Ervaringen met Schuldhulpverlening

8,0
Gemiddelde score van Schuldhulpverlening producten
Gebaseerd op 67 ervaringen
Niels Wouters
starstarstarstarstar_border
Niels Wouters
8
E-Learning Schuldhulpverlener

"De opleiding leest als een artikel weg. Heldere begrijpende teksten houden je aandacht en de indeling van de hoofstukken maakt dat je er snel weer 'in' bent als je een paar dagen later weer verder gaat.
De diepgang is goed, maar cijfermatig inzicht en financieel rekenen moet je al wel bovengemiddeld beheersen.

Cijferopbouw: goed leesbaar, aan te bevelen, lastig voor een leek en goed voor iemand 'in het vak' " - 04-10-2020 11:13

"De opleiding leest als een artikel weg. Heldere begrijpende teksten houden je aandacht en de indeling van de hoofstukken maakt dat je er sne… alles lezen - 04-10-2020 11:13

starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Wendy de Graaf-Achterhof
2
Schulden wegwerken - Onmisbare aanwijzingen om een traject van schuldhulpverlening leefbaar te houden of te voorkomen

"Ik heb al meerdere cursussen bij jullie gevolgd (icademy), maar deze slaat nergens op. Totaal geen verdieping. Jammer van mijn tijd en geld. Ik gebruik ze veel al om mensen op weg te helpen binnen de GGZ. Dit is vaak laag dremelig en begrijpbaar. Helaas kan ik hier weinig mee en veel waar de lesstof uit bestaat is bij bijna ieder persoon zeker op MBO niveau bekend." - 02-07-2020 13:23

"Ik heb al meerdere cursussen bij jullie gevolgd (icademy), maar deze slaat nergens op. Totaal geen verdieping. Jammer van mijn tijd en geld.… alles lezen - 02-07-2020 13:23

starstarstarstarstar_border
Iris den Otter
Maatschappelijk werker
8
Schuldhulpverlening

"Heel erg leerzaam en leuk. Verschillende onderdelen komen aan bod, zoals achtergrondinformatie, berekeningen en communicatie. Veelal direct toe te passen in de praktijk. De docenten zijn deskundig, elk met hun eigen expertise. Voor communicatie krijg je bijvoorbeeld iemand anders dan voor de berekeningen. " - 04-10-2018 09:31

"Heel erg leerzaam en leuk. Verschillende onderdelen komen aan bod, zoals achtergrondinformatie, berekeningen en communicatie. Veelal direct … alles lezen - 04-10-2018 09:31

Hans Bukkems
starstarstarstarstar
Hans Bukkems
Experienced Service Delivery Manager / Contract-Manager, available for a new position per middle of May 2017
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Emile den Os en Robin Kaas zijn 2 heel geinspireerde trainers die theorie en praktijk op een uitermate boeiende manier weten te combineren en die ook echt begaan zijn met het vakgebied van schulphulpverlening in de praktijk" - 03-04-2017 11:36

"Emile den Os en Robin Kaas zijn 2 heel geinspireerde trainers die theorie en praktijk op een uitermate boeiende manier weten te combineren e… alles lezen - 03-04-2017 11:36

Gini Fleuren
starstarstarstarstar_half
Gini Fleuren
Ervaren Debiteuren Beheerder / Financieel Medewerker per direct beschikbaar
9
Schuldhulpverlening 2.0

"Een interessante opleiding die laat zien hoe boeiend het vak is.
Met Emile den Os en Robin Kaas als zeer gemotiveerde en gedreven trainers.
Zij weten je door de manier van lesgeven (ervaringen uit de praktijk) door de grote hoeveelheid stof heen te trekken en je hier enthousiast voor te maken. Elke lesdag ervaar je als een klein feestje.
Emile en Robin nog bedankt voor de inspirerende dagen!
" - 27-03-2017 09:12

"Een interessante opleiding die laat zien hoe boeiend het vak is. Met Emile den Os en Robin Kaas als zeer gemotiveerde en gedreven trainers.… alles lezen - 27-03-2017 09:12

starstarstarstarstar
Jeanne van Oers-van den Oord
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Door de inspirerende lessen van Emile den Os en Robin Kaas is de opleiding "Schuldhulpverlener Stevig in het Zadel" zeker aan te raden. Ze weten van alle leerzame stof een leerzaam feestje te maken door hun bevlogenheid en deskundigheid. " - 16-03-2017 12:56

"Door de inspirerende lessen van Emile den Os en Robin Kaas is de opleiding "Schuldhulpverlener Stevig in het Zadel" zeker aan te raden. Ze w… alles lezen - 16-03-2017 12:56

starstarstarstarstar_half
André Swertz
9
Schuldhulpverlening 2.0

"Emile den Os en Robin Kaas geven een goede en boeiende cursus op zowel het theoretische als het praktijkgerichte vlak. Doordat ze beiden een paar cursusdagen voor hun rekening nemen blijft het ook nog gewenst afwisselend. Dat geldt ook voor hun voorbeelden die ze uit eigen ervaring met de cursisten delen. Samen met Rianne Bakker, die uitstekend verschillende soorten hulpvragers kan spelen, bereidden ze je ook prima voor op het praktijk assessment wat naast het schriftelijke examen met goed gevolg afgelegd dient te worden voor het behalen van het diploma. Als je twijfelt via welk instituut je de opleidingen SHV 1, 2 of 3 wilt volgen, zou ik hun aanraden." - 03-03-2017 21:23

"Emile den Os en Robin Kaas geven een goede en boeiende cursus op zowel het theoretische als het praktijkgerichte vlak. Doordat ze beiden een… alles lezen - 03-03-2017 21:23

Marian Huizing
starstarstarstarstar_border
Marian Huizing
Financieel Adviseur Verantwoord Lenen bij ABN AMRO Bank N.V.
8
E-learning Module Schuldhulpverlening

"Vijf sterren voor de trainers!Robin Kaas, Emile den Os en Rianne Bakker hebben drie top-praktijkdagen verzorgd. Heel veel kennis van zaken die op een goede manier overgebracht werd. Zij zijn echt een inspiratie en geven een heel goede examentraining, waarna je precies weet waar je staat voor je examens. Echt een aanrader!
Het digitale materiaal van Lindenhaeghe behoeft een upgrade. De links naar informatie in het studiemateriaal werkten niet en ik miste de mogelijkheid om online contact te hebben om met mede-cursisten. Daarnaast zou ik graag gebruik kunnen maken van een online Memotraining, casuïstiek en oefenexamens. Het papieren lesmateriaal was uitgebreid maar helaas niet helemaal vrij van fouten. Voor de rest een prima opleiding waar ik veel aan gehad heb." - 10-06-2016 06:07

"Vijf sterren voor de trainers!Robin Kaas, Emile den Os en Rianne Bakker hebben drie top-praktijkdagen verzorgd. Heel veel kennis van zaken d… alles lezen - 10-06-2016 06:07

starstarstarstarstar_border
Monique Lagarde
8
E-learning Module Schuldhulpverlening

"De opleiding is pittig. Ondanks de uitstekende begeleiding eigenlijk niet geschikt voor zelfstudie. Teveel informatie voor 3 dagen. Trainer heeft alles uit de kast gehaald om studenten goed te begeleiden. Top. Locatie goed aan te reizen en prima. Lokalen groot genoeg en verzorging oké." - 08-06-2016 13:55

"De opleiding is pittig. Ondanks de uitstekende begeleiding eigenlijk niet geschikt voor zelfstudie. Teveel informatie voor 3 dagen. Trainer … alles lezen - 08-06-2016 13:55

starstarstarstarstar
Marijn Bergwerff
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Geweldige training, goede inhoud wat perfect aansluit op de praktijk. Robin is een fantastische trainer, die vol passie en enthousiasme de lesstof brengt. Zijn samenwerking met Emile den Os is een ideale duo-combinatie." - 13-05-2016 13:15

"Geweldige training, goede inhoud wat perfect aansluit op de praktijk. Robin is een fantastische trainer, die vol passie en enthousiasme de l… alles lezen - 13-05-2016 13:15

starstarstarstarstar
Marijn Bergwerff
10
Schuldhulpverlening 2.0

"Fantastische trainer, vol passie en enthousiasme. De lesstof was precies wat ik nodig had! Top!
De combinatie tussen deze trainer en Robin Kaas was een leuke afwisseling. De inhoud is op niveau en wat aansluit bij de praktijk.
" - 13-05-2016 13:12

"Fantastische trainer, vol passie en enthousiasme. De lesstof was precies wat ik nodig had! Top! De combinatie tussen deze trainer en Robin … alles lezen - 13-05-2016 13:12

starstarstarstar_halfstar_border
Trudy Liefting
Rijksoverheid professional
7
Basisopleiding Budgetcoaching (Module SHV III KIWA-certificering)

"Prima opleiding, goede begeleiding, je kunt altijd terecht met vragen ook na het behalen van je diploma. Zeer kundige trainer. De locatie was ook perfect en de lunch iedere trainingsdag krijgt van mij ook zeker een 9. Ik heb ook goede feedback ontvangen, waar ik wat mee kan." - 10-12-2015 12:01

"Prima opleiding, goede begeleiding, je kunt altijd terecht met vragen ook na het behalen van je diploma. Zeer kundige trainer. De locatie wa… alles lezen - 10-12-2015 12:01

starstarstarstarstar_border
Mirjam Meijs
Adviseur Bedrijvendesk
8
E-learning Module Schuldhulpverlening

"3 dgn klass.les, goede verdeling van de 2 docenten 1 gericht op de praktijk, 1 meer op de theorie, veel kennis van zaken, goed overgebracht. 2e gehele dag rollenspel, kan naar m.i. ingekort worden of verdeeld worden in 2 groepen.Evt.meer ruimte voor vragen stellen.Locatie Bilthoven prima, lunch/verzorging minimaal." - 23-11-2015 13:13

"3 dgn klass.les, goede verdeling van de 2 docenten 1 gericht op de praktijk, 1 meer op de theorie, veel kennis van zaken, goed overgebracht.… alles lezen - 23-11-2015 13:13

starstarstarstarstar_half
Cindy Verhoeven-Jonkhart
Financieel Coach
9
E-learning Module Schuldhulpverlening

"Ik heb de trainingsdagen als erg nuttig ervaren. Veel tips en adviezen gespitst op de praktijk.
De oefeningen tijdens de lessen geven een goede voorbereiding voor het examen. Een echte aanrader voor mensen die in dit vakgebied willen werken " - 23-11-2015 09:20

"Ik heb de trainingsdagen als erg nuttig ervaren. Veel tips en adviezen gespitst op de praktijk. De oefeningen tijdens de lessen geven een g… alles lezen - 23-11-2015 09:20

starstarstarstar_halfstar_border
Mark Pelt
7
E-learning Module Schuldhulpverlening

"Wat was goed?
Naast zelfstudie bestond de cursus uit drie praktijkdagen. De behandelde stof dekt de lading en de toegevoegde waarde van een trainer 'uit het veld' was duidelijk merkbaar in de vorm van praktijk-versus-theorie-voorbeelden.
Wat kon beter?
De drie individuele modules worden afgerond met even zo veel examens, maar de vraagstelling (lees: de examenstof) loopt over de modules heen, waardoor je alle stof dient te beheersen wil je een goede kans van slagen hebben. Dit is bekend bij zowel trainer(s) als Lindenhaeghe, maar hierop wordt niet geattendeerd door de organisatie. Ook dient een belangrijk stuk les- en examenstof (de NEN-8048 normen van Kiwa) zelf te worden aangeschaft. Mijns inziens zou dit onderdeel van het lespakket van Lindenhaeghe moeten zijn. Tenslotte is de afname van de examens (op papier!) en het nakijken hiervan (eerst door Lindenhaeghe en vervolgens door Kiwa) niet meer van deze tijd. Het duurt 4 tot 6 weken alvorens je je uitslag ontvangt. " - 21-11-2015 10:56

"Wat was goed? Naast zelfstudie bestond de cursus uit drie praktijkdagen. De behandelde stof dekt de lading en de toegevoegde waarde van een… alles lezen - 21-11-2015 10:56

starstarstarstarstar_half
Jacoba
9
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Het volgen van de opleiding Budgetcoach bij Learncare was een hele goede en leerzame ervaring. De vakkundigheid van de docent en het materiaal heeft mij echt op de goede weg geholpen om te starten als budgetcoach. Ik kom graag bij Learncare terug voor een nieuwe opleiding of cursus! Top!" - 13-11-2015 00:00

"Het volgen van de opleiding Budgetcoach bij Learncare was een hele goede en leerzame ervaring. De vakkundigheid van de docent en het materia… alles lezen - 13-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Petra
9
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Zeer persoonlijk, zeer opmerkzaam of mensen de lesstof goed hebben begrepen. Zeer duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk. " - 13-11-2015 00:00

"Zeer persoonlijk, zeer opmerkzaam of mensen de lesstof goed hebben begrepen. Zeer duidelijke uitleg met voorbeelden uit de praktijk. " - 13-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Sylvia
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"6 dagen scholing op stage adres van Learncare is erg goed bevallen. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht...perfect geregeld!" - 12-11-2015 00:00

"6 dagen scholing op stage adres van Learncare is erg goed bevallen. Duidelijke uitleg en persoonlijke aandacht...perfect geregeld! " - 12-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Gerieke
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Ik ben blij met de duidelijke opfrisdagen, want daarmee onderscheid ik me van allerlei andere opleidingen." - 11-11-2015 00:00

"Ik ben blij met de duidelijke opfrisdagen, want daarmee onderscheid ik me van allerlei andere opleidingen. " - 11-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Eric van der Wilk
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Zelfde geldt voor masterclass VLTB. " - 30-10-2015 00:00

"Zelfde geldt voor masterclass VLTB. " - 30-10-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
GerryPubanz
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Gezien de hoeveelheid stof is zes opleidingsdagen weinig. " - 29-10-2015 00:00

"Gezien de hoeveelheid stof is zes opleidingsdagen weinig. " - 29-10-2015 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
LeaBorst-Kruithof
7
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Er zijn veel vragen gesteld. Dat vond ik jammer. Je bent dan snel afgeleid. " - 26-10-2015 00:00

"Er zijn veel vragen gesteld. Dat vond ik jammer. Je bent dan snel afgeleid. " - 26-10-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
KatjaSmit
9
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Zeer informatief, goed opgezette webinar. Een aanrader! " - 23-10-2015 00:00

"Zeer informatief, goed opgezette webinar. Een aanrader! … alles lezen - 23-10-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Ingrid
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"De cursus zou in tijd wat uitgebreider mogen waardoor er meer tijd is om op onderwerpen in te gaan. " - 22-10-2015 00:00

"De cursus zou in tijd wat uitgebreider mogen waardoor er meer tijd is om op onderwerpen in te gaan. " - 22-10-2015 00:00

starstarstarstarstar_border
Agnesvan der Meijden
8
Opleiding Schuldhulpverlener NEN 8048

"Er was veel informatie en behandelstof voor 1 dag. " - 19-10-2015 00:00

"Er was veel informatie en behandelstof voor 1 dag. … alles lezen - 19-10-2015 00:00