Ervaringen met Excel

9,4
Gemiddeld cijfer voor Excel producten
Gebaseerd op 131 ervaringen
starstarstarstarstar
Thijs Duim
10
Excel

"Deze cursus was erg prettig om te ervaren! Masoed verstaat zijn vak en is zeer behulpzaam. Voor iedereen die Excel wil leren of zijn/haar kennis wilt opfrissen; is dit de plek om te beginnen" - 16-11-2021 17:15

"Deze cursus was erg prettig om te ervaren! Masoed verstaat zijn vak en is zeer behulpzaam. Voor iedereen die Excel wil leren of zijn/haar ke… alles lezen - 16-11-2021 17:15

starstarstarstarstar
Hashi Nur
Data scientist
10
Excel

"Masoed is een zeer ervaren instructeur. Hij beheerste Excel op een buitengewoon hoog niveau. Daarnaast kan hij het heel goed overbrengen. Deze cursus is een aanrader om de basis van Excel te leren. " - 16-11-2021 11:29

"Masoed is een zeer ervaren instructeur. Hij beheerste Excel op een buitengewoon hoog niveau. Daarnaast kan hij het heel goed overbrengen. De… alles lezen - 16-11-2021 11:29

starstarstarstarstar
Diego Gomez
10
Excel

"A great course! Definitely a positive and productive introduction to Excel. Masud used hands on examples and was really awesome at guiding us through the content. I feel that i've gained a strong understanding in Excel basics. I'm confident any student that joins will have a similar experience! Totally recommendable! " - 11-10-2021 10:40

"A great course! Definitely a positive and productive introduction to Excel. Masud used hands on examples and was really awesome at guiding u… alles lezen - 11-10-2021 10:40

starstarstarstarstar
Nick Brander
10
Microsoft Excel Specialist

"Zeer persoonlijke begeleiding met een heldere uitleg en goede oefeningen. Ook is er ruimte om je eigen onderwerpen aan te geven die afwijken van de inhoud van de inhoud van de cursus" - 02-08-2021 06:01

"Zeer persoonlijke begeleiding met een heldere uitleg en goede oefeningen. Ook is er ruimte om je eigen onderwerpen aan te geven die afwijken… alles lezen - 02-08-2021 06:01

Esther Goedknegt
starstarstarstarstar_border
Esther Goedknegt
Senior Financial Consultant
8
Excel Power Pivot

"Net mijn certificaat ontvangen van de Masterclass Excel Power Pivot die ik vorige week heb afgerond. Een zeer waardevolle training aangeboden door Creating Insights. Een mooie verdiepende training van deze module in Excel. In twee dagdelen wordt inzicht gegeven in de mogelijkheden die Power Pivot biedt. Een echte aanrader voor iedereen die zich regelmatig bezig houdt met het verzorgen van managementinformatie en gebruik maakt van grote databestanden." - 22-06-2021 10:03

"Net mijn certificaat ontvangen van de Masterclass Excel Power Pivot die ik vorige week heb afgerond. Een zeer waardevolle training aangebode… alles lezen - 22-06-2021 10:03

starstarstarstarstar
Eline Volkman
10
Online cursus Excel 2019

"De cursus word goed, duidelijk en helder uitlegt. Hij is goed up to date, met alle handelingen die ik nodig heb op mijn werk.
Alles word goed aangegeven en de oefenbestanden zijn helder.
" - 30-03-2021 12:47

"De cursus word goed, duidelijk en helder uitlegt. Hij is goed up to date, met alle handelingen die ik nodig heb op mijn werk. Alles word go… alles lezen - 30-03-2021 12:47

starstarstarstarstar_border
Rijanne Kuijper
Secretarieel ondersteuner P&O
8
Microsoft Excel klassikaal

"De scholing Microsoft Excel was een leerzame en interactieve scholing. Helaas kon de scholing vanwege de coronamaatregelen niet live doorgaan, maar dit werd snel opgelost door BTR en de scholing werd via Microsoft Teams aangeboden. Dit was prima te volgen. Annelies Boertien is een prettige trainer met veel geduld.
De groepjes waren klein en er is daarom voldoende ruimte en tijd om je vragen te stellen en extra oefeningen te maken. Voor aanvang van de scholing was het mogelijk om trainingswensen door te geven. BTR biedt echt scholing aan op maat. De contacten zijn goed en snel.

" - 23-03-2021 13:34

"De scholing Microsoft Excel was een leerzame en interactieve scholing. Helaas kon de scholing vanwege de coronamaatregelen niet live doorgaa… alles lezen - 23-03-2021 13:34

starstarstarstarstar_border
Mei-Lan Binkhuysen
Channel Manager (Business Analist)
8
Microsoft Excel Specialist

"Leerzame training. Soms iets te veel herhaling voor mij, maar begrijp dat dat vaak juist nodig is. Prettige trainer, weet goede sfeer neer te zetten. Goede mix work/fun. Fijn ook dat er van tevoren gecheckt wordt waar je graag iets over wil leren. Fijn dat het niveau met de andere cursist redelijk gelijk liep. Ik zou wel mensen die met de auto komen even uitleggen hoe ze in de parkeergarage kunnen komen." - 10-03-2021 08:05

"Leerzame training. Soms iets te veel herhaling voor mij, maar begrijp dat dat vaak juist nodig is. Prettige trainer, weet goede sfeer neer t… alles lezen - 10-03-2021 08:05

starstarstarstarstar
Wilma B
10
Excel 2019: Excel 2019 + Online Boek + Nulmeting

"Super fijn! Ik heb de cursus Excel 2019 Maatwerk afgerond en ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Veel informatie en je wordt goed geholpen waar dat nodig is." - 01-03-2021 12:16

"Super fijn! Ik heb de cursus Excel 2019 Maatwerk afgerond en ben heel blij dat ik deze cursus heb gevolgd. Veel informatie en je wordt goed … alles lezen - 01-03-2021 12:16

Beste Wilma, Bedankt voor je mooie review en zijn trots dat wij jouw kennis in Microsoft Excel 2019 hebben kunnen verbreden. Groet Graham Hulsebos

- 01-03-2021 12:16
starstarstarstarstar
Kelvin Gondorf
Planner
10
Open Inschrijving Excel basistraining mét startgarantie!

"Deelgenomen aan de basistraining, deze vond ik inhoudelijk zeer goed. Fijne methodische opbouw welke feilloos in elkaar overliep. De juiste balans met een trainer die op een aangenaam tempo en vol kennis en passie ons door alle opdrachten meenam. Zeker een aanrader! " - 11-12-2020 09:39

"Deelgenomen aan de basistraining, deze vond ik inhoudelijk zeer goed. Fijne methodische opbouw welke feilloos in elkaar overliep. De juiste … alles lezen - 11-12-2020 09:39

Dank je wel Kelvin voor deze positieve waardering!
Het was fijn dat je erbij was!
Succes met Excel!

- 11-12-2020 09:39
starstarstarstarstar
Marlous de Haan
Auteur en uitgever
10
Open Inschrijving Excel basistraining mét startgarantie!

"Zeer goed bruikbare training! Bevlogen trainer, die duidelijk uitlegt en me enthousiast door de stof begeleidde. Ofschoon ik al jaren lang Excel gebruik "op mijn eigen aangeleerde manier" er er een aantal dingen in zaten die ik al kende, was het overgrote deel van de training zeer bruikbare informatie over wat je met Excel allemaal kan doen. En dat wat ik al kende kon je op andere manieren vaak veel sneller en efficiënter doen ook nog. Mijn ogen zijn open gegaan voor de enorme mogelijkheden van Excel. De training is dan ook bijzonder bruikbaar en de trainer is bijzonder prettig. Ik ga zeker de vervolg training ook nog doen! " - 09-12-2020 17:24

"Zeer goed bruikbare training! Bevlogen trainer, die duidelijk uitlegt en me enthousiast door de stof begeleidde. Ofschoon ik al jaren lang E… alles lezen - 09-12-2020 17:24

Dank je wel voor je zeer positieve beoordeling Marlous!
Heel veel succes met je opgedane kennis en graag tot ziens in de volgende training!

- 09-12-2020 17:24
starstarstarstarstar
Kitty van Beek
10
Excellent met Excel

"Ik heb veel aan deze cursus gehad, De lessen werden op een leuke, duidelijke manier uitgelegd. Hierdoor heb ik de lessen met plezier gevolgd. Een aanrader als je meer over Excell wil leren." - 08-12-2020 13:24

"Ik heb veel aan deze cursus gehad, De lessen werden op een leuke, duidelijke manier uitgelegd. Hierdoor heb ik de lessen met plezier gevolgd… alles lezen - 08-12-2020 13:24

starstarstarstarstar_border
Bjorn Reinderts
Rayonmanager
8
Microsoft Excel Dashboards

"fijne complete training, met goede praktijkvoorbeelden, uitleg en tijd voor vragen en praktijk issues. Ed kijkt goed naar wat je doelstellingen zijn en past zijn training hierop aan. Zeer fijn dat ik in dit geval zelfs een privé training kon krijgen. " - 18-11-2020 07:18

"fijne complete training, met goede praktijkvoorbeelden, uitleg en tijd voor vragen en praktijk issues. Ed kijkt goed naar wat je doelstellin… alles lezen - 18-11-2020 07:18

starstarstarstarstar
Marco
10
Excel - Formules en Functies

"Ik heb deze training gevolgd om wat betere vaardigheden te krijgen met Excel. Binnenkort start ik met een nieuwe baan en ik had nog budget te besteden van mijn Outplacement. Ik heb vooraf een goed vergelijk gemaakt en voor SignOn gekozen. Professioneel, goeie trainers en klantvriendelijke. Ik ben een tevreden cursist. " - 23-10-2020 07:43

"Ik heb deze training gevolgd om wat betere vaardigheden te krijgen met Excel. Binnenkort start ik met een nieuwe baan en ik had nog budget t… alles lezen - 23-10-2020 07:43

starstarstarstarstar
Anoniem
QA Officer
10
Excel op maat

"Alles binnen de cursus werd duidelijk verteld door de docent. Inhoudelijk sloot ook alles prima aan bij mijn werkzaamheden dus de juiste info voor mij persoonlijk. Heb geen verbeterpunten. . " - 23-09-2020 17:02

"Alles binnen de cursus werd duidelijk verteld door de docent. Inhoudelijk sloot ook alles prima aan bij mijn werkzaamheden dus de juiste inf… alles lezen - 23-09-2020 17:02

starstarstarstarstar
Anoniem
expeditie & warehouse manager
10
Excel op maat

"De training is mij goed bevallen. De oefeningen waren goed en verder veel kunnen oefenen met verschillende functies. Verder ook nog aandacht besteed aan draaitabellen en aan grafieken waar we in de praktijk nu mee kunnen oefenen. " - 23-09-2020 15:41

"De training is mij goed bevallen. De oefeningen waren goed en verder veel kunnen oefenen met verschillende functies. Verder ook nog aandacht… alles lezen - 23-09-2020 15:41

starstarstarstarstar
Anoniem
QA Officer
10
Excel op maat

"De uitleg die we kregen was heel duidelijk. Verder veel en vooral ook goede oefeningen. De functies die we hebben geoefend waren relevant. Gerwin heeft veel geduld en je kan alles aan hem vragen. Verder ook een prettige stem om naar te luisteren. " - 23-09-2020 15:39

"De uitleg die we kregen was heel duidelijk. Verder veel en vooral ook goede oefeningen. De functies die we hebben geoefend waren relevant. G… alles lezen - 23-09-2020 15:39

starstarstarstarstar
Lorenzo Müller
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"In mijn nieuwe baan maak ik veel gebruik van excel. Ik had met excel geen ervaring tot ik een les van Remsey gehad had.

Fijne instructie, super duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk." - 16-09-2020 20:33

"In mijn nieuwe baan maak ik veel gebruik van excel. Ik had met excel geen ervaring tot ik een les van Remsey gehad had. Fijne instructie,… alles lezen - 16-09-2020 20:33

starstarstarstarstar
Folkert Schellekens
proces-operator
10
Excel Privétraining, groepstraining en maatwerk

"Gevraagde leerstof is ook gegeven door een aangename en enthousiast trainer. Deze locatie was in Covid-19 omstandigheden volgens de RIVM maatregelen in acht genomen. Dank julie wel, ik kan dankzij deze privétraning verder aan de slag met Excel." - 27-08-2020 11:20

"Gevraagde leerstof is ook gegeven door een aangename en enthousiast trainer. Deze locatie was in Covid-19 omstandigheden volgens de RIVM maa… alles lezen - 27-08-2020 11:20

starstarstarstarstar_half
A. Weinreder
Leidinggevende
9
Microsoft Excel klassikaal

"Toch fijn als er een trainer voor de groep staat die luistert, een prettige stem heeft en vooraf in kaart heeft gebracht waar mijn aandachtspunten lagen. Ik heb de training als zeer prettig ervaren en kan deze training ter harte aanbevelen. Tip. Vraag naar de trainer met het leuke overhemd ;). Bedankt voor de training BTR Trainingen. Ik kan voorlopig even verder. " - 31-07-2020 12:21

"Toch fijn als er een trainer voor de groep staat die luistert, een prettige stem heeft en vooraf in kaart heeft gebracht waar mijn aandachts… alles lezen - 31-07-2020 12:21

star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Steinie Janssen van Doorn
1
Excel 2010 Compleet NL-UK

"Erg gebruikersonvriendelijk. Tig keer klikken. Pedagogisch gezien niet aan te bevelen. Heel klantvriendelijk tot het moment dat ik afhaak. Heb training niet gevolgd past niet bij mijn leergedrag. Het enige wat ik geleerd heb is alvorens aan te melden eerst even kijken of het aansluit bij mij. Jammer een dure les. Bezint eer ge begint!" - 06-04-2020 15:54

"Erg gebruikersonvriendelijk. Tig keer klikken. Pedagogisch gezien niet aan te bevelen. Heel klantvriendelijk tot het moment dat ik afhaak. H… alles lezen - 06-04-2020 15:54

Beste Steinie, Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven over http://icttrainingen.nl/. Wij betreuren het ten zeerste dat u onze training als gebruiksonvriendelijk heeft ervaren. Ik heb met u telefonisch contact opgenomen om samen te kijken naar het gebruik van de training. Mocht u hier nog een keer behoefte aan hebben kijken we graag met u mee en helpen we u op weg. Wanneer u hierbij hulp wenst help ik u graag verder om het gebruiksgemak te vergroten. Sinds onze oprichting in 2010 is http://icttrainingen.nl/ uitgegroeid tot de grootste IT e-learning aanbieder van de BeNeLux met duizenden tevreden cursisten. We hadden u ook graag bij deze groep willen scharen. Met vriendelijke groet, Icttrainingen.nl

- 06-04-2020 15:54
starstarstarstarstar
Boom
Financieel Manager
10
Excellent met Excel

"Excel training op eigen locatie van 2 x 3 uur waarbij diverse disciplines praktisch zijn "bijgespijkerd" wat betreft Excel. Vooraf een prima afstemming over de te behandelen onderwerpen waardoor deze training ook echt toegevoegde waarde voor ons heeft als organisatie.
Prima en zeker aan te bevelen !" - 13-03-2020 15:42

"Excel training op eigen locatie van 2 x 3 uur waarbij diverse disciplines praktisch zijn "bijgespijkerd" wat betreft Excel. Vooraf een prima… alles lezen - 13-03-2020 15:42

starstarstarstarstar
Rebekka Janssen-Karsseboom
Administratief medewerkster
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Het was een duidelijke cursus, waar er ruimte was voor persoonlijke vragen en er werden ook goede tips gegeven. Kortom, aardig wat mogen leren in een korte tijd, had graag het 2e deel ook bij willen wonen. " - 03-03-2020 14:42

"Het was een duidelijke cursus, waar er ruimte was voor persoonlijke vragen en er werden ook goede tips gegeven. Kortom, aardig wat mogen ler… alles lezen - 03-03-2020 14:42

starstarstarstarstar
Aydemir
10
Microsoft Excel (voor beginners) (met certificaat)

"Overzichtelijk en duidelijk. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik ben heel erg tevreden over deze Excel cursus!
Interplein is een echte aanrader! Ik ga nog meer cursussen van Interplein aanschaffen. " - 29-01-2020 13:10

"Overzichtelijk en duidelijk. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik ben heel erg tevreden over deze Excel cursus! Interplein is een ech… alles lezen - 29-01-2020 13:10

starstarstarstarstar
Marianne Kersten
Medewerker bedrijfsvoering
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Ik vond het een heel nuttige cursus en ik heb veel geleerd op een dag vooral omdat er door Remsey goede uitleg gegeven is. Ik heb al vaker een excel cursus gevolgd maar nog nooit zo enthousiast geweest over hetgeen ik geleerd heb dan vandaag. Dus ik ben heel tevreden. " - 14-01-2020 13:18

"Ik vond het een heel nuttige cursus en ik heb veel geleerd op een dag vooral omdat er door Remsey goede uitleg gegeven is. Ik heb al vaker e… alles lezen - 14-01-2020 13:18