Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een in-company training.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste opleiders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Coach + Result
star 9,3 (25 ervaringen)

Recente ervaringen

Masja Ninck Blok
starstarstarstarstar
Actrice | Trainingsactrice | Stemactrice
10
(Basis) Opleiding Trainingsacteur (trainingsacteren CPION gecertificeerd)

"Naast alles dat ik heb geleerd met betrekking tot het trainingsacteervak zelf, heb ik door deze opleiding eindelijk écht geleerd feedback te geven; voor mij het grootste cadeau!
Dit had direct resultaat, zowel zakelijk als privé; mijn complimenten kregen meer body en mijn ‘negatieve punten’ waren meer gestaafd. Voor het voeren van lastige gesprekken ervaar ik voor het eerst in mijn leven houvast. En niet alleen vertrouw ik nu nog meer op mijn intuïtie, doordat ik in de opleiding nog beter heb geleerd te observeren en concreet gedrag te benoemen, kan ik nu tevens uitleggen waarom iets zo voelt.

Tenslotte: Miranda is een fantastische en inspirerende trainingsactrice en docente, onze klas was te gek, ik ben helemaal klaargestoomd voor het vak, en de eerste opdrachten zijn al in zicht. Yes!

Masja Ninck Blok
Trainingsactrice
www.masjaspeelt.nu" - din 25 apr 2017 12:23:55 UTC

"Naast alles dat ik heb geleerd met betrekking tot het trainingsacteervak zelf, heb ik door deze opleiding eindelijk écht geleerd feedback te… alles lezen - din 25 apr 2017 12:23:55 UTC

Martijn van Straaten
starstarstarstarstar_border
Manager/Trainer/Coach
8
Opleiding Professionele Trainer

"Wil je innovatief tegen zaken aan kunnen kijken? Jezelf verbazen? Jezelf tegenkomen? Deuren openen die je zelf gesloten hield? Dan is dit de opleiding voor jou. Je leert geen kunstje. Je leert niet wat goed is of niet goed. Je leert vooral jezelf te zijn en te ontdekken hoe je mensen kunt inspireren. Af en toe lijkt de opleiding op een pure mindfuck. De beleving staat voorop en die blijft langer hangen dan geschreven theorie.
De informatieverstrekking en communicatie kan wel wat beter, maar aan de andere kant leer je ook hier weer van. Want wat doet het met jou als er net iets anders gebeurd dan je had verwacht. " - din 25 apr 2017 06:51:16 UTC

"Wil je innovatief tegen zaken aan kunnen kijken? Jezelf verbazen? Jezelf tegenkomen? Deuren openen die je zelf gesloten hield? Dan is dit de… alles lezen - din 25 apr 2017 06:51:16 UTC

Ingrid Van Nieuwenhuizen-Scholten
starstarstarstarstar_half
Manager Operational Risk Management & Control Nederland at ABN AMRO Bank N.V.
9
Coachen van zelfsturende teams (Agile coaching)

"Sterke start met het pitchen op de agile way of working (why, how, what). Verder veel afwisseling in het programma. Qua topics en afwisseling met oefenen. Zeer sterk in de training op interventies en de onderlaag. Je krijgt direcht praktische tips mee om in de praktijk mee aan de slag te gaan. De trainers zijn scherp, soms schuurt het, maar dat maakt de leerervaring alleen maar groter. Dus als je uitgedaagd wilt worden in je rol als agile coach, dan kan ik je deze training zeker aanraden. " - don 20 apr 2017 08:24:51 UTC

"Sterke start met het pitchen op de agile way of working (why, how, what). Verder veel afwisseling in het programma. Qua topics en afwisselin… alles lezen - don 20 apr 2017 08:24:51 UTC