SignOn ICT Trainingen

SignOn ICT Trainingen

Adres:

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

8,9
Gemiddeld cijfer voor SignOn ICT Trainingen
Gebaseerd op 501 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Marvin Kuipers
Beh. Marketing
10
Excel Gevorderd

"Geweldige trainer. Zeer betrokken en geeft duidelijke uitleg! Deze cursus heeft me snel weer handvaten aangereikt om tijd te besparen bij het werken met Excel. Vooral het deel over draaitablelen was vernieuwend. Prima!" - 13-04-2018 07:41

"Geweldige trainer. Zeer betrokken en geeft duidelijke uitleg! Deze cursus heeft me snel weer handvaten aangereikt om tijd te besparen bij he… alles lezen - 13-04-2018 07:41

Beschrijving

In-company maatwerk - Open Inschrijving - Klassikaal - Privé cursus - Werkplekbegeleiding - Workshops - Consultancy

SignOn verzorgt ICT trainingen en cursussen IN HEEL NEDERLAND
Groepskortingen tot 60% !

Beste Opleider van Nederland 2017 !!
SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van …

Lees de volledige beschrijving

In-company maatwerk - Open Inschrijving - Klassikaal - Privé cursus - Werkplekbegeleiding - Workshops - Consultancy

SignOn verzorgt ICT trainingen en cursussen IN HEEL NEDERLAND
Groepskortingen tot 60% !

Beste Opleider van Nederland 2017 !!
SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van Springest.
In de afgelopen 15 jaar heeft SignOn bewezen goede en betrouwbare opleidingen te bieden en dat dit nu wordt erkend is voor ons een groot gebaar.

SignOn is al meer dan 15 jaar dé specialist voor betaalbare maatwerk cursussen en consultancy voor het bedrijfsleven, consumenten en overheid.
Met een team van ruim 20 gecertificeerde en bevlogen trainers en consultants verzorgen wij graag uw (maatwerk en standaard) ICT cursussen . Wij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De medewerkers van SignOn brengen deze dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk met alle contacten met onze klanten.

Uitstekende beoordeling 8.9/10
Met een gemiddeld cijfer van 8.9/10 (gebaseerd op 453 geverifieerde beoordelingen) weet je dat je een goede keuze maakt, wanneer je kiest voor een cursus van SignOn!

100% startgarantie!
SignOn biedt voor alle cursussen met Open Inschrijving 100% startgarantie. U bent er bij SignOn van verzekerd, dat de cursus waarop u heeft ingeschreven op de betreffende datum en cursuslocatie gegarandeerd doorgaat

Cursuslocaties van topkwaliteit
SignOn verzorgt cursussen op cursuslocaties van topkwaliteit van Business Centre Nederland (BCN) in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horenIn de lunchpauze kunt u een heerlijk lunch buffet verwachten, met onder andere brood, salades, soep en snacks. Ook koffie, thee en koude dranken staan voor u klaar. Er is voldoende (in Rotterdam en Utrecht gratis) parkeergelegenheid.


Lesvormen
U hebt de keuze uit verschillende trainingsvormen: individuele training, klassikale training, Open Inschrijving. Het startniveau van de deelnemer(s) en de behoefte van de medewerker en uw organisatie staan centraal.

 • Individueel: Een individuele 1-op-1 cursus biedt de ultieme flexibiliteit. Op zijn of haar eigen werkplek leert de cursist onder begeleiding van een ervaren docent de fijne kneepjes van de software. De leerdoelen worden van tevoren vastgesteld. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat..

 • Klassikaal (in-company) : In-company maatwerk cursussen vinden plaats op uw bedrijfslocatie. Dat kan zowel klassikaal als individueel. Wij stemmen van tevoren met u af wat de leerdoelen zijn. Met onze unieke kennistest bepalen we het niveau van iedere deelnemer. U kunt ook eigen bestanden aanleveren om in de cursus mee te werken. De docent zorgt voor een passend programma voor de hele groep.

 • Open Inschrijving: Op vaste data verzorgen wij cursussen met Open Inschrijving. Bij deze klassikale training zijn medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kunt u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert u toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Flexibele planning
Schrijft u voor een cursus in met 2 of meer deelnemers en schikken de door ons geplande cursusdata niet? We plannen graag samen met u een cursusdatum in die u het beste schikt! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Persoonlijk advies
Wij adviseren u graag welke training het beste aansluit bij uw wensen en de wensen van uw medewerkers.

Werkwijze
Wij hebben effectieve cursusmethodes ontwikkeld die zich in de praktijk hebben bewezen. Bestaande cursussen kunnen we aanpassen of combineren. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe cursus voor u ontwikkelen. Dat ligt helemaal aan de behoefte van uw organisatie.

Lesmateriaal en naslagwerk
SignOn gebruikt altijd het meest actuele lesmateriaal. Iedere cursist ontvangt na afloop van de cursus een naslagwerk.

Gecertificeerde docenten met veel praktijkervaring
Bij SignOn ontmoet u altijd gemotiveerde en betrokken docenten. Onze docenten zijn didactisch geschoold, gecertificeerd, hebben kennis op hoog niveau en veel praktijkervaring.

Trainen in een ontspannen sfeer
Onze docenten verzorgen de trainingen in een ontspannen sfeer. Zij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken. 

Maatwerk en praktijkgericht
Maatwerk cursussen zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor u relevant is. Wij behandelen bijvoorbeeld slechts een deel van een programma of specifieke combinaties. Er is in de cursussen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op uw eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de cursus.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname.

Unieke service van SignOn ! 
Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van SignOn. Wanneer u na afloop van de cursus nog vragen heeft, kunt u altijd direct via e-mail contact opnemen met onze docent. U ontvangt direct antwoord met uitleg, telefonisch of per e-mail.

SignOn Diensten
Met een team van ICT consultants ontwikkelen wij voor u betaalbare Excel rapportagetoolsAccess DatabasesPowerPoint presentaties, huisstijl-applicaties en Microsoft Office templates en macro's.

Een goede keuze
Leest u gerust de ervaringen van cursisten, die al eerder een cursus hebben gevolgd bij SignOn op Springest.
Met een gemiddeld cijfer van 8.9 gebaseerd op meer dan 450 ervaringen weet u dat u een goede keuze maakt, wanneer u uw cursus laat verzorgen door SignOn! 100% van onze klanten beveelt ons aan!

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de effectieve en praktijkgerichte ICT-cursussen van SignOn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gericht advies en trainingsvoorstel.

Met vriendelijke groeten en tot ziens !  
SignOn ICT Trainingen & Diensten

Waarom SignOn?

 • Opleiderscore *8,9/10
 •  De beste trainers/consultants
 •  In-company maatwerk en Open Inschrijving
 •  Persoonlijke begeleiding
 •  Praktijkgericht
 •  Inclusief naslagwerk
 •  Unieke nazorg
 • 100% startgarantie
 • 100% van onze klanten beveelt ons aan
8,9
Gemiddeld cijfer voor SignOn ICT Trainingen
Gebaseerd op 501 ervaringen
starstarstarstarstar
Marvin Kuipers
Beh. Marketing
10
Excel Gevorderd

"Geweldige trainer. Zeer betrokken en geeft duidelijke uitleg! Deze cursus heeft me snel weer handvaten aangereikt om tijd te besparen bij het werken met Excel. Vooral het deel over draaitablelen was vernieuwend. Prima!" - 13-04-2018 07:41

"Geweldige trainer. Zeer betrokken en geeft duidelijke uitleg! Deze cursus heeft me snel weer handvaten aangereikt om tijd te besparen bij he… alles lezen - 13-04-2018 07:41

starstarstarstarstar
Marvin Kuipers
10
Excel Gevorderd

"Geen enkel commentaar. Toptrainer!

Geen enkel commentaar. Toptrainer!
.. . ... .. . .. .. . . .. . . .. ... ....... .. . . . . . . ." - 12-04-2018 22:54

"Geen enkel commentaar. Toptrainer! Geen enkel commentaar. Toptrainer! .. . ... .. . .. .. . . .. . . .. ... ....... .. . . . . . . . " - 12-04-2018 22:54

starstarstarstarstar_half
Ingrid Richel
9
Excel Basis

"de cursus was goed bereikbaar, prettig ontvangst. goede inhoud, super trainer. Wel wat veel informatie voor 1 cursusdag!
... ... .. .. ... ... . .. . .. ... . ." - 30-03-2018 22:14

"de cursus was goed bereikbaar, prettig ontvangst. goede inhoud, super trainer. Wel wat veel informatie voor 1 cursusdag! ... ... .. .. ...… alles lezen - 30-03-2018 22:14

starstarstarstarstar
Ron Heinemans
10
Excel Basis

"Alle vragen werden beantwoord en er was veel uitleg. Oefenstof was goed en ook de variatie uitstekend ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... .." - 30-03-2018 22:09

"Alle vragen werden beantwoord en er was veel uitleg. Oefenstof was goed en ook de variatie uitstekend ... ... ... ... ... ... ... ... ... ..… alles lezen - 30-03-2018 22:09

starstarstarstarstar_half
Lisette
9
Excel Gevorderd

"Alles is duidelijk en correct uitgelegd vanaf mijn eigen niveau.
Erg veel van geleerd, nu toepassen in de praktijk . . . . . . . . . . . . . " - 28-03-2018 17:03

"Alles is duidelijk en correct uitgelegd vanaf mijn eigen niveau. Erg veel van geleerd, nu toepassen in de praktijk . . . . . . . . . . . . … alles lezen - 28-03-2018 17:03

starstarstarstarstar_half
Yt Boerstra-van der Kooi
Sales support medewerker
9
Excel Basis

"Goede, duidelijk en rustig gegeven training. We konden duidelijk onze vragen stellen. Goed dat we toch iets van Excel voorkennis hadden. Naslagwerk gegeven op training en het later nagezonden naslagwerk is prima in de praktijk te gebruiken. " - 20-03-2018 09:58

"Goede, duidelijk en rustig gegeven training. We konden duidelijk onze vragen stellen. Goed dat we toch iets van Excel voorkennis hadden. Nas… alles lezen - 20-03-2018 09:58

starstarstarstarstar
Joren
10
VBA Programmeren in Excel

"Luistert goed en duidelijke uitleg, flexibele opzet deze keer qua praktijkvoorbeelden. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 16-03-2018 16:51

"Luistert goed en duidelijke uitleg, flexibele opzet deze keer qua praktijkvoorbeelden. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 16-03-2018 16:51

starstarstarstarstar_half
Gerry
9
VBA Programmeren in Excel

"Goede mix theorie en praktijk. Trainer houdt van een grapje. Praktijkoefeningen op geleerde stof zou leuk zijn. . . . . . . . . . . . . .
" - 16-03-2018 16:38

"Goede mix theorie en praktijk. Trainer houdt van een grapje. Praktijkoefeningen op geleerde stof zou leuk zijn. . . . . . . . . . . . . . alles lezen - 16-03-2018 16:38

starstarstarstarstar
Sander
10
Excel Gevorderd

"Prima cursus voldoet aan de verwachtingen en Freddy is een goede docent . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 13-03-2018 15:54

"Prima cursus voldoet aan de verwachtingen en Freddy is een goede docent . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 13-03-2018 15:54

starstarstarstarstar
Nathalie
10
VBA Programmeren in Excel

"De afwisseling tussen theorie en praktijk was uitstekend. Hierdoor vergroot het begrip van de leerstof.
. . . . . . . . . . . . . . . . " - 12-03-2018 12:55

"De afwisseling tussen theorie en praktijk was uitstekend. Hierdoor vergroot het begrip van de leerstof. . . . . . . . . . . . . . . . . " - 12-03-2018 12:55

starstarstarstarstar_half
Jeroen
9
Power BI Training

"Ik vond dat de cursus erg goed aansluiting had met onze verwachtingen en de kennis die wij hadden van Power BI (niet veel, maar wel al wat). Frank kon zich goed aanpassen aan een ieders niveau en snelheid van dingen oppakken." - 07-03-2018 23:44

"Ik vond dat de cursus erg goed aansluiting had met onze verwachtingen en de kennis die wij hadden van Power BI (niet veel, maar wel al wat).… alles lezen - 07-03-2018 23:44

starstarstarstarstar
Wim
10
Excel Basis

"Perfecte cursus met een zeer fijne en begripvolle docent die veel tijd nam om te helpen waar nodig. Met dank aan Stef. . . . . . . . . " - 07-03-2018 23:37

"Perfecte cursus met een zeer fijne en begripvolle docent die veel tijd nam om te helpen waar nodig. Met dank aan Stef. . . . . . . . . " - 07-03-2018 23:37

starstarstarstarstar
Robert Tjoonk
10
PowerPivot voor Excel

"De manier waarop Frank deze training geeft is echt erg leuk. Veel energie en dat weet hij over te brengen. Tijd vliegt voorbij. Je kunt na de training meteen zelf aan de slag.
" - 28-02-2018 14:29

"De manier waarop Frank deze training geeft is echt erg leuk. Veel energie en dat weet hij over te brengen. Tijd vliegt voorbij. Je kunt na d… alles lezen - 28-02-2018 14:29

starstarstarstarstar_half
Esmé
9
warning Microsoft Visio is niet meer beschikbaar

"Het was prettig dat er met name werd gekeken naar de wijze waarop Visio binnen onze functies gebruikt kan worden. We leerden zaken die relevant voor ons waren en niet álles wat Visio kan. De trainer legde alles begrijpelijk uit en er was genoeg ruimte om te oefenen met de stof." - 22-02-2018 23:23

"Het was prettig dat er met name werd gekeken naar de wijze waarop Visio binnen onze functies gebruikt kan worden. We leerden zaken die relev… alles lezen - 22-02-2018 23:23

starstarstarstarstar_half
Arnold
9
SAP Basis

"Uitstekende training: trainer is zeer deskundig en enthousiast. De training is zonder meer direct toepasbaar in de praktijk.
Bijkomend voordeel: prima locatie en catering. . . . . . " - 22-02-2018 23:02

"Uitstekende training: trainer is zeer deskundig en enthousiast. De training is zonder meer direct toepasbaar in de praktijk. Bijkomend vo… alles lezen - 22-02-2018 23:02

starstarstarstarstar_half
Lucia
9
SAP Basis

"De locatie was goed te vinden. Schoon en eten was ook uitstekend.

De locatie was goed te vinden. Schoon en eten was ook uitstekend. . . . . . .
" - 22-02-2018 23:00

"De locatie was goed te vinden. Schoon en eten was ook uitstekend. De locatie was goed te vinden. Schoon en eten was ook uitstekend. . . … alles lezen - 22-02-2018 23:00

starstarstarstarstar
Monica Persijn
10
SAP Basis

"Deskundige en motiverende trainer. Ook de mogelijkheid om nog drie weken online te kunnen oefenen is erg fijn. Net als de mogelijkheid om achteraf nog per email vragen te kunnen stellen." - 22-02-2018 22:54

"Deskundige en motiverende trainer. Ook de mogelijkheid om nog drie weken online te kunnen oefenen is erg fijn. Net als de mogelijkheid om ac… alles lezen - 22-02-2018 22:54

starstarstarstarstar
Vincent
10
Power BI training

"Zeer goed niveau, duidelijk en eerlijk.
Veel tijd voor de cursisten en een duidelijke lijn in de cursus . . . . . . . . . . . .
" - 20-02-2018 21:44

"Zeer goed niveau, duidelijk en eerlijk. Veel tijd voor de cursisten en een duidelijke lijn in de cursus . . . . . . . . . . . . " - 20-02-2018 21:44

starstarstarstarstar
Erik
10
Power BI training

"Prima training, prima docent, prima locatie, uitstekende lunch . . . . . . . . . . ... ... ... .... . . . . . . . . " - 20-02-2018 21:41

"Prima training, prima docent, prima locatie, uitstekende lunch . . . . . . . . . . ... ... ... .... . . . . . . . . " - 20-02-2018 21:41

starstarstarstarstar
Erkut
10
Power BI training

"Leuke docent, interactief, en weet er veel van af. Er zijn genoeg oefen mogelijkheden. . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 20-02-2018 21:34

"Leuke docent, interactief, en weet er veel van af. Er zijn genoeg oefen mogelijkheden. . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 20-02-2018 21:34

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten (93)

Beantwoorde vragen

SignOn ICT Trainingen heeft 6 vragen beantwoord.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 68.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 77.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!