Communicatie Cursus, Training of Opleiding

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een in-company training.

Schrijf je communicatieopleiding nu als één woord of is de correcte spelling communicatie opleiding? In de tekstgerichte communicatie cursussen en trainingen op Springest gaat het vaak om dergelijke finesses. En het communicatievak gaat uiteraard een stuk verder dan alleen het leren stroomlijnen van de tekstuele communicatie tussen zender en ontvanger. Hoe zet je grafisch ontwerpwerk bijvoorbeeld het beste in? Hoe bevorder je wederzijds begrip tussen zender en ontvanger via internet? En hoe zat het ook al weer met de rol van interne communicatie ter vergroting van het draagvlak voor externe communicatie? De volgende praktijkgerichte communicatieopleidingen, -cursussen en -trainingen geven het antwoord.

Cursus communicatie kiezen?

Let bij het vinden van de juiste communicatie cursus vooral op de breedte en diepte van de inhoud. Elke cursus heeft een andere focus. Soms meer op communicatie in bedrijven; denk aan PR, voorlichting, huisstijl en imago.

Andere cursussen en trainingen richten zich op uw persoonlijke communicatie; hoe komt u over op uw gesprekspartner, welke gesprekstechnieken gebruik ik wanneer en hoe beïnvloed en argumenteer ik?

Blader rustig door de verschillende soorten communicatie cursussen door per onderwerp het aanbod te vergelijken. Wanneer u een geschikte cursus vindt, vraag dan meer informatie aan om zeker te zijn van uw keuze. We wensen u veel succes met uw keuze!

Beste opleiders in Communicatie helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Coach + Result
star 9,3 (112 ervaringen)
2PER4MANCE
star 9,3 (39 ervaringen)
3Roy Ishak
star 9,3 (41 ervaringen)
4Alfabeta Tekst en Training
star 9,2 (41 ervaringen)
5Nobbe Mieras trainingen
star 9,2 (41 ervaringen)
6ICM Opleidingen & trainingen
star 9,0 (22 ervaringen)
7Presenting with Impact
star 8,9 (20 ervaringen)
8Xzellent - Training | Coaching
star 8,7 (29 ervaringen)
9Capgemini Academy
star 8,5 (23 ervaringen)
10SRM
star 8,2 (129 ervaringen)

Recente ervaringen

Rugymia Tweed
starstarstarstarstar_half
HR young professional| Connecting Dutch Caribbean (Young)Professionals
9
Training Adviesvaardigheden HR / P&O-ers

"De training was gebaseerd op het Insight Discovery model. Een zeer uitgebreid model dat inzicht geeft in o.a. je persoonlijkheid,je communicatie stijl, je leerstijl, hoe je die van anderen kunt herkennen en hoe je daarop als adviseur kunt inspelen.

Rob is een zeer ervaren trainer die met deze training inzoomt op de persoonlijke leerbehoefte van de deelnemers. Deze training levert wat er beloofd wordt en misschien zelf meer! Ik vond het een top investering in mezelf!

Ik heb deze training 2 weken geleden gevolgd, het model en mijn opgedane kennis blijft een leuk gespreksonderwerp om met anderen te delen. " - woe 26 jul 2017 12:48:34 UTC

"De training was gebaseerd op het Insight Discovery model. Een zeer uitgebreid model dat inzicht geeft in o.a. je persoonlijkheid,je communic… alles lezen - woe 26 jul 2017 12:48:34 UTC

Trudi Jeninga
starstarstarstarstar
--Zorgassistend
10
Opfriscursus Grammatica

"Als Taalambassadeur van de Kop- van Nood- Holland heb ik meegedaan aan het Zandtemer Jubileum Dictee.
Omdat het voor mij een hele grote uitdaging was om te kijken A. kan ik het schrijven bijhouden en B. hoe is het met mijn grammatica nadat ik heel lang laaggeletterd ben geweest.
Voor mij was het super, Mieke heeft een hele prettige stem om naar te luisteren. Ze spreekt heel duidelijk en op goede snelheid. Al met al een heel mooie en prettige ervaring voor mij ( niveau 2F )" - din 25 jul 2017 18:40:26 UTC

"Als Taalambassadeur van de Kop- van Nood- Holland heb ik meegedaan aan het Zandtemer Jubileum Dictee. Omdat het voor mij een hele grote uit… alles lezen - din 25 jul 2017 18:40:26 UTC

Aga Kwiecien
starstarstarstarstar_border
Advisor Corporate Learning & Development
8
Individuele coaching Nederlands

"Het was een zeer leerzaam traject.
Joke heeft mij heel goed geholpen.
Geweldige begeleiding, goede voorbereiding van de coach, goed intake, goede analyse van het probleem en het voorstel dat bij de ontwikkeling past.
Zeker aan te raden!" - din 25 jul 2017 09:12:58 UTC

"Het was een zeer leerzaam traject. Joke heeft mij heel goed geholpen. Geweldige begeleiding, goede voorbereiding van de coach, goed inta… alles lezen - din 25 jul 2017 09:12:58 UTC