Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2022)
1Facilitation Academy
star 8,9 (31 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Hilde Docter-Kouwenberg
Fraud Analyst
10
Coaching in de praktijk

"Top training. Mooie locaties, goede trainers, persoonlijke training: ik had verwacht veel luisteren en powerpoints, maar het was veel doen, elkaar coachen, leren, heel praktijkgericht en persoonlijk. Zeker een aanrader." - 19-08-2022 06:05

"Top training. Mooie locaties, goede trainers, persoonlijke training: ik had verwacht veel luisteren en powerpoints, maar het was veel doen, … alles lezen - 19-08-2022 06:05

starstarstarstarstar
Liesbeth Smallegange
Directeur Speciaal Onderwijs De Ommezwaai in Arnhem
10
Opleiding Coachen vanuit de positieve psychologie

"Ik was op zoek naar een opleiding om nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven op het gebied van communicatie. De opleiding “Coachen vanuit de positieve psychologie” was/is een schot in de roos! In een kleine setting, met gemotiveerde medecursisten, hebben we kennis gemaakt en gewerkt met de concepten TA en PCM. Dit biedt uitstekende tools om je eigen gedrag en dat van ander beter te duiden en mee om te gaan. Nu is duidelijk geworden waarom het contact met de een zoveel makkelijker verloopt dan met de ander. Nog belangrijker is dat we gereedschap hebben gekregen hoe we dit kunnen beïnvloeden! Theorie en praktijk werden afgewisseld in een diversiteit van werkvormen. Ik heb veel geleerd om direct toe te kunnen passen in mijn werkpraktijk en in mijn persoonlijk leven.
Manon Bongers is een zeer deskundige, inspirerende vakvrouw, die inspeelt op de situatie en leerpunten van de individuele cursist en oog houdt voor de groepsdynamiek.
Mooie bijkomstigheid is dat deze opleiding meetelt voor de herregistratie van schoolleiders.
Ik kijk uit naar de vervolgopleiding, die in september 2022 van start gaat.

Liesbeth Smallegange,
Directeur Speciaal Onderwijs De Ommezwaai in Arnhem. " - 18-08-2022 14:08

"Ik was op zoek naar een opleiding om nieuwe kennis en vaardigheden te verwerven op het gebied van communicatie. De opleiding “Coachen vanuit… alles lezen - 18-08-2022 14:08

starstarstarstarstar
Willem Hellebrekers
10
Stress en Burn-out Coach

"Mijn eerste echte stap in het coachen. Veel geleerd op zowel het empathische deel met gesprekstechnieken zoals goed leren luisteren en vragen stellen, als op het praktische deel hoe een burn-out ontstaat en wat je er aan kunt doen. Goede lesmappen met bruikbare methodieken. Leuke mede-cursisten." - 18-08-2022 09:33

"Mijn eerste echte stap in het coachen. Veel geleerd op zowel het empathische deel met gesprekstechnieken zoals goed leren luisteren en vrage… alles lezen - 18-08-2022 09:33

Beste Willem,

Dank je wel voor je prachtige beoordeling. Mooi om te lezen dat je zoveel aan de opleiding hebt gehad en zoveel hebt geleerd. We wensen je ontzettend veel succes in je verdere coachcarrière!

- 18-08-2022 09:33