2.272 Arbo & Veiligheid Opleidingen, Trainingen en Cursussen

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training arbo & veiligheid train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een arbo training op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Wat is arbo?

Arbo staat voor arbeidsomstandigheden. Veel mensen zijn hierin geschoold door de arbo-wet die bedrijven verplicht om veiligheidsmaatregelen te nemen voor werknemers. Dankzij aandacht voor de arbeidsomstandigheden worden dus risico’s op de werkvloer vermindert en gaat de veiligheid voor werknemers omhoog.

Op zoek naar een cursus of opleiding over veiligheid en arbo gerelateerde onderwerpen? Dan zit je goed bij dit overzicht. Vergelijk tientallen arbo cursussen, veiligheid opleidingen en andere trainingen uit dit vakgebied. Zowel e-learning als trainingen met contacturen, van zo'n €100,- tot €10.000,-.

Ook vind je hier altijd een geschikte BHV, preventiemedewerker of VCA cursus om je voor te bereiden op een (her-)examen. Natuurlijk kun je van elke opleiding de ervaringen van eerdere deelnemers lezen, zelf direct informatie aanvragen of doorklikken naar de aanbieder.

Beste aanbieders in Arbo & Veiligheid helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2019)
1BeCare
star 8,9 (24 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Christina Straatman-Kruissen
Medewerker afdeling Quality
9
Opleiding Preventiemedewerker

"Fijne cursusdag gehad goede uitleg van Wendy gehad. Veel nieuwe dingen geleerd. Het was geen moment saai, Wendy wist het heel goed uit te leggen en duidelijk voorbeelden te geven. " - 26-06-2019 08:36

"Fijne cursusdag gehad goede uitleg van Wendy gehad. Veel nieuwe dingen geleerd. Het was geen moment saai, Wendy wist het heel goed uit te le… alles lezen - 26-06-2019 08:36

starstarstarstarstar_border
Bart Bleijenberg
KAM-Coördinator
8
Milieucoördinator voor het bedrijfsleven (11-daags)

"Voor een beginnend KAM coördinator zoals ik, was dit de perfecte instap om kennis te maken met het milieu aspect van mijn nieuwe baan.
De goed verzorgde cursus had een divers aanbod aan trainers en lesstof die mij heeft voorbereid om mijn mooie nieuwe uitdaging.
" - 26-06-2019 06:54

"Voor een beginnend KAM coördinator zoals ik, was dit de perfecte instap om kennis te maken met het milieu aspect van mijn nieuwe baan. De g… alles lezen - 26-06-2019 06:54

starstarstarstarstar
Hein Wartes
10
Risico en Asset & Liability Management (ALM) bij financiele instellingen (banken, pensioenfondsen, verzekeraars, derivaten, VaR, renteswaps, duration)

"prima cursus, vanuit de basis met duidelijke voorbeelden!

zeer nuttig, niet alleen als introductie maar ook aanzienlijk de diepte.

Door middel van een fors aantal oefeningen blijft de stof ook lekker hangen." - 25-06-2019 12:45

"prima cursus, vanuit de basis met duidelijke voorbeelden! zeer nuttig, niet alleen als introductie maar ook aanzienlijk de diepte. Doo… alles lezen - 25-06-2019 12:45