Ervaringen met Zorg en Welzijn

9,6
Gemiddelde score van Zorg en Welzijn producten
Gebaseerd op 624 ervaringen
Tamara van de Ven
starstarstarstarstar
Tamara van de Ven
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"De basic vooropleiding is een kennismaking met nieuwe inzichten en herkenning. Door de leuke lessen en voorbeelden uit het echte leven krijg je een heel duidelijk beeld hoe processen in zijn werk gaan. Mijn persoonlijke ontwikkeling wat betreft stress, kan ik al beter toepassen. Dat is de beste verandering die mij verder helpt op alle gebieden. " - 13-12-2019 15:55

"De basic vooropleiding is een kennismaking met nieuwe inzichten en herkenning. Door de leuke lessen en voorbeelden uit het echte leven krijg… alles lezen - 13-12-2019 15:55

starstarstarstarstar
Abels
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Boeiende lessen, zowel qua inhoud als inspirerend gebracht. Fijne uitleg die duidelijkheid biedt in concept en structuur en oefeningen die zowel inzicht geven als goed toepasbaar zijn in de praktijk." - 13-12-2019 14:48

"Boeiende lessen, zowel qua inhoud als inspirerend gebracht. Fijne uitleg die duidelijkheid biedt in concept en structuur en oefeningen die z… alles lezen - 13-12-2019 14:48

starstarstarstarstar
Denise Mahieu-Oosterhof
Educatiemedewerker in de zorg
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Met het volgen van de basic-opleiding ga je op ontdekkingstocht in jezelf.
Het zijn 9 nuttige dagen waarin je les krijgt vanuit verschillende theorieën en modellen.
Je doet ogenschijnlijk eenvoudige oefeningen die je grote inzichten kunnen geven.
Irene is een zeer kundige docente. Ze is betrokken en creëert een veilige omgeving. Ik voelde mij meteen welkom. Vanuit haar eigen ervaringen legt zij de stof uit. Dit maakt het laagdrempelig en zorgt ervoor dat heel veel invoelbaar en/of herkenbaar is.
Na het volgen van de basic was ik zo enthousiast, dat ik mij meteen heb ingeschreven voor de professional!
Ik raad het iedereen aan!" - 12-12-2019 17:52

"Met het volgen van de basic-opleiding ga je op ontdekkingstocht in jezelf. Het zijn 9 nuttige dagen waarin je les krijgt vanuit verschillen… alles lezen - 12-12-2019 17:52

starstarstarstarstar
Petra van Cappellen
Talentbegeleider
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"De opleiding heb ik als verrijkend ervaren. De manier van lesgeven is levendig en inspirerend. Er is een goede opbouw en structuur met voldoende afwisseling tussen theorie en oefening. De tools zijn direct toepasbaar in de praktijk." - 12-12-2019 13:10

"De opleiding heb ik als verrijkend ervaren. De manier van lesgeven is levendig en inspirerend. Er is een goede opbouw en structuur met voldo… alles lezen - 12-12-2019 13:10

Bianca van der Sterre
starstarstarstarstar
Bianca van der Sterre
Coach
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Ik heb de BASIC-opleiding als heel leerzaam, verhelderend en waardevol ervaren. Ik kreeg de mogelijkheid om kennis te maken met de eerste module, de Stap van het Verkennen. Die bracht mij als coach al zo veel nieuwe informatie, dat ik besloot om de hele basisopleiding te doen. En bij iedere module die volgde, werd ik steeds weer positief verrast door de professionaliteit, zowel qua inhoud van de opleiding als van de trainer. Irene legt de lesstof heel duidelijk uit. De vele praktijkvoorbeelden die zij geeft, maken het ook makkelijker om de stof tot je te nemen. Er wordt veel geoefend en dat gebeurt in een hele fijne, veilige sfeer.
De kennis en inzichten die ik in de basisopleiding heb opgedaan, zijn wat mij betreft essentieel om mijn werk als coach vanuit de juiste houding en op een goede manier te kunnen uitvoeren.
" - 11-12-2019 10:56

"Ik heb de BASIC-opleiding als heel leerzaam, verhelderend en waardevol ervaren. Ik kreeg de mogelijkheid om kennis te maken met de eerste mo… alles lezen - 11-12-2019 10:56

starstarstarstarstar
Anneke Kranenborg
10
PROFESSIONAL - Verlies en rouwtherapeut (voor zorg en welzijn)

"Verlies en rouw,
Wat een geweldige tijd heb ik achter de rug. Veel kennis opgedaan hierover, in het gedachtegoed van Manu Keirse. Dat maakt de opleiding zo uniek!
In een sfeer van veiligheid was er ruimte voor vragen en persoonlijke emoties die logischerwijs mee gaan spelen. Ik heb Manu Keirse mogen leren kennen. Als geen ander weet hij te vertellen over Verlies en Rouw. Door de lessen van Anouk en Diana heb ik geleerd dat niets in Verlies of Rouw verkeerd is. Door hun kundigheid heb ik theorie geleerd maar ik heb mijzelf ook leren kennen. Ik heb zeer veel bewondering voor hun professie.
De methodieken ontwikkeld door Irene, zeer bewonderenswaardig . `TrainGain voor volwassenen en `Wat hoort bij` voor kinderen met trots mag ik zeggen dat wij als de eerste 6 hiermee aan de slag mogen gaan.
Al die keren dat ik van Niezijl in de provincie Groningen naar Waalwijk gereden ben ,was ik mij bewust van al die opleidingen die ik voorbij gereden ben in het land. Toch koos ik voor Psychodidackt . Waarom , zou je zeggen:
Uniek
Professie
Gericht op de student
Vriendelijk en oprecht in je geinteresseerd.
Je voelde je welkom zodra je de klink van de deur in je handen had.

Daarom heb ik al die duizenden kilometers gereden. Waar ik nooit spijt van heb gehad.
" - 09-12-2019 19:23

"Verlies en rouw, Wat een geweldige tijd heb ik achter de rug. Veel kennis opgedaan hierover, in het gedachtegoed van Manu Keirse. Dat maakt… alles lezen - 09-12-2019 19:23

starstarstarstarstar
Steef Nellestijn
Technisch medewerker
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Een zeer gedegen en kwalitatief hoogstaande vooropleiding, waarbij eigen ontwikkeling en zelfreflectie centraal staan. Ook vakinhoudelijk verschaft deze vooropleiding veel kennis over een eventuele carrière als therapeut. De wijze van doceren is inspirerend, boeiend en duidelijk. " - 09-12-2019 17:57

"Een zeer gedegen en kwalitatief hoogstaande vooropleiding, waarbij eigen ontwikkeling en zelfreflectie centraal staan. Ook vakinhoudelijk ve… alles lezen - 09-12-2019 17:57

starstarstarstarstar
Carolien Verrips
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"In mijn zoektocht naar een stressmanagement training was ik bij Psychodidact op het juiste adres! Psychodidactisch, dus veel theorie over wat stress is en hoe het wordt veroorzaakt. Intensieve college's van trainster Irene, die bevlogen les geeft, en met goede praktijkvoorbeelden extra toelichting geeft op de onderwerpen. Met name module Ont-moeten bleek voor mij een goede eye-opener te zijn. Veel geleerd, waar ik nog dagelijks veel plezier van heb. Geweldig! " - 09-12-2019 15:29

"In mijn zoektocht naar een stressmanagement training was ik bij Psychodidact op het juiste adres! Psychodidactisch, dus veel theorie over wa… alles lezen - 09-12-2019 15:29

starstarstarstarstar
Audrey Dekkers
Kindercoach
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Irene heeft de gave om de lesstof op een dergelijke manier te brengen, dat je van A tot Z aan haar lippen hangt. De lesstof is duidelijk, overzichtelijk en inhoudelijk van een niveau wat je mag verwachten bij een dergelijke opleiding." - 09-12-2019 07:34

"Irene heeft de gave om de lesstof op een dergelijke manier te brengen, dat je van A tot Z aan haar lippen hangt. De lesstof is duidelijk, ov… alles lezen - 09-12-2019 07:34

starstarstarstarstar
Snezana Spasojevic
psychiatrische verpleegkundige
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Geweldig in elkaar gezet, alle stappen vroegen naar meer: meer kennis, meer vaardigheden ontwikkelen, meer over zichzelf te weten komen. Professionele begeleiding, interactieve lessen, trainer gebruikt veel voorbeelden uit eigen ervaringen waardoor alles veel beter blijft "plakken", zeer inspirerend. Vandaar dat ik ook opleiding professional vanaf september aan het volgen ben. " - 08-12-2019 22:11

"Geweldig in elkaar gezet, alle stappen vroegen naar meer: meer kennis, meer vaardigheden ontwikkelen, meer over zichzelf te weten komen. Pro… alles lezen - 08-12-2019 22:11

starstarstarstarstar
Henrike Engberts
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Het is een erg interessante en leerzame opleiding. Het fijne aan deze opleiding is dat theorie en praktijk beide aan bod komen. Hierdoor krijg je een goed beeld van de verschillende kwaliteiten die nodig zijn om een goede therapeut te worden. Voor mij persoonlijk sloot de manier van lesgeven meer aan dan een reguliere HBO of WO opleiding. Ik zou iedereen deze opleiding willen aanraden. " - 08-12-2019 10:08

"Het is een erg interessante en leerzame opleiding. Het fijne aan deze opleiding is dat theorie en praktijk beide aan bod komen. Hierdoor kri… alles lezen - 08-12-2019 10:08

Wendie Hartsink
starstarstarstarstar
Wendie Hartsink
Coach voor kinderen, jongeren en ouders
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Studeren bij Psychodidact brengt je heel veel positiefs. Wetenschappelijk onderbouwde theorie en praktisch toepasbare oefeningen. Je wordt uitgedaagd naar jezelf te kijken waardoor je ook je (toekomstige) cliënten optimaal kunt begeleiden. De lessen zijn levendig met veel praktijkvoorbeelden. Studeren bij Psychodidact is in alle opzichten een aanrader." - 07-12-2019 12:18

"Studeren bij Psychodidact brengt je heel veel positiefs. Wetenschappelijk onderbouwde theorie en praktisch toepasbare oefeningen. Je wordt u… alles lezen - 07-12-2019 12:18

Wendie Hartsink
starstarstarstarstar
Wendie Hartsink
Coach voor kinderen, jongeren en ouders
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Studeren bij Psychodidact brengt je heel veel positiefs. Wetenschappelijk onderbouwde theorie en praktisch toepasbare oefeningen. Je wordt uitgedaagd naar jezelf te kijken waardoor je ook je (toekomstige) cliënten optimaal kunt begeleiden. De lessen zijn levendig met veel praktijkvoorbeelden. Studeren bij Psychodidact is in alle opzichten een aanrader. " - 07-12-2019 12:17

"Studeren bij Psychodidact brengt je heel veel positiefs. Wetenschappelijk onderbouwde theorie en praktisch toepasbare oefeningen. Je wordt u… alles lezen - 07-12-2019 12:17

Wendie Hartsink
starstarstarstarstar
Wendie Hartsink
Coach voor kinderen, jongeren en ouders
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Studeren bij Psychodidact brengt je heel veel positiefs. Wetenschappelijk onderbouwde theorie en praktisch toepasbare oefeningen. Je wordt uitgedaagd naar jezelf te kijken waardoor je ook je (toekomstige) cliënten optimaal kunt begeleiden. De lessen zijn levendig met veel praktijkvoorbeelden. Studeren bij Psychodidact is in alle opzichten een aanrader. " - 07-12-2019 12:15

"Studeren bij Psychodidact brengt je heel veel positiefs. Wetenschappelijk onderbouwde theorie en praktisch toepasbare oefeningen. Je wordt u… alles lezen - 07-12-2019 12:15

starstarstarstarstar
Jose Kortstee
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Heldere info gekregen zakelijk en privé toepasbaar in fijne sfeer. Juiste balans tussen luisteren en oefenen. Verschillende stappen goed uit te wisselen. Na de les vielen er zaken op z’n plaats in T dagelijks leven. Lessen met een lach en een traan. Goede lunch" - 07-12-2019 11:49

"Heldere info gekregen zakelijk en privé toepasbaar in fijne sfeer. Juiste balans tussen luisteren en oefenen. Verschillende stappen goed uit… alles lezen - 07-12-2019 11:49

Kim Groenen
starstarstarstarstar
Kim Groenen
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Deze basic opleiding is niet alleen zinvol voor professionals maar voor iedereen. Het biedt vele tools die ook in het dagelijks leven inzetbaar zijn. Irene is een bevlogen trainer en de lessen geven vele mooie inzichten. De inspirerende lessen maken dat ik erg gemotiveerd ben om in januari te starten met de professional opleiding. " - 07-12-2019 09:29

"Deze basic opleiding is niet alleen zinvol voor professionals maar voor iedereen. Het biedt vele tools die ook in het dagelijks leven inzetb… alles lezen - 07-12-2019 09:29

starstarstarstarstar_half
Janine Sijmons
financieel medewerkster
9
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Heerlijke stof, wordt goed uitgelegd. Duidelijk met praktijkvoorbeelden en vaak ook met wat humor. Hele fijne lessen. Leuke klasgenoten, vaak gelijkgestemden. De gesprekken met elkaar geeft verbinding, nieuwe inzichten zeker als je in groepen met elkaar het geleerde gaat oefenen. Heel leerzaam." - 07-12-2019 08:52

"Heerlijke stof, wordt goed uitgelegd. Duidelijk met praktijkvoorbeelden en vaak ook met wat humor. Hele fijne lessen. Leuke klasgenoten, vaa… alles lezen - 07-12-2019 08:52

starstarstarstarstar
Suzanne Trommelen
Docent en coach op VO
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Irene is een topper in het overbrengen van de stof, met humor en persoonlijke voorbeelden. De sfeer bij Psychodidact is heel prettig. Bij vragen, binnen of buiten de les, krijg je direct een helder antwoord. Ik doe nu de opleiding tot kindertherapeute, Do I need to say more?" - 07-12-2019 07:49

"Irene is een topper in het overbrengen van de stof, met humor en persoonlijke voorbeelden. De sfeer bij Psychodidact is heel prettig. Bij vr… alles lezen - 07-12-2019 07:49

starstarstarstarstar
Tom Van de Pol
Woonconsulent
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Een opleiding die zich onderscheid in zijn kwaliteit en doel. Irene is deskundig en heeft oog voor de vraag in het moment zonder daarin de lijn te verliezen. Toegelaten opleidingsinstituten kunnen zeker voordeel halen door beeld op te halen bij de doelstelling en professionaliteit. " - 06-12-2019 21:37

"Een opleiding die zich onderscheid in zijn kwaliteit en doel. Irene is deskundig en heeft oog voor de vraag in het moment zonder daarin de l… alles lezen - 06-12-2019 21:37

starstarstarstarstar
Wilca Quekel
Ambulant en persoonlijk begeleidster
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Stap voor stap samen de wereld van de psychotherapie leren kennen. Hoe Basic kan het zijn !
Irene Slaats krijgt het in 60 uur voor elkaar om heel veel kennis te delen met haar studenten, door haar enthousiasme en toewijding wordt beleerd worden een feestje. Ben er trots op mezelf student van Psychodidact te mogen noemen. " - 06-12-2019 20:05

"Stap voor stap samen de wereld van de psychotherapie leren kennen. Hoe Basic kan het zijn ! Irene Slaats krijgt het in 60 uur voor elkaar … alles lezen - 06-12-2019 20:05

Saskia van Gurp
starstarstarstarstar_half
Saskia van Gurp
Assistent controller
9
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Deze opleiding biedt zoveel inzichten in jezelf en opent je ogen. Je leert meer over jezelf in een hele prettige omgeving met een goede sfeer. Irene is een warme persoonlijkheid die na 1 les iedereen al bij naam kent. Dat tekent haar betrokkenheid. Vanuit haar eigen ervaringen brengt ze de theorie tot leven en ze is niet bang om zich daarbij kwetsbaar op te stellen. Hele goede opleiding die ik iedereen kan aanraden!" - 06-12-2019 19:45

"Deze opleiding biedt zoveel inzichten in jezelf en opent je ogen. Je leert meer over jezelf in een hele prettige omgeving met een goede sfee… alles lezen - 06-12-2019 19:45

starstarstarstarstar_half
Peggy Klein
Coach
9
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Professionele en praktische opleiding. Goede inhoud en logische opbouw. Heldere uitleg met voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Irene weet mijn aandacht vast te houden door haar boeiende wijze van lesgeven. De opleiding is van toegevoegde waarde voor zowel mijn zakelijke- als privéleven." - 06-12-2019 18:11

"Professionele en praktische opleiding. Goede inhoud en logische opbouw. Heldere uitleg met voorbeelden die tot de verbeelding spreken. Irene… alles lezen - 06-12-2019 18:11

starstarstarstarstar
Kevin Kaumanns
Shopadvisor telecom
10
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"Een zeer fijne manier om kennis en kunde te verwerven op dit vlak. Tevens leer je jezelf een heel stuk beter kennen. De trainster Irene weet precies op de juiste manier de stof over te brengen en dat op een zeer prettige, interactieve en nimmer saaie manier. Deze training is eigenlijk voor een ieder aan te bevelen die interesse heeft op dit vlak." - 06-12-2019 17:29

"Een zeer fijne manier om kennis en kunde te verwerven op dit vlak. Tevens leer je jezelf een heel stuk beter kennen. De trainster Irene weet… alles lezen - 06-12-2019 17:29

starstarstarstarstar_half
Ina Klaassen
Ambulant hulpverlener
9
BASIC - vooropleiding therapeut (voor zorg en welzijn)

"De koppeling van de theorie naar de praktijk, met daarbij de praktische oefeningen en uitleg, maken dat ik in mijn werk als ambulant hulpverlener, ouders duidelijkere psycho educatie kan aanbieden. Daar waar ik in meerdere opleidingen de drama driehoek uitgelegd gekregen hebt, heb ik nú ook de winnaars driehoek geleerd! Zo praktisch en inzichtelijk voor (mij en) mijn cliënten!
Ook de winst en verlies rekening geeft veel inzicht in mezelf en voor de cliënt.
Dit was alleen nog maar het begin!
Daarna volgde vele theorieën en de praktische vertaalslag, waardoor ik zin heb in de professional!!!
Door de manier van lesgeven, voel ik me op mijn gemak, mag ik leerling zijn, en krijg ik enorm veel energie om aan de slag te gaan!" - 06-12-2019 16:51

"De koppeling van de theorie naar de praktijk, met daarbij de praktische oefeningen en uitleg, maken dat ik in mijn werk als ambulant hulpver… alles lezen - 06-12-2019 16:51

starstarstarstarstar
Marjolijn
10
Stap van het Communiceren - vooropleiding Kindertherapeut / Psychosociaal therapeut (voor zorg en welzijn)

"Zeer goed gestructureerd; veel informatie in korte tijd op een luchtige manier gebracht en gekoppeld aan leuke oefeningen om de theorie aldus direct in de praktijk te brengen. Irene is ervaren, betrokken, kan echt goed lesgeven, kent iedereen bij naam en is bovenal een heel prettig persoon. Ik kan deze cursus eenieder aanraden, jong en oud." - 05-12-2019 08:45

"Zeer goed gestructureerd; veel informatie in korte tijd op een luchtige manier gebracht en gekoppeld aan leuke oefeningen om de theorie aldu… alles lezen - 05-12-2019 08:45