Sales Opleiding, Training & Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Wil j voor meerdere collega's een sales training organiseren?

Met een incompany sales training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een verkooptraining op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

 • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
 • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Sales

Krijg je een kick uit verkopen maken? Altijd al geïnteresseerd in hoe je mensen kan overhalen? Of wil je juist op een juiste manier advies geven om de verkoop binnen te harken?

  Springest bied je meer dan 200 sales trainingen van 100+ opleiders. Zo vind je altijd de juiste training aan je specifieke behoefte. Dat is nodig, want ook onder sales zijn er tal van mogelijkheden. Zo heb je onder andere:
 • -B2B Sales
 • -Verkooptechnieken
 • -NIMA Sales opleiding
 • -Accountmanagement
 • -Consultatief verkopen
 • -Relatiebeheer
 • -Netwerken
 • -Trainingen voor CRM systemen
 • -Salesmanagement
 • En nog veel meer.

Sales gaat tegenwoordig ook veel verder dan alleen het beroep ‘Sales’. Tegenwoordig ben je eigenlijk constant aan het verkopen, of dat nou jezelf tijdens een sollicitatiegesprek, een idee tegenover je baas of iets anders is. Iedereen moet je constant overhalen om ‘ja’ te zeggen. Iedereen wordt ook continu getest en geëvalueerd. Niet alleen in je privéleven komt sales dus van pas, maar ook verschillende beroepen hebben dit steeds meer nodig. Scrum masters bijvoorbeeld die projecten leveren aan klanten, kunnen met de juiste verkooptechnieken nog meer uit die ene klant halen. Zo is het voordelig voor iedereen die met enige regelmaat in contact komt met de klant.

Naast dat het gaat om personen die verkopen, is het ook essentieel om als manager de juiste omgeving te creëren en systemen in te richten waar al je verkopers in bloeien. Zorg voor een sterk salesteam en je merkt dat resultaten exponentieel kunnen groeien. Er zijn honderden manieren die er voor zorgen dat je op grote schaal de verkopen van je organisatie drastisch kunt verhogen, vele leer je met de opleidingen die staan op Springest.

Specifiekere salesskills verbeteren?

Wij hebben ook opleidingen om meer succes tijdens verkoopgesprekken te behalen of verkopen te stimuleren aan de telefoon. Als sales niks voor je is, kun je ook kijken naar al onze marketing onderwerpen, misschien staat daar wat voor je tussen. Tenslotte hebben we ook sales tests voor je. Zo kun je je vaardigheden testen om te kijken op welk niveau je een training nodig hebt!

Contractonderhandelingen Test

Hoe ver ben jij als onderhandelaar? Test je vaardigheden en ontdek wat voor type contractonderhandelaar je bent.

Doe de Contractonderhandelingen test

Acquisitiekennis Test

Hoe goed ben jij in acquisitie? Test je kennis van acquisitie en zakelijke dienstverlening en ontvang uitgebreide feedback.

Doe de Acquisitiekennis test

Beste aanbieders in Sales helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2019)
1Coach + Result
star 9,6 (348 ervaringen)
2Move the Crowd
star 9,4 (31 ervaringen)
3Alfabeta Tekst en Training
star 9,2 (43 ervaringen)
4HSAprogram
star 9,0 (31 ervaringen)
5Beerschot & Simons
star 9,0 (20 ervaringen)
6Graham Hulsebos Verkooptrainingen - Sales
star 8,8 (22 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar_half
Donja Gulikers
Receptionist
9
Face-to-face acquisitie en relatiebeheer / Relatiebeheer/ Verkoop en acquisitie/ Face-to-face verkoopgesprekken/ Verkooptraining

"Vandaag een hele fijne training gehad van Koen. Ik heb veel geleerd en gelachen. Door de rust die hij uitstraalt, voelde ik me niet opgelaten wanneer ik voor de rest een rollenspel moest doen. Dit had ook ermee te maken dat de rollenspellen erg kort zijn. Bedankt! Het was super!" - 23-01-2019 14:27

"Vandaag een hele fijne training gehad van Koen. Ik heb veel geleerd en gelachen. Door de rust die hij uitstraalt, voelde ik me niet opgelate… alles lezen - 23-01-2019 14:27

starstarstarstarstar
Pascal Mouthaan
Director Wholesale Distribution
10
Postacademische Opleiding Strategisch Account Management

"Bij Robeco hebben we een goede relatie opgebouwd met EURIS. Mijn zoektocht naar een gedegen sales-opleiding op postacademisch niveau duurde dan ook niet lang. Ik kon namelijk afgaan op de positieve ervaringen van een aantal collega’s.

De EURIS opleiding biedt interessante en diepgaande theorie op het gebied van sales- en accountmanagement, overigens zonder hierbij de praktijk uit het oog te verliezen. En dat was voor mij belangrijk. De kerndocenten hebben hun theoretische inzichten kunnen vertalen naar praktische casuïstiek.

Het was mooi om te zien dat de groep, allen afkomstig uit verschillende sectoren, in staat was dit te vertalen naar zijn/haar eigen praktijk.
Overigens was de dynamiek van de groep een belangrijke succesfactor.

De samenstelling van een groep met gedreven professionals uit verschillende sectoren, die bovendien één gemeenschappelijk doel hebben, heeft geleid tot inspirerende sessies met interessante discussies. Via de verschillende ‘social’ en ‘professional’ networks heb ik nog geregeld contact met een aantal studiegenoten.

Al met al vond ik de postacademische EURIS opleiding zeer de moeite waard en kan ik de opgedane kennis en inzichten dagelijks ‘kwijt’ in de praktijk. De docenten waren inspirerend, de groep dynamisch, de casussen uitdagend. Een aanrader voor ervaren salesprofessionals die hun ‘mindset’ willen verscherpen!
" - 23-01-2019 13:49

"Bij Robeco hebben we een goede relatie opgebouwd met EURIS. Mijn zoektocht naar een gedegen sales-opleiding op postacademisch niveau duurde … alles lezen - 23-01-2019 13:49

starstarstarstarstar
Lydia de Ruiter
10
Cursus Zakelijke Correspondentie / Klantgerichte e-mails en brieven schrijven

"Hoewel de trainingsstof op het laatst ook nog pittig was heb ik geen enkel moment van indutten gehad.Wauw wat heeft Mieke dat leuk gedaan. Ik was het niet van plan maar hoop dat het lukt op het werk om volgende week aan te sluiten bij de training grammatica." - 23-01-2019 09:33

"Hoewel de trainingsstof op het laatst ook nog pittig was heb ik geen enkel moment van indutten gehad.Wauw wat heeft Mieke dat leuk gedaan. I… alles lezen - 23-01-2019 09:33