Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk op het gebied van onderwijs. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een onderwijs training op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
1Het NLP Instituut
star 9,2 (217 ervaringen)
2NEM Academy (New Energy Movers)
star 9,1 (21 ervaringen)
3Facilitation Academy
star 8,7 (29 ervaringen)
4Quality Contact BV
star 8,7 (20 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Paul Hakse
Coordinator
10
Training brein-gebaseerde coaching

"In een oerwoud van cursussen over persoonlijke ontwikkeling en coaching, ervaar ik neuroleiderschap als een samenvoeging van de beste. Dat gecombineerd met de wetenschappelijke onderbouwing van de werking van het brein, maakt deze training uniek en in mijn ogen de basis voor iedereen die persoonlijk maar ook anderen wil laten groeien." - 20-06-2018 19:44

"In een oerwoud van cursussen over persoonlijke ontwikkeling en coaching, ervaar ik neuroleiderschap als een samenvoeging van de beste. Dat g… alles lezen - 20-06-2018 19:44

Vinushka Jagernath
starstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Vinushka Jagernath
Consulent Inkomen bij Gemeente Leidschendam-Voorburg, Wassenaar en Voorschoten (vast dienstverband)
2
Registeropleiding tot Professioneel Coach

"Ik ben op 1 oktober 2015 gestart met de opleiding Life en loopbaancoaching (1 jaar), lijkt erop dat deze naam gewijzigd is naar Registeropleiding tot Professioneel Coach. Mijn ervaring is zeer slecht met Balansgroep. Ik had alle vakken gehaald en ik werd beoordeeld door Gabrielle. Hier heb ik ook alle bewijsstukken van. Vervolgens moest ik voor mijn eindgesprek een eindreflectie en een evaluatieformulier invullen en heb ik eerlijk mijn kritiek geuit over de opleiding, lesgeven, docenten, inhoud studie etc.. Ik vond de opleiding namelijk te algemeen, teveel algemene methodieken en ik miste de diepgang in het voeren van confronterende gesprekken. De opleiding vond ik meer geschikt voor een beginneling die net de middelbare school heeft afgerond en dat er niet professioneel les wordt gegeven. Christine, de directeur van Balansgroep heeft door mijn felle kritiek over de opleiding mij vlak voor de afronding niet laten slagen en naar mijn weten misbruik gemaakt van haar machtspositie. Ik heb een Klacht ingediend bij alle instanties die aaneengesloten zijn bij Balansgroep en bij de Klachtencommissie (via Website Balansgroep). KTNO kon mij niet verder helpen, overige instanties ook niet. De klachtencommissie is opgesteld door Christine zelf en gaf mij ongelijk. Vervolgens ben ik naar een advocaat opgestapt en is twee keer een beschikking opgestuurd met daarin nogmaals mij een schadevergoeding en het diploma te geven waar ik recht op heb. Tot op het laatste moment bleven zij volhouden dat ik niet heb voldaan aan de eisen. Op het moment dat mijn advocaat de dagvaarding had opgesteld (juni 2018) om deze naar de Rechtbank te sturen hebben wij te horen gekregen dat Christine alsnog mijn diploma heeft geregistreerd bij CPION. Dit is vermoedelijk gebeurd in juni 2018. Na meer dan 1,5 jaar te moeten vechten en kosten hiervoor te moeten maken bij de advocaat ben ik uiteindelijk in het gelijk gesteld. Ik laat het hier niet bij zitten en ga alsnog pleiten voor rechtvaardigheid. Christine heeft mij in het gelijk gesteld door namelijk het bewijs naar mij op te sturen (diploma) en mijn diploma alsnog met terugwerkende kracht per 24 september 2016 te registeren bij het CPION, terwijl in december 2017 dit diploma nog niet was geregistreerd.

Ik vind Balansgroep onbetrouwbaar, niet eerlijk en niet professioneel. Ik raad Balansgroep niet aan om daar een studie te volgen. Indien je kritiek uit over de opleiding kan je hierop worden afgerekend, zo is mijn ervaring.

Vinushka Jagernath " - 20-06-2018 18:43

"Ik ben op 1 oktober 2015 gestart met de opleiding Life en loopbaancoaching (1 jaar), lijkt erop dat deze naam gewijzigd is naar Registerople… alles lezen - 20-06-2018 18:43

starstarstarstarstar_border
Patricia van Ham
jongerenhulpverlener
8
Word succesvol spreker en coach

"Super leuke dag gehad met Rutney Sluis, Dircue da Silva & Victor Mids!

Ik heb enorm genoten van de persoonlijkheid van Rutney en de manier waarop hij als spreker zijn verhalen met ons heeft gedeeld. Zijn programma was boeiend, interactief en hij heeft er echt de tijd in geïnvesteerd ondanks dat het een gratis bijeenkomst was.

Ik vond het leuk om wat meer praktijkvoorbeelden te zien van NLP en weer even terug te gaan naar het heerlijke gespring en high fives van UPW (seminar Tony Robbins).
Dit evenement heeft mij zeker geïnspireerd dat ik een NLP trainer wil worden en mij zal inschrijven voor een NLP cursus.

Ik kan het iedereen aanraden om deze bijeenkomst bij te wonen, al is het maar vanwege de positieve en fijne sfeer die Rutney samen met de deelnemers creëert. Uit elke bijeenkomst zoals dit kan je iets leren, ook als je geen spreker of coach wil worden!
" - 20-06-2018 16:09

"Super leuke dag gehad met Rutney Sluis, Dircue da Silva & Victor Mids! Ik heb enorm genoten van de persoonlijkheid van Rutney en de manie… alles lezen - 20-06-2018 16:09