Cursussen & Trainingen Persoonlijke Effectiviteit

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

keuzehulp

Hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding?
Bekijk onze speciale keuzehulp pagina's:Wil je meerdere collega's tegelijk trainen?

Met een incompany training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een persoonlijke effectiviteits training op eigen locatie willen organiseren.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

  • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
  • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Persoonlijke effectiviteit training

Wil je meer uit jezelf halen? Ben je de hele dag bezig, maar krijg je maar geen resultaat? Effectiever zijn als medewerker, zelfstandig ondernemer, of misschien wel als manager van het huishouden thuis? Train dan je vaardigheden en effectiviteit in een cursus persoonlijke ontwikkeling bij een van Springests aanbieders.

Persoonlijke effectiviteit, wat is dat?

Persoonlijke effectiviteit is een zelf-hulp methode te maken met succes, doelen en gerelateerde concepten. Het heeft veel te maken met positief denken en positieve psychologie. Het onderscheid zich met positief denken doordat je met persoonlijke effectiviteit trainingen een systematische aanpak leert in meer dan alleen positief denken. Waar sommige dit doen met een bedrijfsperspectief (veel dingen gedaan krijgen) geven andere trainingen je meer een holistisch- of psychologisch welzijnsperspectief.

Wat is belangrijk bij persoonlijke effectiviteit?

Of je nu op zoek bent naar meer uitstraling, of meer innerlijke kracht. Of het zoekt in time management of ontwikkeling van leiderschap. De rode draad bij de meeste persoonlijke effectiviteit trainingen is dat je allereerst goed leert kijken naar je huidige capaciteiten. Zodat je helder in beeld krijgt welke vaardigheden en competenties je nog kunt ontwikkelen, om voortaan persoonlijk en professioneel effectiever te werk te gaan. Sta hier dus ook bij stil voor het kiezen van een opleiding. Zo haal je hier het maximale uit voor jezelf en ben je dus ook effectief bezig!

Voor wie is zo’n cursus?

Iedereen die meer uit zijn tijd wilt halen. Iedereen die meer resultaat wilt leveren. Iedereen die zijn persoonlijke effectiviteit wilt vergroten. Dit kan zijn omdat je jezelf nog meer wilt verbeteren, of omdat je tegen bepaalde problemen zoals stress, verandering of laag zelfvertrouwen aan loopt. Het hebben van zo’n probleem is helemaal niet erg. In elk beroep krijgt iemand hier wel eens mee te maken. Dit maakt een dergelijke effectiviteitstraining geschikt voor iedereen. Het is juist belangrijk dat het opgelost wordt, problemen oplossen geeft energie, maar problemen houden vreet juist energie.

Wat kan ik na zo’n opleiding?

Je gaat beter om met je tijd. Je snapt dat het niet gaat om zoveel mogelijk doen in zo’n kort mogelijke tijd, maar juist om de juiste dingen doen. Je krijgt meer zelfvertrouwen om meer naar voren te komen en dingen voor elkaar te krijgen. Je kan positiever in het leven gaan staan doordat je meer voldoening krijgt, of door een wisseling van mindset. De opleidingen en mogelijkheden voor persoonlijke effectiviteit zijn erg breed en hebben voor elk onderwerp wel iets waar jij jezelf in kunt verbeteren.

Succes met het maken van een keuze!

Er zit helemaal niets voor mij tussen

Als er geen onderwerp is wat jij nodig hebt, kijk dan is naar onze vergelijkbare categorieën Management, Opleiding & Onderwijs of Communicatie. Je kunt ook altijd bellen met onze onafhankelijke leeradviseurs bij het maken van de juiste keuze. Je kunt onze leeradviseurs bereiken op het nummer 085 7440830.

Tests

Wil jij kijken waar je staat? Wil jij kijken hoe goed je scoort op persoonlijke eigenschappen? Meten voordat je begint met een opleiding? Slim! Doe een van onze tests en ontdek meer over jezelf. Veel plezier!

Time Management Test

Ben jij de baas over tijdgebrek, interrupties en de dagelijkse stortvloed aan informatie? Doe de test en ontdek jouw profiel!

Doe de Time Management test

Persoonlijkheidstest

Aarde, vuur, water of lucht: welke stijl past bij jou? Via de gratis zelfanalyse krijg je dieper inzicht in wie je bent.

Doe de Persoonlijkheidstest

MBTI test

Wat is jouw persoonlijkheidstype? Met het instrument "Myers-Briggs Type Indicator" krijg je inzicht in je persoonlijkheidsstijl.

Doe de MBTI test

Beste aanbieders in Persoonlijke Effectiviteit helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2018)
1Het NLP Instituut
star 9,3 (322 ervaringen)
2NEM Academy (New Energy Movers)
star 9,1 (32 ervaringen)
3VAN OSS & PARTNERS
star 9,0 (20 ervaringen)
4Time Management / TIJDwinst.com
star 8,9 (238 ervaringen)
5UseClark
star 8,7 (25 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
Nathalie Ravensberg
10
NLP workshop Metaprogramma's

"En zeer interessante training die dieper ingaat op je denkwijze binnen de NLP. De training heeft me veel extra inzicht gegeven en deze was verrassend omdat het bevestigde waarom ik dingen op een bepaalde manier doe. Ook was het fijn dat er veel persoonlijke aandacht was. De trainer is erg betrokken en heeft veel expertise. Juist omdat deze training specifiek is, zou ik deze aan iedereen aanraden!" - 26-05-2018 11:24

"En zeer interessante training die dieper ingaat op je denkwijze binnen de NLP. De training heeft me veel extra inzicht gegeven en deze was v… alles lezen - 26-05-2018 11:24

starstarstarstarstar
Kelly Thorington
10
NLP Practitioner opleiding (intensief)

"De NLP Practitioner opleiding is een mooie (en intensieve) manier om goed te leren kijken wat belangrijk is voor jezelf.

De opleiding kan ik gebruiken voor mijn werk als zelfstandig ambulant begeleider, maar juist op persoonlijk vlak biedt het me meer dan ik had gedacht.
Ik heb gekozen voor het NLP Instituut, omdat ik graag met een andere blik wil kijken. Patronen leren herkennen, leren omdenken (of nieuw denken), overtuigingen signaleren en onderzoeken. Waar mijn glas zo nu en dan half leeg is, heb ik ontdekt dat er een kraan bestaat. Als ik het glas zelf niet kan bijvullen, dan zijn er altijd wel mensen die kunnen en willen helpen.

De trainers en mensen uit de groep hebben me de moed gegeven om de creatieve weg opnieuw in te slaan. Ik heb weer snode plannen! ;-)" - 26-05-2018 09:43

"De NLP Practitioner opleiding is een mooie (en intensieve) manier om goed te leren kijken wat belangrijk is voor jezelf. De opleiding kan… alles lezen - 26-05-2018 09:43

starstarstarstarstar
Laura Schiffmacher
Directie
10
Basisopleiding vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen èn vertrouwenspersoon integriteit

"De opleiding is vanaf het moment dat je belt voor informatie tot aan het einde van de training meer dan de hoge verwachting die ik er al van had. Het is intensief en toch heel goed te doen. Door de zeer ervaren en kundige trainer hebben we erg veel kanten van het vak gezien en mogen ervaren. Ook het juridische deel wordt op een hele duidelijke manier verteld en er is geen moment dat je aandacht afzwakt. De dag met de externe acteur was ook heel verhelderend om te zien waar je tegen aan kan lopen als vertrouwenspersoon. Ik raad iedereen aan die met het idee loopt om vertrouwenspersoon te worden of is gevraagd voor de functie in het bedrijf eerst deze training te gaan volgen. Het zorgt voor een zeker gevoel van je taak omdat je na deze cursus echt weet wat je te doen staat.
" - 25-05-2018 20:29

"De opleiding is vanaf het moment dat je belt voor informatie tot aan het einde van de training meer dan de hoge verwachting die ik er al van… alles lezen - 25-05-2018 20:29