Academium

Academium

Adres:

Herenstraat 11
3885 RP Werkhoven

Beschrijving

Welke lichaamstaal spreek jij? 

Je eigen lichaam en dat van anderen liegt nooit. Dat weet je als coach. Bij Academium leer je hoe kennis en ervaring van non verbale taal je dichter bij jezelf en je cliënten brengt.

Je leert hoe gevoelens uit de 'vage hoek' te halen door feitelijk en concreet te zijn over wat zich in het hier en nu aan non verbale dynamiek afspeelt. Daardoor wordt je uiterst doel…

Lees de volledige beschrijving

Welke lichaamstaal spreek jij? 

Je eigen lichaam en dat van anderen liegt nooit. Dat weet je als coach. Bij Academium leer je hoe kennis en ervaring van non verbale taal je dichter bij jezelf en je cliënten brengt.

Je leert hoe gevoelens uit de 'vage hoek' te halen door feitelijk en concreet te zijn over wat zich in het hier en nu aan non verbale dynamiek afspeelt. Daardoor wordt je uiterst doeltreffend. Je leert woorden geven aan wat je voelt bij jezelf en anderen en ontwikkelt een nieuwe set aan interventie mogelijkheden. Dat brengt je spectaculaire resultaten.

Uit je hoofd en in je lijf blijven...

Als coach met ervaring ga je voor het hoogste. Je wilt in het hier-en-nu gewaar zijn wat er gebeurt. Op alle niveaus en zo objectief en betrokken mogelijk natuurlijk. Niet de inhoud stel je voorop maar de lagen daaronder. Zo bereik je resultaat. Dat weet je. 

Maar dat valt niet áltijd mee. Bijvoorbeeld als je moeilijk een vinger krijgt achter die ene cliënt of groep. Of wanneer je merkt dat je je best moet gaan doen en ondertussen zelf wat leegloopt.  Of wanneer je teveel in zijn of haar sfeer komt engevoelens gaat overnemen. Of dat je wel aanvoelt wat er aan de hand is maar er geen woorden of argumentatie voor kan vinden.

Je eigen lijf als instrument

Wij helpen jou als professional om in het hier-en-nu te voelen, doorgronden en concreet te benoemen wat er aan gevoelens, thema's en dynamiek speelt. Door je eigen lijf als instrument te leren ervaren en dat van de ander te leren lezen, krijg je een diepgaand besef van jezelf en jullie dynamiek. Het levert je een nieuw scala aan interventie mogelijkheden op die je vrijheid en diepgang bieden en ervoor zorgen dat je moeiteloos van meer betekenis bent en meer resultaat boekt.  

                               

Ervaring met Academium?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Academium? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 87.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 109.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!