Ervaringen met Zorg en Welzijn

9,6
Gemiddelde score van Zorg en Welzijn producten
Gebaseerd op 789 ervaringen
starstarstarstarstar
Lisette
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Verbazingwekkend hoe je in twee dagen al zoveel stof tot je kan nemen, hoeveel inzichten je al kan hebben en hoe gelukkiger je al kan zijn met deze keuze van studie. Dicht bij jezelf blijven staat altijd hoog bovenaan, dit is enorm dik onderstreept. Dank! Nog nooit meegemaakt hoe je met zoveel afstand iets van zo dichtbij zo goed kan voelen. Van emoties, tot voorbeelden en heldere uitleg, het was er allemaal en ik heb diep respect voor Irene." - 01-02-2021 16:24

"Verbazingwekkend hoe je in twee dagen al zoveel stof tot je kan nemen, hoeveel inzichten je al kan hebben en hoe gelukkiger je al kan zijn m… alles lezen - 01-02-2021 16:24

starstarstarstarstar
Brand
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Waardevolle verdieping en verbreding van de kennis die ik al had. Fijne trainer. Onder de indruk van hoe ze ook de online lesdagen vol energie wist te houden. Duidelijke uitleg. Gaf goede voorbeeld door ook eigen kwetsbare momenten te delen." - 01-02-2021 16:24

"Waardevolle verdieping en verbreding van de kennis die ik al had. Fijne trainer. Onder de indruk van hoe ze ook de online lesdagen vol energ… alles lezen - 01-02-2021 16:24

starstarstarstarstar
Laura
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"De training is ontzettend interessant, heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en in mens zijn. Echt in twee dagen al een verdiepende laag toegevoegd aan alle zelfontwikkeling waarin ik eerder geïnvesteerd heb. Irene is een bevlogen docente die de training die extra jeu geeft door voorbeelden uit haar leven in te brengen. Ze legt helder en duidelijk uit en ondanks dat de training online plaatsvond weet ze te verbinden met ons als deelnemers en weet ze je te boeien. Ik heb geen minuut op de klok gekeken." - 01-02-2021 16:24

"De training is ontzettend interessant, heeft mij veel inzicht gegeven in mijzelf en in mens zijn. Echt in twee dagen al een verdiepende laag… alles lezen - 01-02-2021 16:24

starstarstarstarstar
Laura Uijen-van Gaalen
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Ik heb de Stap van het Verkennen ervaren als een zeer overzichtelijke en leerzame start van de Basic opleiding. Het heb een heel mooi beeld gekregen van het werkveld van de psychosociaal therapeut. Ik kijk enorm uit naar de volgende stap van de Basic opleiding! Irene is een ontzettend inspirerende trainer. Ze geeft een duidelijke uitleg en weet de aandacht er feilloos bij te houden. Irene staat met beide benen op de grond en ons voelen dat ze één van ons is. Ze is ontzettend open en geeft voor mijn gevoel alles van zichzelf in haar training." - 01-02-2021 16:24

"Ik heb de Stap van het Verkennen ervaren als een zeer overzichtelijke en leerzame start van de Basic opleiding. Het heb een heel mooi beeld … alles lezen - 01-02-2021 16:24

starstarstarstarstar
Nancy Wessels
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Zeer interessant en leerzaam. Erg duidelijk, zeker ook met de voorbeelden die gegeven worden. Alles valt hierdoor op zijn plek. Irene is erg enthousiast, fijn om naar te luisteren. Je houdt ook goed de aandacht erbij. Geeft veel persoonlijke voorbeelden uit haar dagelijks leven. Wat voor mij het pure en echte van haar laat zien, en de openheid als therapeut." - 01-02-2021 16:24

"Zeer interessant en leerzaam. Erg duidelijk, zeker ook met de voorbeelden die gegeven worden. Alles valt hierdoor op zijn plek. Irene is erg… alles lezen - 01-02-2021 16:24

starstarstarstarstar
Lisa Cleijsen
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Ik heb de training als zeer positief ervaren. De voorbeelden die gebruikt worden scheppen een duidelijk beeld van de inhoud van de training. Irene is een prachtig mens. Ze is open en hartelijk. Ze legt de stof goed uit en er is altijd een moment om een vraag te stellen." - 01-02-2021 16:23

"Ik heb de training als zeer positief ervaren. De voorbeelden die gebruikt worden scheppen een duidelijk beeld van de inhoud van de training.… alles lezen - 01-02-2021 16:23

starstarstarstarstar
PMKT CL
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Prettige training waarbij gedeeltelijk de theorie zorgde voor opfrissing en deels voor verdieping. Beiden zeer welkom. Fijne trainer. Mooi dat ze zich zo kwetsbaar opstelt door voorbeelden uit eigen praktijk te gebruiken. " - 01-02-2021 16:23

"Prettige training waarbij gedeeltelijk de theorie zorgde voor opfrissing en deels voor verdieping. Beiden zeer welkom. Fijne trainer. Mooi d… alles lezen - 01-02-2021 16:23

starstarstarstarstar
Joanna Sue van Poppel
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Het was weer een super leervolle training waarin ik veel meer te weten ben gekomen welke interne processen plaatsvinden in mij en waarom ik deed/doe wat ik doe, hoe verandering te krijgen in mijn energiebalans en waarom een dramadriehoek zo snel mogelijk ingeruild moet worden voor de winnaarsdriehoek. Irene is een topper! Geeft heel overzichtelijk en duidelijk les. Komt met veel praktische voorbeelden om het nog duidelijker te maken. Irene geeft me energie en maakt me erg enthousiast!" - 01-02-2021 16:23

"Het was weer een super leervolle training waarin ik veel meer te weten ben gekomen welke interne processen plaatsvinden in mij en waarom ik … alles lezen - 01-02-2021 16:23

starstarstarstarstar
Renske van den Brink
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Heel fijn. De docent maakt de stof heel begrijpelijk door middel van real life voorbeelden. Zo krijg je niet alleen een band maar wordt de stof levendig en kun je je eigen of werk situaties hieraan koppelen en inzichtelijk maken." - 01-02-2021 16:23

"Heel fijn. De docent maakt de stof heel begrijpelijk door middel van real life voorbeelden. Zo krijg je niet alleen een band maar wordt de s… alles lezen - 01-02-2021 16:23

starstarstarstarstar
Mireille
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Geweldig, duidelijk, pakkend. Theoretische inzichten over onderwerpen waar ik langer over na dacht maar nog veel vragen over had. Irene is super duidelijk, open en energiek. Irene verduidelijkt mbv persoonlijke, soms aangrijpende, verhalen." - 01-02-2021 16:22

"Geweldig, duidelijk, pakkend. Theoretische inzichten over onderwerpen waar ik langer over na dacht maar nog veel vragen over had. Irene is s… alles lezen - 01-02-2021 16:22

starstarstarstarstar
Hanan El Yahyaui
10
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Ik vond de training intensief. Het dwingt mij om mezelf goed te leren kennen. Welke normen en waarden heb ik? Hoe ziet mijn energiebalans eruit etc. Allerlei zaken waar ik wel eens aan dacht, maar nooit de moeite nam om er echt aandacht en energie in te stoppen. Ik vind Irene een open vrouw. Ze durft zich kwetsbaar op te stellen en is erg prettig om naar te luisteren. Ook is ze heel duidelijk in haar communicatie. Ik had hoge verwachtingen van de training en die zijn ook waargemaakt. Ben daar blij mee!" - 01-02-2021 16:22

"Ik vond de training intensief. Het dwingt mij om mezelf goed te leren kennen. Welke normen en waarden heb ik? Hoe ziet mijn energiebalans er… alles lezen - 01-02-2021 16:22

starstarstarstarstar_border
Karin Glazenborg
8
Stap van het Verkennen - vooropleiding Psychosociaal therapeut / Kindertherapeut / Verlies- en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Ik vond de inhoud heel erg interessant, maar ik vond het ook een lange zit (vooral vanachter de PC). Veel theorie en weinig oefeningen die zorgen voor wat afwisseling. Prettig! Veel voorbeelden die tot de verbeelding spreken en ze geeft een hele duidelijke uitleg. Ik wil even dikke vette complimenten maken over de opbouw van de Basic en hoe dat moeiteloos doorvloeit in de Professional en het boek "Professioneel hulpverlenen". en de colleges Gespreksmethodiek. Geniaal opgezet; het beklijft zo lekker." - 01-02-2021 16:21

"Ik vond de inhoud heel erg interessant, maar ik vond het ook een lange zit (vooral vanachter de PC). Veel theorie en weinig oefeningen die … alles lezen - 01-02-2021 16:21

Wendie Hartsink
starstarstarstarstar
Wendie Hartsink
Coach voor kinderen en ouders
10
PROFESSIONAL - Verlies en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Psychodidact biedt vier modules over verlies en rouw die samen een heel mooi en compleet geheel vormen. Het uitgangspunt is het gedachtegoed van Manu Keirse op basis van vier rouwtaken. De lessen zijn interactief met veel ruimte om van gedachten te wisselen en de trainer spreekt uit een brede praktijkervaring. Hele mooie opleiding!" - 04-01-2021 10:10

"Psychodidact biedt vier modules over verlies en rouw die samen een heel mooi en compleet geheel vormen. Het uitgangspunt is het gedachtegoed… alles lezen - 04-01-2021 10:10

starstarstarstarstar_border
Ja Kamstra
8
Middle Management voor Zorg en Welzijn (ook online virtual classroom) (ook online virtual classroom)

"Je kunt zelf de frequentie kiezen, instaptijd en lesdagen. Maatwerk die je goed kan combineren met de privé en werk.
Het aanbod is heel gericht op de sector die je wil leren. De lesstof is herkenbaar omdat er veel met de praktijk wordt toegepast. De afwisseling met de theorie en praktijk maken de lesdagen afwisselend en boeiend. De korte lijnen en persoonlijke benadering met de docent zijn prettig " - 01-01-2021 16:00

"Je kunt zelf de frequentie kiezen, instaptijd en lesdagen. Maatwerk die je goed kan combineren met de privé en werk. Het aanbod is heel g… alles lezen - 01-01-2021 16:00

starstarstarstarstar
Balbina Ferreira
teamleider Recovery/unit ok
10
Middle Management voor Zorg en Welzijn (ook online virtual classroom) (ook online virtual classroom)

"Cijfer: 10
Ervaring:
- Hieronder kun je het antwoord verder toelichten.
Gaf veel praktijkvoorbeelden die je kon toepassen in praktijk

- Welk element voor de opleiding vind je het meest relevant voor de praktijk?
destep en swot analyse en literatuur hoe je team kan laten ontwikkelen en hier was erg blij mij, heb nu een team die goed op weg is om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken.

- Je geeft aan dat het (zeer) waarschijnlijk is dat je ICM zult aanbevelen. Wat is de reden om ICM aan te bevelen?
Ik vond het goede opleiding, goede tools worden aangereikt, hierdoor kon ook verder ontwikkelen om zo problemen in mijn team beter aan te sturen en te begrijpen hoe hier mee om te gaan .

" - 29-12-2020 13:38

"Cijfer: 10 Ervaring: - Hieronder kun je het antwoord verder toelichten. Gaf veel praktijkvoorbeelden die je kon toepassen in praktijk … alles lezen - 29-12-2020 13:38

starstarstarstarstar
Balbina Ferreira
teamleider Recovery/unit ok
10
Middle Management voor Zorg en Welzijn (ook online virtual classroom) (ook online virtual classroom)

"Cijfer: 10
Ervaring:
- Hieronder kun je het antwoord verder toelichten.
Gaf veel praktijkvoorbeelden die je kon toepassen in praktijk

- Welk element voor de opleiding vind je het meest relevant voor de praktijk?
destep en swot analyse en literatuur hoe je team kan laten ontwikkelen en hier was erg blij mij, heb nu een team die goed op weg is om zich te ontwikkelen op verschillende vlakken.

- Je geeft aan dat het (zeer) waarschijnlijk is dat je ICM zult aanbevelen. Wat is de reden om ICM aan te bevelen?
Ik vond het goede opleiding, goede tools worden aangereikt, hierdoor kon ook verder ontwikkelen om zo problemen in mijn team beter aan te sturen en te begrijpen hoe hier mee om te gaan .

" - 29-12-2020 13:37

"Cijfer: 10 Ervaring: - Hieronder kun je het antwoord verder toelichten. Gaf veel praktijkvoorbeelden die je kon toepassen in praktijk … alles lezen - 29-12-2020 13:37

starstarstarstarstar
Jose Kortstee
10
PROFESSIONAL - Psychosociaal therapeut (voor zorg en welzijn)

"Ongelofelijk knap hoe ze in dit Corona jaar alles in het werk gesteld hebben om alle modules door te kunnen laten kunnen gaan.
Het les niveau was precies het zelfde en ook de sfeer was even goed! Bevlogenheid ten top!" - 29-12-2020 13:05

"Ongelofelijk knap hoe ze in dit Corona jaar alles in het werk gesteld hebben om alle modules door te kunnen laten kunnen gaan. Het les nive… alles lezen - 29-12-2020 13:05

starstarstarstarstar
Petra van cappellen
Talentbegeleider
10
PROFESSIONAL - Kindertherapeut (voor zorg en welzijn)

"De opleiding Kindertherapeut ervaar ik als waardevol en verdiepend. De lessen nodigen uit tot reflectie en zorgen voor bewustwording en inzicht. De opgedane kennis is daarbij direct toepasbaar in de praktijk.
Dankzij de flexibiliteit van de organisatie en de docenten konden de lessen dit jaar hybride worden gegeven, een mooie mix tussen online en klassikale colleges. De kwaliteit bleef daarbij gewaarborgd.
" - 27-12-2020 15:54

"De opleiding Kindertherapeut ervaar ik als waardevol en verdiepend. De lessen nodigen uit tot reflectie en zorgen voor bewustwording en inzi… alles lezen - 27-12-2020 15:54

starstarstarstarstar
Tom Van de Pol
Woonconsulent
10
PROFESSIONAL - Psychosociaal therapeut (voor zorg en welzijn)

"Zeer complete opleiding met duidelijke richtlijnen in de scheiding naar professionele hulpverlening. Uitstekende (persoonlijke) begeleiding en kwalitatief hoogwaardig educatie materiaal gegeven door bekwame opleiders. De lessen zijn goed in elkaar gezet. De wijze waarop de lessen worden verzorgd zijn plezierig om te volgen en bieden voldoende ruimte om nader toelichting te geven. " - 27-12-2020 14:53

"Zeer complete opleiding met duidelijke richtlijnen in de scheiding naar professionele hulpverlening. Uitstekende (persoonlijke) begeleiding … alles lezen - 27-12-2020 14:53

Angelique Schildt-Gooijer
starstarstarstarstar
Angelique Schildt-Gooijer
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"De Basic-Opleiding Psychodidact is een fijne manier om te groeien in je zelfreflectie vermogen.

De docent is zeer bevlogen en geeft vakkundig les. De manier van lesgeven is duidelijk, vlot en goed te volgen.
Je maakt kennis met de methodieken die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Vanaf de thuissituatie zijn de lessen goed te volgen via livestream. Best knap om een groepsgevoel te creëren, terwijl we gebruikmaken van een interactieve platvorm.

Het waren 9 vruchtbare lesdagen en aansluitend ga ik mij verder ontwikkelen en start ik met de opleiding Rouw en Verlies Therapeut. Natuurlijk bij Psychodidact! " - 27-12-2020 13:24

"De Basic-Opleiding Psychodidact is een fijne manier om te groeien in je zelfreflectie vermogen. De docent is zeer bevlogen en geeft vakku… alles lezen - 27-12-2020 13:24

starstarstarstarstar
Bianca van der Sterre
Coach
10
PROFESSIONAL - Psychosociaal therapeut (voor zorg en welzijn)

"In januari 2020 ben ik gestart met de opleiding tot psychosociaal therapeut en tot nu toe ben ik echt meer dan tevreden!
Het is fijn om zelf te kunnen bepalen welke dagmodules je in een jaar wilt volgen. Ook de combinatie tussen klassikaal c.q. online les en het gebruik van online colleges die je in eigen tijd kunt volgen, is prettig. Dit maakt dat het voor jezelf behapbaar blijft en goed te combineren is met werk/privé.
De verschillende trainers ervaar ik als heel deskundig en bevlogen. Iedere keer weer weten ze mij te boeien. Ondanks Corona heb ik ditvh jaar al mijn geplande modules kunnen volgen d.m.v. online les. Ook dat is door Psychodidact perfect geregeld.

P.S. ik heb de opleiding nog niet afgerond, want ik ben pas dit jaar begonnen, maar ik kon geen andere optie aanklikken." - 27-12-2020 13:08

"In januari 2020 ben ik gestart met de opleiding tot psychosociaal therapeut en tot nu toe ben ik echt meer dan tevreden! Het is fijn om ze… alles lezen - 27-12-2020 13:08

starstarstarstarstar
Berthilde Horstman
Onderwijsondersteuner Voortgezet Onderwijs
10
PROFESSIONAL - Kindertherapeut (voor zorg en welzijn)

"De opleiding tot kindertherapeut zit heel goed in elkaar: ten eerste zijn de docenten heel kundig en weten waar ze het over hebben. Je merkt dat ze veel kennis hebben, maar ook veel ervaring met duidelijke praktijkvoorbeelden. Dat maakt het heel toegankelijk. De modules zijn helder; alle informatie die je van tevoren moet hebben om goed te kunnen starten, is overzichtelijk weergegeven in je online leeromgeving. Voordat de nieuwe module begint, krijg je ook ook een bevestigingsmail met alle info netjes op een rijtje. Ook de online-leeromgeving is helder en duidelijk weergegeven. Je weet waar je aan toe bent. Dat geldt trouwens voor alle communicatie vanuit de opleiding.
Veel gaat nu natuurlijk online vanwege corona. Maar ook dat is geen probleem voor psychodidact. De regels en afspraken zijn helder en duidelijk op locatie aangegeven. De lokalen zijn corona-proof ingericht, maar op zo'n manier dat de colleges nog heel goed gegeven kunnen worden en je de onderlinge afstand nauwelijks voelt. Strak gedaan!
Irene en Rut kennen de studenten bij naam en dat maakt dat je je zo welkom voelt.
De modules systeemtherapie en communicatie&spel zijn zo praktisch ingericht, dat je het meteen kan toepassen in de praktijk. Dat maakt het heel aantrekkelijk.
" - 27-12-2020 11:25

"De opleiding tot kindertherapeut zit heel goed in elkaar: ten eerste zijn de docenten heel kundig en weten waar ze het over hebben. Je merkt… alles lezen - 27-12-2020 11:25

starstarstarstarstar
Wilca Quekel
Ambulant woonzorg begeleidster
10
PROFESSIONAL - Verlies en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Het lukt Irene samen met Anouk om de verlies en rouw materie in al je cellen te laten beleven. Samen staan ze voor kwaliteit en weten ze, ondanks alle beperkingen door corona,de lesstof over te brengen en elke lesdag zo positief te ervaren." - 27-12-2020 11:19

"Het lukt Irene samen met Anouk om de verlies en rouw materie in al je cellen te laten beleven. Samen staan ze voor kwaliteit en weten ze, on… alles lezen - 27-12-2020 11:19

starstarstarstarstar
Joanna Sue van Poppel
Student Basic stressmanagement
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Ik heb ontzettend veel mogen leren tijdens deze Basic opleiding, zowel over mezelf als een ander. Het was erg verhelderend en verklarend!
De opleiding wordt opgedeeld in 4 stappen, dit maakt het zeer overzichtelijk en de links tussen de verschillende stappen duidelijk.
Irene is een zeer goede docent, ze kan haar kennis goed overbrengen en doet dit met een lach en vol positieve energie!
Wil je in de toekomst als therapeut aan de slag of gewoon meer te weten komen over hoe de mens of jij zelf met stress omgaat dan is deze opleiding een echte aanrader!" - 27-12-2020 11:01

"Ik heb ontzettend veel mogen leren tijdens deze Basic opleiding, zowel over mezelf als een ander. Het was erg verhelderend en verklarend! … alles lezen - 27-12-2020 11:01

starstarstarstarstar
Chantal Kapitein
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"De BASIC-vooropleiding Therapeut is absoluut een 10 waard!
Het is een heel leerzame training en ook bijzonder waardevol, je leert ontzettend veel over jezelf en de ander. Irene is heel inspirerend en enthousiast. Haar enthousiasme is aanstekelijk en de voorbeelden waarmee ze de theorie onderbouwt zijn persoonlijk en daardoor komen ze bij je binnen. Door de duidelijke uitleg gaat het leven en begrijp je precies wat er wordt bedoeld. Psychodidact heeft de Corona maatregelen perfect gehanteerd. Aanpassingen worden vaak al gedaan voor de genomen overheidsmaatregelen. Hierdoor voel je je veilig en gaan de trainingen online gewoon door. Kortom, Top Zorgopleider, top training en een top trainer! " - 27-12-2020 10:51

"De BASIC-vooropleiding Therapeut is absoluut een 10 waard! Het is een heel leerzame training en ook bijzonder waardevol, je leert ontzetten… alles lezen - 27-12-2020 10:51