Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

NL Leert Door Ontwikkeladvies: ontvang gratis loopbaanadvies t.w.v. €700 bij een van onze aangesloten loopbaancoaches.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste aanbieders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Coach+Result
star 9,3 (23 ervaringen)
2De trainingsacteuracademie
star 9,2 (21 ervaringen)
3Facilitation Academy
star 8,6 (41 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
Frans Tijsse Klasen
Eigenaar adviesbureau
8
Ontwikkelen van trainingen (ook virtueel) (Train de trainer)

"Het online trainen blijft zijn beperkingen kennen. De non-verbale communicatie is en blijft onmisbaar. Verder heeft de trainer een prettige manier van benaderen. inzicht in elkaars werk is weliswaar online beschikbaar, maar wordt een zoektocht na verloop van tijd." - 19-06-2021 16:22

"Het online trainen blijft zijn beperkingen kennen. De non-verbale communicatie is en blijft onmisbaar. Verder heeft de trainer een prettige … alles lezen - 19-06-2021 16:22

starstarstarstarstar
Ilva Stijnen
Team Manager
10
Train-de-Trainer

"Erg leuke mensen die zich de tijd echt nemen om iedereen van de training persoonlijk te leren kennen. Ik zelf heb de training voornamelijk georganiseerd en met mij hebben Marijn en Anna steeds gebeld en geckeckt hoe mijn team alles ervaart. Ook nu nog zeggen we hoe goed het was dat we de training gedaan hebben en we gebruiken wat we geleerd hebben in ons dagelijks werk om onze trainingen vanaf het begin helemaal te verbeteren.

Ik kan Yep alleen maar aanraden aan iedereen die op zoek is naar een train-de-trainer opleiding." - 18-06-2021 07:49

"Erg leuke mensen die zich de tijd echt nemen om iedereen van de training persoonlijk te leren kennen. Ik zelf heb de training voornamelijk g… alles lezen - 18-06-2021 07:49

starstarstarstarstar
Judith Wlotzka
Teamleider Customer Service Center
10
Managementtraining / Managementvaardigheden/ Coachend leidinggeven/Effectief coachen en begeleiden

"Ontzettend veel geleerd van Maryam - een getalenteerde, energieke en kundige trainster!
Een waardevol traject, waaruit ik veel handvatten mee heb gekregen om mijn medewerkers coachend te helpen hun klantcontact vaardigheden verder te kunnen ontplooien.
Zeker een aanrader! " - 16-06-2021 08:09

"Ontzettend veel geleerd van Maryam - een getalenteerde, energieke en kundige trainster! Een waardevol traject, waaruit ik veel handvatten m… alles lezen - 16-06-2021 08:09