Persoonlijke Effectiviteit Training & Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een in-company training.

Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten? Als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan.

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste opleiders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Time Management / TIJDwinst.com
star 8,9 (137 ervaringen)
2Lindenhaeghe Trainingen
star 8,4 (31 ervaringen)

Recente ervaringen

Guido Van Leeuwen
starstarstarstarstar
Senior bedrijfspsycholoog
10
kNOwSTRESS®, Stressmanagement met hartcoherentie

"Hartcoherentie is voor mij een eye opener in stressmanagement- land. Het is een speciale, makkelijk aan te leren techniek en richt zich op je ademhaling. Het helpt mij enorm om op een effectieve, efficiënte manier in drukke tijden het 'hoofd koel te houden’ en rustmomenten in te bouwen. En ook om het goede gesprek aan te gaan. De training zit heel goed in elkaar en wordt helder en enthousiast gebracht. Dank!
" - woe 26 apr 2017 11:31:03 UTC

"Hartcoherentie is voor mij een eye opener in stressmanagement- land. Het is een speciale, makkelijk aan te leren techniek en richt zich op … alles lezen - woe 26 apr 2017 11:31:03 UTC

Steven Muylaert
starstarstarstarstar_border
8
Time Management

"Je wordt geconfronteerd met zeer herkenbare situaties, maar vooral: je krijgt een aantal handige tips mee die je concreet kan toepassen en waarmee je aan de slag kan om de tijdsdruk (die je blijkbaar zelf creëert) te verlichten.
Ik ben zeer tevreden over deze opleiding en ga een aantal tips zeker toepassen." - woe 26 apr 2017 10:50:38 UTC

"Je wordt geconfronteerd met zeer herkenbare situaties, maar vooral: je krijgt een aantal handige tips mee die je concreet kan toepassen en w… alles lezen - woe 26 apr 2017 10:50:38 UTC

Sandra Blijd
starstarstarstar_borderstar_border
6
Ergocoach en persoonlijke effectiviteit

"Ik vond het oefening met de verschillende hulpmiddelen, erg leerzaam.Veel tips uitgewisseld en gehad van mede trainers. Vond het fijn dat ook andere discipllines me deden aan training b.v Fysio,collega's intramuraal en extramuraal. Het oefenen met de verschillende tilliften . Zo heb je kijk op allelei stuaties, thuis situatie , verleephuis groepswonen ect .
De persentator gaf veel en goed uitleg.Veel stof om te verwerken 2 lange dagen. " - din 25 apr 2017 16:51:01 UTC

"Ik vond het oefening met de verschillende hulpmiddelen, erg leerzaam.Veel tips uitgewisseld en gehad van mede trainers. Vond het fijn dat o… alles lezen - din 25 apr 2017 16:51:01 UTC