Ervaringen met Sociale vaardigheden

7,8
Gemiddelde score van Sociale vaardigheden producten
Gebaseerd op 16 ervaringen
starstarstarstar_halfstar_border
Rene Bronckers
7
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Aanvankelijk was ik wat sceptisch wat deze opleidingsdag brengen zou.
Er was een lange inleiding. Gaande de dag werden de te behandelen zaken -voor mij- steeds interessanter.
Daarom kan ik terugkijken op een geslaagde dag. " - 01-05-2018 00:00

"Aanvankelijk was ik wat sceptisch wat deze opleidingsdag brengen zou. Er was een lange inleiding. Gaande de dag werden de te behandelen zake… alles lezen - 01-05-2018 00:00

starstarstarstarstar_border
Koen Snijckers
8
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Leuke vlotte cursus. Had wel luever gehad dat er meer praktijk situaties voor gedaan werden. Tip: geef zelf voorbeeld hoe een probleem is op te lossen. Ennlaat daarna de cursist oefenen." - 28-04-2018 00:00

"Leuke vlotte cursus. Had wel luever gehad dat er meer praktijk situaties voor gedaan werden. Tip: geef zelf voorbeeld hoe een probleem is op… alles lezen - 28-04-2018 00:00

starstarstarstarstar_half
Arno Bogman
Magazijn medewerker chauffeur
9
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Zeer goede en verzorgde opleiding goede uit leg en instructie over het nieuwe rijden zeer goede en zorgvuldige tips voor het nieuwe rijden zouw eigenlijk iedere bestuurder moeten doen zeer ervaren instructeur" - 03-12-2017 17:44

"Zeer goede en verzorgde opleiding goede uit leg en instructie over het nieuwe rijden zeer goede en zorgvuldige tips voor het nieuwe rijden z… alles lezen - 03-12-2017 17:44

starstarstarstarstar
Istvan Kis
10
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Ik ben tevreden met Osseforth Opleidingen in het algemeen, niet alleen met U14... klantvriendelijk en heel hoog opgeleiden instructeurs gewen een Goed gevoel." - 30-03-2017 00:00

"Ik ben tevreden met Osseforth Opleidingen in het algemeen, niet alleen met U14... klantvriendelijk en heel hoog opgeleiden inst… alles lezen - 30-03-2017 00:00

starstarstarstarstar_border
Roger Wouters
8
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Goede opleiding alles wordt goed uitgelegd het pand waarin de opleiding wordt gegeven ziet er netjes uit." - 24-03-2017 00:00

"Goede opleiding alles wordt goed uitgelegd het pand waarin de opleiding wordt gegeven ziet er netjes uit. " - 24-03-2017 00:00

starstarstarstarstar_border
maurice Birx
8
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Goede en correcte uitleg van instructeur Mike , zeer gedreven in zijn vak en niet beroert om antwoord te geven op al je vragen mbt verkeers veiligheid ." - 23-03-2017 00:00

"Goede en correcte uitleg van instructeur Mike , zeer gedreven in zijn vak en niet beroert om antwoord te geven op al je vragen mbt verkeers … alles lezen - 23-03-2017 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Mark Simons
7
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Cursus duidelijk en helder , echter vraag mij af als dit onderdeel wel bij een code 95 thuis hoort. Persoonlijk denk ik dat een chauffeur meer waarde hecht aan de cursus digitale tacho en/of lading zekeren. Wil niet zeggen dat d cursus niet interessant of leerzaam was, ik denk wel dat deze cursus voor een andere doelgroep is bestemd." - 23-12-2016 00:00

"Cursus duidelijk en helder , echter vraag mij af als dit onderdeel wel bij een code 95 thuis hoort. Persoonlijk denk ik dat een chauffeur me… alles lezen - 23-12-2016 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Jacob Mudde
7
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"ondanks dat het belachlijk was dat ik daar voor code 95 MOEST leren , heb ik toch een aantal dingen als positief ervaren ." - 12-12-2016 00:00

"ondanks dat het belachlijk was dat ik daar voor code 95 MOEST leren , heb ik toch een aantal dingen als positief ervaren . " - 12-12-2016 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Nico van't Noordende
6
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"ik vond de cursus saai en het zou fijn zijn dat er geen dialect gepraat word omdat dit voor niet limburgers lastig te volgen is " - 05-12-2016 00:00

"ik vond de cursus saai en het zou fijn zijn dat er geen dialect gepraat word omdat dit voor niet limburgers lastig te volgen is " - 05-12-2016 00:00

starstarstarstarstar_border
Loek Vrancken
8
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Goede opleiding sluit aan op praktijk. Prettige omgeving goede opleiders, hebben veel ervaring. fijne locatie." - 03-09-2016 00:00

"Goede opleiding sluit aan op praktijk. Prettige omgeving goede opleiders, hebben veel ervaring. fijne locatie. " - 03-09-2016 00:00

starstarstarstarstar_border
Huub van Wersch
8
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"De trainer (Henk) gaf blijk de situatie goed in te schatten m.b.t. het feit dat c95 voor veel chauffeurs een verplicht nummertje is.
Desondanks wist hij door zijn kennis van zaken relativeringsvermogen de groep bij de les te houden en er voor te zorgen dat iedereen toch wat kon opsteken." - 30-08-2016 00:00

"De trainer (Henk) gaf blijk de situatie goed in te schatten m.b.t. het feit dat c95 voor veel chauffeurs een verplicht nummertje is. Desonda… alles lezen - 30-08-2016 00:00

starstarstarstarstar_border
Patrick Coppus
8
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"cursus zelf vrij nutteloos ondanks goede/ duidelijke instructeur. Ik kan niet navertellen wat ik ervan heb opgestoken" - 30-03-2016 00:00

"cursus zelf vrij nutteloos ondanks goede/ duidelijke instructeur. Ik kan niet navertellen wat ik ervan heb opgestoken " - 30-03-2016 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Leonard Philippen
7
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Ik heb er wel iets van geleerd vooral in het leslokaal toen er over en weer met en tegen elkaar werd gepraat." - 20-01-2016 00:00

"Ik heb er wel iets van geleerd vooral in het leslokaal toen er over en weer met en tegen elkaar werd gepraat. " - 20-01-2016 00:00

starstarstarstarstar_half
Brian Timmermans
9
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Goeie doelgerichte cursus. Leuke boeiende les met veel nuttige info. Aardige sociale docent waar goed mee valt te praten" - 13-01-2016 00:00

"Goeie doelgerichte cursus. Leuke boeiende les met veel nuttige info. Aardige sociale docent waar goed mee valt te praten " - 13-01-2016 00:00

starstarstar_halfstar_borderstar_border
Nico Siksma
5
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"de opleiding is op zicht goed,,,alleen,,,dat het niet goed geweest is om meteen te starten over cultuur en fotos van moslims culturen in de eerste uur van de les,,,vooral 15 uur na de aanslagen in parijs.
waardoor je meningsverschillen krijgt,,,,en iedereen zich appart gaat zitten in de leslokaal,,,en zich 8 uren lang zijn gaan storen aan andere personen met andere menings uitingen.
misschien volgt de leraar deze methoden al jaren op deze manier,,,maar het paste gewoon niet op dit momend in de les...ik blijf bij mening,dat na een grote aanslag ,,verschillen tussen meerdere culturen op zulke momend als parijs,,uit het lespakket genomen had moeten worden,,,zodat iedereen zich had kunnen concentreren op de werkelijke opleiding,ik vond deze opleiding gefrustreert" - 19-11-2015 00:00

"de opleiding is op zicht goed,,,alleen,,,dat het niet goed geweest is om meteen te starten over cultuur en fotos van moslims culturen in de … alles lezen - 19-11-2015 00:00

starstarstarstarstar_half
Evert Groen
9
Communicatieve en Sociale Vaardigheden U14-1

"Het was een lange dag , maar de leerstof was interessant en de cursusleider kon het goed brengen, mijn complimenten" - 18-11-2015 00:00

"Het was een lange dag , maar de leerstof was interessant en de cursusleider kon het goed brengen, mijn complimenten " - 18-11-2015 00:00