Moeilijk verstaanbaar gedrag in de gehandicaptenzorg

Niveau
Tijdsduur
Logo van Zorgdetail BV

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Zorgdetail BV biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Training ‘Moeilijk verstaanbaar gedrag’

Iedere organisatie is anders en elk team is ook anders. Daarom wordt elke training op maat gemaakt naar uw wensen. De onderwerpen krijgen een volledige afstemming op uw situatie. Voor de open training krijgt u een uitgebreide vragen en wensenlijst. De trainer kan zo ingaan op uw uitdagingen en wensen. De trainingen zijn een goede mix van informatie en oefeningen. Uw eigen inbreng van een casus is hierbij van het grootste belang. De groep zal uit maximaal 10 collega's bestaan uit geheel Nederland. Iedereen met zijn eigen rugzak aan ervaring. De trainers zijn gedreven en streven naar een zinvolle investering van uw tijd en geld. We ontvangen u op onze e…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Training ‘Moeilijk verstaanbaar gedrag’

Iedere organisatie is anders en elk team is ook anders. Daarom wordt elke training op maat gemaakt naar uw wensen. De onderwerpen krijgen een volledige afstemming op uw situatie. Voor de open training krijgt u een uitgebreide vragen en wensenlijst. De trainer kan zo ingaan op uw uitdagingen en wensen. De trainingen zijn een goede mix van informatie en oefeningen. Uw eigen inbreng van een casus is hierbij van het grootste belang. De groep zal uit maximaal 10 collega's bestaan uit geheel Nederland. Iedereen met zijn eigen rugzak aan ervaring. De trainers zijn gedreven en streven naar een zinvolle investering van uw tijd en geld. We ontvangen u op onze eigen trainingslocatie of plannen in overleg met u een andere locatie.

De volgende onderdelen komen aan bod gedurende de 2,5 dag training:
- Moeilijk verstaanbaar gedrag in de dagelijkse praktijk;
- Omgaan met agressie en de bijbehorende technieken;
- De toon maakt de muziek: nu nog leren muziek schrijven. Live workshop.
- Van beheersen naar accepteren;
- Anders leren kijken en luisteren;
- Van ikke/ikke/ikke naar samen begeleiden;
- Ontspanning door en inspanning voor de begeleider;
- Coaching on the job gedurende het traject;

Iedere training is inclusief een goed verzorgde lunch, water, thee, koffie en frisdrank.

Alle cursisten krijgen voorafgaand aan de training al een overzichtelijke trainingsmap.

Aan het einde van de training ontvangt iedereen een waardevol boek. Tevens krijgen de cursisten voor de gevolgde training een certificaat uitgereikt.  

'Leren is proberen en proberen wordt doen. Doen is ervaren en ervaren geeft inzicht.'
Dit wordt samen met onze ervaren en sympathieke trainers realiteit voor jou.

Ben jij binnenkort deelnemer bij een cursus of training die tot in de puntjes wordt verzorgd door Zorgdetail BV?

Wij gaan je inzicht vergroten en kijken uit naar je komst!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Zorgdetail BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.