Ervaringen met Werkdruk

8,9
Gemiddelde score van Werkdruk producten
Gebaseerd op 46 ervaringen
starstarstarstarstar
D Damen
10
Omgaan met Stress en Werkdruk - Stressmanagement

"Een erg leuke en dynamische training waarbij er ruimte is voor vragen. Een prettige verhouding tussen theorie en praktijk. Handige tips en tricks mee gekregen waar je daadwerkelijk iets aan hebt. De trainer is ook erg enthousiast en doet dit met veel plezier. Ik kijk erg positief terug op deze training!" - 15-01-2020 08:52

"Een erg leuke en dynamische training waarbij er ruimte is voor vragen. Een prettige verhouding tussen theorie en praktijk. Handige tips en t… alles lezen - 15-01-2020 08:52

starstarstarstarstar_border
Jeroen van Rhijn
directeur
8
Persoonlijke Energie op Peil - word stress en werkdruk weer de baas!

"IN had een coachingstraject voor een medewerker op het gebeid van stress. Marijn heeft dit heel adequaat opgepakt en - waar nodig - zowel de werknemer als werkgever achter de broek gezeten. In korte tijd tot een goed einde gekomen. Bedankt." - 26-07-2019 13:26

"IN had een coachingstraject voor een medewerker op het gebeid van stress. Marijn heeft dit heel adequaat opgepakt en - waar nodig - zowel de… alles lezen - 26-07-2019 13:26

starstarstarstarstar
Stefan van Eijk
10
Effectief omgaan met stress en werkdruk

"Via collega's gewezen op deze cursus en enorm blij dat ik deze gevolgd heb. Ik kan nu beter omgaan met de druk die het onderwijs vaak met zich meebrengt. Door de praktische handvatten en inspirerende werkvormen raakte ik weer helemaal enthousiast. Een échte aanrader. " - 06-06-2019 13:33

"Via collega's gewezen op deze cursus en enorm blij dat ik deze gevolgd heb. Ik kan nu beter omgaan met de druk die het onderwijs vaak met zi… alles lezen - 06-06-2019 13:33

starstarstarstarstar
Judith Janssen
10
Effectief omgaan met stress en werkdruk

"Super leuke workshop, veel voorbeelden uit de praktijk. Fijne trainster, die het leuk deed! Een training waarvan ik vond dat hij nog wel veel langer had gemogen, zoveel had ik eraan! " - 06-06-2019 12:02

"Super leuke workshop, veel voorbeelden uit de praktijk. Fijne trainster, die het leuk deed! Een training waarvan ik vond dat hij nog wel vee… alles lezen - 06-06-2019 12:02

starstarstarstarstar_border
Christ Wagenmakers
8
Omgaan met Stress en Werkdruk - Stressmanagement

"De Training Omgaan met Stress en Werkdruk gegeven door Tom van Kleij was heel leerzaam. Ik heb een goed beeld gekregen waar het fout kan gaan in mijn werk en wat ik kan doen om dit op de juiste manier op te pakken." - 07-11-2018 09:16

"De Training Omgaan met Stress en Werkdruk gegeven door Tom van Kleij was heel leerzaam. Ik heb een goed beeld gekregen waar het fout kan gaa… alles lezen - 07-11-2018 09:16

Sabine Mayr
starstarstarstarstar_half
Sabine Mayr
9
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Lars heeft alle professionele vaardigheden in huis die je zou verwachten van een kundige coach en trainer...en meer: Communicatief vaardig en resultaatgericht, integer en inlevend maar ook prikkelend en to-the-point. Op zijn meesterlijk provocatieve wijze wist hij mij moeiteloos uit mijn comfort zone te halen en de vinger op de zere plek te leggen, zonder dat ik daarvan in paniek raakte. Ik had meer dan een keer een aha-moment tijdens de praktische oefeningen. Persoonlijk hebben mij de scherpzinnige interventies van Lars vele nieuwe inzichten opgeleverd over mijn eigen denken en doen en kan ik nu bewuster omgaan met de triggers van stressgevoelens op mijn werk. Ik heb het zelf in de hand en dat geeft al heel veel rust. " - 19-10-2018 13:52

"Lars heeft alle professionele vaardigheden in huis die je zou verwachten van een kundige coach en trainer...en meer: Communicatief vaardig e… alles lezen - 19-10-2018 13:52

starstarstarstarstar
Susilo
10
Effectief omgaan met stress en werkdruk (ook online virtual classroom)

"Een top cursus! Iederen was super behulpzaam. Ik leerde heel veel over mijn valkuilen die me onder stress had gezet. Ik kreeg ook allerlei manieren om die valkuilen te vermijden en te herstellen.

De locatie is goed bereikbaar met OV. Daar was ook voorzien met uitgebreid lunch en tussendoortjes." - 19-07-2018 15:39

"Een top cursus! Iederen was super behulpzaam. Ik leerde heel veel over mijn valkuilen die me onder stress had gezet. Ik kreeg ook allerlei m… alles lezen - 19-07-2018 15:39

Leo de Waal
starstarstarstarstar
Leo de Waal
Hier ben ik
10
Effectief omgaan met stress en werkdruk (ook online virtual classroom)

"Heel veel geleerd van hoe je kan omgaan met stress en hoe je het kan voorkomen door tijdig de signalen van je lichaam op te pakken. Luisteren naar je lichaam is belangrijk.Het niveau is goed te volgen en de trainster weet raad te geven in bijna alle situaties. De locatie in Utrecht is goed te bereiken met het OV. En het eten is daar prima geregeld. Kortom ik raad deze training aan aan iedereen die last heeft van stress. " - 19-07-2018 15:03

"Heel veel geleerd van hoe je kan omgaan met stress en hoe je het kan voorkomen door tijdig de signalen van je lichaam op te pakken. Luistere… alles lezen - 19-07-2018 15:03

starstarstarstarstar_border
Deborah Meeuwissen
Geboorte coach & trainer
8
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Een creatieve coachende trainer met een gezonde dosis humor. Door zijn empatisch vermogen en persoonlijke benadering creeert hij snel een veilige leeromgeving. Het is een verbinder pur sang die vanuit bewust zijn werkt. Ik ben blij met de inzichten die ik heb meegekregen. " - 18-07-2018 13:10

"Een creatieve coachende trainer met een gezonde dosis humor. Door zijn empatisch vermogen en persoonlijke benadering creeert hij snel een ve… alles lezen - 18-07-2018 13:10

Sandra Hodzelmans
starstarstarstarstar
Sandra Hodzelmans
HR Professional
10
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Ik heb Lars ervaren als fijne trainer. Met zijn enthousiasme neemt hij je mee en inspireert hij je. Hij weet goed de verbinding te maken tussen theorie en praktijk zodat je de stof echt gaat beleven. " - 18-07-2018 07:16

"Ik heb Lars ervaren als fijne trainer. Met zijn enthousiasme neemt hij je mee en inspireert hij je. Hij weet goed de verbinding te maken tus… alles lezen - 18-07-2018 07:16

Hans Olivier
starstarstarstarstar_half
Hans Olivier
Independent HR professional, Trainer & Coach
9
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"ik heb Lars als trainer leren kennen tijdens de coachingsopleiding (EQA Practitioner nivo). Wat ik aan hem bewonderde was zijn gematigd provocatieve stijl van trainen. Hij leek confronteren moeiteloos te combineren met humor. Dat maakt dat ik op een hele prettige manier van en over mijzelf heb kunnen leren, gefaciliteerd door Lars. Waarbij ik soms 'lastige' inzichten over mijzelf met een glimlach kon ontvangen en verwerken. Daarnaast vond ik hem ijzersterk in het signaleren en bespreekbaar maken van de groepsdynamische processen." - 11-07-2018 09:08

"ik heb Lars als trainer leren kennen tijdens de coachingsopleiding (EQA Practitioner nivo). Wat ik aan hem bewonderde was zijn gematigd prov… alles lezen - 11-07-2018 09:08

starstarstarstarstar
Bas de Deugd
interim directeur
10
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Veel geleerd, veel goede en afwisselende oefeningen. Lars is een goede begeleider die veel signalen oppikt en de goede pakkende vragen stelt. , veel rust, ongedwongen en toch inspannend.
" - 02-07-2018 13:05

"Veel geleerd, veel goede en afwisselende oefeningen. Lars is een goede begeleider die veel signalen oppikt en de goede pakkende vragen stel… alles lezen - 02-07-2018 13:05

starstarstarstarstar
Nicole Honneff
10
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Ik heb al verschillende trainingen van Lars mogen volgen. Altijd met respect, veiligheid en humor. Op een prettige manier loodst Lars je door de soms confronterende oefeningen, waar je altijd beter uitkomt. Een fijn mens, waar je kwetsbaar bij kunt zijn." - 11-06-2018 09:09

"Ik heb al verschillende trainingen van Lars mogen volgen. Altijd met respect, veiligheid en humor. Op een prettige manier loodst Lars je doo… alles lezen - 11-06-2018 09:09

Mark Veenendaal
starstarstarstarstar
Mark Veenendaal
Zorgmanager OKC
10
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Lars is een coach met humor die ik deel met hem. Dat maakt dat we veel lol kunnen hebben. Daarnaast is het een integere en doortastende coach, die een robbertje 'vechten' niet uit de weg gaat als de coachee of het proces dat nodig heeft. Dat maakt hem ook een goede provocatieve coach in mijn ogen.
De verzorgende kant van Lars zorgt aan het eind ook dat je prettig afsluit en rustig nog een keer de confrontatie aandurft met hem (lees: jezelf)." - 10-06-2018 19:01

"Lars is een coach met humor die ik deel met hem. Dat maakt dat we veel lol kunnen hebben. Daarnaast is het een integere en doortastende coac… alles lezen - 10-06-2018 19:01

starstarstarstarstar
Wilma Bruinsma
Analist
10
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"De training is echt aan te raden.
Het geeft veel inzicht in hoe je bent en je krijgt practische tips hoe je er mee om kan gaan.
De training wordt met veel enthousiasme gegeven.
Af en toe wat humor maakt het luchtig.
Ik heb de training met plezier gevolgd. " - 10-06-2018 18:24

"De training is echt aan te raden. Het geeft veel inzicht in hoe je bent en je krijgt practische tips hoe je er mee om kan gaan. De trainin… alles lezen - 10-06-2018 18:24

starstarstarstarstar_half
Mertine Middelkoop
Trainer en coach
9
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"Lars weet je met humor te laten kijken naar je eigen valkuilen. Hij past verschillende technieken toe uit de coachingwereld waaronder voice dialog. Een werkvorm die helpt om bijvoorbeeld de pusher of de perfectionist (Er er zijn er nog meer) in jezelf te herkennen. Herkennen, erkennen en vervolgens af en toe uit te kunnen zetten.. hoe heerlijk. We hebben ondanks de soms lastige vraagstukken in de groep ook kunnen lachen. En lachen relativeert al enorm. We maken het onszelf soms zo moeilijk." - 06-06-2018 19:05

"Lars weet je met humor te laten kijken naar je eigen valkuilen. Hij past verschillende technieken toe uit de coachingwereld waaronder voice … alles lezen - 06-06-2018 19:05

starstarstarstarstar
Ankie in 't Zandt
Coach en HRM Adviseur en DPO i.o.
10
Beter omgaan met stress en werkdruk - 'meer energie en meer balans'

"De training was goed van opzet. Er werd goed gebruik gemaakt van de theoretische grondslagen. De trainer was goed onderlegd. Hij had de lessen goed voorbereid. Tijdens de lessen werd de theorie goed in praktijk gebracht. De trainer is alert, inlevend en creatief. Hij kan flexibel omgaan met veranderingen in de groep en hij weet hoe hij de groep betrokken houdt. " - 06-06-2018 08:44

"De training was goed van opzet. Er werd goed gebruik gemaakt van de theoretische grondslagen. De trainer was goed onderlegd. Hij had de less… alles lezen - 06-06-2018 08:44

starstarstarstarstar_border
Meneer Boumans
8
Omgaan met Stress en Werkdruk - Stressmanagement

"Deze training fungeerde voor mij als opfriscursus, wat zeer fijn was. Veel herkenbare zaken uit eerdere trainingen. Een goede training voor mij om weer overal aan herinnerd te worden en zaken weer actief in te gaan zetten. " - 01-05-2018 13:17

"Deze training fungeerde voor mij als opfriscursus, wat zeer fijn was. Veel herkenbare zaken uit eerdere trainingen. Een goede training voor … alles lezen - 01-05-2018 13:17

starstarstarstarstar_half
Tiny Slomp
Inkoper
9
Effectief omgaan met stress en werkdruk (ook online virtual classroom)

"Ik vond dit een zeer prettige en leerzame cursus. De standaard tips en trics uit de boekjes kennen we wel, deze cursus is er met name op gericht om ze ook daadwerkelijk toe te passen op je eigen praktijksituatie. " - 03-05-2016 07:23

"Ik vond dit een zeer prettige en leerzame cursus. De standaard tips en trics uit de boekjes kennen we wel, deze cursus is er met name op ger… alles lezen - 03-05-2016 07:23

starstarstarstarstar
van Hulst
10
Effectief omgaan met stress en werkdruk (ook online virtual classroom)

"Hele fijne training, ik heb erg veel geleerd. De trainer was echt geweldig Monique Crooij, ze heeft mij vele belangrijke levens lessen geleerd. Verder heb ik er niks aan toe te voegen. " - 11-11-2015 10:01

"Hele fijne training, ik heb erg veel geleerd. De trainer was echt geweldig Monique Crooij, ze heeft mij vele belangrijke levens lessen gelee… alles lezen - 11-11-2015 10:01

starstarstarstarstar
Eddy Vermeer
applicatie beheerder
10
Effectief omgaan met stress en werkdruk (ook online virtual classroom)

"Deze cursus Effectief omgaan met werkdruk heeft mij veel geholpen.
De cursus gaat veel verder dan een paar kuntsjes. Er wordt echt aandacht besteed aan gevoel, gedrag en persoonlijke ervaringen.
Daarbij wordt geoefend om je valkuilen te herkennen en te vermijden zodat je zelf het positieve resultaat hiervan voelt.
Nu, maanden later heb ik soms nog wel even die verkeerde stap, maar weet me nu goed te corrigeren, en voel duidelijk minder werkdruk en vooral minder stress. Daarom kan ik deze cursus zeer aanbevelen" - 22-10-2015 06:39

"Deze cursus Effectief omgaan met werkdruk heeft mij veel geholpen. De cursus gaat veel verder dan een paar kuntsjes. Er wordt echt aandacht… alles lezen - 22-10-2015 06:39

starstarstarstarstar_half
van Taarling
Productmanager
9
Effectief omgaan met stress en werkdruk (ook online virtual classroom)

"Zeer goede training waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komen.
Diversiteit aan deelnemers waarbij in kleine groepjes veel adviezen gedeeld kunnen worden.
Zeer goede trainster gehad tijdens deze training van 3 dagen. Afwisseling van groepsopdrachten met individuele opdrachten en ontspanningsoefeningen.
Met praktische tips van trainster en mede collega's kunnen er na 2 trainingsdagen gelijk verbeteringen in werksituatie toegepast worden.
Locatie in Utrecht is goed verzorgd.
Training is aanrader!" - 17-07-2015 12:02

"Zeer goede training waarbij zowel theorie als praktijk aan bod komen. Diversiteit aan deelnemers waarbij in kleine groepjes veel adviezen … alles lezen - 17-07-2015 12:02

starstarstarstarstar_border
Joel Van Dorst
8

"Een bijzondere ervaring die mijn gevoel heeft opengesteld en me volledig in balans heeft gebracht!

Voorafgaand aan de training was het erg druk in mijn hoofd en was ik alleen maar bezig met de toekomst, nieuwe doelen stellen en resultaten boeken. Hierdoor miste ik veel informatie om mij heen. Ik had geen goede balans tussen werk, priv� en mijn relatie. Verbazingwekkend hoeveel dieper inzicht de metingen en de training geven. Door mijn minder prettige jeugd had ik altijd last om mijn gevoel volledig open te stellen. Al tijdens de eerste dag lukte me dit volledig. Ik weet nu de knop te vinden. Ik ervaar een groot verschil tussen voor en na de ?be more you? training, ook mensen in mijn directe omgeving nemen positieve veranderingen waar. Ik kan mijn gevoel nu volledig openstellen en ben vooral in het ?hier en nu?. Ik praat rustiger en voel me rustiger. Ik ervaar de kwaliteit van ?leven in het hier en nu?, waar ik voorheen vooral met morgen bezig was. De investering van de tweedaagse heeft mij directe meerwaarde geleverd. Om mijn onverwerkte ervaringen uit het verleden volledig te verwerken en te integreren ga ik zeker verder na deze bijzondere ervaring van de twee dagen spoorzoeken." - 09-12-2014 00:00

"Een bijzondere ervaring die mijn gevoel heeft opengesteld en me volledig in balans heeft gebracht! Voorafgaand aan de training was het e… alles lezen - 09-12-2014 00:00

starstarstarstarstar
Pauline Vreeker
10

"De ervaring bij Be more You is uniek geweest. Het is soms moeilijk te omschrijven wat er dan zo uniek is. Ik ben meer in balans, stel betere prioriteiten, geniet meer in het moment en maakt bewuste keuzes." - 09-12-2014 00:00

"De ervaring bij Be more You is uniek geweest. Het is soms moeilijk te omschrijven wat er dan zo uniek is. Ik ben meer in balans, stel betere… alles lezen - 09-12-2014 00:00

starstarstarstarstar_border
Joel Van Dorst
8

"Een bijzondere ervaring die mijn gevoel heeft opengesteld en me volledig in balans heeft gebracht!

Voorafgaand aan de training was het erg druk in mijn hoofd en was ik alleen maar bezig met de toekomst, nieuwe doelen stellen en resultaten boeken. Hierdoor miste ik veel informatie om mij heen. Ik had geen goede balans tussen werk, privé en mijn relatie. Verbazingwekkend hoeveel dieper inzicht de metingen en de training geven. Door mijn minder prettige jeugd had ik altijd last om mijn gevoel volledig open te stellen. Al tijdens de eerste dag lukte me dit volledig. Ik weet nu de knop te vinden. Ik ervaar een groot verschil tussen voor en na de “be more you” training, ook mensen in mijn directe omgeving nemen positieve veranderingen waar. Ik kan mijn gevoel nu volledig openstellen en ben vooral in het “hier en nu”. Ik praat rustiger en voel me rustiger. Ik ervaar de kwaliteit van “leven in het hier en nu”, waar ik voorheen vooral met morgen bezig was. De investering van de tweedaagse heeft mij directe meerwaarde geleverd. Om mijn onverwerkte ervaringen uit het verleden volledig te verwerken en te integreren ga ik zeker verder na deze bijzondere ervaring van de twee dagen spoorzoeken." - 09-12-2014 00:00

"Een bijzondere ervaring die mijn gevoel heeft opengesteld en me volledig in balans heeft gebracht! Voorafgaand aan de training was het e… alles lezen - 09-12-2014 00:00