Persoonlijke Effectiviteit Training & Cursus

Wil je je persoonlijke effectiviteit vergroten? Als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan.

Beste opleiders in Persoonlijke Effectiviteitquestion-circleHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2016)
?Jacobs & van Rooij Management Ondersteuning B.V.
?ZEKERbijPEP
?Pure Talent
4VAN OSS & PARTNERS 9,0 (31 ervaringen)
5FocusXL 9,0 (44 ervaringen)
6YEARTH Academy 8,9 (70 ervaringen)
7Corinor 8,9 (26 ervaringen)
8Time Management / TIJDwinst.com 8,8 (268 ervaringen)
9GünterTieben 8,8 (24 ervaringen)
10Spotlight Training & Ontwikkeling 8,6 (23 ervaringen)

Bekijk de winnaars van voorgaande jaren:

Bovnl 15Bovnl 14Bovnl 13

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test
Not for humans