Ervaringen met Kinder EHBO

8,8
Gemiddelde score van Kinder EHBO producten
Gebaseerd op 253 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Marian Rovers
Gastouder
9
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Goed rekening gehouden met corona. Kleine groep is erg prettig. Zou vaker met zo n kleine groep willen werken.
Overzichtelijk en meer aandacht . Verder goede uitleg en fijne lerares. " - 07-08-2020 10:34

"Goed rekening gehouden met corona. Kleine groep is erg prettig. Zou vaker met zo n kleine groep willen werken. Overzichtelijk en meer aand… alles lezen - 07-08-2020 10:34

starstarstarstarstar
Thera Ligthart
GO bij Sprankie
10
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Zeer tevreden over hoe hij alles heel rustig en duidelijk had uitgelegd.
Tijdens deze bizarre periode van Corona is er ook goede masatregelens getroffen 👌👌tijdens onze cursus.
Locatie is goed zoals ik zal schreef ben een zeer tevreden cursiste." - 04-08-2020 05:30

"Zeer tevreden over hoe hij alles heel rustig en duidelijk had uitgelegd. Tijdens deze bizarre periode van Corona is er ook goede masatregel… alles lezen - 04-08-2020 05:30

starstarstarstarstar_half
C Karijotaroeno
9
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Heel goed geregeld in deze bijzondere tijd ( van de 1,5 m samenleving).
Als cursist kreeg ik voldoende aandacht en werden mijn vragen beantwoord. Er wordt rekening gehouden met de wensen van de cursisten " - 31-07-2020 17:05

"Heel goed geregeld in deze bijzondere tijd ( van de 1,5 m samenleving). Als cursist kreeg ik voldoende aandacht en werden mijn vragen bean… alles lezen - 31-07-2020 17:05

starstarstarstarstar
Gonny Uzeel- Snoek
Hoofd facilitaire dienst
10
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Ik ben al lang bij preventief om mijn EHBO te behouden en de ervaring hierbij is heel erg leuk en je leert er goed vriendelijke mensen met goeie ervaringen. En bruikbare informatie en tips " - 31-07-2020 12:46

"Ik ben al lang bij preventief om mijn EHBO te behouden en de ervaring hierbij is heel erg leuk en je leert er goed vriendelijke mensen met g… alles lezen - 31-07-2020 12:46

starstarstarstarstar
Vera Hartong- van Lokven
Gastouder
10
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Ochtend ehbo bij kinderen
Les van zaterdag 18 juli
Alles was keurig coronavrij voorbereid
En aangepast op schoon en afstand en rekening houdend met mijn oog operatie
Hierdoor mocht ik nog niet bukken en druk uitoefenen.
Ik kom al vele jaren naar de herhalingslessen en ervaar deze als zeer nuttig en positief.
Groetjes,
Vera
" - 23-07-2020 14:22

"Ochtend ehbo bij kinderen Les van zaterdag 18 juli Alles was keurig coronavrij voorbereid En aangepast op schoon en afstand en rekening… alles lezen - 23-07-2020 14:22

starstarstarstar_halfstar_border
Lisa Claassen-Driessen
7
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"In verband met corona-richtlijnen erg prettige goed georganiseerde herhalingcursus. Fijn dat deze cursus ook kon doorgaan, in verband met einde verloopdatum certificaat. Een kleine bezetting was erg prettig en overzichtelijk. " - 21-07-2020 09:07

"In verband met corona-richtlijnen erg prettige goed georganiseerde herhalingcursus. Fijn dat deze cursus ook kon doorgaan, in verband met ei… alles lezen - 21-07-2020 09:07

starstarstarstarstar_half
Selina Kloosterman
Pedagogisch medewerker
9
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Fijne herhaling kinder EHBO gehad van Kees.
Goede uitleg, demonstraties en ‘oefeningen’. Leuke afwisseling waardoor je de gehele tijd bij de les bleef. Het leukste onderdeel van de avond vond ik zelf het spel, wat mankeer ik? Heel origineel!!
Toch hoop ik dat ik niks hiervan tegen ga komen in de praktijk, maar anders weet ik wat te doen. " - 15-06-2020 20:14

"Fijne herhaling kinder EHBO gehad van Kees. Goede uitleg, demonstraties en ‘oefeningen’. Leuke afwisseling waardoor je de gehele tijd bij … alles lezen - 15-06-2020 20:14

starstarstarstarstar_half
Klazina Stam
Moeder
9
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Heel positief. Het was een leerzame en ontspannen les. Het is waardevol om het elk jaar te herhalen. Soms wel confronterend als je zelf kinderen hebt. Maar wel goed om te weten. " - 25-03-2020 15:24

"Heel positief. Het was een leerzame en ontspannen les. Het is waardevol om het elk jaar te herhalen. Soms wel confronterend als je zelf kind… alles lezen - 25-03-2020 15:24

starstarstarstarstar
Amanda Thijssen
Pedagogisch coach
10
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Fijn om alles weer eens goed te herhalen. Veel in praktijk geoefend, leer je het meest van. Ook door casussen te bespreken, is de kennis weer up to date. Super!" - 12-03-2020 20:30

"Fijn om alles weer eens goed te herhalen. Veel in praktijk geoefend, leer je het meest van. Ook door casussen te bespreken, is de kennis wee… alles lezen - 12-03-2020 20:30

starstarstarstarstar
Irma Bosch
Kraamverzorgster
10
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Zeer goed. Duidelijk. Gemoedelijk. Goede lotus.
Ruimte om ervaringen uit te wisselen. Goeie koffie. Verder kan ik er geen woorden meer aan toevoegen. Hans was een enthousiaste leraar. 30 woorden is er veel😀 " - 11-03-2020 11:08

"Zeer goed. Duidelijk. Gemoedelijk. Goede lotus. Ruimte om ervaringen uit te wisselen. Goeie koffie. Verder kan ik er geen woorden meer aan… alles lezen - 11-03-2020 11:08

Debby Van Heyningen
starstarstarstarstar
Debby Van Heyningen
10
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Becare is een betrouwbaar opleidingscentrum. Wij hebben jaarlijks onze herhaling kinder EHBO en BHV incompany. gemotiveerde opleiders en zeer kundig opgeleid. eigenares van Becare is een fijn persoon waarmee je altijd op een goed niveau kunt sparren. " - 24-12-2019 08:59

"Becare is een betrouwbaar opleidingscentrum. Wij hebben jaarlijks onze herhaling kinder EHBO en BHV incompany. gemotiveerde opleiders en zee… alles lezen - 24-12-2019 08:59

starstarstarstarstar
Sjaan Sjaan
Fotograaf
10
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Sinds afgelopen jaar ben ik niet meer werkzaam in de kinderopvang en train daardoor niet meer met de stichting mee. Zo fijn dat Becare de mogelijk biedt om met een open inschrijving mee te trainen. Reinald maakte er echt een feestje van. " - 18-12-2019 15:03

"Sinds afgelopen jaar ben ik niet meer werkzaam in de kinderopvang en train daardoor niet meer met de stichting mee. Zo fijn dat Becare de mo… alles lezen - 18-12-2019 15:03

starstarstarstar_halfstar_border
Ilse Schreuders
Pedagogisch medewerkster
7
Kinder EHBO: Eerste Hulp aan baby's en kinderen (Rode Kruis) EHAK

"Ik vond het erg leuk leren door de verschillende spelletjes die er werden gedaan. Als je vragen had mocht je die tussen door gewoon stellen en dat was erg fijn." - 27-11-2019 16:10

"Ik vond het erg leuk leren door de verschillende spelletjes die er werden gedaan. Als je vragen had mocht je die tussen door gewoon stellen … alles lezen - 27-11-2019 16:10

starstarstarstarstar_half
Gert-Jan Heemskerk
9
Workshop Kinder EHBO - Zuidwest Nederland

"door vooraf een inventarisatie te maken van de onderwerpen die aan bod moesten komen en het vervolgens helder en duidelijk uitleggen van de te volgen stappen bij ongelukken of calamiteiten heb ik mooie handvatten gekregen om de juiste stappen te zetten. Zeer tevreden over de uitleg." - 20-11-2019 17:35

"door vooraf een inventarisatie te maken van de onderwerpen die aan bod moesten komen en het vervolgens helder en duidelijk uitleggen van de … alles lezen - 20-11-2019 17:35

starstarstarstarstar_border
Ingrid Kruf
Kapster en overblijfmoeder
8
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Het was een fijne herhaling.
De leraar was vriendelijk en gaf goede uitleg.Het enige wat er niet besproken is de kleine ongevallen zoals verband aanleggen.Maar verder ben ik weer opgefrist qua reanimatie e.d." - 20-11-2019 09:53

"Het was een fijne herhaling. De leraar was vriendelijk en gaf goede uitleg.Het enige wat er niet besproken is de kleine ongevallen zoals ve… alles lezen - 20-11-2019 09:53

starstarstarstarstar_half
Anna Maas
pedagogisch medewerker
9
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Duidelijke, rustige instructie met voorbeelden. Voldoende tijd om wat op te schrijven of te vragen. Was iets niet in de ruimte dan werd dit op een geschikt moment gehaald zodat we konden zien/voelen wat het was.
Complimenten voor de lotus!!" - 18-11-2019 22:59

"Duidelijke, rustige instructie met voorbeelden. Voldoende tijd om wat op te schrijven of te vragen. Was iets niet in de ruimte dan werd dit … alles lezen - 18-11-2019 22:59

starstarstarstarstar_border
Kitty Franssen-Bogaers
Coördinator TSO
8
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Fijne en leerzame herhalingscursus die door een goede trainer gegeven is. Vooral het onderwerp verslikking was zeer interessant, temeer omdat bij mijn vorige cursus daar weinig aandacht aan werd gegeven. " - 15-11-2019 07:26

"Fijne en leerzame herhalingscursus die door een goede trainer gegeven is. Vooral het onderwerp verslikking was zeer interessant, temeer omda… alles lezen - 15-11-2019 07:26

starstarstarstarstar
Jolanda Vorstenbosch
ZZP gastouder
10
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Fijne les. Heel duidelijk les gegeven maar ook gezellig en zeer leerzaam. Vooral het praktijk gedeelte. Ook was er een super realistisch Lotus slachtoffer! Geen saaie les de avond vloog voorbij! " - 13-11-2019 15:34

"Fijne les. Heel duidelijk les gegeven maar ook gezellig en zeer leerzaam. Vooral het praktijk gedeelte. Ook was er een super realistisch Lo… alles lezen - 13-11-2019 15:34

starstarstarstarstar
Anna Jet
Gastouder
10
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Alles ging heel goed, veel geleerd. De sfeer onderling was fijn. De locatie was makkelijk te bereiken. De trainer had een fijne manier van lesgeven. De informatie was goed en ze sprak duidelijk. " - 07-10-2019 14:50

"Alles ging heel goed, veel geleerd. De sfeer onderling was fijn. De locatie was makkelijk te bereiken. De trainer had een fijne manier van l… alles lezen - 07-10-2019 14:50

starstarstarstarstar_half
Brigitte Slangen
Pedagogisch medewerker
9
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Heel duidelijk uitgelegd en voor gedaan. Theorie ook goed uitgelegd. De avond was zo voorbij. Mooie, levensechte poppen meegenomen. En apparaat om te zien of je de reanimatie voldoende doet." - 17-09-2019 19:25

"Heel duidelijk uitgelegd en voor gedaan. Theorie ook goed uitgelegd. De avond was zo voorbij. Mooie, levensechte poppen meegenomen. En appar… alles lezen - 17-09-2019 19:25

starstarstarstarstar_half
Sandra Van Splunder
Psycholoog
9
Kinder EHBO training - Zuidwest Nederland

"Duidelijke uitleg, werd genoeg tijd genomen om vragen te bespreken, werd heel concreet gemaakt met praktijkvoorbeelden, werd veel geoefend. Als je nog geen ehbo ervaring hebt is het ook heel goed te volgen." - 28-05-2019 16:00

"Duidelijke uitleg, werd genoeg tijd genomen om vragen te bespreken, werd heel concreet gemaakt met praktijkvoorbeelden, werd veel geoefend. … alles lezen - 28-05-2019 16:00

starstarstarstarstar
Marloes van Duijn
pedagogisch medewerker
10
Kinder EHBO herhalingscursus - Zuidwest Nederland

"Eigenlijk alles prima, het tempo zat er lekker in (wat ik heel fijn vond). Verder kan ik niks bedenken wat beter zou moeten. Deze laatste zin moet ik erbij zetten omdat ik minimaal 30 woorden moet gebruiken." - 17-02-2019 17:18

"Eigenlijk alles prima, het tempo zat er lekker in (wat ik heel fijn vond). Verder kan ik niks bedenken wat beter zou moeten. Deze laatste zi… alles lezen - 17-02-2019 17:18

starstarstarstarstar_half
Marieke van Ast
Kapster
9
Workshop Kinder EHBO - Zuidwest Nederland

"Iedere ouder zou dit goed kunnen gebruiken! Super fijn mens Jolanda Saarloos, leuk is anders maar super goed om de gevaren te kennen en hierop goed in te spelen. Blij dat ik deze workshop gevolgd heb, maar hoop dit nooit toe te moeten passen." - 13-02-2019 21:09

"Iedere ouder zou dit goed kunnen gebruiken! Super fijn mens Jolanda Saarloos, leuk is anders maar super goed om de gevaren te kennen en hier… alles lezen - 13-02-2019 21:09

starstarstarstarstar_border
Ninke Bout
8
Herhaling Eerste hulp aan kinderen (kinder EHBO) Oranje Kruis

"Cursusen en trainers zijn toegankelijk. Lesmateriaal duidelijk. Prettige sfeer.Er is ruimte voor verdieping van cursusonderwerpen. Uitgebreid praktijk gedeelte (verstikking, reanimatie, cases verwondingen). De locatie is goed te bereiken, netjes en verzorgd. " - 04-02-2019 03:18

"Cursusen en trainers zijn toegankelijk. Lesmateriaal duidelijk. Prettige sfeer.Er is ruimte voor verdieping van cursusonderwerpen. Uitgebrei… alles lezen - 04-02-2019 03:18

starstarstarstarstar_border
Emy van der Linden
8
Kinder EHBO training - Zuidwest Nederland

"Er heerste een goede sfeer, altijd ruimte voor vragen, veel kennis bij de trainsters. Er was genoeg tijd om te oefenen. De groep was niet te groot. Feedback na examen indien nodig." - 23-01-2019 20:52

"Er heerste een goede sfeer, altijd ruimte voor vragen, veel kennis bij de trainsters. Er was genoeg tijd om te oefenen. De groep was niet te… alles lezen - 23-01-2019 20:52