Ervaringen met Relatietherapie

9,5
Gemiddelde score van Relatietherapie producten
Gebaseerd op 21 ervaringen
starstarstarstarstar
Brenda
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Ik heb de training Relatietherapie ervaren als leerzaam en leuk. Jean Pierre heeft veel humor waardoor het makkelijk te volgen is. Hij is ervaren en prettig om naar de luisteren. Fijn trainer." - 01-04-2020 18:15

"Ik heb de training Relatietherapie ervaren als leerzaam en leuk. Jean Pierre heeft veel humor waardoor het makkelijk te volgen is. Hij is er… alles lezen - 01-04-2020 18:15

starstarstarstarstar
Thessa Hendriks
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Een fijne groep en een prettige trainer. Ondanks de online lesvorm toch verbinding met iedereen gevoeld en ook de mogelijkheden van videomeeting ervaren. Ik denk deze vorm van les geven zeker niet onderdoet voor de 'live' training. JP heb ik ervaren als een deskundige maar ook authentieke trainer (is zichzelf in zijn rol als trainer), betrekt iedereen bij de les /maakt 'interactioneel' :-) , fijne manier van uitleggen met concrete voorbeelden uit de praktijk, ook met humor en 'luchtigheid' en dat vind ik erg belangrijk." - 01-04-2020 17:58

"Een fijne groep en een prettige trainer. Ondanks de online lesvorm toch verbinding met iedereen gevoeld en ook de mogelijkheden van videomee… alles lezen - 01-04-2020 17:58

starstarstarstarstar
Anne-Marie
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Heel leerzaam. De praktijkvideo's vond ik erg prettig evenals de uitleg van Jean-Pierre. Hij is een prettige trainer, toegankelijk en met de nodige humor leeft de stof meer. Fijn dat de training i.v.m. het corona virus online is doorgegaan. Goed geregeld!" - 01-04-2020 17:19

"Heel leerzaam. De praktijkvideo's vond ik erg prettig evenals de uitleg van Jean-Pierre. Hij is een prettige trainer, toegankelijk en met de… alles lezen - 01-04-2020 17:19

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Zeer leerzaam, veel handvatten gekregen, veel aan bod gekomen. Bruikbaar in de praktijk. Mooie opbouw van de lesstof. Erg goede trainer, erg fijn dat hij veel voorbeelden geeft, zeer goede uitleg. Leuk dat hij veel humor gebruikt. Ik zou deze cursus iedereen aanraden." - 15-11-2019 11:03

"Zeer leerzaam, veel handvatten gekregen, veel aan bod gekomen. Bruikbaar in de praktijk. Mooie opbouw van de lesstof. Erg goede trainer, erg… alles lezen - 15-11-2019 11:03

starstarstarstarstar
Khadija el Yaacoubi
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"De training hebi k ervaren als leerzaam, open en zeer divers! Na deze training meer inzicht gekregen over de diverse methodieken en gespreksvoering. Trainer kwam op mij over als prettig, duidelijk en gezellig!" - 15-11-2019 10:51

"De training hebi k ervaren als leerzaam, open en zeer divers! Na deze training meer inzicht gekregen over de diverse methodieken en gespreks… alles lezen - 15-11-2019 10:51

starstarstarstarstar_half
Marjolein van L.
Coach, Supervisor en Opleider
9
Coaching met de Bepper Balance Methode (2 losse dagen)

"Training werd goed aangepast aan de wensen van de deelnemers.
De onderdelen liepen goed in elkaar over, jammer dat er per onderdeel niet meer tijd was.
Duidelijke opzet, en fijn dat de nieuwe deelnemer op veilige en prettige wijze geïntegreerd werd. Prettige methode en tool om mee te werken, visueel en tastbaar, daar hou ik van. Het helpt mij cliënten op een hele fijne manier om zelf te ontdekken wat goed voor ze werkt." - 27-09-2019 09:33

"Training werd goed aangepast aan de wensen van de deelnemers. De onderdelen liepen goed in elkaar over, jammer dat er per onderdeel niet me… alles lezen - 27-09-2019 09:33

starstarstarstarstar
B. van Woerkom
Intern Begeleider BO
10
Coaching met de Bepper Balance Methode (2 losse dagen)

"Duidelijk en snel bruikbaar materiaal.
Verrassend, prikkelend, prettige sfeer. Liesbeth kent haar eigen methode als de beste natuurlijk en geeft heel veel mogelijkheden om te variëren met het Bepper Bord. Locatie en verzorging is prima. Mooie plek in Leiden Centrum ook." - 27-09-2019 09:10

"Duidelijk en snel bruikbaar materiaal. Verrassend, prikkelend, prettige sfeer. Liesbeth kent haar eigen methode als de beste natuurlijk en… alles lezen - 27-09-2019 09:10

starstarstarstarstar_border
Natasha Romeijn
Coach
8
Coaching met de Bepper Balance Methode (2 losse dagen)

"De training was goed opgebouwd en alles was goed georganiseerd. Het oefenen met de methode is leuk, verassend, vernieuwend en pittig. Toen ik het Bepper Bord in mijn praktijk ging toepassen kon ik het geleerde toepassen. Ik wordt steeds beter in effectief toepassen. De persoonlijke aanpak in kleine groep is erg prettig. Liesbeth heeft veel aandacht voor ieders eigen praktijk en aanpak. " - 27-09-2019 04:09

"De training was goed opgebouwd en alles was goed georganiseerd. Het oefenen met de methode is leuk, verassend, vernieuwend en pittig. Toen i… alles lezen - 27-09-2019 04:09

starstarstarstarstar
Brenda
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Goede training. Ik vond het heel leerzaam en leuk. Heb zeer zeker nieuwe ervaringen en voorbeelden die ik in mijn rugzakje meeneem. Trainer Jean-Pierre van de Ven was direct en concreet in zijn handelen. Was mooi om te zien hoe hij dat deed. Zeer zeker volgen, het is een absolute toevoeging aan je kennis." - 05-06-2019 07:51

"Goede training. Ik vond het heel leerzaam en leuk. Heb zeer zeker nieuwe ervaringen en voorbeelden die ik in mijn rugzakje meeneem. Trainer … alles lezen - 05-06-2019 07:51

starstarstarstarstar
Marijke Jansen
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Prettig, verhelderend, als weer even puntjes op de i. Voor mij was het heel herkenbaar. Ik heb er van geleerd, bekende dingen opgefrist en ben me bewust geworden dat hoe ik coach, dat dat prima is. Heb je een opfrisser nodig op een verrassende manier: ga!" - 30-11-2018 09:34

"Prettig, verhelderend, als weer even puntjes op de i. Voor mij was het heel herkenbaar. Ik heb er van geleerd, bekende dingen opgefrist en b… alles lezen - 30-11-2018 09:34

starstarstarstarstar
Marian Rekers
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Heldere handvatten. Powerpoints en literatuur sluiten mooi aan als 1 geheel. Erg fijn om er ook videogesprekken bij te zien. Levendige trainer. Hij schept duidelijkheid, geeft veel voorbeelden en heeft een bepaalde luchtigheid en humor waardoor de stof goed overkomt." - 30-11-2018 09:26

"Heldere handvatten. Powerpoints en literatuur sluiten mooi aan als 1 geheel. Erg fijn om er ook videogesprekken bij te zien. Levendige train… alles lezen - 30-11-2018 09:26

starstarstarstarstar
Anne Klein Breteler
10
Relatietherapie (voor zorg en welzijn)

"Voor mij was deze training leerzaam en zeer informatie. Gaf erg veel achtergrondinformatie en inzicht over relatietherapie en de rol die de therapeut hier inneemt. Jean Pierre komt op mij over als een erg ervaren therapeut die op rustige manier zijn kennis en ervaring deelt en zich hee lopen en kwetsbaar opstelt. Hij biedt zicht op zijn manier van werken, wat erg verhelderend is." - 30-11-2018 09:24

"Voor mij was deze training leerzaam en zeer informatie. Gaf erg veel achtergrondinformatie en inzicht over relatietherapie en de rol die de … alles lezen - 30-11-2018 09:24

starstarstarstarstar_half
Mariska Louter
Jeugdverpleegkundige
9
Relatieweekend

"Wij hebben een geweldig weekend samen gehad!
Vooraf hadden we allebei onze reserves en twijfels maar de beide trainers Hans en Rita hebben ons direct op ons gemak gesteld. Ook samen met de andere stellen voelde het al snel veilig. Heel bijzonder vonden wij het om met behulp van de technieken zo snel tot inzichten te komen. Zo zijn we weer helemaal tot elkaar gekomen en hebben we weer begrip en geduld voor elkaar gekregen. Maar ook vooral inzicht gekregen hoe je met elkaar communiceert en wat de daarachter gelegen dingen zijn.
Moeilijk om te verwoorden wat het voor ons heeft betekent maar ik gun het iedereen!
Het is de investering dubbel en dwars waard.
" - 12-12-2015 19:16

"Wij hebben een geweldig weekend samen gehad! Vooraf hadden we allebei onze reserves en twijfels maar de beide trainers Hans en Rita hebben… alles lezen - 12-12-2015 19:16

starstarstarstarstar_half
Toon Geensen
9
Relatieweekend

"Indrukwekkend om te zien hoe de verschillende interacties die worden aangeboden, werken in je relatie. Goede begeleiding van Hans en Rita 't Hart, die een rustige en veilige omgeving creëren waarin je kunt werken aan de update van je relatie.
Aanbeveling waard!" - 07-12-2015 08:49

"Indrukwekkend om te zien hoe de verschillende interacties die worden aangeboden, werken in je relatie. Goede begeleiding van Hans en Rita 't… alles lezen - 07-12-2015 08:49

starstarstarstarstar_border
W.
8
Relatieweekend

"De persoon die mijn partner is....die heb ik in het relatieweekend heel bewust ontmoet. Dus niet mijn man, de vader van mijn kind of mijn huisgenoot, maar de kern die daaronder zit.
Een verdiepende, gedeelde, respectvolle en mooie ervaring." - 04-12-2015 10:30

"De persoon die mijn partner is....die heb ik in het relatieweekend heel bewust ontmoet. Dus niet mijn man, de vader van mijn kind of mijn hu… alles lezen - 04-12-2015 10:30

starstarstarstarstar
J. Sijbring
Zelfstandig professional
10
Relatieweekend

"Het was een goede en intensieve training en het werpt een nieuw licht op onze relatie. Ik ben blij dat ik zelf ook met m'n partner een oefening voor de groep heb gedaan. Het is even spannend, maar het levert enorm veel op." - 26-10-2015 09:08

"Het was een goede en intensieve training en het werpt een nieuw licht op onze relatie. Ik ben blij dat ik zelf ook met m'n partner een oefen… alles lezen - 26-10-2015 09:08

starstarstarstarstar
Nella Van Driezum
10
Relatieweekend

"De heldere visie van waaruit gewerkt wordt, maakt het duidelijk, maar ook effectief. Je komt gelijk tot de kern tijdens deze training. De combinatie van theorie, praktijk, warmte en humor maken het tot een waardevol geheel. Het feit dat er een beperkt aantal andere koppels zijn was niet belemmerend voor ons, integendeel, het voegt veel toe. De omgeving was veilig. Locatie en lunch schitterend. Enig minpuntje was praktisch, nl. Accoustiek van de ruimte." - 02-07-2015 09:03

"De heldere visie van waaruit gewerkt wordt, maakt het duidelijk, maar ook effectief. Je komt gelijk tot de kern tijdens deze training. De co… alles lezen - 02-07-2015 09:03

starstarstarstar_halfstar_border
Frans Nijland
DGA
7
Relatieweekend

"Goede interactie, de groep werd heel snel eigen waardoor je heel snel persoonlijke aandachtspunten kon verkennen in een vertrouwelijke sfeer.
De ruimte was wat groot, waardoor het langer duurde voordat er een vertrouwelijke sfeer kon ontstaan.
We hebben een doorbraak kunnen realiseren. Maar weten nog niet waar dit naartoe leidt." - 06-05-2015 12:46

"Goede interactie, de groep werd heel snel eigen waardoor je heel snel persoonlijke aandachtspunten kon verkennen in een vertrouwelijke sfeer… alles lezen - 06-05-2015 12:46

starstarstarstarstar
Smallenbroek
10
Relatieweekend

"Het Relatieweekend van Hans en Rita is de investering dubbel en dwars waard. De methodieken die op zeer praktische manier worden aangereikt zorgen ervoor dat je elkaar op een dieper niveau gaat begrijpen en daardoor anders leert om te gaan met elkaar. Het mooiste van het geheel is dat je elkaar echt kunt helpen met het oplossen van op dieper gelegen problematiek waarvan je zelf niet eens weet dat die, mede, problemen kunnen veroorzaken in je relatie. Hans en Rita zijn zelf een mooi, levend voorbeeld en trainen op een zeer betrokken en respectvolle wijze. Wij hebben er erg veel aan gehad. Bedankt!" - 05-05-2015 10:40

"Het Relatieweekend van Hans en Rita is de investering dubbel en dwars waard. De methodieken die op zeer praktische manier worden aangereikt … alles lezen - 05-05-2015 10:40

Elmer Demmendaal
starstarstarstarstar
Elmer Demmendaal
10
Relatieweekend

"Wat is dit een ontzettend goede investering in je relatie!
Door middel van praktische oefeningen krijg je een heel diep contact met je partner. De trainers (Hans en Rita) weten waar ze het over hebben en geven met hun jaren lange ervaring een hele heldere nieuwe kijk op relaties, vertrouwen en communiceren.
Aanrader voor elk stel!" - 17-02-2015 17:32

"Wat is dit een ontzettend goede investering in je relatie! Door middel van praktische oefeningen krijg je een heel diep contact met je par… alles lezen - 17-02-2015 17:32

Martijn Cremers
starstarstarstarstar
Martijn Cremers
Therapeut / Trainer / coach / organizational advisor
10
Relatieweekend

"Ik ben zelf ook therapeut, maar was diep onder de indruk van het concept waarmee ze werken. Echt een verrijking voor mijn praktijk en manier van werken. Maar veel belangrijker was het weer terug vinden van mijn eigen partner, met praktische handvatten die we ook meteen met elkaar blijven doen. Het is een mooie mix van theorie, praktijk, demo's en begeleiding, op een prettige, rustige en 'veilige' omgeving. Een echte aanrader." - 11-02-2015 18:31

"Ik ben zelf ook therapeut, maar was diep onder de indruk van het concept waarmee ze werken. Echt een verrijking voor mijn praktijk en manier… alles lezen - 11-02-2015 18:31