Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2023)
1BTR Trainingen
star 9,6 (60 ervaringen)
2Time Management | Tijdwinst.com
star 9,6 (44 ervaringen)
3Sluis NLP Instituut BV
star 9,5 (88 ervaringen)
4YEARTH Academy
star 9,3 (32 ervaringen)
5Elffers Career Management
star 9,2 (42 ervaringen)
6ICM opleidingen & trainingen
star 9,1 (23 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Ray Keetman
Personal Trainer/Coach & Mindset Coach
10
NLP Practitioner Opleiding

"De zeer informele, rustige, vriendelijke en oprecht geïnteresseerde coaches die je verwelkomen bij Sluis NLP zijn vanaf het eerste moment tot de laatste dag een fijne ervaring en een grote steun tijdens de bewegelijke reis die je gaat maken door je onderbewustzijn en dwars door je belemmerende en toch vaak ook pijnlijke overtuigingen heen. Om zo écht de beste versie van jezelf te mogen zijn en kunnen zijn. Je kunt daar precies jezelf zijn met al je eventuele onzekerheden en overtuigingen en je mag dan ervaren dat je wordt geaccepteerd precies zoals je bent. Daarbij heb ik er persoonlijk heel erg veel plezier aan beleefd en mooie ervaringen en kennis opgedaan. Die ik van de rest van mijn leven mee zal dragen en waar ik de mensen die ik ga coachen met liefde een stukje van mee kan geven. Kortom een erg fijne, leerzame en onvergetelijke ervaring. Ik raad het iedereen aan." - 27-05-2023 09:33

"De zeer informele, rustige, vriendelijke en oprecht geïnteresseerde coaches die je verwelkomen bij Sluis NLP zijn vanaf het eerste moment to… alles lezen - 27-05-2023 09:33

starstarstarstarstar
Max Leenders
Data-analist
10
Timemanagement voor VIP's (JIJ!) (werknemer)

"Ik heb de online timemanagement-training van Ja-ZOO gevolgd en ben daar heel blij mee. De training is een mooie combinatie tussen tekst, video, audio en opdrachten. De opdrachten brachten me goed aan het denken en in beweging. Ik heb mijn manier van werken op basis van de training aangepast. Ik merk dat prioriteiten en grenzen stellen nu echt makkelijker gaat. Absoluut een aanrader!" - 26-05-2023 18:36

"Ik heb de online timemanagement-training van Ja-ZOO gevolgd en ben daar heel blij mee. De training is een mooie combinatie tussen tekst, vid… alles lezen - 26-05-2023 18:36

starstarstarstarstar_half
h
9
Creatieve technieken in kwalitatief onderzoek

"Ik heb de training als heel goed ervaren! De trainer was professioneel, deskundig en heeft veel over de inhoud verteld. Daarnaast was er veel aandacht voor praktijkproblemen die door deelnemers onder de aandacht werden gebracht. Erg lekkere lunch en versnaperingen. Bovendien erg waardevol om een reader en associatiekaarten mee naar huis te met de reader kan ik nog veel informatie even teruglezen. Als laatste ook altijd fijn om te weten dat de trainer nog beschikbaar is na de training voor vragen en maakt de trainer toegankelijk.

Wat kan er werden door de trainer erg veel en veel verschillende voorbeelden gebruikt tijdens de training. Op zich heel waardevol, maar ik denk dat het beter werkt als je het houdt bij max 3 voorbeelden ongeveer en daar steeds op terug komt. Nu ging er ook veel tijd zitten in helemaal uitleggen waar het onderzoek over ging.
Daarnaast had er van tevoren en gedurende de training wat meer aandacht voor het programma mogen wat komt nog aan bod en wanneer zijn er pauzes. Vooral de korte pauzes tussendoor werden af en toe een beetje vergeten" - 25-05-2023 11:37

"Ik heb de training als heel goed ervaren! De trainer was professioneel, deskundig en heeft veel over de inhoud verteld. Daarnaast was er vee… alles lezen - 25-05-2023 11:37

Dank voor de review! Goeie tips die ik zeker meeneem voor de volgende trainingen!

- 25-05-2023 11:37