Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

keuzehulp

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding?
Bekijk onze speciale keuzehulp pagina's:Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een persoonlijke effectiviteits training op eigen locatie willen organiseren.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Persoonlijke effectiviteit training

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je de hele dag bezig, maar krijg je maar geen resultaat? Effectiever zijn als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Persoonlijke effectiviteit, wat is dat?

Persoonlijke effectiviteit is een zelf-hulp methode te maken met succes, doelen en gerelateerde concepten. Het heeft veel te maken met positief denken en positieve psychologie. Het onderscheid zich met positief denken doordat je met persoonlijke effectiviteit trainingen een systematische aanpak leert in meer dan alleen positief denken. Waar sommige dit doen met een bedrijfsperspectief (veel dingen gedaan krijgen) geven andere trainingen je meer een holistisch- of psychologisch welzijnsperspectief.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Sta hier dus ook bij stil voor het kiezen van een opleiding. Zo haal je hier het maximale uit voor jezelf en ben je dus ook effectief bezig!

Voor wie is zo’n cursus?

Iedereen die meer uit zijn tijd wilt halen. Iedereen die meer resultaat wilt leveren. Iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wilt vergroten. Dit kan zijn omdat je jezelf nog meer wilt verbeteren, of omdat je tegen bepaalde problemen zoals stress, verandering of laag zelfvertrouwen aan loopt. Het hebben van zo’n probleem is helemaal niet erg. In elk beroep krijgt iemand hier wel eens mee te maken. Dit maakt een dergelijke effectiviteitstraining geschikt voor iedereen. Het is juist belangrijk dat het opgelost wordt, problemen oplossen geeft energie, maar problemen houden vreet juist energie.

Wat kan ik na zo’n opleiding?

Je gaat beter om met je tijd. Je snapt dat het niet gaat om zoveel mogelijk doen in zo’n kort mogelijke tijd, maar juist om de juiste dingen doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen om meer naar voren te komen en dingen voor elkaar te krijgen. Je kan positiever in het leven gaan staan doordat je meer voldoening krijgt, of door een wisseling van mindset. De opleidingen en mogelijkheden voor persoonlijke effectiviteit zijn erg breed en hebben voor elk onderwerp wel iets waar jij jezelf in kunt verbeteren.

Succes met het maken van een keuze!

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Tests

Wil jij kijken waar je staat? Wil jij kijken hoe goed je scoort op persoonlijke eigenschappen? Meten voordat je begint met een opleiding? Slim! Doe een van onze tests en ontdek meer over jezelf. Veel plezier!

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
?PER4MANCE
?Het NLP Instituut
?YEARTH Academy
4Instituut Core
star 9,2 (25 ervaringen)
5ICM opleidingen & trainingen
star 9,2 (79 ervaringen)
6VAN OSS & PARTNERS
star 9,1 (52 ervaringen)
7NEM Academy (New Energy Movers)
star 9,1 (44 ervaringen)
8Timension
star 9,1 (28 ervaringen)
9Jacobs & van Rooij - Beste Opleider van Nederland 2016
star 9,0 (22 ervaringen)
10The Needs
star 9,0 (22 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
J. Christiaan
10
PROFESSIONAL - Psychosociaal therapeut (voor zorg en welzijn)

"Het is een uitgebreide opleiding op een hoog niveau die door energieke trainers gegeven wordt, die duidelijk en op een heel simpele manier uitleg en begeleiding geven. Met voorbeelden gebaseerd uit eigen ervaringen en de praktijk. Voor mij is het een heel mooie ervaring die me heeft geleerd hoe met mijn emoties, gevoelens en gedrag om te gaan en te begrijpen en ook die van anderen." - 16-11-2018 17:52

"Het is een uitgebreide opleiding op een hoog niveau die door energieke trainers gegeven wordt, die duidelijk en op een heel simpele manier u… alles lezen - 16-11-2018 17:52

starstarstarstarstar_half
Stella Beenhackker
Bestuurssecretaresse
9
Power to the Introverts

"Deze cursus is voor introverte mensen een feest der herkenning en wordt gegeven door een ervaringsdeskundige. Ik heb er veel aan gehad, zowel zakelijk als privé. Veel informatie, humor en handvatten om mee naar huis te nemen." - 16-11-2018 14:49

"Deze cursus is voor introverte mensen een feest der herkenning en wordt gegeven door een ervaringsdeskundige. Ik heb er veel aan gehad, zowe… alles lezen - 16-11-2018 14:49

starstarstarstarstar
Job Van Dijk
10
Persoonlijke effectiviteit | Unleash your potential programma

"Deze training heeft mij enorm heeft geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het op een andere manier kijken naar mijn belemmerende overtuigingen opent een potentieel in mij wat anders waarschijnlijk nooit aangeboord zou zijn." - 16-11-2018 13:25

"Deze training heeft mij enorm heeft geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling. Het op een andere manier kijken naar mijn belemmerende overt… alles lezen - 16-11-2018 13:25