Ervaringen met Gezondheidszorg

8,1
Gemiddeld cijfer voor Gezondheidszorg producten
Gebaseerd op 8 ervaringen
starstarstarstarstar
Ingrid Blok
receptie medewerkster
10
Ergocoach in de gezondheidszorg

"het was super interessant. Training werd duidelijk gegeven.
Inhoud was leerzaam. ook de praktijk lessen waren heel leerzaam, en het was super om de praktijk te oefenen op een woongroep. Swantien vertelde alles rustig en heel duidelijk. Stond open voor vragen en ideeën. " - 19-11-2019 15:34

"het was super interessant. Training werd duidelijk gegeven. Inhoud was leerzaam. ook de praktijk lessen waren heel leerzaam, en het was sup… alles lezen - 19-11-2019 15:34

starstarstarstarstar_border
Marjon Franken
Verzorgende IG
8
Ergocoach in de gezondheidszorg

"Ik heb 2jaar geleden ook een cursus ergocoach gevolgd dus voor mij veel herhaling
Wel werd er in deze cursus een stuk meer en duidelijker uitleg gegeven over de daadwerkelijke fysieke belasting en niet alleen over het toepassen van hulpmiddel" - 11-03-2019 10:22

"Ik heb 2jaar geleden ook een cursus ergocoach gevolgd dus voor mij veel herhaling Wel werd er in deze cursus een stuk meer en duidelijker u… alles lezen - 11-03-2019 10:22

starstarstarstarstar_half
Puil
9
Ergocoach in de gezondheidszorg

"Ik vond het een super praktische training. Ik heb veel geleerd en kan nu heel goed mijn collega's coachen. Eindelijk kan ik echt goed werken met de glijzeilen. De communicatie vaardigheden vond ik leuk om te leren en de werkvormen leuk om toe te passen ook binnen mijn eigen team. Bedankt!" - 14-02-2019 17:31

"Ik vond het een super praktische training. Ik heb veel geleerd en kan nu heel goed mijn collega's coachen. Eindelijk kan ik echt goed werken… alles lezen - 14-02-2019 17:31

starstarstarstarstar_half
sabine boer
Sociotherapeut
9
Beginnerscursus medische terminologie - Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.

"Als anders opgeleiden ben ik zweer positief over deze cursus. Het feit dat ik nu weet waar over gesproken word als er arts gesprekken plaats vinden ervaar ik als erg prettig.
De cursus is makkelijk te volgen en door de manier van uitleg ook makkelijk te onthouden. " - 05-07-2017 15:41

"Als anders opgeleiden ben ik zweer positief over deze cursus. Het feit dat ik nu weet waar over gesproken word als er arts gesprekken plaats… alles lezen - 05-07-2017 15:41

starstarstarstarstar
Max de Wit
10
Beginnerscursus medische terminologie - Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.

"Ik heb voor dat ik de curus heb gekocht, eerst even contact gehad met de helpdesk. Deze is snel bereikbaar, zeer klantvriendelijk en hebben me goed geadviseerd. Ipv gelijk een duurdere cursus te adviseren, hebben ze me aangeraden om eerst met de beginnerscursus te beginnen om te zien of dit iets voor is. goede sevice!. Inmiddels weet ik al dat ik zeker de vervolgcursus ga doen. dank je wel!" - 09-02-2017 08:36

"Ik heb voor dat ik de curus heb gekocht, eerst even contact gehad met de helpdesk. Deze is snel bereikbaar, zeer klantvriendelijk en hebben … alles lezen - 09-02-2017 08:36

Beste Mac de Wit, fijn te horen dat je zo tevreden bent. Ik neem contact met je op, zodat je 10% korting op de cursus Medische terminologie - uitgebreid met anatomie krijgt. Succes met verder studeren!

Met vriendelijke groet,

Ninou Aardema

- 09-02-2017 08:36
starstarstarstar_halfstar_border
Layla Mast
7
Beginnerscursus medische terminologie - Praktische basis voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.

"Ik heb bij mijn beoordeling van de beginnerscursus medische terminologie een fout gemaakt. Ipv 2 sterren moesten het 3,5 sterren zijn bij de beoordeling!! Bij deze alsnog het juiste puntenaantal.
" - 24-01-2017 13:30

"Ik heb bij mijn beoordeling van de beginnerscursus medische terminologie een fout gemaakt. Ipv 2 sterren moesten het 3,5 sterren zijn bij de… alles lezen - 24-01-2017 13:30

Heel erg bedankt voor uw review. Hier wordt Icademy heel blij van!

- 24-01-2017 13:30
starstarstar_borderstar_borderstar_border
Layla Mast
4
Medische terminologie - Uitgebreid met anatomie voor iedereen in verpleegkunde, gezondheidszorg en GGZ.

"Het is een super-mini-cursus (8 minuten) voor mensen die geen voorkennis hebben. Ik weet niets van medische terminologie. Dus het was leuk om op deze manier ermee kennis te maken. De test is wel leuk, maar er wordt ook vraag gesteld over een(deel)woord dat niet is uitgelegd. Wat ik jammer vind is dat er vaak dezelfde woorden worden gebruikt om iets uit te leggen. Nieuwe woorden zouden voor meer afwisseling zorgen en ook een kans om in zo'n korte cursus zoveel mogelijk te leren." - 24-01-2017 13:09

"Het is een super-mini-cursus (8 minuten) voor mensen die geen voorkennis hebben. Ik weet niets van medische terminologie. Dus het was leuk o… alles lezen - 24-01-2017 13:09

Beste mevrouw Mast,
Hartelijk bedankt voor uw review! Dit helpt Icademy een betere opleider te worden. Ik zou heel graag contact met u opnemen om nadere informatie te krijgen over de vraag waar geen uitleg over gegeven is en over het terugkerende gebruik van dezelfde woorden. Als dank voor uw moeite kunt u nog een cursus uit de Icademy bibliotheek kiezen.
Met vriendelijke groet, Ninou Aardema

- 24-01-2017 13:09
starstarstarstarstar_border
José van Kessel
Preventie coordinator
8
Ergocoach in de gezondheidszorg

"Een aanbod op maat! Confriends weet altijd de insteek te nemen die bij onze organisatie past. Preventieteam is nu op sterkte;kan met de opgedane inspiratie aan de slag. J. vankessel kinderopvang Solidoe " - 11-07-2013 09:52

"Een aanbod op maat! Confriends weet altijd de insteek te nemen die bij onze organisatie past. Preventieteam is nu op sterkte;kan met de opg… alles lezen - 11-07-2013 09:52