Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijke Effectiviteit trainingen

Wat leer je tijdens een training persoonlijk effectiviteit? Tijdens een training persoonlijke effectiviteit leer je efficiënter werken op een manier die bij jou past. Zo ben je weinig energie kwijt aan randzaken, zoals je mail wegwerken, en kun je focussen op de werkzaamheden die echt belangrijk zijn en waar je plezier uithaalt. De vaardigheden die je leert tijdens een cursus persoonlijke effectiviteit worden ook wel soft skills genoemd en zijn heel divers.

We hebben ook een groot aanbod e-learning over persoonlijke effectiviteit.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zo krijg je helder in beeld welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen om persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Dus ga eens bij jezelf na: welke taken stel je altijd uit, waar blokkeer je en wanneer voel je de energie wegvloeien uit je lijf? Daar valt de winst te halen.

Voor wie zijn de persoonlijke effectiviteit cursussen?

Iedereen heeft baat bij een cursus op het gebied van persoonlijke effectiviteit. Je bent namelijk nooit overal goed in. Misschien wil je leren hoe je meer uit je tijd haalt, of wil je beter leren communiceren. Het kan ook zijn dat je tegen problemen aanloopt zoals stress, verandering of onzekerheid. Dat is niet gek, iedereen krijgt hier mee te maken. Belangrijk is dat je je probleem gaat oplossen, want dan hou je energie over. Dat kan vaak al met een één- of tweedaagse training. En het mooie van een training persoonlijke effectiviteit, is dat je er altijd wat aan zult hebben, wat voor carrièreswitch je ook maakt.

Populaire trainingen op het gebied van persoonlijke effectiviteit

Assertiviteit trainingen

Voor veel mensen begint persoonlijke effectiviteit bij een training assertiviteit. TIjdens zo’n training wordt er gewerkt aan hoe je op een ontspannen manier je grenzen aan kunt geven. Aan de hand van gesprekstechnieken en oefeningen in conflicthantering leer je hoe je voor jezelf opkomt. Daarnaast ontwikkel je je zelfbeeld en je zelfvertrouwen.

Time management trainingen

Time management is misschien wel de bekendste van alle effectiviteits-trainingen. Er zijn veel verschillende Time management tools en technieken ontwikkeld, maar het belangrijkste wat je leert is planmatig werken en prioriteiten stellen. Deze vaardigheden zijn goud waard, in welk beroep je ook werkzaam bent.

Persoonlijke leiderschap

Zelfinzicht maakt persoonlijke groei mogelijk; dat is het idee van persoonlijk leiderschap. Tijdens een cursus persoonlijk leiderschap is het de bedoeling dat je jezelf beter leert kennen. Door je drijfveren, valkuilen en ontwikkelpunten te ontdekken zul je beter functioneren op werk. Ook voor als je een stap wil maken in je carrière is een cursus persoonlijk leiderschap aan te raden.

Effectief beïnvloeden

Als je er even bij stilstaat, kom je erachter dat je het de hele dag door doet: mensen overtuigen van je plannen, collega’s enthousiasmeren, draagvlak vinden voor je ideeën, procesverbeteringen doorvoeren, loonsverhoging vragen.. Bij een cursus Effectief beïnvloeden leer je hoe je je invloed op andere mensen vergroot zonder te forceren, of energie te verspillen.

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2021)
1Time Management | Tijdwinst.com
star 9,8 (124 ervaringen)
2Sluis NLP instituut BV
star 9,7 (126 ervaringen)
3UNLP
star 9,6 (69 ervaringen)
4PER4MANCE
star 9,6 (45 ervaringen)
5Het NLP Instituut
star 9,6 (181 ervaringen)
6Coach+Result
star 9,5 (51 ervaringen)
7drijfverentraining
star 9,3 (23 ervaringen)
8VAN OSS & PARTNERS
star 9,2 (24 ervaringen)
9Schoonderwoerd
star 9,2 (36 ervaringen)
10Jacobs & van Rooij
star 9,1 (22 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Steve Vorm
Senior Bouwinspecteur
10
Snellezen voor Professionals open online training

"Wat een verrassend goede training. Ik had niet verwacht zoveel progressie te in zo een korte tijd (tijdens de training). Een echte aanrader voor elke professional die veel moet lezen tijdens werk. De trainer geeft uitstekende uitleg. " - 26-11-2021 15:39

"Wat een verrassend goede training. Ik had niet verwacht zoveel progressie te in zo een korte tijd (tijdens de training). Een echte aanrader … alles lezen - 26-11-2021 15:39

starstarstarstarstar
Ruxshin Bischoff
10
Diep Werk: 6-weekse productiviteit & focus training (Online)

"Ik vond het een bijzonder geslaagde training.
Voor de training wist ik helemaal niet hoe vaak ik me liet afleiden door o.a. mijn e-mails, mijn volle inbox of mijn telefoon met heel veel berichten die regelmatig maar ongestructureerd verschenen. Ik wilde leren hoe ik geconcentreerder en meer gefocust mijn werk kon doen.
Dat is zeker gelukt. We hebben in een kleine groep met bijna individuele begeleiding veel geleerd. We kregen veel informatie over ons gedrag en de mogelijkheden om het aan te passen om met meer focus en rust te kunnen werken aan taken die echt belangrijk zijn.
We kregen praktische handvaten om onze agenda’s steeds meer aan te passen aan onze individuele situaties. Er was ruimte voor vragen en voor oefeningen, tijdens de bijeenkomst maar zeker ook tussen de bijeenkomsten. De trainer hield daarnaast ook tussen de bijeenkomsten contact met ons om te kijken of we de oefeningen konden doen.
Het was een geslaagde training die rust, structuur en focus heeft opgeleverd. Ik kan de training zeker aanbevelen!" - 26-11-2021 14:19

"Ik vond het een bijzonder geslaagde training. Voor de training wist ik helemaal niet hoe vaak ik me liet afleiden door o.a. mijn e-mails, m… alles lezen - 26-11-2021 14:19

starstarstarstarstar_half
Robbie Schout
9
Positieve Psychologie Thuisstudie

"Prettige leermethode. Vanuit mijn werk ontstond de behoefte om me te verdiepen in dit vakgebied. Cursus was te doen qua niveau. Het in eigen tempo studeren was een fijne ervaring." - 26-11-2021 09:30

"Prettige leermethode. Vanuit mijn werk ontstond de behoefte om me te verdiepen in dit vakgebied. Cursus was te doen qua niveau. Het in eigen… alles lezen - 26-11-2021 09:30