2.715 Arbo & Veiligheid Opleidingen, Trainingen en Cursussen

Wat is arbo?

Arbo staat voor arbeidsomstandigheden. Veel mensen zijn hierin geschoold door de arbo-wet die bedrijven verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen voor werknemers. Dankzij aandacht voor de arbeidsomstandigheden worden dus risico’s op de werkvloer vermindert en gaat de veiligheid voor werknemers omhoog.

Op zoek naar een cursus of opleiding over veiligheid en arbo gerelateerde onderwerpen? Dan zit je goed bij dit overzicht. Vergelijk tientallen arbo cursussen, veiligheid opleidingen en andere trainingen uit dit vakgebied. Zowel e-learning als trainingen met contacturen, van zo'n €100,- tot €10.000,-.

Ook vind je hier altijd een geschikte BHV, preventiemedewerker of VCA cursus om je voor te bereiden op een (her-)examen. Natuurlijk kun je van elke opleiding de ervaringen van eerdere deelnemers lezen, zelf direct informatie aanvragen of doorklikken naar de aanbieder.

Beste aanbieders in Arbo & Veiligheid helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1SGS Search Ingenieursbureau BV
star 8,2 (55 ervaringen)
2IVM (Instituut voor Veiligheid & Milieu)
star 8,0 (51 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Bedrijfshulpverlening, herhaling

"Ik vond de training goed, was goed om een en ander weer op te frissen. De training was zo ingericht dat je je prima aan de coronaregels kon houden. De trainer was goed verstaanbaar en legde goed uit. Er was alle ruimte voor vragen. " - 18-05-2021 00:00

"Ik vond de training goed, was goed om een en ander weer op te frissen. De training was zo ingericht dat je je prima aan de coronaregels kon … alles lezen - 18-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Ron van den Berg
Projectorganisator C
8
BHV Herhaling (Bedrijfshulpverlening)

"Niet uit een boekje maar veel vanuit de praktijk of met door onszelf aangedragen scenario's waardoor het geen standaard cursus was. Er werd goed rekening gehouden met de Corona situatie en toch konden we nog oefenen met reanimeren." - 17-05-2021 12:35

"Niet uit een boekje maar veel vanuit de praktijk of met door onszelf aangedragen scenario's waardoor het geen standaard cursus was. Er werd … alles lezen - 17-05-2021 12:35

Hoi Ron, dat klopt! Fijn dat je het positief hebt ervaren.

- 17-05-2021 12:35
starstarstarstarstar_border
Diederik America
Adviseur Bedrijfsvoering
8
Opleiding verandermanager

"Top: De opleiding is uitgebreid en gevarieerd en heeft mij absoluut een completer beeld van verandermanagement gegeven.
Gedurende de vijf modules heb ik veel inzicht gekregen, begeleid door de verschillende prettige docenten die vanuit hun eigen expertise en aanpak de groep kon inspireren.
Bij elke (online)sessie was er een welkome afwisseling van een deel theorie, sparren met de andere deelnemer(s) en reflectie. Door deze combinatie direct toe te passen in mijn verandertraject, gaf mij dit meteen houvast in de praktijk.

Tip: door corona hadden we met name online lessen wat langdurig en vermoeiend was. Wellicht is daar nog een betere balans/afwisseling in te vinden.
" - 14-05-2021 13:45

"Top: De opleiding is uitgebreid en gevarieerd en heeft mij absoluut een completer beeld van verandermanagement gegeven. Gedurende de vijf m… alles lezen - 14-05-2021 13:45