Sales Opleiding, Training & Cursus

Maatwerk-training nodig? Doe een open aanvraag voor een incompany training.
Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste training of opleiding? Bekijk de keuzehulp.

Wil j voor meerdere collega's een sales training organiseren?

Met een incompany sales training train je effectief meerdere collega's tegelijk. Springest biedt als enige in Nederland een bemiddelingsservice voor bedrijven of groepen die graag een verkooptraining op eigen locatie willen volgen.

Wat zijn de voordelen van een incompany training?

 • Maatwerk voor jouw organisatie, met voorbeelden uit jouw praktijk
 • Train je collega's tegelijk en bespaar reistijd.

Bekijk onze incompany training service

Sales

Krijg je een kick uit verkopen maken? Altijd al geïnteresseerd in hoe je mensen kan overhalen? Of wil je juist op een juiste manier advies geven om de verkoop binnen te harken?

  Springest bied je meer dan 200 sales trainingen van 100+ opleiders. Zo vind je altijd de juiste training aan je specifieke behoefte. Dat is nodig, want ook onder sales zijn er tal van mogelijkheden. Zo heb je onder andere:
 • -B2B Sales
 • -Verkooptechnieken
 • -NIMA Sales opleiding
 • -Accountmanagement
 • -Consultatief verkopen
 • -Relatiebeheer
 • -Netwerken
 • -Trainingen voor CRM systemen
 • -Salesmanagement
 • En nog veel meer.

Sales gaat tegenwoordig ook veel verder dan alleen het beroep ‘Sales’. Tegenwoordig ben je eigenlijk constant aan het verkopen, of dat nou jezelf tijdens een sollicitatiegesprek, een idee tegenover je baas of iets anders is. Iedereen moet je constant overhalen om ‘ja’ te zeggen. Iedereen wordt ook continu getest en geëvalueerd. Niet alleen in je privéleven komt sales dus van pas, maar ook verschillende beroepen hebben dit steeds meer nodig. Scrum masters bijvoorbeeld die projecten leveren aan klanten, kunnen met de juiste verkooptechnieken nog meer uit die ene klant halen. Zo is het voordelig voor iedereen die met enige regelmaat in contact komt met de klant.

Naast dat het gaat om personen die verkopen, is het ook essentieel om als manager de juiste omgeving te creëren en systemen in te richten waar al je verkopers in bloeien. Zorg voor een sterk salesteam en je merkt dat resultaten exponentieel kunnen groeien. Er zijn honderden manieren die er voor zorgen dat je op grote schaal de verkopen van je organisatie drastisch kunt verhogen, vele leer je met de opleidingen die staan op Springest.

Specifiekere salesskills verbeteren?

Wij hebben ook opleidingen om meer succes tijdens verkoopgesprekken te behalen of verkopen te stimuleren aan de telefoon. Als sales niks voor je is, kun je ook kijken naar al onze marketing onderwerpen, misschien staat daar wat voor je tussen. Tenslotte hebben we ook sales tests voor je. Zo kun je je vaardigheden testen om te kijken op welk niveau je een training nodig hebt!

Contractonderhandelingen Test

Hoe ver ben jij als onderhandelaar? Test je vaardigheden en ontdek wat voor type contractonderhandelaar je bent.

Doe de Contractonderhandelingen test

Acquisitiekennis Test

Hoe goed ben jij in acquisitie? Test je kennis van acquisitie en zakelijke dienstverlening en ontvang uitgebreide feedback.

Doe de Acquisitiekennis test

Beste aanbieders in Sales helpHieronder een overzicht van de beste opleiders binnen deze categorie voor dit jaar. De score is gebaseerd op ervaringen van deelnemers die dit jaar een product persoonlijke ontwikkeling hebben afgerond.

Categoriescore (2019)
1Coach + Result
star 9,4 (104 ervaringen)
2Alfabeta Tekst en Training
star 9,1 (20 ervaringen)

Recente ervaringen

starstarstarstarstar
D Van Amstel
Klantenservicemedewerker
10
Klant- en servicegericht telefoneren/ Efficiënte afhandeling servicegesprekken/ Klantgericht communiceren aan de telefoon

"Als ik als oude "rot" in het vak ;) nog zoveel kan leren, dan doe je je werk goed!!! met zoveel enthousiasme en toewijding staat ze hier op de afdeling! blijf vooral zo doorgaan!! Jij bent een TOPPER ;) " - 22-08-2019 09:14

"Als ik als oude "rot" in het vak ;) nog zoveel kan leren, dan doe je je werk goed!!! met zoveel enthousiasme en toewijding staat ze hier op … alles lezen - 22-08-2019 09:14

starstarstarstarstar_half
Lisette Drost
Planner
9
WFM Personeelsplanning Post HBO

"Met een ruim jaar aan ervaring als planner wilde ik graag meer leren en verdiepen over alles dat met WFM te maken had.
Mijn werkgever bood deze kans en zo begon in september 2018 de eerste lesdag van de post-hbo opleiding Workforce Management bij Coniche Business School.
Met veel enthousiasme ontvangen, duidelijke structuur in opbouw en lessen en vooral veel nieuwe input. Daarnaast zaten in de klas allemaal gelijkgestemden, iedereen wilde nieuwe dingen leren, maar was er ook veel ervaring, waardoor ‘discussies’ en gesprekken onderling erg leerzaam waren.
Kortom, een inspirerende opleiding, waarbij veel persoonlijk contant mogelijk is, zowel onderling met klasgenoten als met de studiebegeleiders en docenten. En waar je je snel op je plek voelt wanneer je nog niet zo lang binnen WFM werkt of wanneer je juist nog meer verdieping zoekt na al jaren werkzaam te zijn binnen het vakgebied.
" - 22-08-2019 05:49

"Met een ruim jaar aan ervaring als planner wilde ik graag meer leren en verdiepen over alles dat met WFM te maken had. Mijn werkgever bood… alles lezen - 22-08-2019 05:49

starstarstarstarstar
Sjoerd Uitenbroek
Binnendienst medewerker
10
Communicatie: Verkoop Binnendienst

"Hier heb ik echt veel aan gehad. Praktische tips, veel oefenen en de tijd vloog voorbij. Ik merk ook in de praktijk dat ik de skills kan gebruiken en dat het werkt!" - 19-08-2019 07:16

"Hier heb ik echt veel aan gehad. Praktische tips, veel oefenen en de tijd vloog voorbij. Ik merk ook in de praktijk dat ik de skills kan geb… alles lezen - 19-08-2019 07:16