Akki Colenbrander

Adres:

Stationssingel, 69a
3033HDRotterdam

Beschrijving

Op welke punten in jouw werk of leven wil jij de leiding in nemen, in plaats van geleefd worden?

Misschien ben jij iemand die het steeds maar uitstelt om de telefoon te pakken en je klanten te bellen. Of breekt bij jou het klamme zweet uit bij het idee om een presentatie te geven. Is ‘nee’ zeggen voor jou een uitdaging of vind je het lastig om op een vanzelfsprekende en kalme manier te blijven st…

Lees de volledige beschrijving

Op welke punten in jouw werk of leven wil jij de leiding in nemen, in plaats van geleefd worden?

Misschien ben jij iemand die het steeds maar uitstelt om de telefoon te pakken en je klanten te bellen. Of breekt bij jou het klamme zweet uit bij het idee om een presentatie te geven. Is ‘nee’ zeggen voor jou een uitdaging of vind je het lastig om op een vanzelfsprekende en kalme manier te blijven staan voor jouw punt? Akki Colenbrander biedt trainingen en coachingsessies aan die je hierbij kunnen helpen.

Uitgangspunt is het gedachtengoed van het Clarity Proces: neem de leiding over van de automatische piloot die aan het roer staat van jouw persoonlijke patronen en gewoonten. Ontdek wat jouw unieke drijfveren en valkuilen zijn en neem de regie terug. Dat kan zijn in je werk, maar ook privé, in je relatie of op andere vlakken in je leven. Tijdens dit proces leer je jouw persoonlijke programma’s kennen en leer je omgaan met de programmatuur.

De trainingen en coachingsessies bieden een radicaal andere kijk op het mechanisme dat jou stuurt en op een bepaalde manier beperkt. De trainingen zijn verhelderend en bieden inzichten en eenvoudige tools waarmee je echt verder kunt. Je ervaart hierdoor een enorme ruimte en vrijheid.

Leer begrijpen waar jouw persoonlijke patronen, aannames en drijfveren (wensen, keuzes, standpunten) vandaan komen. En begin in te zien waarom en op welke momenten het automatische mechanisme je stuurt in je dagelijkse leven. Na afloop van de workshop kun je de basistechnieken zelfstandig gebruiken.

Akki Colenbrander geeft trainingen en coachingsessies die zijn bedoeld voor iedereen die de leiding over zijn of haar eigen leven wil nemen in plaats van te varen op de automatische piloot. Voor de een is dat persoonlijk leiderschap nemen in het werk, voor een ander in de relatie of familie.

Ben jij bereid op een dieper niveau naar jezelf te kijken en daarmee het risico te nemen op een gelukkiger leven.

Onder haar eigen naam biedt Akki Colenbrander trainingen en persoonlijke sessies aan. Ze begon met les geven in oude Taoïstische bewegingsoefeningen en meditaties, om vanuit meer lichaamsbewustzijn de geest te ontspannen. Nu is daar het Clarity Proces bijgekomen, dat als startpunt de mind heeft. Wie de mind leert kennen, heeft toegang tot ontspanning vanuit die kant. Zo ontstaat er helderheid: zowel in begrip als in je doen en laten, je zien en zijn.

Ervaring met Akki Colenbrander?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Akki Colenbrander? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Akki Colenbrander
Akki Colenbrander
Open Your Windows of Opportunity

Trainers

Akki Colenbrander
Akki Colenbrander
Open Your Windows of Opportunity

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 93.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 124.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!