APMG-International

Waar staat APMG voor?

APMG International is het meest gerenommeerde accreditatie- en exameninstituut ter wereld voor een breed scala aan professionele certificeringsregelingen. APMG International heeft een lange geschiedenis van accreditatie van organisaties wereldwijd. APMG staat bekent om haar strenge beoordelingsproces. Dit betekent dat APMG-geaccrediteerde organisaties worden erkend voor het leveren van uitzonderlijke service.


APMG lees alles over het APMG keurmerk en certificering en examens

APMG certificeert opleiders in de volgende onderwerpen:


Projectmanagement: Agile Project Management (AgilePM®) en Praxis. Bedrijfsmanagement: Lean en Finance for Non-Financial Managers (FNFM).
IT: Isaca, CEGIT, CISA, CISM, CRISK, ASL, Lean Six Sigma, BiSL, Cobit, VeriSM.
Cyber Security: Cloud computing.
Risk & Change management: Verandermanagement en Changemanagement.

team certificeren met APMG

Het APMG-logo

Je kunt de APMG gecertificeerde opleiders herkennen aan het APMG-logo bij het cursusaanbod. Als je het APMG logo ziet betekent dat de opleider, de cursus en het cursusmateriaal is gevalideerd door APMG en kwaliteitssystemen in plaats zijn, om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen.

Versterk je opleidingen en organisatie met APMG

De certificeringsprogramma's, examen- en accreditatiediensten van APMG ondersteunen organisaties en professionals om de nieuwste onderwijs methoden en kerncompetenties te benutten.

Word een erkende professional

Onderscheid je als professional met een erkend certificaat. Opleidingen en traininen met het APMG-logo behaal je dus je een officieel certificaat.

behaal een officieel APMG certificaat