Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2022)
?YEARTH Academy
?HebbesAcademy
?De trainingsacteuracademie
4Supertrainer
star 9,1 (23 ervaringen)
5Facilitation Academy
star 8,9 (39 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
Joëlle van Kampen
Teamleider kassa-afdeling supermarkt
8
Coachingsvaardigheden

"Gideon brengt informatie op een leuke manier over. Hij is duidelijk en weet waar hij het over heeft. Met testjes en oefeningen maakt hij de sessie speels waardoor je je aandacht er steeds bij wil houden. Je neemt Gideon zijn informatie en advies daardoor makkelijk over." - 05-12-2022 20:54

"Gideon brengt informatie op een leuke manier over. Hij is duidelijk en weet waar hij het over heeft. Met testjes en oefeningen maakt hij de … alles lezen - 05-12-2022 20:54

starstarstarstarstar_half
Anja Neubauer
Projectmanager & facilitator
9
Inspiratiefestival Faciliteren: Wat Speelt er?

"Heerlijk event dat ook een facilitator met ervaring weer nieuwe inzichten geeft. Fijne keuzemogelijkheden die een divers programma mogelijk maken.
En dat tussen een goede gezamelijke start en een fijne afsluiting." - 05-12-2022 18:13

"Heerlijk event dat ook een facilitator met ervaring weer nieuwe inzichten geeft. Fijne keuzemogelijkheden die een divers programma mogelijk … alles lezen - 05-12-2022 18:13

starstarstarstarstar_half
Dimitri Deltin
9
Trainingstechnieken en -instrumenten

"De training was Leerzaam, inspirerend en praktisch toepasbaar. Theoretisch ook goed onderbouwd. De groep was divers en ook daar leer je van.
Enig aandachtspunt: de 2 trainingsdagen zijn een week na elkaar. Hier moet je echt rekening mee houden met de hoeveelheid huiswerk die je moet maken om het meeste uit dag 2 te halen.
" - 05-12-2022 14:05

"De training was Leerzaam, inspirerend en praktisch toepasbaar. Theoretisch ook goed onderbouwd. De groep was divers en ook daar leer je van.… alles lezen - 05-12-2022 14:05