Financiële Cursussen & Opleidingen

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

international finance

International Finance: Anderson’s leerpad van de Ivoorkust naar Nederland

“Op mijn dertiende verhuisde ik van West-Afrika naar Nederland. Mijn moeder trouwde met een Nederlandse man en we belandden in Friesland. Ik probeer één keer per jaar terug naar de Ivoorkust te gaan om mijn familie te bezoeken – mijn zus en oma. Met mijn baan kan ik ook hen helpen. Als ik daar ben, zie ik de andere kant van het leven. Ik heb de kans gekregen om iets te doen. Ik kan het beste uit mezelf halen – anderen kunnen niet eens naar school.”


Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een financiële training op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Waar voor je geld! Dat is waar de aanbieders van onderstaande cursussen financieel management voor gaan. In opleidingen die erop gericht zijn het financieel inzicht te vergroten. Net zo goed als in de trainingen die zich juist weer meer richten op de ICT zijde van de financiële medaille.

Het vakgebied is op alle fronten continu in ontwikkeling. En als er ergens qua opleiding letterlijk veel winst te behalen is, dan is het vanzelfsprekend hier. Bij de opleidingen en de cursussen boekhouding, financiële administratie en financieel management. Overzichtelijk bijeengebracht op Springest.

Beste aanbieders in Financieel helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
1de ScheidingsDeskundige
star 9,2 (35 ervaringen)
2Succesvol met Pensioen
star 8,8 (32 ervaringen)
3Lindenhaeghe
star 8,7 (156 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
David Bunning
IT Run specialist
10
Pensioen in Zicht (1-op-1) ★ Succesvol tot én met Pensioen

"De training succesvol t/m je pensioen heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn situatie en enorm geholpen hoe ik verder moet tot en na mijn pensioen.
Ik weet precies waar ik aan toe ben en het is nu aan mij en mijn partner om 1 van de opties van vervroegd uittreden te hanteren.
Ik heb daar nog 2 jaar voor.
Karin enorm bedankt voor de geode tips en heldere advisen en ook je steun ook na de cursus nog.
Emiel jij ook enorm bedankt voor de geode begeleiding en tip en trucs.
gr.David" - 19-07-2018 07:24

"De training succesvol t/m je pensioen heeft mij heel veel inzicht gegeven in mijn situatie en enorm geholpen hoe ik verder moet tot en na mi… alles lezen - 19-07-2018 07:24

starstarstarstarstar_border
Elsbeth Besten - Bonestroo
WFT Basis adviseur
8
Examen Wft Basis

"Een goede voorbereiding op het examen via e learning gekregen d.m.v. video's. Heerlijk koel en lekker rustig in het examen lokaal. Alles goed geregeld en ik kreeg snel de uitslag." - 18-07-2018 20:31

"Een goede voorbereiding op het examen via e learning gekregen d.m.v. video's. Heerlijk koel en lekker rustig in het examen lokaal. Alles goe… alles lezen - 18-07-2018 20:31

starstarstarstarstar_half
Amar Baldew
Business controller
9
Master in Controlling

"Zeer professionele opleider en erg leuke sfeer in de klassen. Zeer kundige docenten, veel persoonlijke aandacht .
Docenten zijn goed bereikbaar. Erg goed te combineren met een drukke baan. Avans Plus biedt veel flexibiliteit en de opleiding wordt op diverse locaties gegeven.
" - 17-07-2018 18:55

"Zeer professionele opleider en erg leuke sfeer in de klassen. Zeer kundige docenten, veel persoonlijke aandacht . Docenten zijn goed bereik… alles lezen - 17-07-2018 18:55