. En ik kijk nu al weer uit naar de herhalingscursus van volgend jaar. Een serieuze aanrader dus!" - 19-05-2019 19:53

"Leuke leerzame EHBO basiscursus gedurende drie zaterdagen. Heldere uitleg door deskundig en bevlogen instructeur, veel oefenen in cursusloka… alles lezen - 19-05-2019 19:53

starstarstarstarstar_border
Mirjam de Vries
Laborant
8
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Bauke heeft ontzettend veel kennis en wil je graag helpen. Het was erg leerzaam en gezellig! Alles was tot in de puntjes geregeld. Van de casussen heb ik ook ontzettend veel geleerd. " - 15-12-2018 07:36

"Bauke heeft ontzettend veel kennis en wil je graag helpen. Het was erg leerzaam en gezellig! Alles was tot in de puntjes geregeld. Van de ca… alles lezen - 15-12-2018 07:36

Servaas Klute
starstarstarstarstar
Servaas Klute
Organisational development ● Leadership ● Teamdevelopment ● Talentmanagement ● Streamlines disorder ● Results
10
Outdoor EHBO

"Onder de bezielde en vakkundige leiding van Bauke Jonkmans (www.ehbocollege.nl) hebben we ons wederom voorbereid op de komende SAMI-pelgrimages. We hebben de 2-daagse 'wildernis-EHBO' gevolgd.

Veiligheid staat tijdens de pelgrimages hoog in het vaandel. We kunnen ons daarom geen betere voorbereiding wensen. Bauke en zijn 'lotussen' hebben alles uit de kast gehaald om ons klaar te stomen voor alles wat we tegen kunnen komen.

We kunnen er lang om heen draaien maar 'vakmanschap is gewoon meesterschap!
" - 22-10-2018 19:25

"Onder de bezielde en vakkundige leiding van Bauke Jonkmans (www.ehbocollege.nl) hebben we ons wederom voorbereid op de komende SAMI-pelgrima… alles lezen - 22-10-2018 19:25

Angelique Renard
starstarstarstarstar
Angelique Renard
Outdoor gids avontuurlijke hondenwandelingen (ondernemer)
10
Outdoor EHBO

"Afgelopen weekend de super vette cursus EHBO Outdoor gevolgd bij Bauke Jonkmans.

Keihard bikkelen door de vele leerstof maar door een perfecte mix van theorie, praktijk opdrachten en cases op locatie in bos blijf het van de eerste tot de laatste minuut boeiend en vliegen de uren voorbij.

Het programma is helder en to the point en je merkt duidelijk de passie voor het vak bij de trainer die je met zijn enthousiasme weet te motiveren om tot het uiterste te gaan.

Ook de maaltijden waren top verzorgd en wordt er goed rekening gehouden met vegetariërs.

Kortom, absolute aanrader!

Bauke gaat mij zeker op termijn terug zien voor de opfris cursus." - 22-10-2018 18:08

"Afgelopen weekend de super vette cursus EHBO Outdoor gevolgd bij Bauke Jonkmans. Keihard bikkelen door de vele leerstof maar door een pe… alles lezen - 22-10-2018 18:08

starstarstarstarstar
Hellen De Bruin
Medisch secretaresse
10
EHBO-BHV-AED Training op Maat

"Twee avonden vol practisch les. Eerste hulp bij ongelukken gegeven door Irene is een goed practisch begin om te leren wat je kan doen bij ongelukken. Veel doen en de theorie wordt gelijktijdig geleerd. Ik kan het bij iedereen aanraden " - 26-09-2018 19:48

"Twee avonden vol practisch les. Eerste hulp bij ongelukken gegeven door Irene is een goed practisch begin om te leren wat je kan doen bij on… alles lezen - 26-09-2018 19:48

starstarstarstarstar
Nadine Weeda
10
EHBO-BHV-AED Training op Maat

"Deze herhaling was weer erg leerzaam op de locatie Becare Middelharnis. De tweede avond- herhaling reanimatie vond ik nog veel belangrijker.Bedankt voor de gezellige avond en koffie.Irene tot volgend jaar. " - 26-09-2018 19:44

"Deze herhaling was weer erg leerzaam op de locatie Becare Middelharnis. De tweede avond- herhaling reanimatie vond ik nog veel belangrijker.… alles lezen - 26-09-2018 19:44

Tomas Klok
starstarstarstarstar
Tomas Klok
Personal trainer Rockin’ Fit en PFN
10
EHBO-BHV-AED Training op Maat

"Leuk, gezellig, leerzaam en vooral specifiek naar onze bootcamp werkzaamheden in de buitensport wereld. Zowel EHBO als andere vragen werden duidelijk en goed beantwoord en het is duidelijk dat de kennis aanwezig is en dat het leren van deze kennis erg belangrijk is" - 10-08-2018 14:16

"Leuk, gezellig, leerzaam en vooral specifiek naar onze bootcamp werkzaamheden in de buitensport wereld. Zowel EHBO als andere vragen werden … alles lezen - 10-08-2018 14:16

starstarstarstarstar_border
Harry Hendriksen
Coördinator en toezichthouder riolering
8
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Ik vond het een leuke en zeer leerzame ehbo curcus.
De cursus leider legt alles goed uit en er was genoeg tijd om vragen te stellen.
De locatie is goed en de lunch was goed. De manier van examen af nemen heb ik als zeer prettig ervaren." - 16-07-2018 08:06

"Ik vond het een leuke en zeer leerzame ehbo curcus. De cursus leider legt alles goed uit en er was genoeg tijd om vragen te stellen. De lo… alles lezen - 16-07-2018 08:06

Hany Mandour
starstarstarstarstar_border
Hany Mandour
8
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Het was een leerzame cursus. Veel van Wendy geleerd. Zij was heel erg duidelijk en open voor alle vragen. Ook als het niet bij de inhoud van de desbetreffende les hoort." - 09-07-2018 14:46

"Het was een leerzame cursus. Veel van Wendy geleerd. Zij was heel erg duidelijk en open voor alle vragen. Ook als het niet bij de inhoud van… alles lezen - 09-07-2018 14:46

starstarstarstarstar
Daniëlle van den Heuvel
rijschoolhouder
10
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Goede opleiding. Heldere en praktische uitleg. Mooie nette locatie zelfs de lunch was prima verzorgd. Op de laatste lesdag werd het examen meteen afgenomen door examinatoren van het oranje kruis. " - 02-07-2018 09:55

"Goede opleiding. Heldere en praktische uitleg. Mooie nette locatie zelfs de lunch was prima verzorgd. Op de laatste lesdag werd het examen m… alles lezen - 02-07-2018 09:55

Olaf Van Der Kuil
starstarstarstarstar
Olaf Van Der Kuil
Eigenaar bij Music-Dj licht en geluid
10
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Super. Wat een top docent! Voelt de groep ontzettend goed aan, maakt het voor elkaar om in 1 weekend grotendeels EHBO te doen en iedereen zijn aandacht erbij te houden. Super leuk!" - 15-04-2018 19:05

"Super. Wat een top docent! Voelt de groep ontzettend goed aan, maakt het voor elkaar om in 1 weekend grotendeels EHBO te doen en iedereen zi… alles lezen - 15-04-2018 19:05

starstarstarstarstar_border
Hein Schenkelaars
8
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Alles was meer dan prima verzorgt. Cursus, cursuslocatie, catering, water op tafel. Oefenmateriaal, oefengelegenheid. Vakmanschap van de trainer en ga zo maar door. Kortom was een super ervaring. Op naar de herhaling, is al geboekt" - 21-02-2018 19:01

"Alles was meer dan prima verzorgt. Cursus, cursuslocatie, catering, water op tafel. Oefenmateriaal, oefengelegenheid. Vakmanschap van de tra… alles lezen - 21-02-2018 19:01

starstarstarstarstar_border
Yvette Schouten
8
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Zeer goede, prettige en leerzame cursus. Leuke spelvormen gedaan. Bijv. de quiz.
Cursusdag net voor het examen is erg nuttig. Ik voel me een goede en vaardige EHBO'er nu. Vriendelijke mensen, willen alles vaak en duidelijk behandelen. " - 04-12-2017 21:37

"Zeer goede, prettige en leerzame cursus. Leuke spelvormen gedaan. Bijv. de quiz. Cursusdag net voor het examen is erg nuttig. Ik voel me ee… alles lezen - 04-12-2017 21:37

starstarstarstarstar_half
Jasper Onderlinden
Vormgever
9
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Fijne ervaring, veel praktijk tijdens de les en goed uitgebreid over de theoriestukken. Lokaal is voor 10 cursisten aan de kleine kant op praktijk te doen, het ging net.
Theorie goed toegespitst op het examen maar ook nuchter gehouden ondanks af en toe vreemde benaderingen in het oranje kruis boek." - 04-12-2017 15:51

"Fijne ervaring, veel praktijk tijdens de les en goed uitgebreid over de theoriestukken. Lokaal is voor 10 cursisten aan de kleine kant op pr… alles lezen - 04-12-2017 15:51

starstarstarstarstar
Ad van Trigt
eigenaar/directeur
10
EHBO Opleiding inclusief bediener AED Oranje Kruis

"Stephan heeft alles goed uitgelegd, iedereen geslaagd, locatie zeer goed.
Trainer was goed en de lat lag zeer hoog. Ook complimenten gehad van het examen comité en natuurlijk niet te vergeten onze Lotus dames waren zeer goed.
" - 27-11-2017 16:13

"Stephan heeft alles goed uitgelegd, iedereen geslaagd, locatie zeer goed. Trainer was goed en de lat lag zeer hoog. Ook complimenten gehad … alles lezen - 27-11-2017 16:13

Marga Roosien
starstarstarstarstar
Marga Roosien
PA
10
Oranje Kruis EHBO (3 dagen)

"Vlotte doch inhoudelijk sterke behandeling van de lesstof. Herhalingsdag was praktijkgericht met waar nodig/gevraagd extra aandacht voor speciale topics.
Bauke is een trainer die het vak door en door kent en ook weet over te brengen, met enthousiasme" - 26-09-2017 09:57

"Vlotte doch inhoudelijk sterke behandeling van de lesstof. Herhalingsdag was praktijkgericht met waar nodig/gevraagd extra aandacht voor spe… alles lezen - 26-09-2017 09:57