Taalcursus & Cultuur cursussen

Voor werk of vrije tijd kan het nuttig en leuk zijn om een andere taal te leren. Een taalcursus of -training is hiervoor de beste eerste stap. Van bijna alle talen zijn wel cursussen beschikbaar, van Duits en Engels tot Russisch en Chinees.

In onderstaand overzicht vindt u niet alleen de normale taalcursus met begeleiding, maar ook diverse thuiscursussen en intensieve begeleidingstrajecten. Vergelijk dus op prijs maar zeker ook op de geboden lesvorm en ondersteuning. En vraag gerust een brochure aan als u interesse heeft!

Tips voor een Taalcursus:

Er is weinig leukers dan u te verdiepen in andere talen en culturen. Hier vindt u de perfecte cursus in ons overzicht van honderden taalcursussen en andere cultuur gerelateerde trainingen. Let bij het kiezen van een taalcursus op of u een thuisstudie of liever een cursus op locatie met begeleiding wilt. Bij het leren van een nieuwe taal is het natuurlijk wel fijn om met anderen te kunnen oefenen. Veel thuiscursussen bieden overigens ook extra begeleiding aan.

Beste aanbieders in Taalcursus helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1Taalcentrum-VU
star 8,7 (25 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Esmael Meydani Pour Lahijani
9
Naar perfect Nederlands: Spreken en schrijven voor vergevorderden

"de inhoud van lessen was goed.
de planning kon beter zijn dat was vanwege coronasituatie en online lessen. bijvoorbeeld de begin tijd van de lessen werd veranderd dus ik kon niet een aantal lessen bijwonnen.
de trainer legde de lessen heel goed en duidelijk. " - 05-06-2020 06:21

"de inhoud van lessen was goed. de planning kon beter zijn dat was vanwege coronasituatie en online lessen. bijvoorbeeld de begin tijd van … alles lezen - 05-06-2020 06:21

starstarstarstarstar_half
Rob Spuijbroek
Global Head of Executive Staffing
9
ONLINE individuele training Corporate and Business English 20 uur

"Online was dit heel goed te doen! Inhoudelijk zeer goed. Goede afwisseling grammatica en praktijk. Leerzame feedback. Met name veel doen/ spreken sprak mij erg aan.
Goed luisteren naar de behoefte gedurende het gehele traject. Nuttige informatiedeling na elke les. Kortom, voldeed volleidg aan mijn behoefte. Was best intensief( mimimaal 1x pw) , nu naar maandelijkse cyclus om bij te houden
" - 04-06-2020 13:51

"Online was dit heel goed te doen! Inhoudelijk zeer goed. Goede afwisseling grammatica en praktijk. Leerzame feedback. Met name veel doen/ sp… alles lezen - 04-06-2020 13:51

starstarstarstarstar
De Leeuw
10
Correct Nederlands: Opfriscursus Spelling

"Hoi Mieke,

ik heb enorm veel geleerd van de opfriscursus spelling.
De cursus was via zoom, dit liep echt heel goed.
Ik heb enorm veel geleerd en kan dit nu in de praktijk brengen.

Super bedankt en tot de volgende opfriscursus grammatica .

Ik heb er nu al zin in.
Tot volgende week

Groetjes, Astrid
" - 04-06-2020 13:37

"Hoi Mieke, ik heb enorm veel geleerd van de opfriscursus spelling. De cursus was via zoom, dit liep echt heel goed. Ik heb enorm veel g… alles lezen - 04-06-2020 13:37