Capgemini Academy

Logo van Capgemini Academy
Adres:

Papendorpseweg 100
3528BJ Utrecht

Overzicht

Ervaringen (616)

Pieter `t Hart (8)
“Veel informatie in korte tijd. Pieter de Beijer is erg professioneel en heeft heel veel kennis die hij goed over weet te brengen. ”

 

Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uit…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Capgemini Academy biedt u opleidingen, trainingen, begeleiding en advisering, om zo bij te kunnen dragen aan de verbetering van uw performance en die van collega's in uw onderneming. Wij doen dit al meer dan 40 jaar op het gebied waarin wij thuis zijn: de IT. Onze opleidingen richten zich daarbij op drie belangrijke pijlers: IT, management en persoonlijke effectiviteit. In onze missie komt tot uitdrukking wat u aan kwaliteit van ons kunt verwachten: “Onze passie is praktijkrelevant opleiden waar we onze klanten boven verwachting mee verder helpen.” We leggen u graag uit hoe we deze missie naar de praktijk vertalen. 

Praktijkrelevant opleiden

Voor ons is het belangrijk dat wat u bij ons leert, relevant is voor de werkzaamheden die u in uw onderneming uitvoert. Omdat onze opleiders de IT-praktijk uit ervaring goed kennen en ook in hun huidige rol op regelmatige basis IT-projecten voor Capgemini uitvoeren, snappen we goed wat voor u speelt. Met uw praktijkcases kunt u bij ons terecht. 

Boven verwachting

Om boven verwachting te kunnen presteren, willen we een goed beeld hebben van wat u van ons verwacht. Daarom besteden we vooraf aandacht aan het peilen van de wensen waarmee u naar ons bent toegekomen. We streven er naar deze verwachtingen te overtreffen. Daarom houden we steeds in de gaten of u tevreden bent, sturen waar nodig bij en bespreken na afloop met u of wij uw verwachting inderdaad hebben overtroffen. Uw commentaar dient als input om het de volgende keer nóg beter te doen. 

Verder helpen

U en wij zijn ermee gebaat, dat we u daadwerkelijk verder helpen. Wij willen kortom dat u na een opleiding beter functioneert. Daarom investeren we in een langdurige relatie met u. Regelmatig horen we terug dat we ons doel daadwerkelijk bereiken. 

Passie

Passie kunt u bij ons herkennen in gedrevenheid, betrokkenheid, kwaliteitsdrang en de wil om constant mee te blijven veranderen met de vraag van onze klanten. Om mee te kunnen bewegen met de nieuwste ontwikkelingen hebben we allianties met IBM, SAP en Oracle. Concreet vindt u onze passie het meest terug in het vakmanschap dat we u bieden als gesprekpartner en opleider in het ICT-vakgebied.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Capgemini Academy (Deel je ervaring)

8,2 Gebaseerd op 616 ervaringen van 162 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Capgemini Academy ervaringen

Leading SAFe®

Veel informatie in korte tijd. Pieter de Beijer is erg professioneel en heeft heel veel kennis die hij goed over weet te brengen.

"Veel informatie in korte tijd. Pieter de Beijer is erg professioneel en heeft heel veel kennis die hij goed over weet te brengen. " -

Lees volledige ervaring

€ 1.195Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,4 (13 ervaringen)

Java Certified Associate Track

Zeer degelijke training met competente docenten. Prettig dat er teamtraining was, met genoeg ruimte om op individueel tempo te kunnen leren.

"Zeer degelijke training met competente docenten. Prettig dat er teamtraining was, met genoeg ruimte om op individueel tempo te kunnen leren." -

Lees volledige ervaring

€ 7.335Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 9 (3 ervaringen)

Professioneel klantgericht gedrag

De presentatie van Rob Ista vind ik erg interessant en indrukwekkend, maar mis een verband met de eerste trainingsavond.
Rob benadrukt erg goed hoe business en IT samen moet gaan met leuke voorbeelden uit zijn eigen ervaringen. Ik ben van mening dat deze trainingsavond extra inspireert en
belangrijk is om besef te creëren onder de yp`ers om over te brengen wat Capgemini wil uitstralen en hoe Capgemini wilt overkomen naar buiten. Zulke sprekers moeten vaker voor de groep worden gezet.

"De presentatie van Rob Ista vind ik erg interessant en indrukwekkend, maar mis een verband met de eerste trainingsavond. Rob benadrukt erg …" -

Lees volledige ervaring

€ 495Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,7 (6 ervaringen)

Professioneel klantgericht gedrag

Ik vond de training een van de beste trainingen die ik gevolgd heb binnen Capgemini. Het verhaal werd ontzettend enthousiast verteld, wat het erg interessant maakt om naar te luisteren. Ook zat er een goede inhoud in het verhaal en kwam dit goed over, te vaak heb ik het gevoel bij andere trainingen dat het verhaal niet goed onderbouwd is, maar dat was bij deze training niet het geval. Ook vond ik dat er een aantal goede tips gegeven werden over het werken als consultant in Nederland, en hoe je als werknemer onderdeel bent van de organisatie. Al met al een erg leerzaam en inspirerende training.

"Ik vond de training een van de beste trainingen die ik gevolgd heb binnen Capgemini. Het verhaal werd ontzettend enthousiast verteld, wat he…" -

Lees volledige ervaring

€ 495Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,7 (6 ervaringen)

Gedragspatronen beinvloeden (REED-2)

Very interactive, relaxed, thoughtful course. Hans` acting skills are absolutely on point and he gets the points across very well and with enthusiasm. Other instructor(s) across the REED courses have been equally great.

"Very interactive, relaxed, thoughtful course. Hans` acting skills are absolutely on point and he gets the points across very well and with e…" -

Lees volledige ervaring

€ 795Deze prijs is volledig. Er zijn geen verborgen bijkomende kosten. | 8,5 (8 ervaringen)

Laat nog 5 ervaringen zien

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Capgemini Academy heeft 3 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.890 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Direct inschrijven
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

 • Logo van Cedeo
 • Logo van NRTO

Training keurmerken

 • Logo van UWV
Not for humans