SignOn ICT Trainingen

SignOn ICT Trainingen

Adres:

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

8,9
Gemiddeld cijfer voor SignOn ICT Trainingen
Gebaseerd op 519 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar_half
Joost
9
Cursus Visio

"Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten.
Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten. . . . . . . . " - 02-07-2018 16:10

"Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten. Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten. . . .… alles lezen - 02-07-2018 16:10

Beschrijving

In-company maatwerk - Open Inschrijving - Klassikaal - Privé cursus - Werkplekbegeleiding - Workshops - Consultancy

SignOn verzorgt ICT trainingen en cursussen IN HEEL NEDERLAND
Groepskortingen tot 60% !

Beste Opleider van Nederland 2017 !!
SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van …

Lees de volledige beschrijving

In-company maatwerk - Open Inschrijving - Klassikaal - Privé cursus - Werkplekbegeleiding - Workshops - Consultancy

SignOn verzorgt ICT trainingen en cursussen IN HEEL NEDERLAND
Groepskortingen tot 60% !

Beste Opleider van Nederland 2017 !!
SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van Springest.
In de afgelopen 15 jaar heeft SignOn bewezen goede en betrouwbare opleidingen te bieden en dat dit nu wordt erkend is voor ons een groot gebaar.

SignOn is al meer dan 15 jaar dé specialist voor betaalbare maatwerk cursussen en consultancy voor het bedrijfsleven, consumenten en overheid.
Met een team van ruim 20 gecertificeerde en bevlogen trainers en consultants verzorgen wij graag uw (maatwerk en standaard) ICT cursussen . Wij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De medewerkers van SignOn brengen deze dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk met alle contacten met onze klanten.

Uitstekende beoordeling 8.9/10
Met een gemiddeld cijfer van 8.9/10 (gebaseerd op 453 geverifieerde beoordelingen) weet je dat je een goede keuze maakt, wanneer je kiest voor een cursus van SignOn!

100% startgarantie!
SignOn biedt voor alle cursussen met Open Inschrijving 100% startgarantie. U bent er bij SignOn van verzekerd, dat de cursus waarop u heeft ingeschreven op de betreffende datum en cursuslocatie gegarandeerd doorgaat

Cursuslocaties van topkwaliteit
SignOn verzorgt cursussen op cursuslocaties van topkwaliteit van Business Centre Nederland (BCN) in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horenIn de lunchpauze kunt u een heerlijk lunch buffet verwachten, met onder andere brood, salades, soep en snacks. Ook koffie, thee en koude dranken staan voor u klaar. Er is voldoende (in Rotterdam en Utrecht gratis) parkeergelegenheid.


Lesvormen
U hebt de keuze uit verschillende trainingsvormen: individuele training, klassikale training, Open Inschrijving. Het startniveau van de deelnemer(s) en de behoefte van de medewerker en uw organisatie staan centraal.

 • Individueel: Een individuele 1-op-1 cursus biedt de ultieme flexibiliteit. Op zijn of haar eigen werkplek leert de cursist onder begeleiding van een ervaren docent de fijne kneepjes van de software. De leerdoelen worden van tevoren vastgesteld. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat..

 • Klassikaal (in-company) : In-company maatwerk cursussen vinden plaats op uw bedrijfslocatie. Dat kan zowel klassikaal als individueel. Wij stemmen van tevoren met u af wat de leerdoelen zijn. Met onze unieke kennistest bepalen we het niveau van iedere deelnemer. U kunt ook eigen bestanden aanleveren om in de cursus mee te werken. De docent zorgt voor een passend programma voor de hele groep.

 • Open Inschrijving: Op vaste data verzorgen wij cursussen met Open Inschrijving. Bij deze klassikale training zijn medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kunt u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert u toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Flexibele planning
Schrijft u voor een cursus in met 2 of meer deelnemers en schikken de door ons geplande cursusdata niet? We plannen graag samen met u een cursusdatum in die u het beste schikt! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Persoonlijk advies
Wij adviseren u graag welke training het beste aansluit bij uw wensen en de wensen van uw medewerkers.

Werkwijze
Wij hebben effectieve cursusmethodes ontwikkeld die zich in de praktijk hebben bewezen. Bestaande cursussen kunnen we aanpassen of combineren. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe cursus voor u ontwikkelen. Dat ligt helemaal aan de behoefte van uw organisatie.

Lesmateriaal en naslagwerk
SignOn gebruikt altijd het meest actuele lesmateriaal. Iedere cursist ontvangt na afloop van de cursus een naslagwerk.

Gecertificeerde docenten met veel praktijkervaring
Bij SignOn ontmoet u altijd gemotiveerde en betrokken docenten. Onze docenten zijn didactisch geschoold, gecertificeerd, hebben kennis op hoog niveau en veel praktijkervaring.

Trainen in een ontspannen sfeer
Onze docenten verzorgen de trainingen in een ontspannen sfeer. Zij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken. 

Maatwerk en praktijkgericht
Maatwerk cursussen zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor u relevant is. Wij behandelen bijvoorbeeld slechts een deel van een programma of specifieke combinaties. Er is in de cursussen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op uw eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de cursus.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname.

Unieke service van SignOn ! 
Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van SignOn. Wanneer u na afloop van de cursus nog vragen heeft, kunt u altijd direct via e-mail contact opnemen met onze docent. U ontvangt direct antwoord met uitleg, telefonisch of per e-mail.

SignOn Diensten
Met een team van ICT consultants ontwikkelen wij voor u betaalbare Excel rapportagetoolsAccess DatabasesPowerPoint presentaties, huisstijl-applicaties en Microsoft Office templates en macro's.

Een goede keuze
Leest u gerust de ervaringen van cursisten, die al eerder een cursus hebben gevolgd bij SignOn op Springest.
Met een gemiddeld cijfer van 8.9 gebaseerd op meer dan 450 ervaringen weet u dat u een goede keuze maakt, wanneer u uw cursus laat verzorgen door SignOn! 100% van onze klanten beveelt ons aan!

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de effectieve en praktijkgerichte ICT-cursussen van SignOn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gericht advies en trainingsvoorstel.

Met vriendelijke groeten en tot ziens !  
SignOn ICT Trainingen & Diensten

Waarom SignOn?

 • Opleiderscore *8,9/10
 •  De beste trainers/consultants
 •  In-company maatwerk en Open Inschrijving
 •  Persoonlijke begeleiding
 •  Praktijkgericht
 •  Inclusief naslagwerk
 •  Unieke nazorg
 • 100% startgarantie
 • 100% van onze klanten beveelt ons aan
8,9
Gemiddeld cijfer voor SignOn ICT Trainingen
Gebaseerd op 519 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Joost
9
Cursus Visio

"Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten.
Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten. . . . . . . . " - 02-07-2018 16:10

"Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten. Goede training. Docent ging goed in op de vragen van de cursisten. . . .… alles lezen - 02-07-2018 16:10

starstarstarstarstar
Michel
10
Power BI Desktop (Advanced)

"Waardevolle training, veel geleerd en gelijk toepasbaar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 02-07-2018 15:56

"Waardevolle training, veel geleerd en gelijk toepasbaar. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 02-07-2018 15:56

starstarstarstarstar_half
Gerry
9
Excel Gevorderd

"Goede uitleg over de behandelde stof. geen opmerkingen geen opmerkingen

Goede uitleg over de behandelde stof. geen opmerkingen geen opmerkingen

Goede uitleg over de behandelde stof. . . . . " - 02-07-2018 15:29

"Goede uitleg over de behandelde stof. geen opmerkingen geen opmerkingen Goede uitleg over de behandelde stof. geen opmerkingen geen opme… alles lezen - 02-07-2018 15:29

Femke de Korte
starstarstarstarstar_half
Femke de Korte
Officemanager bij Chaud Devant Chefwear
9
Microsoft Office Efficiency training (Word, Excel en Outlook)

"Ik heb, bij mij op kantoor, een 1-op-1 Office cursus gehad van Ria. Ze had me van tevoren al gebeld om te vragen wat ik wilde leren. Daar heeft ze goed naar geluisterd. Ze legde alles duidelijk en geduldig uit waardoor ik het snel onder de knie had. Ik vond het erg leerzaam! " - 25-06-2018 12:38

"Ik heb, bij mij op kantoor, een 1-op-1 Office cursus gehad van Ria. Ze had me van tevoren al gebeld om te vragen wat ik wilde leren. Daar he… alles lezen - 25-06-2018 12:38

starstarstarstarstar
Youri Verbeek
Technisch Beheerder
10
Power BI Training

"Echt een aanrader, het enthousiasme en kennis spat er vanaf. Lekker veel energie, interactief en goede ondersteuning. Ik hoop volgend jaar de vervolg training te gaan volgen bij Trainer Frank." - 22-06-2018 10:15

"Echt een aanrader, het enthousiasme en kennis spat er vanaf. Lekker veel energie, interactief en goede ondersteuning. Ik hoop volgend jaar d… alles lezen - 22-06-2018 10:15

starstarstarstarstar
Yvette Bannenberg
10
Excel Basis

"Heel leerzaam om alleen les te krijgen en alles rustig en relaxt te leren.
. . . . . . . . . . . . . . . . ." - 19-06-2018 16:54

"Heel leerzaam om alleen les te krijgen en alles rustig en relaxt te leren. . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 19-06-2018 16:54

starstarstarstarstar_half
Simon Capel
9
PowerPivot

"Goede trainer, een-op-een contact geeft ruimte voor een efficiënte dag die naar mijn wensen ingevuld kon worden. . . . . . . . . . . . . . " - 18-06-2018 20:40

"Goede trainer, een-op-een contact geeft ruimte voor een efficiënte dag die naar mijn wensen ingevuld kon worden. . . . . . . . . . . . . . alles lezen - 18-06-2018 20:40

starstarstarstarstar_half
Henk
9
VBA Programmeren in Excel

"Geen opmerkingen, ik vond het prima. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 05-06-2018 23:32

"Geen opmerkingen, ik vond het prima. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 05-06-2018 23:32

starstarstarstarstar_half
Ellis
9
Excel Basis

""basis was basis en daardoor zo effectief
niet meer niet minder"
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 05-06-2018 22:55

""basis was basis en daardoor zo effectief niet meer niet minder" . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 05-06-2018 22:55

starstarstarstarstar
Guido
10
Excel Gevorderd

"Leuke en zeer leerzame cursus. Met leuke uitleg van de instructeur met veel humor. . . . . . . . . . . . . . . . . .

" - 05-06-2018 22:50

"Leuke en zeer leerzame cursus. Met leuke uitleg van de instructeur met veel humor. . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 05-06-2018 22:50

starstarstarstarstar
Pieter
10
Excel Gevorderd

"Alles was prima in orde!
Alles was prima in orde!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

" - 05-06-2018 22:47

"Alles was prima in orde! Alles was prima in orde! . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 05-06-2018 22:47

starstarstarstarstar_half
Mark
9
Power BI training

"Zeer heldere en goede uitleg, tevens goed naslagwerk. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 30-05-2018 23:59

"Zeer heldere en goede uitleg, tevens goed naslagwerk. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 30-05-2018 23:59

starstarstarstarstar
Margreet
10
Power BI training

"Het heeft exact voldaan aan mijn verwachtingen. Een hele goede mix gezien tussen de mogelijkheden die de pakketten bieden en wellicht zelfs wat te kort oefentijd. PowerQuery was niet beschikbaar op de pc's , maar ik heb alles gezien wat ik heel graag wilde weten. Docent geeft heel prettig en enthousiast les." - 30-05-2018 22:53

"Het heeft exact voldaan aan mijn verwachtingen. Een hele goede mix gezien tussen de mogelijkheden die de pakketten bieden en wellicht zelfs … alles lezen - 30-05-2018 22:53

starstarstarstarstar
Senem
10
Excel Gevorderd

"Alles was perfect! De inhoud was zeer nuttig en de begeleiding was uitstekend!
. . . . . . . . . . . . . . . . ." - 30-05-2018 22:32

"Alles was perfect! De inhoud was zeer nuttig en de begeleiding was uitstekend! . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 30-05-2018 22:32

starstarstarstarstar_half
Olga
9
Excel Basis

"De docent brengt op een frisse en inspirerende wijze de lesstof. Een Excel training die zowaar leuk was en zeer toepasbaar in het werk. . . . . . .
" - 30-05-2018 21:43

"De docent brengt op een frisse en inspirerende wijze de lesstof. Een Excel training die zowaar leuk was en zeer toepasbaar in het werk. . . … alles lezen - 30-05-2018 21:43

starstarstarstarstar_border
Harry de Wit
8
Excel Basis

"Goede trainer. Pluspunt was de heel kleine groep ( 2 cursisten ) die ongeveer op het zelfde niveau aan kennis van Exel zaten. Veel aandacht voor praktijk gerichte vragen en duidelijke uitleg. Ruime Afwisseling tussen theorie en praktijk. " - 25-05-2018 06:51

"Goede trainer. Pluspunt was de heel kleine groep ( 2 cursisten ) die ongeveer op het zelfde niveau aan kennis van Exel zaten. Veel aandacht … alles lezen - 25-05-2018 06:51

starstarstarstarstar
Walid Bourkha
10
VBA Programmeren in Excel

"De cursus was uitstekend. Ik heb een prive cursus gehad waarbij ik ook direct mijn kennis met praktische voorbeelden kon toetsen. Dit heeft heel erg geholpen. De cursus ging op mijn eigen tempo wat heel erg heeft geholpen met het begrijpen van de inhoud.
" - 26-04-2018 09:43

"De cursus was uitstekend. Ik heb een prive cursus gehad waarbij ik ook direct mijn kennis met praktische voorbeelden kon toetsen. Dit heeft … alles lezen - 26-04-2018 09:43

starstarstarstarstar_half
Lisette
9
Excel voor Financials, 2016 versie

"De cursus zat prima in elkaar, verder geen punten om te benoemen. Ik ga het nu toepassen in de praktijk. . . . . . . . . . .
" - 23-04-2018 11:49

"De cursus zat prima in elkaar, verder geen punten om te benoemen. Ik ga het nu toepassen in de praktijk. . . . . . . . . . . " - 23-04-2018 11:49

starstarstarstarstar
Marvin Kuipers
Beh. Marketing
10
Excel Gevorderd

"Geweldige trainer. Zeer betrokken en geeft duidelijke uitleg! Deze cursus heeft me snel weer handvaten aangereikt om tijd te besparen bij het werken met Excel. Vooral het deel over draaitablelen was vernieuwend. Prima!" - 13-04-2018 07:41

"Geweldige trainer. Zeer betrokken en geeft duidelijke uitleg! Deze cursus heeft me snel weer handvaten aangereikt om tijd te besparen bij he… alles lezen - 13-04-2018 07:41

starstarstarstarstar
Marvin Kuipers
10
Excel Gevorderd

"Geen enkel commentaar. Toptrainer!

Geen enkel commentaar. Toptrainer!
.. . ... .. . .. .. . . .. . . .. ... ....... .. . . . . . . ." - 12-04-2018 22:54

"Geen enkel commentaar. Toptrainer! Geen enkel commentaar. Toptrainer! .. . ... .. . .. .. . . .. . . .. ... ....... .. . . . . . . . " - 12-04-2018 22:54

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten (95)

Beantwoorde vragen

SignOn ICT Trainingen heeft 6 vragen beantwoord.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 80.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!