Ervaringen met Stervensbegeleiding

8,8
Gemiddelde score van Stervensbegeleiding producten
Gebaseerd op 5 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Marjolein Houweling
8
Stervensbegeleider

"Levensverrijkende opleiding. je doet veel praktische ervaring op en leert op een juiste wijze te communiceren. Je doet er goed aan om zelfstandig veel te lezen en
bronnenonderzoek te doen. " - 29-04-2021 07:41

"Levensverrijkende opleiding. je doet veel praktische ervaring op en leert op een juiste wijze te communiceren. Je doet er goed aan om zelfst… alles lezen - 29-04-2021 07:41

Anja van den Engel
starstarstarstarstar_half
Anja van den Engel
9
Stervensbegeleider

"Inspirerende opleiding in een kleine groep. Na voorbereiding op de lesdagen, werd het onderwerp van de les met begeleiding van een gastspreker of videobeelden besproken en geoefend met rollenspellen. Na de les kreeg je thuisopdrachten mee en reflectie-opdracht op de lesdag." - 13-07-2020 08:02

"Inspirerende opleiding in een kleine groep. Na voorbereiding op de lesdagen, werd het onderwerp van de les met begeleiding van een gastsprek… alles lezen - 13-07-2020 08:02

Netty van der Est
starstarstarstarstar
Netty van der Est
Office/HR Manager at Cavendish Kinetics
10
Stervensbegeleider

"Goede feedback en veel praktijkvoorbeelden door middel van tv uitzendingen. Fijn dat er ook gastdocenten zijn om de praktijk nog verder uit te leggen.
Wel behoorlijk wat huiswerk en boeken te lezen in korte tijd. " - 30-11-2017 19:16

"Goede feedback en veel praktijkvoorbeelden door middel van tv uitzendingen. Fijn dat er ook gastdocenten zijn om de praktijk nog verder uit … alles lezen - 30-11-2017 19:16

suzanne van der vaart
starstarstarstarstar
suzanne van der vaart
Verzorgende ig at De Lozerhof
10
Stervensbegeleider

"Ik vind het prettig manier lesgeven. Ik goede feedback waar ik altijd mee aan de slag kan, de opdracht zijn leerzaam met diepgang. Ik leer ook dat je altijd je gevoel met volgen. De testen die via de mail krijgen komen ook echt dicht bij me persoonlijkheid." - 13-11-2017 17:25

"Ik vind het prettig manier lesgeven. Ik goede feedback waar ik altijd mee aan de slag kan, de opdracht zijn leerzaam met diepgang. Ik leer o… alles lezen - 13-11-2017 17:25

starstarstarstar_halfstar_border
Francis Bonhof-Donkers
vrijwilligster VPTZ Land van Cuijk/hospice de Cocon
7
Stervensbegeleider

"De inzet van team Sonnevelt was prima.Voorlichting/uitvoering omtrent enkele praktische zaken kan beter. Mooie/waardevolle aanbevolen literatuur-lijst alleen jammer dat daar niets mee wordt gedaan. Naar mijn idee kan invulling van de les een stuk efficiënter zodat er nog meer ervaring kan worden opgedaan.
" - 09-06-2017 07:31

"De inzet van team Sonnevelt was prima.Voorlichting/uitvoering omtrent enkele praktische zaken kan beter. Mooie/waardevolle aanbevolen liter… alles lezen - 09-06-2017 07:31