Capgemini Academy

Logo van Capgemini Academy
Adres:

Papendorpseweg 100
3528BJ Utrecht

Overzicht

Ervaringen (618)

Anoniem (8)
“Door het Java practicum wordt het OO principe snel concreet. De voorbeelden van "kruispunt" en "bootjes" helpen ook goed.”

 

Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uit…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uitdrukking wat u aan kwaliteit van ons kunt verwachten: “Onze passie is praktijkrelevant opleiden waar we onze klanten boven verwachting mee verder helpen.” We leggen u graag uit hoe we deze missie naar de praktijk vertalen. 

Praktijkrelevant opleiden

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor Capgemini uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht. 

Boven verwachting

Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen. We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen. 

Verder helpen

U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken. 

Passie

Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Om mee te kunnen bewegen met de nieuwste ontwikkelingen hebben we allianties met IBM, SAP en Oracle. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Capgemini Academy (Deel je ervaring)

8,2 Gebaseerd op 618 ervaringen van 162 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Capgemini Academy ervaringen

Objectgericht denken met Java practicum

Door het Java practicum wordt het OO principe snel concreet. De voorbeelden van "kruispunt" en "bootjes" helpen ook goed.

"Door het Java practicum wordt het OO principe snel concreet. De voorbeelden van "kruispunt" en "bootjes" helpen ook goed." -

Lees volledige ervaring

€ 1.745checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8 (3 ervaringen)

Consultancy Skills - Adviseren

The book is full of relevant and practical information. The actor is a very good experience and I learned alot from him.

"The book is full of relevant and practical information. The actor is a very good experience and I learned alot from him." -

Lees volledige ervaring

€ 1.645checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 7,3 (4 ervaringen)

Leading SAFe®

Veel informatie in korte tijd. Pieter de Beijer is erg professioneel en heeft heel veel kennis die hij goed over weet te brengen.

"Veel informatie in korte tijd. Pieter de Beijer is erg professioneel en heeft heel veel kennis die hij goed over weet te brengen. " -

Lees volledige ervaring

€ 1.195checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,4 (13 ervaringen)

Java Certified Associate Track

Zeer degelijke training met competente docenten. Prettig dat er teamtraining was, met genoeg ruimte om op individueel tempo te kunnen leren.

"Zeer degelijke training met competente docenten. Prettig dat er teamtraining was, met genoeg ruimte om op individueel tempo te kunnen leren." -

Lees volledige ervaring

€ 7.335checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 9 (3 ervaringen)

Professioneel klantgericht gedrag

De presentatie van Rob Ista vind ik erg interessant en indrukwekkend, maar mis een verband met de eerste trainingsavond.
Rob benadrukt erg goed hoe business en IT samen moet gaan met leuke voorbeelden uit zijn eigen ervaringen. Ik ben van mening dat deze trainingsavond extra inspireert en
belangrijk is om besef te creëren onder de yp`ers om over te brengen wat Capgemini wil uitstralen en hoe Capgemini wilt overkomen naar buiten. Zulke sprekers moeten vaker voor de groep worden gezet.

"De presentatie van Rob Ista vind ik erg interessant en indrukwekkend, maar mis een verband met de eerste trainingsavond. Rob benadrukt erg …" -

Lees volledige ervaring

€ 495checkDeze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | star 8,7 (6 ervaringen)

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Capgemini Academy heeft 3 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.313 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

 • Logo van Cedeo
 • Logo van NRTO

Training keurmerken

 • Logo van UWV
Not for humans