Cursus Secretarieel & Administratief Opleidingen

Op zoek naar een secretariële cursus of training? Bekijk dan dit overzicht met diverse cursussen in administratief en secretariele onderwerpen als management support, notuleren, secretaresse, management assisistent en officemanagement.

Vergelijk de cursussen op inhoud, prijs en niveau. Vraag als u interesse heeft gemakkelijk online informatie aan zodat u een weloverwogen keuze kunt maken voor een passende opleiding. Geef uw carrière een opkikker en kies een cursus om uw secretariële vaardigheden en kennis bij te spijkeren!

Beste aanbieders in Secretarieel & Administratief helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2020)
1Coach+Result
star 9,4 (28 ervaringen)

Recente ervaringen

Mariëlle Schouten-Elenbaas
starstarstarstarstar
Mariëlle Schouten-Elenbaas
10
Virtueel Assistent | Virtual Assistant opleiding - Meer klanten door een Onweerstaanbaar VP aanbod

"Waarom ik voor de opleiding bij Petra heb gekozen is omdat zij echt naar mij luisterde naar wat ik wil en vooral ook niet wil. Zij heeft een zeer positieve instelling en met haar opleiding zet je niet alleen een eigen bedrijf neer als VA, maar groei je ook als persoon zelf!

De modules zijn zeer informatief en je raakt meteen enthousiast om tot actie over te gaan. Kom je er niet helemaal uit, dan helpt Petra je middels een coachgesprek om weer verder te kunnen gaan.

De Live dagen hebben door de corona bij ons virtueel plaatsgevonden, maar dit was een prima oplossing. Zo konden we de online tools meteen gebruiken.

Je moet het natuurlijk allemaal zelf doen en soms uit je comfortzone stappen, maar Petra begeleid je hier heel professioneel in. Ik ben enorm blij dat ik voor haar gekozen heb, een hele fijne inspirator.
" - 25-05-2020 12:54

"Waarom ik voor de opleiding bij Petra heb gekozen is omdat zij echt naar mij luisterde naar wat ik wil en vooral ook niet wil. Zij heeft een… alles lezen - 25-05-2020 12:54

Masja Muller
starstarstarstarstar
Masja Muller
office management
10
Effectief notuleren

"Goed voorbereidend gesprek, soepele inschrijving, prima verloop naar de training toe. Een zeer duidelijke, praktijkgerichte en professionele training waar je als notulist (beginnend of gevorderd) zeer veel aan hebt. Veel tips en tricks, praktijkvoorbeelden en dat alles ook met humor gebracht wat het leuk is om de aandacht erbij te houden. Aanrader!" - 11-05-2020 09:24

"Goed voorbereidend gesprek, soepele inschrijving, prima verloop naar de training toe. Een zeer duidelijke, praktijkgerichte en professionele… alles lezen - 11-05-2020 09:24

Thoya Le
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Thoya Le
1
Medisch Secretariaat

"Op 2 maart had ik mij aangemeld voor de klassikale cursus medisch secretariaat. Na de aanmelding bedacht ik mij al vrij snel dat ik toch niet wilde doorgaan met de cursus, deze heb ik een week later geannuleerd.

Hierbij werd verteld dat ik mijn geld niet volledig terug zou krijgen. 25% van het totale bedrag van €619 zou ik dan kwijt zijn.

Het geld zou dan binnen 14 werkdagen gestort worden. Na 14 werkdagen nog steeds niet gestort, heb toen telefonisch contact opgenomen. De medewerker zei dat er een vertraging was en dat het 20 werkdagen kon duren vanwege het corona.

Na 20 werkdagen nog steeds niets, heb toen weer gebeld en weer zei de collega dat er een vertraging was en dat dit keer de kantoren dicht waren en dat ze 20 april weer werkzaam zijn.

Na 20 april weer contact opgenomen,
De werknemer vertelde dat er opnieuw vertraging was en dat ik het geld binnen een week of twee maximaal kon verwachten.

Op 1 mei nog steeds niets ontvangen! Toen heb ik ze gemaild en kreeg te horen dat de kantoren dicht blijven vanwege het corona terwijl ze eerder aangaven dat ze 20 april weer werkzaam zouden zijn en dat ze nu dus ook mijn uitbetaling niet kunnen doen.

Ik voel me aan het lijntje gehouden! Wat ik heel vreemd vind is dat ze ook zeggen dat ze de opdracht hebben gegeven aan de boekhouder om mijn bedrag terug te storten, maar dit niet meer door kan gaan omdat ze nog steeds dicht zijn. Dit kan toch ook vanuit huis gedaan worden? De meeste bedrijven werken nu vanuit huis vanwege het corona. En zeker als boekhouder is dit vanuit huis te doen.

Ik heb het gevoel dat ze tijd aan het rekken zijn en mij aan het lijntje houden.
Zo komen ze heel onbetrouwbaar en onprofessionneel over!" - 01-05-2020 18:46

"Op 2 maart had ik mij aangemeld voor de klassikale cursus medisch secretariaat. Na de aanmelding bedacht ik mij al vrij snel dat ik toch nie… alles lezen - 01-05-2020 18:46