Automatisering & ICT/IT Opleidingen en Cursussen

Kies een Automatisering of ICT/IT Opleiding, Cursus of Training:

Wat vandaag hot is in automatisering, kan morgen weer oud nieuws zijn. ICT opleidingen en IT cursussen of trainingen kenmerken zich dan ook door hun voortdurend aanpassingsvermogen aan de eisen die ICT gebruikers stellen. Wat niet verandert, is dat met een ICT opleiding op zak, de wereld voor je open ligt. Wie kan zich tenslotte een maatschappij zonder automatisering voorstellen? In het verkeer, de supermarkt, op kantoor, in de woonkamer.

Een leger functioneel ontwerpers, consultants, BI specialisten, programmeurs en andere IT professionals is dagelijks bezig om te zorgen dat op de achtergrond tal van systemen non stop operationeel blijven. De daarvoor benodigde kennis? Die is te vinden via internet. Via de automatisering & ICT opleidingen op Springest.nl om precies (vooruit: exact) te zijn.

Beste opleiders in Automatisering & ICT/ITquestion-circleHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een leerproduct hebben afgerond.

Categoriescore (2016)
?SignOn ICT Trainingen
?CLS Computertrainingen
?IT-Randsteden
4Scrum Company 8,7 (29 ervaringen)
5Pink Elephant 8,5 (43 ervaringen)
6Westhaghe Training & Advies 8,4 (44 ervaringen)
7CAI opleidingen 8,4 (35 ervaringen)
8Agile Scrum Group 8,4 (25 ervaringen)
9Gladwell Academy 8,3 (82 ervaringen)
10Capgemini Academy 8,2 (157 ervaringen)

Bekijk de winnaars van voorgaande jaren:

Bovnl 15Bovnl 14Bovnl 13
Not for humans