Zorg & Verzorging Opleidingen en Cursussen

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een in-company training.

De zorg is één van de grootste branches van Nederland. Logisch dat dat positieve gevolgen heeft voor het aantal opleidingen en trainingen in de zorg en/of verzorging. Maar hoe vind je nu die opleiding zorg die het beste bij je past? Als het aan Springest ligt, hoef je je daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken.

Alle erkende aanbieders van opleidingen en cursussen in de zorgsector hebben we hier gebundeld. Van middenkader leergangen tot hoger management opleidingen voor Zorg & Welzijn. Gebruik simpelweg onderstaand menu om snel te ontdekken wie welk traject verzorgt.

Beste opleiders in Zorg & Verzorging helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Preventief BV
star 8,7 (103 ervaringen)

Recente ervaringen

Jolanda van Herwijnen
starstarstarstarstar
Verkoopmedewerkster bij Ubens en Conrads Juwelier
10
Reanimatie en AED training vanaf 8 personen

"Wederom een herhalingscursus AED - reanimeren gehad van Marieke. Het was wederom een waardevolle avond waarbij alle oude en nieuwe manieren om te reanimeren weer even duidelijk uit werden gelegd en we door middel van rollen spelen konden oefenen..

Dank je wel Marieke.." - don 25 mei 2017 15:11:44 UTC

"Wederom een herhalingscursus AED - reanimeren gehad van Marieke. Het was wederom een waardevolle avond waarbij alle oude en nieuwe manieren … alles lezen - don 25 mei 2017 15:11:44 UTC

Esseline McKenzie
starstarstarstarstar
extern klachtenfunctionaris at zorggroep 't zicht
10
Vertrouwenspersoon en omgaan met verlies en rouw

"“Graag geef ik je mee, dat ik tijdens en na de cursus telefoon kreeg van een vrouw welke ik in gedachte had tijdens de cursus en waar ik ook wat vragen over heb gesteld. Vanavond heb ik haar gesproken en ik was zo blij met alle informatie en training van vandaag. Ik heb haar goed kunnen horen, zaken terug kunnen geven en kunnen verwijzen (naar sites en huisarts) maar bovenal leidde het tot de vraag of iemand het al over rouw heeft gehad met haar of dat zij het hier zelf over heeft gehad rond haar verzuim. ‘Nee’ dus.
Nogmaals dank voor de fijne manier hoe je deze dag hebt ingevuld met ons!”
" - maa 22 mei 2017 23:17:50 UTC

"“Graag geef ik je mee, dat ik tijdens en na de cursus telefoon kreeg van een vrouw welke ik in gedachte had tijdens de cursus en waar ik ook… alles lezen - maa 22 mei 2017 23:17:50 UTC

starstarstarstarstar_border
Consulent WMO/Jeugd
8
Online opleidingen Wmo consulent en consulent Jeugdwet

"Ik heb de opleiding als prettig en interessant ervaren. Het was met name fijn dat je in je eigen tempo met opdrachten bezig kon zijn. Daarnaast was het zeer positief dat er snel feedback op gemaakte opdrachten terugkwam. De "live- momenten" waren zeer waardevol. Op deze manier kon de geleerde theorie geoefend worden in de praktijk en kwam je daarnaast in contact met verschillende mensen uit hele diverse werkvelden.
Kortom deze opleiding is zeker een aanrader voor eenieder die graag meer wil weten op het gebied van WMO/Jeugdwet of de Participatiewet!" - woe 17 mei 2017 09:51:09 UTC

"Ik heb de opleiding als prettig en interessant ervaren. Het was met name fijn dat je in je eigen tempo met opdrachten bezig kon zijn. Daarna… alles lezen - woe 17 mei 2017 09:51:09 UTC