Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Coach+Result
star 9,5 (45 ervaringen)
2HebbesAcademy
star 9,4 (24 ervaringen)
3Psychodidact
star 9,3 (36 ervaringen)
4De trainingsacteuracademie
star 9,2 (38 ervaringen)
5Facilitation Academy
star 8,7 (61 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Rogier Engel
Projectmanager en teambegeleider
9
Faciliteren van Professionals (Brainstormen level 2)

"Superinteressante training. Prima balans tussen theorie en praktijk. Veel ruimte voor oefenen en de trainer - ervaren facilitator - komt ook met allerlei praktische tips. Het is wel pittig; aan het eind van de dag was mijn hoofd wel serieus vol. Locatie in Soesterberg prima." - 08-12-2021 21:19

"Superinteressante training. Prima balans tussen theorie en praktijk. Veel ruimte voor oefenen en de trainer - ervaren facilitator - komt ook… alles lezen - 08-12-2021 21:19

Annemieke van Zuylen
starstarstarstarstar
Annemieke van Zuylen
International Eventmanager
10
Trainingsacteur CRKBO erkende beroepsopleiding

"Sjoerd voelde de groep perfect aan, (over)zag alles en wist iedereen in zijn/haar kracht te zetten.
Heel erg knap hoe hij in 6 dagen tijd iedereen de basis van Trainingsacteur heeft bijgebracht." - 08-12-2021 10:15

"Sjoerd voelde de groep perfect aan, (over)zag alles en wist iedereen in zijn/haar kracht te zetten. Heel erg knap hoe hij in 6 dagen tijd i… alles lezen - 08-12-2021 10:15

Cathelijne De Vries
starstarstarstarstar_half
Cathelijne De Vries
Change manager
9
Teamcoaching en groepsdynamica

"Deze training was enorm verrijkend voor mij als teamcoach en als mens.

Vivian verstaat de kunst om moeilijke dingen tot de kern te brengen: discussies, cases en gesprekken snel te analyseren. Ze stelt scherpe vragen die tot nadenken aanzetten.

Theorie wordt in deze training altijd gekoppeld aan praktijk: het proces binnen de groep deelnemers zelf of één van de cases/voorbeelden die deelnemers in hun eigen omgeving meemaken. Hierdoor beklijft de training nog meer.

Door tijd tussen de trainingsdagen te hebben, krijg je ook echt de kans om aan de slag te gaan met de leerstof: te experimenteren, te reflecteren en daardoor te borgen.

Een absolute aanrader voor wie meer zoekt dan enkel theorie, voor wie zoekt naar leren door doen en voor wie zoekt naar verdieping.

" - 07-12-2021 16:12

"Deze training was enorm verrijkend voor mij als teamcoach en als mens. Vivian verstaat de kunst om moeilijke dingen tot de kern te breng… alles lezen - 07-12-2021 16:12