Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.

Persoonlijke effectiviteit training

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je de hele dag bezig, maar krijg je maar geen resultaat? Effectiever zijn als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Persoonlijke effectiviteit, wat is dat?

Persoonlijke effectiviteit is een zelf-hulp methode te maken met succes, doelen en gerelateerde concepten. Het heeft veel te maken met positief denken en positieve psychologie. Het onderscheid zich met positief denken doordat je met persoonlijke effectiviteit trainingen een systematische aanpak leert in meer dan alleen positief denken. Waar sommige dit doen met een bedrijfsperspectief (veel dingen gedaan krijgen) geven andere trainingen je meer een holistisch- of psychologisch welzijnsperspectief.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Sta hier dus ook bij stil voor het kiezen van een opleiding. Zo haal je hier het maximale uit voor jezelf en ben je dus ook effectief bezig!

Voor wie is zo’n cursus?

Iedereen die meer uit zijn tijd wilt halen. Iedereen die meer resultaat wilt leveren. Iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wilt vergroten. Dit kan zijn omdat je jezelf nog meer wilt verbeteren, of omdat je tegen bepaalde problemen zoals stress, verandering of laag zelfvertrouwen aan loopt. Het hebben van zo’n probleem is helemaal niet erg. In elk beroep krijgt iemand hier wel eens mee te maken. Dit maakt een dergelijke effectiviteitstraining geschikt voor iedereen. Het is juist belangrijk dat het opgelost wordt, problemen oplossen geeft energie, maar problemen houden vreet juist energie.

Wat kan ik na zo’n opleiding?

Je gaat beter om met je tijd. Je snapt dat het niet gaat om zoveel mogelijk doen in zo’n kort mogelijke tijd, maar juist om de juiste dingen doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen om meer naar voren te komen en dingen voor elkaar te krijgen. Je kan positiever in het leven gaan staan doordat je meer voldoening krijgt, of door een wisseling van mindset. De opleidingen en mogelijkheden voor persoonlijke effectiviteit zijn erg breed en hebben voor elk onderwerp wel iets waar jij jezelf in kunt verbeteren.

Succes met het maken van een keuze!

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Tests

Wil jij kijken waar je staat? Wil jij kijken hoe goed je scoort op persoonlijke eigenschappen? Meten voordat je begint met een opleiding? Slim! Doe een van onze tests en ontdek meer over jezelf. Veel plezier!

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2017)
1Pure Talent
star 9,6 (81 ervaringen)
2PER4MANCE
star 9,6 (91 ervaringen)
3Psychodidact
star 9,6 (55 ervaringen)
4ZEKERbijPEP
star 9,4 (60 ervaringen)
5Jacobs & van Rooij - Beste Opleider van Nederland 2016
star 9,4 (30 ervaringen)
6VAN OSS & PARTNERS
star 9,3 (48 ervaringen)
7How Company
star 9,2 (25 ervaringen)
8YEARTH Academy
star 9,1 (232 ervaringen)
9ICM Opleidingen & trainingen
star 9,1 (98 ervaringen)
10Patrick Schriel Coaching & Training
star 9,0 (40 ervaringen)

Recente ervaringen

Esther Schnepper
starstarstarstarstar_half
Advocaat-medewerker Intellectuele Eigendomsrecht, Media, Reclame en Privacy at Bergh Stoop & Sanders
9
Snellezen (incl concentratie en geheugen verbeteren)

"Ontzettend interessant om meer te leren hoe het brein werkt, en hoe je dit handig kunt inzetten om met minder energie meer te bereiken. Wie zou hier niet bij gebaat zijn? " - maa 18 dec 2017 18:18:31 UTC

"Ontzettend interessant om meer te leren hoe het brein werkt, en hoe je dit handig kunt inzetten om met minder energie meer te bereiken. Wie … alles lezen - maa 18 dec 2017 18:18:31 UTC

Sanne Hofman
starstarstarstarstar
Winkelmanager Depot Rotterdam
10
Assertiviteitstraining Neem het Stuur in handen

"Ik heb de training als heel waardevol ervaren. Ik heb met name geleerd dat je assertief kan zijn met respect voor de ander en dat een gezonde dosis assertiviteit ervoor zorgt dat je beter voor jezelf opkomt, je lekkerder in je vel zit en veel zelfverzekerder bent en overkomt. De training heeft mij veel inzichten en tools gegeven om mee aan de slag te gaan. Ik heb er nu al heel veel aan gehad. Cynthia is verder erg open, heeft een persoonlijke benadering en weet een sfeer te creëren waarin iedereen zich prettig voelt. Echt een aanrader!" - maa 18 dec 2017 15:56:24 UTC

"Ik heb de training als heel waardevol ervaren. Ik heb met name geleerd dat je assertief kan zijn met respect voor de ander en dat een gezond… alles lezen - maa 18 dec 2017 15:56:24 UTC

Petra Rijkaart
starstarstarstarstar_half
Receptioniste
9
Zelfvertrouwen en assertiviteitstraining

"Na twee intensieve en zeker nuttige dagen ga je weg met een hoop nieuwe inzichten. Doordat Ferrie en Patrick een vrolijke noot aan de training toevoegen, word het ijs gebroken en voel je je vertrouwd om over je doelen te praten. Daarnaast leer je veel van de andere die de training volgen, ook al ken je ze niet. Door de training ben ik meer in mijn kracht en heb dat al in uitvoering gebracht. Het boekje Damstenen heeft een mooi plekje gekregen, hiermee ga ik mezelf op het goede pad houden!
Ik wil Ferrie en Patrick bedanken, ik zou deze cursus aan ieder aanbevelen die sterker in zijn/haar schoenen wilt staan." - maa 18 dec 2017 15:19:37 UTC

"Na twee intensieve en zeker nuttige dagen ga je weg met een hoop nieuwe inzichten. Doordat Ferrie en Patrick een vrolijke noot aan de traini… alles lezen - maa 18 dec 2017 15:19:37 UTC