Capgemini Academy

Logo van Capgemini Academy
Adres:

Papendorpseweg 100
3528BJ Utrecht

Overzicht

Ervaringen (116)

Ruud Jurrjens (9)
“Ik heb de MoP foundation gevolgd in augustus van dit jaar. Ik heb een aantal leerzame dagen gehad waarin ik buiten de theoretische ook veel praktis...”

Geleerd van: Peter Postma
 

Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uit…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uitdrukking wat u aan kwaliteit van ons kunt verwachten: “Onze passie is praktijkrelevant opleiden waar we onze klanten boven verwachting mee verder helpen.” We leggen u graag uit hoe we deze missie naar de praktijk vertalen. 

Praktijkrelevant opleiden

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor Capgemini uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht. 

Boven verwachting

Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen. We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen. 

Verder helpen

U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken. 

Passie

Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Om mee te kunnen bewegen met de nieuwste ontwikkelingen hebben we allianties met IBM, SAP en Oracle. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Capgemini Academy (Deel je ervaring)

7,7 Gebaseerd op 116 ervaringen van 62 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Capgemini Academy ervaringen

Management of Portfolios (MoP®) Foundation

Ik heb de MoP foundation gevolgd in augustus van dit jaar. Ik heb een aantal leerzame dagen gehad waarin ik buiten de theoretische ook veel praktische kennis heb opgedaan. De interactie tussen Peter Postma en de overige kandidaten, met daarin veel praktijkvoorbeelden, waren voor mij zeer waardvol. Door het tijdig maken van de proefexamens kon ik voldoende vragen stellen en was het uiteindelijke examen ook goed te doen. Deze training raad ik iedereen aan die binnenkort of op de wat langere termijn portfolio management wil introduceren in de organisatie. Al met al was het een geslaagde training, en door de goede begeleiding van GPP, van intake tot examen, heb ik het goed kunnen afronden.

"Ik heb de MoP foundation gevolgd in augustus van dit jaar. Ik heb een aantal leerzame dagen gehad waarin ik buiten de theoretische ook veel …" -

Lees volledige ervaring

€ 1.245Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 9 (1 ervaring)

ITIL® Intermediate: Service Transition

“Ik heb deze cursus al elders gedaan, zonder succesvol einde. Na een jaar was het nodig om nogmaals ITIL service transition over te doen, ditmaal bij Capagemini, docent Ton van Lieshout. Wat een enorm verschil is de aanpak van Cap, en wat een enorm verschil maakt Ton hierin. Zijn didactiek is heel goed, en Ton is een lopende ITIL bibliotheek, met makkelijke voorbeelden waardoor de ITIL processen snel duidelijk worden. Ik kan nu zeggen dat ik vol vertrouwen het examen tegemoet ga”

"“Ik heb deze cursus al elders gedaan, zonder succesvol einde. Na een jaar was het nodig om nogmaals ITIL service transition over te doen, di…" -

Lees volledige ervaring

€ 1.325Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 10 (1 ervaring)

Change Management™ Foundation

Een zeer goede training, afwisselend verzorgd door twee uitermate professionele en inspirerende trainers: Bert Holsappel en Lex van der Helm. Het geeft inzichten in individuen teams en organisaties die enorm waardevol en bruikbaar zijn. Een absolute aanrader!

"Een zeer goede training, afwisselend verzorgd door twee uitermate professionele en inspirerende trainers: Bert Holsappel en Lex van der Helm…" -

Lees volledige ervaring

Change Management™ Foundation is niet meer beschikbaar

Application Management Foundation based on ASL2

Mijn ervaring is goed. Ik heb er veel van geleerd! Heldere uitleg en ook een mooie organisatie om voor te werken.

"Mijn ervaring is goed. Ik heb er veel van geleerd! Heldere uitleg en ook een mooie organisatie om voor te werken." -

Lees volledige ervaring

Application Management Foundation based on ASL2 is niet meer beschikbaar

HFI: The Science and Art of Effective Web and Application…

SAMENVATTING
Een aanrader qua inhoud en trainer, maar je kan deze training beter in London volgen.

REVIEW
Dit is een uitstekende training die je kan volgen als je geïnteresseerd bent in interaction design. Arno Bublitz liet veel praktijkvoorbeelden en relevante video's zien. Verder gaf hij veel referenties naar interessant materiaal als je verdieping zoekt in dit vak. Hij wist mij met zijn vakkennis enthousiast te maken voor dit onderwerp.

Verder was er veel ruimte voor het doen van oefenopdrachten. De grote ontwerpopdracht (inclusief review van de andere deelnemers) van dag 3 was de meest leuke en leerzame. Daarnaast krijg je de slides en het referentiemateriaal mee, wat handig is als je je wilt laten certificeren.

Echter, ben je geïnteresseerd in deze training: volg hem dan bij Human Factors in London:

- De training is daar echt véél goedkoper (scheelt je 500 euro)
- De groep deelnemers is veel diverser, zowel geografisch als branche. Je doet er dus leuke contacten op. In Nederland zit je toch voornamelijk met medewerkers van Cap Gemini in de training
- De trainingsfaciliteiten in London zijn nóg beter
- Je komt weer eens in London, en dat was mij ook wat waard.

"SAMENVATTINGEen aanrader qua inhoud en trainer, maar je kan deze training beter in London volgen.REVIEWDit is een uitstekende training die j…" -

Lees volledige ervaring

HFI: The Science and Art of Effective Web and Application Design is niet meer beschikbaar

Laat nog 5 ervaringen zien

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Capgemini Academy heeft 3 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.300 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Direct inschrijven
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

 • Logo van Cedeo
 • Logo van NRTO
Not for humans