Juridische Opleiding of Cursus

Juridische cursussen

Het volgen van een juridische opleiding brengt vele voordelen met zich mee, door het volgen van een opleiding ben je namelijk op de hoogte van de laatste ontwikkelingen die zich voordoen in het werkveld.

Door het volgen van een cursus, training of opleiding op juridisch gebied ben je namelijk in staat je te meten met de mensen die zich dagelijks bezighouden met rechten. Je leert de laatste technieken die zij toepassen in zaken die je in jouw toekomst als bijvoorbeeld advocaat of juridisch medewerker kunt gebruiken.

Op Springest kunt u tientallen cursussen, trainingen en opleidingen vinden op verschillende niveau's en van 1 of meerdere dagen.

Recente ervaringen

Chris Karreman
starstarstarstarstar_half
Chris Karreman
9
Basistraining PVT in 2 dagen

"In het corona tijdperk de cursus volgen is op zijn minst een uitdaging te nomen. Hierbij mijn bevindingen:
* lokatie is goed gekozen. Het ligt naast het NS-station Utrecht-Lunetten en het parkeren is gratis. De verzorging van koffie en lunch is zeker goed te noemen, gezien de noodzakelijke coronamaatregelen.
* het cursusmaterial is goed verzorgd. Het bijbehorende boekje "Basisboek voor OR & PVT" geeft alle informatie overzichtelijk en compleet weer.
* Angelique heeft een berg ervaring in de medezeggenschap en kan deze kennis heel goed delen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden uit haar, maar ook van de cursisten weet zij de materie goed over te brengen.
* Bij de tweede cursusdag waren de verscherpte maatregelen weer ingegaan en een aantal cursisten konten met Teams de cursus goed volgen. Als eenmaal de verbinding was gemaakt leverde dat een vergelijkbare ervaring op met diegene die ter plaatse de cursus volgde. Helaas was één cursist niet in staat de verbinding te maken. Onbekend is gebleven waar de oorzaak daarvan heeft gelegen.

Al meet al: goede cursus die veel stof tot overdenken heeft meegegeven. " - 23-10-2020 08:31

"In het corona tijdperk de cursus volgen is op zijn minst een uitdaging te nomen. Hierbij mijn bevindingen: * lokatie is goed gekozen. Het l… alles lezen - 23-10-2020 08:31

starstarstarstarstar_border
Marga Goederee
Business Process Manager en hypotheekadviseur
8
Opleiding Financieel Echtscheidingsadviseur (RFEA) Particulier

"De lessen worden op een prettige en duidelijke manier gegeven. De syllabus echter vond ik af en toe echt moeilijk leesbaar. Om zaken beter te kunnen uit leggen denk ik dat het wel in iets duidelijker taal geschreven mag worden. Het is een pittige opleiding. " - 22-10-2020 11:44

"De lessen worden op een prettige en duidelijke manier gegeven. De syllabus echter vond ik af en toe echt moeilijk leesbaar. Om zaken beter t… alles lezen - 22-10-2020 11:44

starstarstarstarstar
Patricia Boer
10
Preventieve Mediation - Thema Business

"Zoals altijd weer een heldere masterclass met veel informatie, bruikbare modellen en een goede presentatie door Erik Baijens. De masterclasses van AMV zijn een aanrader.
Binnen 1 dag krijg je alle informatie die je nodig hebt." - 20-10-2020 15:52

"Zoals altijd weer een heldere masterclass met veel informatie, bruikbare modellen en een goede presentatie door Erik Baijens. De masterclass… alles lezen - 20-10-2020 15:52