Ervaringen met Schuldhulpverlening modules

6,2
Gemiddelde score van Schuldhulpverlening modules producten
Gebaseerd op 7 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Trudy Liefting
Rijksoverheid professional
7
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Prima opleiding, goede begeleiding, je kunt altijd terecht met vragen ook na het behalen van je diploma. Zeer kundige trainer. De locatie was ook perfect en de lunch iedere trainingsdag krijgt van mij ook zeker een 9. Ik heb ook goede feedback ontvangen, waar ik wat mee kan." - 10-12-2015 12:01

"Prima opleiding, goede begeleiding, je kunt altijd terecht met vragen ook na het behalen van je diploma. Zeer kundige trainer. De locatie wa… alles lezen - 10-12-2015 12:01

starstarstarstarstar_half
Surienna Bergland
9
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Goede persoonlijke begeleiding door de docent, die ook de theorie aan de praktijk weet te koppelen. Snelle reactie op al mijn vragen per email. Heb er heel veel aan gehad. Echte aanrader!" - 19-06-2015 18:24

"Goede persoonlijke begeleiding door de docent, die ook de theorie aan de praktijk weet te koppelen. Snelle reactie op al mijn vragen per ema… alles lezen - 19-06-2015 18:24

star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Anoniem
1
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Een hele slechte opleiding. Te weinig informatie, rommelig, niet to the point. De docent pretendeert van alles te zijn, maar daar heb ik mijn twijfels over. Er zijn mensen die kritiek hebben gehad op de docent, maar daar werd door hem zo raar op gereageerd dat ik mijn naam hier niet onder wil zetten. Maar deze opleiding is zeker geen aanrader." - 29-04-2014 21:03

"Een hele slechte opleiding. Te weinig informatie, rommelig, niet to the point. De docent pretendeert van alles te zijn, maar daar heb ik mij… alles lezen - 29-04-2014 21:03

starstarstarstarstar_border
Heleen klein Obbink
Financieel adviseur
8
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Prima opleiding. Goede aansluiting op de praktijk. Kundig docent. Werd goed ingespeeld op recente ontwikkelingen. Tip : ga met de trein want parkeren in Utrecht was duur. Locatie was verder prima.

" - 27-02-2014 17:57

"Prima opleiding. Goede aansluiting op de praktijk. Kundig docent. Werd goed ingespeeld op recente ontwikkelingen. Tip : ga met de trein want… alles lezen - 27-02-2014 17:57

starstarstarstarstar_half
Bert Vieringa
9
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Een erg nuttige cursus. De cursus weet praktijk en theorie goed te binden. De docent was erg gedreven en meedenkend met zijn studenten. De gegeven stof was bovendien erg actueel en er is goede nazorg geboden." - 27-02-2014 17:08

"Een erg nuttige cursus. De cursus weet praktijk en theorie goed te binden. De docent was erg gedreven en meedenkend met zijn studenten. De g… alles lezen - 27-02-2014 17:08

star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Karin Potjes-Oosterveen
Bijvoorbeeld: Senior Accountmanager
1
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Een grote teleurstelling. T.o..v de cursus SHV I en II voedgde SHV III helemaal niets toe. Ook voor de cursisten die alleen SHV III hebben gevolgd was de kwaliteit ver beneden de maat. Dit is zeker geen HBO opleiding, maar maximaal MBO niveau. Zonde van het geld!" - 20-02-2014 17:05

"Een grote teleurstelling. T.o..v de cursus SHV I en II voedgde SHV III helemaal niets toe. Ook voor de cursisten die alleen SHV III hebben g… alles lezen - 20-02-2014 17:05

starstarstarstarstar_half
Peter Westen
8,5
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Vandaag 21 december heb ik de module D afgerond, na eerder de modules A en C te hebben gevolgd. De diepte en veelomvattendheid hebben mij in positieve zin verrast. De theorie werd voornamelijk via het huiswerk voorbereid en naar behoefte uitputtend besproken. De vele praktijkvoorbeelden en de training van gespreksituaties maakten dat mijn belangstelling steeds meer toenam.
Ik heb de modules als maatwerk ervaren; hoe actiever je jezelf opstelt des te meer je er uit haalt. De groep bestond uit 3 cursisten, waardoor een ieder volop aan bod is gekomen.
Ik heb wel wat cursuservaring, maar ik verbaasde me erover dat dit onderwerp
alsmaar nieuwe vragen opriep en gelukkig ook beantwoordde.
De wederzijdse informatie- uitwisseling van actuele zaken heb ik als heel prettig ervaren. Klaas heeft veel contacten in de branche en informeert je over
ontwikkelingen en mogelijkheden.
Omdat ik het liefst als zelfstandige aan de slag ga op het gebied van Budgetcoaching, Beheer en Schuldbemiddeling ga ik ook op voor de module
Budgetcoaching. Klaas vroeg mij: "die doe je dan toch wel bij mij?"
"Natuurlijk, zeker als je me net hebt aangeboden om mij nog gedurende een periode van 6 maanden met raad en daad bij te staan" was mijn reactie.
Kortom geweldige modules/trainingen die je enthousiasme vergroten en nog
nazorg op de koop toe. Perfecte formule, die terecht steeds meer cursisten
aan zich weet te binden.

Klaas, tot binnenkort.


Peter Westen " - 21-12-2009 17:07

"Vandaag 21 december heb ik de module D afgerond, na eerder de modules A en C te hebben gevolgd. De diepte en veelomvattendheid hebben mij in… alles lezen - 21-12-2009 17:07