Opleiding & Onderwijs Training en Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een in-company training.

Altijd al voor de klas willen staan? Wil je de onderwijssector in met een Post HBO Opleiding? Zoek dan hier een opleiding of training die je het onderwijs in helpt.

Ook voor aanstaande coaches en trainingsacteurs is er veel aanbod. Of je nu het HBO onderwijs in wilt, professioneel trainer wilt worden of op de basischool les wilt geven, hier leren we je waar je uit kunt kiezen!

Artikelen

7 tips voor een succesvolle opleiding
Het volgen van een opleiding gaat verder dan simpelweg aanwezig zijn. Lees daarom de 7 tips voor een succesvolle opleiding.


Een opleiding, cursus of training kiezen
Kiezen van een opleiding is met het enorme aanbod geen makkelijke opgave. Lees het artikel "Een opleiding, cursus of training kiezen, een heel karwei!".

Online leren is hip!
Maar waar moet je op letten bij het kiezen voor Online leren?

Beste opleiders in Opleiding & Onderwijs helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Coach + Result
star 9,3 (33 ervaringen)

Recente ervaringen

Janouke Colen-Jutten
starstarstarstarstar_border
Gedragsleverancier/ Trainingsacteur bij Janouke Colen (bedrijfsnaam under construction)
8
Basisopleiding Trainingsacteur Certificaat CRKBO

"Zeer inspirerende basis opleiding tot trainingsacteur gevolgd bij Mieke Bouwens.
Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik heb een goede mix van theorie met praktijk mogen ervaren waarbij ook flexibel omgegaan werd met de persoonlijke leerbehoeften en praktijk voorbereiding.
De kleine diverse groep mensen werd zeer persoonlijk benaderd waardoor er veel leerrendement was. Het heeft mij ook veel persoonlijke ontwikkeling geboden en een gedegen basis om uit te gaan vliegen als trainingsacteur. Het inzetten van diverse trainingsacteurs tijdens de opleiding gaf een divers beeld van het vak en de mogelijkheden. De feedback was positief en helpend.
De Verkade Fabriek is een uitgelezen en mooie locatie. Het heeft mij zo geïnspireerd dat ik graag ook de verdiepingsopleiding volg waarbij ik hoop dat nog meer deskundigheid, theorie en handvatten voor een ervaren trainingsacteur, gekaderd met opbouwende feedback aan de orde komen. Bedankt Mieke, alle trainingsacteurs en studiegenoten!" - don 22 jun 2017 08:24:50 UTC

"Zeer inspirerende basis opleiding tot trainingsacteur gevolgd bij Mieke Bouwens. Mijn verwachtingen zijn uitgekomen. Ik heb een goede mix … alles lezen - don 22 jun 2017 08:24:50 UTC

Erna Spijkers
starstarstarstarstar_border
Matchingsfunctunaris
8
Opleiding tot trainingsacteur Certificaat CRKBO

"fantastisch, leuke en leerzame training. Veel praktijk waardoor je in een rap tempo de verschillende onderdelen van het vak trainer acteur leert.
Denk je wel Arianda voor je heldere en kundige begeleiding. " - don 22 jun 2017 07:54:53 UTC

"fantastisch, leuke en leerzame training. Veel praktijk waardoor je in een rap tempo de verschillende onderdelen van het vak trainer acteur l… alles lezen - don 22 jun 2017 07:54:53 UTC

Hans Van den Berg
starstarstarstar_halfstar_border
7
Faciliteren van Professionals

"3-daagse training was praktisch ingericht en voorbereidend aan een intern te geven workshop. Het leren koppelen aan een eigen praktijkcasus was motiverend en effectief. Op dag 3 hebben we een try-out gedaan van de workshop. Zeer leerzaam en komt tevens ten goede van de kwaliteit van de workshop. Wellicht een punt van verbetering van de training is dat het aantal tijdens deze dag ingebouwde reflecties veel tijd kosten. Hetzelfde resultaat had voor mij gevoel ook bereikt kunnen worden als we in één keer de hele try-out hadden geëvalueerd. " - don 22 jun 2017 07:52:48 UTC

"3-daagse training was praktisch ingericht en voorbereidend aan een intern te geven workshop. Het leren koppelen aan een eigen praktijkcasus … alles lezen - don 22 jun 2017 07:52:48 UTC