Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk op het gebied van onderwijs. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een onderwijs training op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
?Supertrainer
?YEARTH Academy
?Coach + Result
4NEM Academy (New Energy Movers)
star 9,2 (36 ervaringen)
5ICM opleidingen & trainingen
star 9,2 (77 ervaringen)
6Jacobs & van Rooij - Beste Opleider van Nederland 2016
star 9,0 (24 ervaringen)
7The Needs
star 9,0 (23 ervaringen)
8dekennisfabriek
star 8,9 (27 ervaringen)
9De Academie voor Innovatief Trainen
star 8,9 (20 ervaringen)
10Sonnevelt Opleidingen
star 8,8 (23 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Denise Hamstra
9
Opleiding Professioneel Coach

"Leren door te ervaren. De intensieve opleiding bood alle mogelijkheden om verschillende soorten van coachen te doen. Om er zo achter te komen wat bij je past. De werkvormen zijn innovatief en verfrissend. De combinatie met oefenen met trainingsacteurs is zeer effectief.
De enneagram module en grensverleggend coachen in Marrakech zijn zeer aan te bevelen. Ze bieden zelfkennis- en ontwikkeling.
" - 09-12-2018 10:05

"Leren door te ervaren. De intensieve opleiding bood alle mogelijkheden om verschillende soorten van coachen te doen. Om er zo achter te kome… alles lezen - 09-12-2018 10:05

starstarstarstarstar
Van den Bor
10
Trainingsacteur CRKBO erkende beroepsopleiding

"Ik ben zelf heel kritisch en zal niet snel een opleiding met een 10 belonen. Maar bij de Kennisfabriek bleek zoveel kennis en vaardigheden te zijn dat ik niet anders kan. Ga zo door." - 06-12-2018 20:46

"Ik ben zelf heel kritisch en zal niet snel een opleiding met een 10 belonen. Maar bij de Kennisfabriek bleek zoveel kennis en vaardigheden t… alles lezen - 06-12-2018 20:46

Geke Kloosterhof
starstarstarstarstar
Geke Kloosterhof
10
8 daagse Opleiding TriA© wandel coaching

"Na een niet gemakkelijke start, ivm groepsgrootte. Heb ik genoten van de opleiding. Op een praktische manier bezig zijn, ervaringsgericht leren sprak mij erg aan. De trainers brachten hun kennis op een prettige manier over en respecteerde de grenzen van ‘coachees’ . De oefeningen die we kregen konden we in een mooie omgeving oefenen op elkaar. Daarnaast leuke en waardevolle contacten opgedaan met collega coaches. " - 06-12-2018 16:43

"Na een niet gemakkelijke start, ivm groepsgrootte. Heb ik genoten van de opleiding. Op een praktische manier bezig zijn, ervaringsgericht le… alles lezen - 06-12-2018 16:43