Juridische Opleiding of Cursus

Juridische cursussen

Het volgen van een juridische opleiding brengt vele voordelen met zich mee, door het volgen van een opleiding ben je namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen in het werkveld.

Door het volgen van een cursus, training of opleiding op juridisch gebied ben je namelijk in staat je te meten met de mensen die zich dagelijks bezighouden met rechten. Je leert de laatste technieken die zij toepassen in zaken die je in jouw toekomst als bijvoorbeeld advocaat of juridisch medewerker kunt gebruiken.

Op Springest kunt u tientallen cursussen, trainingen en opleidingen vinden op verschillende niveau's en van 1 of meerdere dagen.

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Jos Caenen
Senior casemanager, voorzitter OR
9
OR Cursus Adviseren & Instemmen

"Or cursus met voldoende handvaten. Alle gevraagde onderwerpen zijn voldoende behandeld. In het ochtendgedeelte de theorie die op duidelijke manier behandeld werd. Het middaggedeelte was een praktijkcasus waarbij we voldoende informatie hebben gekregen om binnen onze eigen or aan de slag te gaan.
Een leerzame dag in zijn totaliteit." - 21-10-2021 14:17

"Or cursus met voldoende handvaten. Alle gevraagde onderwerpen zijn voldoende behandeld. In het ochtendgedeelte de theorie die op duidelijke … alles lezen - 21-10-2021 14:17

starstarstarstar_borderstar_border
Syward Couperus
manager compliance
6
Update Compliance 2021

"De update was goed georganiseerd, locatie prima, begeleiding door Compliance instituut (Erik) top en een mooi varia aan onderwerpen. De interactie droeg bij en zorgde voor verdieping. Jammer was dat de voorbereiding van de trainers niet altijd aansloot bij de groep waardoor cases werden behandeld die slechts voor een deel van de groep interessant waren.
" - 17-10-2021 09:22

"De update was goed georganiseerd, locatie prima, begeleiding door Compliance instituut (Erik) top en een mooi varia aan onderwerpen. De inte… alles lezen - 17-10-2021 09:22

Beste Syward,

Bedankt voor je review van de Compliance Update 2021 op dit platform. Goed te horen dat je blij bent met de organisatie, locatie en begeleiding. Inderdaad beogen we met een breed scala aan onderwerpen en voldoende interactie compliance officers binnen de financiële sector te inspireren. We hebben te maken met veel verschillende ondernemingen, functies en rollen, waar we ons met de Compliance Update op richten. Daarom kan het zijn dat sommige onderwerpen misschien niet direct aansluiten op de actuele functie-inhoud van één of enkele aanwezige compliance officers. Aan de andere kant is het ook goed om de randen van de functie eens te verkennen en vast te stellen wat je zou kunnen opsteken van de verkende onderwerpen in jouw context. Nogmaals bedankt voor je aanwezigheid en actieve deelname. We hopen je ook volgend jaar weer te begroeten.

Met vriendelijke groeten,
Eric Schuiling

- 17-10-2021 09:22
starstarstarstarstar
Marvin van Rijn
10
Actualiteiten Externe Verslaggeving

"De inhoud van de training was boven verwachting en op hoog niveau. Martin Hoogendoorn weet alles wat er speelt op zijn vakgebied en kan dit op een enorm leuke manier overbrengen. De organisatie van Creating Insights was uitstekend en goed geregeld. Deze training is een aanrader voor iedereen die op de hoogte wil zijn van de laatste actualiteiten op het gebied van Externe Verslaggeving. " - 14-10-2021 12:49

"De inhoud van de training was boven verwachting en op hoog niveau. Martin Hoogendoorn weet alles wat er speelt op zijn vakgebied en kan dit … alles lezen - 14-10-2021 12:49