Ervaringen met Schuldhulpverlening

8,2
Gemiddeld cijfer voor Schuldhulpverlening producten
Gebaseerd op 66 ervaringen
starstarstarstarstar
Soemintra Maikoe
cursist
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Mijn ervaring bij Emile den Os,

Hij is behulpzaam als je iets niet begrijpt kun je altijd vragen en word het door hem weer uitgelegd.
En dank zij Emile heb ik ook nu een stageplek bij Kredietbank Nederland Leeuwarden.
Super bedankt Emile.
Ik zou deze opleiding iedereen aanraden." - 25-11-2021 08:31

"Mijn ervaring bij Emile den Os, Hij is behulpzaam als je iets niet begrijpt kun je altijd vragen en word het door hem weer uitgelegd. En… alles lezen - 25-11-2021 08:31

starstarstarstarstar
Mardien Noordman
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Een eerlijke praktijkgerichte opleiding. Docent Emile den Os kan moeilijke lesstof toegankelijke maken en weet je te boeien. De mooie kant van het vak wordt belicht, maar er is ook aandacht voor de knelpunten. Prettig om met reële verwachtingen aan het werk te gaan. Naast een kundig docent leert hij snel zijn student kennen en ziet wat deze individueel nog nodig heeft. Neemt daar ook de tijd voor.
De opleiding was voor mij één groot feest.
Een echte aanrader!!!" - 28-02-2021 12:23

"Een eerlijke praktijkgerichte opleiding. Docent Emile den Os kan moeilijke lesstof toegankelijke maken en weet je te boeien. De mooie kant v… alles lezen - 28-02-2021 12:23

star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Mark Metz
1
Examen Schuldhulpverlening (Budgetcoach) SHV 3 Cases

"De voorbereiding van lindenhaeghe was goed. De locatie was zeer slecht. Allereerst dacht ik dat ik verkeerd zat omdat de naam die jullie opgaven nergens vermeld was, er was alleen een naam van een andere opleider voor iets met steigers. Vervolgens werd ik naar het lokaal doorverwezen, echter bij aankomst stond ik voor een dichte deur en kwam er ook niemand om je op te halen, toen ik uiteindelijk aanklopte bleek het dat ik gewoon naar binnen hadden moeten lopen. Vervolgens begon ik met mijn examen, echter er bleek al snel dat ik de bijlage niet kom openen. Er kwam iemand bij me staan om te kijken en terwijl hij vlak naast me bezig was zette hij gewoon zijn mondkapje af omdat zijn bril besloeg. Het examen heb ik uiteindelijk niet kunnen maken omdat het probleem met de bijlages niet kon worden opgelost. Wat mij nog meer erg stoorde is dat er ook niks werd gezegd van anderen die tijdens het maken van hun examen hun mondkapje afdeden. Naar mijn weten hoor je die nu met de corona altijd op te hebben en hoort de begeleiding er dus wat van te zeggen als mensen dit niet doen. Ik heb zelf een ziekte waardoor ik vatbaarder ben en voelde me dus ook daarom niet op mijn gemak" - 18-01-2021 16:01

"De voorbereiding van lindenhaeghe was goed. De locatie was zeer slecht. Allereerst dacht ik dat ik verkeerd zat omdat de naam die jullie opg… alles lezen - 18-01-2021 16:01

Beste Mark,

Dank voor de reactie en feedback op de locatie. We gaan met de locatie in gesprek om dit voor te leggen en te zorgen dat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren.
Heel fijn om te horen dat de voorbereiding op het examen een fijne ervaring was.

Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen dan horen we het graag en kunt u contact opnemen met onze support afdeling.

Met vriendelijke groet,
Team Lindenhaeghe.

- 18-01-2021 16:01
starstarstarstar_halfstar_border
P.J.A. Farla
7
E-learning Schuldhulpverlener NEN 8048

"De online leeromgeving is mooi ingericht en de memotrainingen erg handig. Ook kreeg ik redelijk snel behulpzame antwoorden van mijn leraar. Een minpunt is dat het leerboek veel tekst fouten bevat. Ook is het raar dat in de memo-trainingen in het begin vragen worden gesteld van stof die je nog niet hebt gehad. Bij het doen van het examen kreeg ik best wel wat vragen die ik bijna niet kon weten. Dus de opleiding dekt wat mij betreft niet goed genoeg de lading. " - 05-12-2020 10:05

"De online leeromgeving is mooi ingericht en de memotrainingen erg handig. Ook kreeg ik redelijk snel behulpzame antwoorden van mijn leraar. … alles lezen - 05-12-2020 10:05

Merijn Nuijten
starstarstarstarstar_border
Merijn Nuijten
Eigenaar | budgetcoach
8
E-learning Schuldhulpverlener NEN 8048 (inclusief examen SHV I, SHV II en SHV III))

"Als professional vind ik het belangrijk om up to date te blijven met mijn kennis en wil ik leren op een moment dat het mij uitkomt. De elearning van Learncare is hiervoor perfect; een verloren uurtje op de maandagochtend, of juist lekker 's avonds; ik kies zelf waar en wanneer ik leer. De kwaliteit van de elearning is goed. Deze is zo opgebouwd dat je toewerkt naar het examen." - 04-12-2020 09:52

"Als professional vind ik het belangrijk om up to date te blijven met mijn kennis en wil ik leren op een moment dat het mij uitkomt. De elear… alles lezen - 04-12-2020 09:52

starstarstarstarstar_border
Jasper Wentink
Manager
8
E-learning Schuldhulpverlener NEN 8048

"Prima e-learning m.b.t. Schuldhulpverlening 8048 (incl. budgetcoaching). Het is exact dezelfde lesstof als de klassikale lesvorm (je kan de gehele stof ook hardcopy toegestuurd krijgen, werkt bij mij beter. De E-learning is verder niet heel spannend, maar alles zit erin en het live webcollege en de praktijkdag zijn een goede aanvulling/afwisseling op de verdere enkel digitale E-learn, waar je toch vooral zelfdiscipline moet hebben. Docenten reageren snel op ingeleverde opdrachten en vragen. Verder kan je zo vaak als je wilt oefenen met de memo-trainer, alleen jammer dat deze bij een fout/goed antwoord niet aangeeft, waarom iets goed/fout is en waar je dit kan terugvinden." - 01-12-2020 11:53

"Prima e-learning m.b.t. Schuldhulpverlening 8048 (incl. budgetcoaching). Het is exact dezelfde lesstof als de klassikale lesvorm (je kan de … alles lezen - 01-12-2020 11:53

starstarstarstarstar_border
MH Verhoeven
8
E-learning Schuldhulpverlener NEN 8048

"Het enigste wat ik mis is nog meer beeldmateriaal en motivatie vanuit de opleider. Ik had het prettig gevonden als een van de docenten uit zich eigen een berichtje had gestuurd met de vraag hoe het gaat of een vriendelijke reminder voor de scriptie had gestuurd. Verder ben ik erg tevreden." - 30-11-2020 15:11

"Het enigste wat ik mis is nog meer beeldmateriaal en motivatie vanuit de opleider. Ik had het prettig gevonden als een van de docenten uit z… alles lezen - 30-11-2020 15:11

starstarstarstar_halfstar_border
M Schipper
7
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048 (inclusief examen SHV I, SHV II en SHV III)

"Goed:
Leuke en betrokken leraar.
Leerstof is duidelijk en overzichtelijk

Minder:
Mijn map was niet compleet (miste een module)
Af en toe onduidelijke communicatie/informatie.
Sommige vragen uit de examens kon ik niet thuisbrengen in de leerstof." - 26-11-2020 22:44

"Goed: Leuke en betrokken leraar. Leerstof is duidelijk en overzichtelijk Minder: Mijn map was niet compleet (miste een module) Af e… alles lezen - 26-11-2020 22:44

starstarstarstarstar_half
Mark van Pelt
Schuldhulpverlener
9
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048 (inclusief examen SHV I, SHV II en SHV III)

"Les op afstand is niet ideaal, maar onder dwang van Covid-19 werd er het beste van gemaakt. Duidelijk en to-the-point is de meeste lesstof online behandeld. Op de enige praktijk dat werd alles nog eens samengevat. Top!" - 23-11-2020 15:26

"Les op afstand is niet ideaal, maar onder dwang van Covid-19 werd er het beste van gemaakt. Duidelijk en to-the-point is de meeste lesstof o… alles lezen - 23-11-2020 15:26

Niels Wouters
starstarstarstarstar_border
Niels Wouters
8
E-Learning Schuldhulpverlener

"De opleiding leest als een artikel weg. Heldere begrijpende teksten houden je aandacht en de indeling van de hoofstukken maakt dat je er snel weer 'in' bent als je een paar dagen later weer verder gaat.
De diepgang is goed, maar cijfermatig inzicht en financieel rekenen moet je al wel bovengemiddeld beheersen.

Cijferopbouw: goed leesbaar, aan te bevelen, lastig voor een leek en goed voor iemand 'in het vak' " - 04-10-2020 11:13

"De opleiding leest als een artikel weg. Heldere begrijpende teksten houden je aandacht en de indeling van de hoofstukken maakt dat je er sne… alles lezen - 04-10-2020 11:13

starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Wendy de Graaf-Achterhof
2
Schulden wegwerken - Onmisbare aanwijzingen om een traject van schuldhulpverlening leefbaar te houden of te voorkomen

"Ik heb al meerdere cursussen bij jullie gevolgd (icademy), maar deze slaat nergens op. Totaal geen verdieping. Jammer van mijn tijd en geld. Ik gebruik ze veel al om mensen op weg te helpen binnen de GGZ. Dit is vaak laag dremelig en begrijpbaar. Helaas kan ik hier weinig mee en veel waar de lesstof uit bestaat is bij bijna ieder persoon zeker op MBO niveau bekend." - 02-07-2020 13:23

"Ik heb al meerdere cursussen bij jullie gevolgd (icademy), maar deze slaat nergens op. Totaal geen verdieping. Jammer van mijn tijd en geld.… alles lezen - 02-07-2020 13:23

starstarstarstarstar_border
Iris den Otter
Maatschappelijk werker
8
Schuldhulpverlening

"Heel erg leerzaam en leuk. Verschillende onderdelen komen aan bod, zoals achtergrondinformatie, berekeningen en communicatie. Veelal direct toe te passen in de praktijk. De docenten zijn deskundig, elk met hun eigen expertise. Voor communicatie krijg je bijvoorbeeld iemand anders dan voor de berekeningen. " - 04-10-2018 09:31

"Heel erg leerzaam en leuk. Verschillende onderdelen komen aan bod, zoals achtergrondinformatie, berekeningen en communicatie. Veelal direct … alles lezen - 04-10-2018 09:31

Ewout Geraedts
starstarstarstarstar
Ewout Geraedts
Vennoot binnen Maatschap Compaen bij Maatschap Compaen
10
Conflictbemiddeling (mediation) in de schuldhulpverlening

"Een fijne cursus waarbij voor mij droge materie levendig werd gebracht en ook zo geankerd werd. Veel opgestoken en zeker een aanrader voor wie dit vak in wil of een stuk verdieping zoekt." - 22-06-2017 21:31

"Een fijne cursus waarbij voor mij droge materie levendig werd gebracht en ook zo geankerd werd. Veel opgestoken en zeker een aanrader voor w… alles lezen - 22-06-2017 21:31

Wouter Dijkstra
starstarstarstarstar_half
Wouter Dijkstra
Ervaren adviseur Strategie & Beleid
9
Conflictbemiddeling (mediation) in de schuldhulpverlening

"De opleiding Beschermingsbewindvoerder (met raad en daad)van het opleidingsinstituut En verder is kort samengevat top.

Waarom?
De opleiding is compleet, besteed aandacht aan alle inhoudelijke aspecten die relevant zijn voor een beschermingsbewindvoerder. Beide docenten (Emile en Robin) zijn in staat inhoud en praktijk goed met elkaar te verbinden. Onder andere in het onderdeel Motivational Interviewing.
Maar voor mij nog belangrijker ze zijn betrokken bij het onderliggende maatschappelijke vraagstuk en hebben een inspirerende en duurzame visie hoe als professional effectief maar betrokken te verhouden tot mensen die een beroep moeten doen op/gebruik maken van een beschermingsbewindvoerder. Kortom ik kan de cursus van harte aanbevelen." - 05-04-2017 15:05

"De opleiding Beschermingsbewindvoerder (met raad en daad)van het opleidingsinstituut En verder is kort samengevat top. Waarom? De ople… alles lezen - 05-04-2017 15:05

Hans Bukkems
starstarstarstarstar
Hans Bukkems
Experienced Service Delivery Manager / Contract-Manager, available for a new position per middle of May 2017
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Emile den Os en Robin Kaas zijn 2 heel geinspireerde trainers die theorie en praktijk op een uitermate boeiende manier weten te combineren en die ook echt begaan zijn met het vakgebied van schulphulpverlening in de praktijk" - 03-04-2017 11:36

"Emile den Os en Robin Kaas zijn 2 heel geinspireerde trainers die theorie en praktijk op een uitermate boeiende manier weten te combineren e… alles lezen - 03-04-2017 11:36

Gini Fleuren
starstarstarstarstar_half
Gini Fleuren
Ervaren Debiteuren Beheerder / Financieel Medewerker per direct beschikbaar
9
Schuldhulpverlening 2.0

"Een interessante opleiding die laat zien hoe boeiend het vak is.
Met Emile den Os en Robin Kaas als zeer gemotiveerde en gedreven trainers.
Zij weten je door de manier van lesgeven (ervaringen uit de praktijk) door de grote hoeveelheid stof heen te trekken en je hier enthousiast voor te maken. Elke lesdag ervaar je als een klein feestje.
Emile en Robin nog bedankt voor de inspirerende dagen!
" - 27-03-2017 09:12

"Een interessante opleiding die laat zien hoe boeiend het vak is. Met Emile den Os en Robin Kaas als zeer gemotiveerde en gedreven trainers.… alles lezen - 27-03-2017 09:12

starstarstarstarstar
Jeanne van Oers-van den Oord
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Door de inspirerende lessen van Emile den Os en Robin Kaas is de opleiding "Schuldhulpverlener Stevig in het Zadel" zeker aan te raden. Ze weten van alle leerzame stof een leerzaam feestje te maken door hun bevlogenheid en deskundigheid. " - 16-03-2017 12:56

"Door de inspirerende lessen van Emile den Os en Robin Kaas is de opleiding "Schuldhulpverlener Stevig in het Zadel" zeker aan te raden. Ze w… alles lezen - 16-03-2017 12:56

starstarstarstarstar_half
André Swertz
9
Schuldhulpverlening 2.0

"Emile den Os en Robin Kaas geven een goede en boeiende cursus op zowel het theoretische als het praktijkgerichte vlak. Doordat ze beiden een paar cursusdagen voor hun rekening nemen blijft het ook nog gewenst afwisselend. Dat geldt ook voor hun voorbeelden die ze uit eigen ervaring met de cursisten delen. Samen met Rianne Bakker, die uitstekend verschillende soorten hulpvragers kan spelen, bereidden ze je ook prima voor op het praktijk assessment wat naast het schriftelijke examen met goed gevolg afgelegd dient te worden voor het behalen van het diploma. Als je twijfelt via welk instituut je de opleidingen SHV 1, 2 of 3 wilt volgen, zou ik hun aanraden." - 03-03-2017 21:23

"Emile den Os en Robin Kaas geven een goede en boeiende cursus op zowel het theoretische als het praktijkgerichte vlak. Doordat ze beiden een… alles lezen - 03-03-2017 21:23

starstarstarstarstar
Marijn Bergwerff
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Geweldige training, goede inhoud wat perfect aansluit op de praktijk. Robin is een fantastische trainer, die vol passie en enthousiasme de lesstof brengt. Zijn samenwerking met Emile den Os is een ideale duo-combinatie." - 13-05-2016 13:15

"Geweldige training, goede inhoud wat perfect aansluit op de praktijk. Robin is een fantastische trainer, die vol passie en enthousiasme de l… alles lezen - 13-05-2016 13:15

starstarstarstarstar
Marijn Bergwerff
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Fantastische trainer, vol passie en enthousiasme. De lesstof was precies wat ik nodig had! Top!
De combinatie tussen deze trainer en Robin Kaas was een leuke afwisseling. De inhoud is op niveau en wat aansluit bij de praktijk.
" - 13-05-2016 13:12

"Fantastische trainer, vol passie en enthousiasme. De lesstof was precies wat ik nodig had! Top! De combinatie tussen deze trainer en Robin … alles lezen - 13-05-2016 13:12

starstarstarstarstar_half
Jacoba
9
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Het volgen van de opleiding Budgetcoach bij Learncare was een hele goede en leerzame ervaring. De vakkundigheid van de docent en het materiaal heeft mij echt op de goede weg geholpen om te starten als budgetcoach. Ik kom graag bij Learncare terug voor een nieuwe opleiding of cursus! Top!" - 13-11-2015 00:00

"Het volgen van de opleiding Budgetcoach bij Learncare was een hele goede en leerzame ervaring. De vakkundigheid van de docent en het materia… alles lezen - 13-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Petra
9
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Zeer persoonlijk, zeer opmerkzaam of mensen de lesstof goed hebben begrepen. Zeer duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk. " - 13-11-2015 00:00

"Zeer persoonlijk, zeer opmerkzaam of mensen de lesstof goed hebben begrepen. Zeer duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk. " - 13-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Sylvia
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"6 dagen scholing op stage adres van Learncare is erg goed bevallen. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht...perfect geregeld!" - 12-11-2015 00:00

"6 dagen scholing op stage adres van Learncare is erg goed bevallen. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht...perfect geregeld! " - 12-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Gerieke
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Ik ben blij met de duidelijke opfrisdagen, want daarmee onderscheid ik me van allerlei andere opleidingen." - 11-11-2015 00:00

"Ik ben blij met de duidelijke opfrisdagen, want daarmee onderscheid ik me van allerlei andere opleidingen. " - 11-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Eric van der Wilk
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Zelfde geldt voor masterclass VLTB. " - 30-10-2015 00:00

"Zelfde geldt voor masterclass VLTB. " - 30-10-2015 00:00