Ervaringen met Psychologie

9,3
Gemiddeld cijfer voor Psychologie producten
Gebaseerd op 282 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Robbie Schout
9
Positieve Psychologie Thuisstudie

"Prettige leermethode. Vanuit mijn werk ontstond de behoefte om me te verdiepen in dit vakgebied. Cursus was te doen qua niveau. Het in eigen tempo studeren was een fijne ervaring." - 26-11-2021 09:30

"Prettige leermethode. Vanuit mijn werk ontstond de behoefte om me te verdiepen in dit vakgebied. Cursus was te doen qua niveau. Het in eigen… alles lezen - 26-11-2021 09:30

starstarstarstarstar
Remik Rajs
10
Positieve Psychologie Thuisstudie

"Ik heb de positieve psychologie thuiscursus gevolgd van NHA, erg tevreden over de studie en de reactie van mijn docent. Ik overweeg een volgende studie ook bij NHA te volgen" - 25-11-2021 09:21

"Ik heb de positieve psychologie thuiscursus gevolgd van NHA, erg tevreden over de studie en de reactie van mijn docent. Ik overweeg een volg… alles lezen - 25-11-2021 09:21

starstarstarstarstar
Peter Berden
Logistiek manager
10
Positieve Psychologie Thuisstudie

"Ik heb veel positieve energie gekregen van de thuiscursus positieve psychologie van nha. Boeiende lessen en een inspirerende docent die mijn casussen beoordeelde. Een verrijking van mijn kennis en van mijn leven. Op naar de volgende studie." - 24-11-2021 19:41

"Ik heb veel positieve energie gekregen van de thuiscursus positieve psychologie van nha. Boeiende lessen en een inspirerende docent die mijn… alles lezen - 24-11-2021 19:41

starstarstarstarstar
Thea Streng
adviseur/ coach
10
De Psychologie van Copywriting 🧠

"Deze training had ik veel eerder moeten hebben! Dat had me veel geworstel gescheeld! Heb pas 5 lessen gedaan maar het resultaat is nu al enorm! Zin in les 6. De moeite waard!" - 23-11-2021 06:48

"Deze training had ik veel eerder moeten hebben! Dat had me veel geworstel gescheeld! Heb pas 5 lessen gedaan maar het resultaat is nu al eno… alles lezen - 23-11-2021 06:48

Joost Fromberg
starstarstarstarstar
Joost Fromberg
Managing Director
10
De Psychologie van Copywriting 🧠

"Op een behapbare manier hele concrete tips om mijn content te verbeteren. Heel blij mee! Diede praat gemakkelijk, legt complexe content helder uit en zorgt ervoor dat je er gelijk mee aan de slag kan.

Ik raad deze training aan!" - 17-11-2021 15:49

"Op een behapbare manier hele concrete tips om mijn content te verbeteren. Heel blij mee! Diede praat gemakkelijk, legt complexe content held… alles lezen - 17-11-2021 15:49

starstarstarstarstar
Robin Timmers
10
De Psychologie van Copywriting 🧠

"Talloze boeken, trainingen en cursussen heb ik er al over verslonden: copywriting. Van Bob Bly tot David Ogilvy. Deze training wilde ik uiteraard ook volgen. De training van Diede staat bomvol kennis en kunde uit A/B-testen en cases uit de praktijk.

Mocht je dus een copywritingcursus willen volgen: 't is een aanrader." - 16-11-2021 16:06

"Talloze boeken, trainingen en cursussen heb ik er al over verslonden: copywriting. Van Bob Bly tot David Ogilvy. Deze training wilde ik uite… alles lezen - 16-11-2021 16:06

starstarstarstarstar_half
Judith Krops
9
Toegepaste Psychologie in 9 maanden (ook online virtual classroom)

"Het heeft mij veel (zelf)inzicht gegeven in de psychologie. Theorie wordt voldoende toegepast op praktijkvoorbeelden. Mede dankzij Marilla en voor de fijne groep met cursisten is het voor mij een top opleiding geworden." - 14-11-2021 17:23

"Het heeft mij veel (zelf)inzicht gegeven in de psychologie. Theorie wordt voldoende toegepast op praktijkvoorbeelden. Mede dankzij Marilla e… alles lezen - 14-11-2021 17:23

Beste Judith, wat fijn om te lezen. Zelfinzicht brengt je zoveel verder in het leven. Je houdt vast leuk contact met je cursisten na deze opleiding!

- 14-11-2021 17:23
starstarstarstarstar_half
Bas van Broekhoven
9
Meer Conversie met 🧠Neuromarketing & Psychologie

"De cursus levert waardevolle inzichten en praktische tips die goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Ook de voorbeelden die gegeven worden werken verhelderend. En dat alles in korte video’s á 20 minuten. Na deze cursus ga je anders naar een website kijken. Aanrader! " - 10-11-2021 15:19

"De cursus levert waardevolle inzichten en praktische tips die goed toepasbaar zijn in het bedrijfsleven. Ook de voorbeelden die gegeven word… alles lezen - 10-11-2021 15:19

Hi Bas,

Super leuk om te horen! En ontzettend bedankt voor deze mooie 9!

Met hartelijke groet,

Tim

- 10-11-2021 15:19
starstarstarstarstar
Elles Drop
Clustermanager 4-12 stichting Kwest
10
Opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie

"Voorafgaand aan de opleiding TA, coachen vanuit de positieve psychologie, heb ik mij als doel gesteld om mezelf te ontmoeten in plaats van steeds tegen te komen. Ik wilde oude patronen doorbreken en mijn eigen gedrag en dat van anderen leren begrijpen.
Door de altijd positieve benadering van Manon wordt er een veilige setting gecreëerd waardoor een ieder zich vrij voelt zijn persoonlijke dillema’s te delen. Hierdoor ontstaat een prettige leeromgeving waar veel geoefend wordt. De concepten vanuit de Transactionele Analyse en het Process Communication Model staan centraal tijdens de opleiding. Het was voor mij elke maand weer een feestje om naar de twee opleidingsdagen te gaan.
Tijdens de opleiding heb ik een mooie persoonlijke groei doorgemaakt waardoor ik zowel privé al zakelijk steviger in mijn schoen sta. De begeleiding door Manon heb ik als zeer waardevol ervaren. Deze opleiding is een verrijking voor iedereen die wil werken aan persoonlijke ontwikkeling.
Elles Drop
Clustermanager 4-12 stichting Kwest
november 2021

" - 07-11-2021 13:01

"Voorafgaand aan de opleiding TA, coachen vanuit de positieve psychologie, heb ik mij als doel gesteld om mezelf te ontmoeten in plaats van s… alles lezen - 07-11-2021 13:01

starstarstarstarstar
Rita Harks
10
Psychologie college: Suïcide

"Het is een waardevol college waarin het thema 'suïcide' respectvol benaderd wordt door klinisch psycholoog Martin Steendam en waarin veel informatie gegeven wordt hoe hiermee om te gaan. Een absolute aanrader." - 05-11-2021 10:21

"Het is een waardevol college waarin het thema 'suïcide' respectvol benaderd wordt door klinisch psycholoog Martin Steendam en waarin veel in… alles lezen - 05-11-2021 10:21

starstarstarstarstar
Corry Jungbauer-Huistra
Arbo-verpleegkundige
10
Opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie

"Ik heb veel geleerd van de opleiding positieve psychologie.Het 1ste onderdeel, TA, was voor mij eerst te abstract maar toen we overstapten naar het PCM onderdeel werd mij de inhoud van het boek van TA pas duidelijk, kon ik goed de verbanden leggen bij intermenselijke connecties en contacten en heeft het mij veel geleerd over mij zelf en hoe ik naar items kijk die op mijn pad komen, zowel prive als in werk. Vooral het het PCM gedeelte heeft mij veel inzichten gegeven over hoe ik in mijn gezin en werk sta en vele verbanden in menselijke relaties werden mij duidelijk. Het samenwerken in groepjes vond ik een fijne afwisseling met de theoretische kennis en vooral dat je samen een jaar optrekt met elkaar doet wat met het groepsproces." - 02-11-2021 18:21

"Ik heb veel geleerd van de opleiding positieve psychologie.Het 1ste onderdeel, TA, was voor mij eerst te abstract maar toen we overstapten n… alles lezen - 02-11-2021 18:21

starstarstarstarstar
Kuenen
10
Psychologie college: Autisme

"Voor mij was het zeer leerzaam. De manier waarop Bram de colleges geeft blijk van een groot hart voor zijn patiënten. Daarnaast is hij helder en blijkt dat er nog veel onduidelijkheid is rondom Autisme. Hij is een onderzoeker. Dat ik er niet achter ben gekomen wat mijn fouten waren bij het examen is jammer. Wel duidelijk was weer hoe lastig het voor mij is examens te doen. Dank Bram, was mooi." - 02-11-2021 09:05

"Voor mij was het zeer leerzaam. De manier waarop Bram de colleges geeft blijk van een groot hart voor zijn patiënten. Daarnaast is hij helde… alles lezen - 02-11-2021 09:05

starstarstarstarstar
Perspectief
10
Psychologie college: Zelfcompassie en zelfvertrouwen

"Heel goed opgebouwd, goede inhoud en ook wezenlijke stof voor veel cliënten. Praktisch goed toepasbaar! Heel goed opgebouwd, goede inhoud en ook wezenlijke stof voor veel cliënten. Praktisch goed toepasbaar!" - 04-10-2021 12:05

"Heel goed opgebouwd, goede inhoud en ook wezenlijke stof voor veel cliënten. Praktisch goed toepasbaar! Heel goed opgebouwd, goede inhoud en… alles lezen - 04-10-2021 12:05

starstarstarstarstar
Koopman
10
Mastermodule Psychologie en verandermanagement

"Zeer positief. Mijn kennis met betrekking tot verandermanagement is absoluut toegenomen. De kennis en kunde van de enthousiaste docenten van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences hebben mijn interesse in dit vakgebied absoluut aangewakkerd." - 03-08-2021 14:30

"Zeer positief. Mijn kennis met betrekking tot verandermanagement is absoluut toegenomen. De kennis en kunde van de enthousiaste docenten van… alles lezen - 03-08-2021 14:30

starstarstarstarstar
Claudia Hamerlinck
Leer- en ontwikkelspecialist
10
Masterclass Breinvriendelijk leren & ontwikkelen (ook virtueel) (Psychologie)

"Deze masterclass was zeer interessant en heel goed opgezet. Ook online waren er allerlei leeractiviteiten en veel afwisseling waardoor mijn aandacht er continu bij bleef. Deze gegeven informatie was nieuw en vulde de andere twee masterclasses over breinkennis goed aan. Blij dat ik hieraan mee gedaan heb!" - 18-06-2021 05:26

"Deze masterclass was zeer interessant en heel goed opgezet. Ook online waren er allerlei leeractiviteiten en veel afwisseling waardoor mijn … alles lezen - 18-06-2021 05:26

Stefano Aprile
starstarstarstarstar
Stefano Aprile
10
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Dit was één van de meest leerrijke opleidingen die ik gevolgd heb als CRO-specialist. Omdat ik alle inzichten ook direct kon inzetten in mijn dagelijks werk.

We zijn vaak gefocust op het proces, het uitvoeren van A/B testen en het verzamelen van data om je hypothese te bevestigen of te onkrachten. Maar in deze cursus leer je ook het "waarom" (wetenschappelijk onderbouwd!) achter je hypothese en data.
Volgens mij een ideale aanvulling in Digital en must have skill in CRO.

De BOOM methode helpt alle learnings ook nog eens te structureren. Zo kan je eenvoudig elke winnende of verliezende test linken aan specifiek klantengedrag, die je daarna ook kan linken aan een specifieke KPI.
Zo kan ik het CRO programma gemakkelijker scalen naar andere markten, regios, buyer personas, etc. en nog meer leren!

De opleiding had ook een prettig tempo, je tijd wordt nuttig ingezet. Daarbovenop genoot ik ook van het enthousiasme en de expertise van Florien, Roos en Joost. Top!" - 21-05-2021 09:14

"Dit was één van de meest leerrijke opleidingen die ik gevolgd heb als CRO-specialist. Omdat ik alle inzichten ook direct kon inzetten in mij… alles lezen - 21-05-2021 09:14

starstarstarstarstar_half
Job Kersemaekers
Online Marketeer
9
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"Zeer interessante opleiding wanneer je meer structuur wilt aanbrengen in je CRO-activiteiten, op basis van psychologische inzichten. De trainers maakten me erg enthousiast. Ondanks mijn korte aandachtsspanne, kon ik mijn aandacht er goed bijhouden dankzij de duidelijke cases en interactie. Wat ik ook goed vind is dat de training heel hands-on is. Je kunt de learnings direct toepassen. Aanrader dus!" - 21-05-2021 08:59

"Zeer interessante opleiding wanneer je meer structuur wilt aanbrengen in je CRO-activiteiten, op basis van psychologische inzichten. De trai… alles lezen - 21-05-2021 08:59

starstarstarstarstar
Mark Beelen
Marketeer Mobiel
10
Leer psychologie van consumentengedrag toepassen op je website (Psychologie Online Optimalisatie Consumentengedrag)

"In deze training leer je niet alleen wat je kan toepassen om consumentengedrag te beïnvloeden, maar vooral ook waarom dat zo goed werkt. Dit heeft mij enorm geholpen in bepalen welke tactics je inzet op welk moment in de journey. De training zit vol met pakkende en up-to-date voorbeelden en de trainers zijn duidelijker en super enthousiast. Ik heb enorm veel geleerd in deze training en heb hem al aan veel collega's aanbevolen. Echt een aanrader!" - 21-05-2021 08:58

"In deze training leer je niet alleen wat je kan toepassen om consumentengedrag te beïnvloeden, maar vooral ook waarom dat zo goed werkt. Dit… alles lezen - 21-05-2021 08:58

starstarstarstarstar
Erwin
10
Psychologie college: Hechting en relaties

"Het was een leerzaam en leuk college, dat voortborduurt op eerdere colleges en boeken van Martin. We zouden bij het examen de vragen en antwoorden graag nog eens terug kunnen kijken. Top college." - 19-05-2021 10:32

"Het was een leerzaam en leuk college, dat voortborduurt op eerdere colleges en boeken van Martin. We zouden bij het examen de vragen en antw… alles lezen - 19-05-2021 10:32

starstarstarstarstar
S. Boer
10
Psychologie college: Professioneel hulpverlenen

"Duidelijk en rustig verteld. Uitleg wordt daardoor helder en goed te volgen. Vind het fijn dat er na elke uitleg bij een les een aantal quizvragen zijn als test of de stof begrepen is." - 12-05-2021 07:32

"Duidelijk en rustig verteld. Uitleg wordt daardoor helder en goed te volgen. Vind het fijn dat er na elke uitleg bij een les een aantal quiz… alles lezen - 12-05-2021 07:32

starstarstarstarstar_half
Claudia Hamerlinck
Leer- en ontwikkelspecialist
9
Masterclass Aandacht voor het brein op het werk (ook virtueel) (Psychologie)

"Een hele interessante masterclass met veel praktisch toepasbare informatie. Veel geleerd over aandacht en concentratie en het verschil daartussen. Een goede mix van theorie en praktijk. De tijd vloog voorbij, ook online! " - 23-04-2021 17:24

"Een hele interessante masterclass met veel praktisch toepasbare informatie. Veel geleerd over aandacht en concentratie en het verschil daart… alles lezen - 23-04-2021 17:24

Bert Faber
starstarstarstarstar
Bert Faber
10
Masterclass Psychologie in één dag (ook virtueel)

"De masterclass "Psychologie in één dag" is - mede door het opdelen in twee dagdelen - prima te doen. Interessant en goed toepasbare kennis. Goede interactie. Geeft een goed eerst overzicht. " - 23-04-2021 08:15

"De masterclass "Psychologie in één dag" is - mede door het opdelen in twee dagdelen - prima te doen. Interessant en goed toepasbare kennis. … alles lezen - 23-04-2021 08:15

starstarstarstarstar_border
Jelleke Versteeg
Concernmanager Ruimte
8
Persoonlijk Leiderschap|Psychologie voor Managers

"Manon heeft mij meegenomen op reis in de psychologie voor managers. Hierbij heeft ze mij veel bagage meegeven. Zowel in de zoektocht naar wie ik ben als manager, maar ook voor de ondersteuning van mijn medewerkers in hun professionele reis. " - 07-04-2021 13:52

"Manon heeft mij meegenomen op reis in de psychologie voor managers. Hierbij heeft ze mij veel bagage meegeven. Zowel in de zoektocht naar wi… alles lezen - 07-04-2021 13:52

starstarstarstarstar
Liezet Luyten-Joris
10
Positieve psychologie (voor zorg en welzijn)

"Hele fijne cursus. Toepasbaar in praktijk. Ik vond eigenlijk alle hoofdstukken heel interessant. Ik vond het fijn dat de positieve psychologie op zoveel verschillende vlakken is beschreven. Voor mijn werk vond ik de handreikingen / oefeningen erg nuttig. Ik werk als thuisbegeleidster en kan deel van de oefeningen in de praktijk toepassen. Goede huiswerkbegeleiding, snelle reactie en duidelijk antwoord op mijn vragen. Heb de cursus met veel plezier gevolgd! " - 05-04-2021 14:20

"Hele fijne cursus. Toepasbaar in praktijk. Ik vond eigenlijk alle hoofdstukken heel interessant. Ik vond het fijn dat de positieve psycholog… alles lezen - 05-04-2021 14:20

starstarstarstarstar
Sengers
10
Psychologie college: Autisme

"Duidelijke uitleg van diverse thema's die met Autisme te maken hebben. De docent heeft veel ervaring en kan daardoor vele voorbeelden aanhalen om het verhaal levendiger te maken. Aansprekende documentaire is toegevoegd." - 26-02-2021 12:17

"Duidelijke uitleg van diverse thema's die met Autisme te maken hebben. De docent heeft veel ervaring en kan daardoor vele voorbeelden aanhal… alles lezen - 26-02-2021 12:17