SignOn ICT Trainingen

Adres:

Startbaan 8
1185 XR Amstelveen

8,9
Gemiddeld cijfer voor SignOn ICT Trainingen
Gebaseerd op 480 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Martijn Baars
10
Power BI Desktop (Advanced)

"Topdocent en topcursus!
Topdocent en topcursus!
Topdocent en topcursus!
Topdocent en topcursus!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 16-02-2018 14:21

"Topdocent en topcursus! Topdocent en topcursus! Topdocent en topcursus! Topdocent en topcursus! . . . . . . . . . . . . . . . . . . … alles lezen - 16-02-2018 14:21

Beschrijving

In-company maatwerk - Open Inschrijving - Klassikaal - Privé cursus - Werkplekbegeleiding - Workshops - Consultancy

SignOn verzorgt ICT trainingen en cursussen IN HEEL NEDERLAND
Groepskortingen tot 60% !

Beste Opleider van Nederland 2017 !!
SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van …

Lees de volledige beschrijving

In-company maatwerk - Open Inschrijving - Klassikaal - Privé cursus - Werkplekbegeleiding - Workshops - Consultancy

SignOn verzorgt ICT trainingen en cursussen IN HEEL NEDERLAND
Groepskortingen tot 60% !

Beste Opleider van Nederland 2017 !!
SignOn is uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland in de categorie: Automatisering & ICT. De Beste Opleider van Nederland Verkiezing is een initiatief van Springest.
In de afgelopen 15 jaar heeft SignOn bewezen goede en betrouwbare opleidingen te bieden en dat dit nu wordt erkend is voor ons een groot gebaar.

SignOn is al meer dan 15 jaar dé specialist voor betaalbare maatwerk cursussen en consultancy voor het bedrijfsleven, consumenten en overheid.
Met een team van ruim 20 gecertificeerde en bevlogen trainers en consultants verzorgen wij graag uw (maatwerk en standaard) ICT cursussen . Wij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken.

Onze kernwaarden zijn: kwaliteit, servicegerichtheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. De medewerkers van SignOn brengen deze dagelijks met veel enthousiasme in de praktijk met alle contacten met onze klanten.

Uitstekende beoordeling 8.9/10
Met een gemiddeld cijfer van 8.9/10 (gebaseerd op 453 geverifieerde beoordelingen) weet je dat je een goede keuze maakt, wanneer je kiest voor een cursus van SignOn!

100% startgarantie!
SignOn biedt voor alle cursussen met Open Inschrijving 100% startgarantie. U bent er bij SignOn van verzekerd, dat de cursus waarop u heeft ingeschreven op de betreffende datum en cursuslocatie gegarandeerd doorgaat

Cursuslocaties van topkwaliteit
SignOn verzorgt cursussen op cursuslocaties van topkwaliteit van Business Centre Nederland (BCN) in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Met alle state-of-the-art techniek, catering, bereikbaarheid en parkeergelegenheid die daarbij horenIn de lunchpauze kunt u een heerlijk lunch buffet verwachten, met onder andere brood, salades, soep en snacks. Ook koffie, thee en koude dranken staan voor u klaar. Er is voldoende (in Rotterdam en Utrecht gratis) parkeergelegenheid.


Lesvormen
U hebt de keuze uit verschillende trainingsvormen: individuele training, klassikale training, Open Inschrijving. Het startniveau van de deelnemer(s) en de behoefte van de medewerker en uw organisatie staan centraal.

 • Individueel: Een individuele 1-op-1 cursus biedt de ultieme flexibiliteit. Op zijn of haar eigen werkplek leert de cursist onder begeleiding van een ervaren docent de fijne kneepjes van de software. De leerdoelen worden van tevoren vastgesteld. Zo bent u zeker van een optimaal resultaat..

 • Klassikaal (in-company) : In-company maatwerk cursussen vinden plaats op uw bedrijfslocatie. Dat kan zowel klassikaal als individueel. Wij stemmen van tevoren met u af wat de leerdoelen zijn. Met onze unieke kennistest bepalen we het niveau van iedere deelnemer. U kunt ook eigen bestanden aanleveren om in de cursus mee te werken. De docent zorgt voor een passend programma voor de hele groep.

 • Open Inschrijving: Op vaste data verzorgen wij cursussen met Open Inschrijving. Bij deze klassikale training zijn medewerkers van verschillende bedrijven aanwezig. Daardoor kunt u al deelnemen vanaf 1 persoon, maar profiteert u toch van een aantrekkelijk groepstarief. Volledig verzorgd, inclusief een uitgebreide lunch.

Flexibele planning
Schrijft u voor een cursus in met 2 of meer deelnemers en schikken de door ons geplande cursusdata niet? We plannen graag samen met u een cursusdatum in die u het beste schikt! Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden.

Persoonlijk advies
Wij adviseren u graag welke training het beste aansluit bij uw wensen en de wensen van uw medewerkers.

Werkwijze
Wij hebben effectieve cursusmethodes ontwikkeld die zich in de praktijk hebben bewezen. Bestaande cursussen kunnen we aanpassen of combineren. Wij kunnen zelfs een compleet nieuwe cursus voor u ontwikkelen. Dat ligt helemaal aan de behoefte van uw organisatie.

Lesmateriaal en naslagwerk
SignOn gebruikt altijd het meest actuele lesmateriaal. Iedere cursist ontvangt na afloop van de cursus een naslagwerk.

Gecertificeerde docenten met veel praktijkervaring
Bij SignOn ontmoet u altijd gemotiveerde en betrokken docenten. Onze docenten zijn didactisch geschoold, gecertificeerd, hebben kennis op hoog niveau en veel praktijkervaring.

Trainen in een ontspannen sfeer
Onze docenten verzorgen de trainingen in een ontspannen sfeer. Zij stimuleren, inspireren en motiveren de cursisten om de software efficiënt en optimaal te gebruiken. 

Maatwerk en praktijkgericht
Maatwerk cursussen zijn bijzonder snel effectief, omdat wij alleen behandelen wat voor u relevant is. Wij behandelen bijvoorbeeld slechts een deel van een programma of specifieke combinaties. Er is in de cursussen altijd gelegenheid om het geleerde toe te spitsen op uw eigen werksituatie. U kunt bestanden, spreadsheets, sjablonen en andere voorbeelden uit de dagelijkse praktijk integreren in de cursus.

Certificaat
Na afloop van de cursus ontvangt iedere cursist een certificaat van deelname.

Unieke service van SignOn ! 
Nazorg is een belangrijk onderdeel van de service van SignOn. Wanneer u na afloop van de cursus nog vragen heeft, kunt u altijd direct via e-mail contact opnemen met onze docent. U ontvangt direct antwoord met uitleg, telefonisch of per e-mail.

SignOn Diensten
Met een team van ICT consultants ontwikkelen wij voor u betaalbare Excel rapportagetoolsAccess DatabasesPowerPoint presentaties, huisstijl-applicaties en Microsoft Office templates en macro's.

Een goede keuze
Leest u gerust de ervaringen van cursisten, die al eerder een cursus hebben gevolgd bij SignOn op Springest.
Met een gemiddeld cijfer van 8.9 gebaseerd op meer dan 450 ervaringen weet u dat u een goede keuze maakt, wanneer u uw cursus laat verzorgen door SignOn! 100% van onze klanten beveelt ons aan!

Wij nodigen u van harte uit om kennis te maken met de effectieve en praktijkgerichte ICT-cursussen van SignOn. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gericht advies en trainingsvoorstel.

Met vriendelijke groeten en tot ziens !  
SignOn ICT Trainingen & Diensten

Waarom SignOn?

 • Opleiderscore *8,9/10
 •  De beste trainers/consultants
 •  In-company maatwerk en Open Inschrijving
 •  Persoonlijke begeleiding
 •  Praktijkgericht
 •  Inclusief naslagwerk
 •  Unieke nazorg
 • 100% startgarantie
 • 100% van onze klanten beveelt ons aan
8,9
Gemiddeld cijfer voor SignOn ICT Trainingen
Gebaseerd op 480 ervaringen
starstarstarstarstar
Martijn Baars
10
Power BI Desktop (Advanced)

"Topdocent en topcursus!
Topdocent en topcursus!
Topdocent en topcursus!
Topdocent en topcursus!
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 16-02-2018 14:21

"Topdocent en topcursus! Topdocent en topcursus! Topdocent en topcursus! Topdocent en topcursus! . . . . . . . . . . . . . . . . . . … alles lezen - 16-02-2018 14:21

starstarstarstarstar
Ali
10
Power BI Desktop (Advanced)

"Het was goed afgestemd en heldere toelichting. Ook de cursuslocatie was perfect geregeld! Ik zal deze cursus aanraden aan andere collega's binnen onze organisatie. . . . . . . . " - 15-02-2018 15:22

"Het was goed afgestemd en heldere toelichting. Ook de cursuslocatie was perfect geregeld! Ik zal deze cursus aanraden aan andere collega's b… alles lezen - 15-02-2018 15:22

starstarstarstarstar_half
Rene
9
Excel Gevorderd

"Was prima en goed afgestemd op onze vragen. Kijk uit naar vervolgcursussen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 29-01-2018 22:56

"Was prima en goed afgestemd op onze vragen. Kijk uit naar vervolgcursussen. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 29-01-2018 22:56

starstarstarstarstar_half
Y. Stolwerk
9
Excel Basis

"Het was een zeer relaxte en duidelijke cursus. Ik heb veel geleerd wat heel fijn is ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ." - 29-01-2018 22:38

"Het was een zeer relaxte en duidelijke cursus. Ik heb veel geleerd wat heel fijn is ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... . " - 29-01-2018 22:38

starstarstarstarstar_half
Ilse
9
Cursus OneNote

"De trainer was bijzonder kundig. De manier van lesgeven en aanvoelen welke informatie wij interessant vonden, was bijzonder goed ontwikkeld.
Erg veel van opgestoken. . . . . . ." - 16-01-2018 23:37

"De trainer was bijzonder kundig. De manier van lesgeven en aanvoelen welke informatie wij interessant vonden, was bijzonder goed ontwikkeld.… alles lezen - 16-01-2018 23:37

starstarstarstarstar_half
Esther
9
Cursus OneNote

"
een heldere en duidelijke uitleg, door op een inspirerende manier de cursus te hebben gegeven . . . . . . . . . . . . . . .
" - 16-01-2018 23:32

" een heldere en duidelijke uitleg, door op een inspirerende manier de cursus te hebben gegeven . . . . . . . . . . . . . . . " - 16-01-2018 23:32

starstarstarstarstar
Marc van den Bronk
10
Excel Basis cursus

"Prima! Alle ruimte voor eigen invulling/inbreng . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
" - 15-01-2018 20:57

"Prima! Alle ruimte voor eigen invulling/inbreng . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 15-01-2018 20:57

starstarstarstarstar
Sonja
10
Excel Basis cursus

"Prima cursus. Prima cursus. Prima cursus. Prima cursus.Prima cursus.Prima cursus.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 15-01-2018 20:53

"Prima cursus. Prima cursus. Prima cursus. Prima cursus.Prima cursus.Prima cursus.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . " - 15-01-2018 20:53

starstarstarstarstar_half
Tim
9
Excel draaitabellen - Pivot-tables

"Leuke en interessante cursus met een uitstekende trainer, goede begeleiding en geschikte test cases. Erg nuttig om in de praktijk te gebruiken. Het niveau was precies goed. . . .
" - 12-01-2018 17:35

"Leuke en interessante cursus met een uitstekende trainer, goede begeleiding en geschikte test cases. Erg nuttig om in de praktijk te gebruik… alles lezen - 12-01-2018 17:35

starstarstarstarstar_border
Ivonne Van Zuilen
Principal marketing Ben
8
Excel Gevorderd

"veel handige tips gekregen. goede uitleg met goede mix van theorie en zelf uitproberen. Leuk te zien dat de trainer zo enthousiast is over excel. Ik was vooraf huiverig of ik het niveau wel aankon, maar ging helemaal prima!" - 02-01-2018 08:43

"veel handige tips gekregen. goede uitleg met goede mix van theorie en zelf uitproberen. Leuk te zien dat de trainer zo enthousiast is over e… alles lezen - 02-01-2018 08:43

starstarstarstarstar
GerwWardin
10
VBA Programmeren in Excel

"Was een zeer goede cursus, zelfs als je kennis van VBA vrijwel nul is. Niveau van de stof stijgt gelijkmatig. Goede basis! Freddy is een hele enthousiaste leraar! . . " - 22-11-2017 23:18

"Was een zeer goede cursus, zelfs als je kennis van VBA vrijwel nul is. Niveau van de stof stijgt gelijkmatig. Goede basis! Freddy is een hel… alles lezen - 22-11-2017 23:18

starstarstarstarstar_half
Gerwin
9
VBA Programmeren in Excel

"De kleine groep was goed, de mogelijkheid om eigen situaties te bespreken, de afwisseling tussen theorie en oefeningen was prima!
Geen idee nu wat beter zou kunnen. . . " - 22-11-2017 23:13

"De kleine groep was goed, de mogelijkheid om eigen situaties te bespreken, de afwisseling tussen theorie en oefeningen was prima! Geen id… alles lezen - 22-11-2017 23:13

starstarstarstarstar_half
Ellen Steegman
9
SAP Basis

"Het was een leerzame dag. Frank was zeer gemotiveerd om ons de beginselen van SAP te leren. Ik kan hier zeker mee verder!!!
. . . . . . . .
" - 10-11-2017 10:38

"Het was een leerzame dag. Frank was zeer gemotiveerd om ons de beginselen van SAP te leren. Ik kan hier zeker mee verder!!! . . . . . . . .… alles lezen - 10-11-2017 10:38

starstarstarstarstar
Hans
10
Power BI Desktop

"Goede connectie met Frank en veel voorbeelden uit onze praktijk gebruikt.

Goede connectie met Frank en veel voorbeelden uit onze praktijk gebruikt.

Goede connectie met Frank en veel voorbeelden uit onze praktijk gebruikt.

" - 03-11-2017 11:42

"Goede connectie met Frank en veel voorbeelden uit onze praktijk gebruikt. Goede connectie met Frank en veel voorbeelden uit onze praktijk… alles lezen - 03-11-2017 11:42

starstarstarstarstar_half
Arnout @ DeltaLloyd
9
Power BI Desktop

"Prima snelheid en mooie mix tussen praktische demo en zelf oefenen.

Direct in praktijk toepasbaar op de Eigen data.

Direct in praktijk toepasbaar op de Eigen data.

Direct in praktijk toepasbaar op de Eigen data." - 01-11-2017 16:21

"Prima snelheid en mooie mix tussen praktische demo en zelf oefenen. Direct in praktijk toepasbaar op de Eigen data. Direct in praktij… alles lezen - 01-11-2017 16:21

starstarstarstarstar
Sjoerd
10
Power BI Desktop

"Docent doorziet zeer snel de vraag en heeft de oplossing onmiddelijk paraat.

Docent doorziet zeer snel de vraag en heeft de oplossing onmiddelijk paraat.

Docent doorziet zeer snel de vraag en heeft de oplossing onmiddelijk paraat." - 01-11-2017 16:10

"Docent doorziet zeer snel de vraag en heeft de oplossing onmiddelijk paraat. Docent doorziet zeer snel de vraag en heeft de oplossing onm… alles lezen - 01-11-2017 16:10

starstarstarstarstar
Ferry
10
Excel Basis cursus

"Het sluit precies aan wat ik wilde weten. De cursuslocatie in Eindhoven is perfect. De lunch en computer faciliteiten waren allemaal perfect. Deze cursus is een absolute aanrader! *** ***" - 17-10-2017 13:32

"Het sluit precies aan wat ik wilde weten. De cursuslocatie in Eindhoven is perfect. De lunch en computer faciliteiten waren allemaal perfect… alles lezen - 17-10-2017 13:32

starstarstarstarstar
Otten - Lamers, Christa
manager Performance management
10
PowerPivot

"Het is een zeer goede methode om 1 op 2 een cursus te geven. De trainer kan zich dan geheel richten op de wensen van de cursisten. Deze trainer (Freddy Stip) deed dat fantastisch. Hij ging in op onze vragen, gaf advies wat we in specifieke situatie kunnen doen en vooral legde goed uit met simpele voorbeelden hoe Power Query en Power Pivot werkt. Aan het eind van de dag wilde we direct aan de slag met het geleerde en zelfs ook uitbreiden met nog meer cursus en toewerken naar Power BI." - 13-10-2017 15:12

"Het is een zeer goede methode om 1 op 2 een cursus te geven. De trainer kan zich dan geheel richten op de wensen van de cursisten. Deze trai… alles lezen - 13-10-2017 15:12

starstarstarstarstar_border
Aziz Yahiaoui
Finance Administrator
8
Excel Gevorderd

"Het was een leerzame dag. Nieuwe Excel vaardigheden geleerd en uitgeled.Het is aan te raden om deze cursussen echt te volgen.
Signon is echt een geode instelling om dat soor cursussen te volgen. En nog je krijgt een naslag gemaild en je mag altijd vragen stellen" - 13-10-2017 14:46

"Het was een leerzame dag. Nieuwe Excel vaardigheden geleerd en uitgeled.Het is aan te raden om deze cursussen echt te volgen. Signon is ech… alles lezen - 13-10-2017 14:46

starstarstarstarstar
Akke
10
PowerPivot

"Het was goed. Allerlei aspecten van PowerPivot en PowerQuery kwamen aan de orde. We hebben DAX formules ontvangen in een document en behandeld tijdens de training. Veel geleerd in een prettige en relaxte sfeer! Absolute aanrader! " - 12-10-2017 14:23

"Het was goed. Allerlei aspecten van PowerPivot en PowerQuery kwamen aan de orde. We hebben DAX formules ontvangen in een document en behande… alles lezen - 12-10-2017 14:23

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Leerproducten (98)

Beantwoorde vragen

SignOn ICT Trainingen heeft 6 vragen beantwoord.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 66.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 75.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!