Juridische Opleiding of Cursus

Juridische cursussen

Het volgen van een juridische opleiding brengt vele voordelen met zich mee, door het volgen van een opleiding ben je namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen in het werkveld.

Door het volgen van een cursus, training of opleiding op juridisch gebied ben je namelijk in staat je te meten met de mensen die zich dagelijks bezighouden met rechten. Je leert de laatste technieken die zij toepassen in zaken die je in jouw toekomst als bijvoorbeeld advocaat of juridisch medewerker kunt gebruiken.

Op Springest kunt u tientallen cursussen, trainingen en opleidingen vinden op verschillende niveau's en van 1 of meerdere dagen.

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_border
E. van den Ende
8
Specialisatieopleiding Familie mediation en echtscheiding (geaccrediteerd)

"De opleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten is sterk inhoudelijk, docenten zijn erg bekwaam en hebben veel ervaring en kennis die zij op een prettige manier delen. Er is ook erg veel ruimte om te leren, ondanks het online leren (wegens het Corona virus) is er veel kennis overgebracht." - 29-05-2020 13:30

"De opleiding bij Caleidoscoop Leertrajecten is sterk inhoudelijk, docenten zijn erg bekwaam en hebben veel ervaring en kennis die zij op een… alles lezen - 29-05-2020 13:30

starstarstarstarstar
Maarten de Hoog
10
Eendaagse Training | Anti Agressie | Gemeenten

"Deze training kwam precies op het juiste moment. Onze Arbo-coordinator wees mij -als nieuwe medewerker- hierop.
Het is een hele praktische training met een acteur die geloofwaardig de verschillende situaties neerzet. Of ik er veel mee te maken heb weet ik nog niet maar het is een goede basis voor het veilig uitvoeren van mijn werk.
Ik kom veel bij inwoners thuis voor WMO-aanvragen, dus ik denk dat ik het wel goed kan gebruiken. Ik ben erg tevreden. Maarten de Hoog.
" - 26-05-2020 09:56

"Deze training kwam precies op het juiste moment. Onze Arbo-coordinator wees mij -als nieuwe medewerker- hierop. Het is een hele praktische … alles lezen - 26-05-2020 09:56

starstarstarstarstar
Dhr. Hurkmans
10
Privacy Officer 2.0

"Prima opleiding zeker ook voor kandidaten met een iets geringere juridisch achtergrond; was in mijn geval prima te volgen.

Prima locatie: goed aan te rijden of eventueel bereikbaar met OV. Goede luchtbehandeling in de opleidingsruimte.
" - 22-05-2020 15:18

"Prima opleiding zeker ook voor kandidaten met een iets geringere juridisch achtergrond; was in mijn geval prima te volgen. Prima locatie:… alles lezen - 22-05-2020 15:18