Altha lingua Taaltrainingen

Adres:

Insulindeweg 9
1462MJ Middenbeemster

Beschrijving

Altha Lingua biedt u taalcursussen aan voor o.a. Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands NT2, Pools, Zweeds, Portugees, Russisch, Kroatisch/Servisch, Chinees en Portugees en ditvoor een groot aantal vakgebieden, waaronder: commercieel, administratief, secretarieel, financieel economisch, techniek, transport en logistiek, human resources, bouw, horeca en toerisme, ICT, telec…

Lees de volledige beschrijving

Altha Lingua biedt u taalcursussen aan voor o.a. Frans, Engels, Nederlands, Spaans, Italiaans, Duits, Nederlands NT2, Pools, Zweeds, Portugees, Russisch, Kroatisch/Servisch, Chinees en Portugees en ditvoor een groot aantal vakgebieden, waaronder: commercieel, administratief, secretarieel, financieel economisch, techniek, transport en logistiek, human resources, bouw, horeca en toerisme, ICT, telecommunicatie, reclame, communicatie en media, zorg en welzijn en de autobranche.

Al onze trainingen kunnen worden afgestemd op de praktijk van uw bedrijf. Door een doelgerichte aanpak van elke taalcursus, kan onnodige inspanning en tijdverlies voorkomen worden. Een taal leren, heeft veel overeenkomst met de wijze van uw bedrijfsvoering. Het heeft alles te maken met een goed inzicht van waar u zich nú bevindt, en van wat u wilt bereiken. Samen met u, inventariseren wij uw doelen en samen gaan wij aan de slag.

Afhankelijk van uw doelstelling en uw eigen planning kunt u kiezen uit verschillende trainingsvormen. Wilt u de taal snel leren dan kiest u voor een intensieve taaltraining.  Wilt u de taal liever in een rustige tempo leren, dan kiest u voor een semi-intensieve training van bijvoorbeeld één dag in de week of zelf een flex van slechts enkele uren per week. Alles is mogelijk, zelfs in het weekend. Wij bieden u optimale flexibiliteit ook tijdens uw training. En waar uw training plaats zal vinden, dat bepaalt u zelf. Op uw locatie, in-company of bij ons op het instituut in een rustige en inspirerend omgeving met of zonder verblijf. Aan u de keus! Kiezen voor ons instituut betekent o.a.:

Al onze opleidingen en trainingen voldoen aan de hoogste eisen.

Vandaar dat Altha-Lingua Taaltrainingen  één van de weinige centra is die, onder toezicht van het Franse Ministerie van Onderwijs, de TCF* toets voor de Franse taal mag afnemen. Daarnaast zijn onze methodieken voor alle talen geheel conform de eisen van het Europese Referentiekader.

 

Met uw keuze voor Altha-Lingua Taaltrainingen  kiest u voor een onderscheidend taleninstituut dat borg staat voor persoonlijk maatwerk, individuele aandacht en unieke leerconcepten. De grotendeels door onszelf ontwikkelde lesmaterialen, alsmede de professionaliteit van onze zeer ervaren docenten, bieden u de zekerheid van kwaliteit en effectiviteit. De bereikte resultaten worden objectief gemeten en gedetailleerd, samen met de tevredenheidanalyse van de cursist zelf, na afloop van elke training, aan u gepresenteerd.

 

Verdere uitgebreide informatie over Altha-Lingua Taaltrainingen  kunt u overigens vinden op onze website www.altha-lingua.nl Daar vindt u ondermeer een lange lijst van bedrijven waar wij, vaak al jarenlang, de taaltrainingen voor verzorgen, alsmede hun ervaringen met ons instituut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ervaring met Altha lingua Taaltrainingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Altha lingua Taaltrainingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!