Ervaringen met Excel

9,4
Gemiddelde score van Excel producten
Gebaseerd op 141 ervaringen
Radmer Dinkgreve
starstarstarstarstar
Radmer Dinkgreve
Productmanager
10
Excel Level 2: Functies & Formules (Online 1 dag)

"Ik heb mijn kennis van de functies in excel goed kunnen opfrissen en verbeteren. Bart is een enthousiaste, ervaren trainer die op een toegankelijke manier alle stof uitlegt. Hij maakt er echt een gezamenlijke oefening van en dat werkte voor mij enorm stimulerend. " - 26-10-2020 16:06

"Ik heb mijn kennis van de functies in excel goed kunnen opfrissen en verbeteren. Bart is een enthousiaste, ervaren trainer die op een toegan… alles lezen - 26-10-2020 16:06

Bedankt Radmer! Je hebt duidelijk laten zien dat je alle Level 2 onderwerpen zeer goed beheerst. Complimenten voor je non-stop scherpte tijdens de hele online training!

- 26-10-2020 16:06
starstarstarstarstar
Marco
10
Excel Cursus - Formules en Functies

"Ik heb deze training gevolgd om wat betere vaardigheden te krijgen met Excel. Binnenkort start ik met een nieuwe baan en ik had nog budget te besteden van mijn Outplacement. Ik heb vooraf een goed vergelijk gemaakt en voor SignOn gekozen. Professioneel, goeie trainers en klantvriendelijke. Ik ben een tevreden cursist. " - 23-10-2020 07:43

"Ik heb deze training gevolgd om wat betere vaardigheden te krijgen met Excel. Binnenkort start ik met een nieuwe baan en ik had nog budget t… alles lezen - 23-10-2020 07:43

Lisanne Geschiere
starstarstarstarstar
Lisanne Geschiere
10
Excel Beginners Training

"Het was een duidelijke en leuke Excel training. Aan de hand van de duidelijke uitleg lukt het gemakkelijk om de opgedane kennis individueel toe te passen. De training bestaat uit twee klassikale momenten die enthousiast en leuk worden georganiseerd. " - 16-10-2020 10:50

"Het was een duidelijke en leuke Excel training. Aan de hand van de duidelijke uitleg lukt het gemakkelijk om de opgedane kennis individueel … alles lezen - 16-10-2020 10:50

Justin Becker
starstarstarstarstar
Justin Becker
Key Accountmanager
10
Excel Beginners Training

"Super professioneel en een leuke sfeer! Topgasten die de training gaven. Zelf schakelde ik vooral met Joppe. Ik vond het mooi om te zien hoeveel onontgonnen gebied er voor mij nog lag t.a.v. het werken met excel. Ik denk dat Smartenup echt een professionele en kundige partij is om in te schakelen als je datadriven visualisatie wil realiseren. " - 15-10-2020 15:03

"Super professioneel en een leuke sfeer! Topgasten die de training gaven. Zelf schakelde ik vooral met Joppe. Ik vond het mooi om te zien hoe… alles lezen - 15-10-2020 15:03

starstarstarstarstar
Anoniem
QA Officer
10
Excel op maat

"Alles binnen de cursus werd duidelijk verteld door de docent. Inhoudelijk sloot ook alles prima aan bij mijn werkzaamheden dus de juiste info voor mij persoonlijk. Heb geen verbeterpunten. . " - 23-09-2020 17:02

"Alles binnen de cursus werd duidelijk verteld door de docent. Inhoudelijk sloot ook alles prima aan bij mijn werkzaamheden dus de juiste inf… alles lezen - 23-09-2020 17:02

starstarstarstarstar
Anoniem
expeditie & warehouse manager
10
Excel op maat

"De training is mij goed bevallen. De oefeningen waren goed en verder veel kunnen oefenen met verschillende functies. Verder ook nog aandacht besteed aan draaitabellen en aan grafieken waar we in de praktijk nu mee kunnen oefenen. " - 23-09-2020 15:41

"De training is mij goed bevallen. De oefeningen waren goed en verder veel kunnen oefenen met verschillende functies. Verder ook nog aandacht… alles lezen - 23-09-2020 15:41

starstarstarstarstar
Anoniem
QA Officer
10
Excel op maat

"De uitleg die we kregen was heel duidelijk. Verder veel en vooral ook goede oefeningen. De functies die we hebben geoefend waren relevant. Gerwin heeft veel geduld en je kan alles aan hem vragen. Verder ook een prettige stem om naar te luisteren. " - 23-09-2020 15:39

"De uitleg die we kregen was heel duidelijk. Verder veel en vooral ook goede oefeningen. De functies die we hebben geoefend waren relevant. G… alles lezen - 23-09-2020 15:39

Daan Meijers
starstarstarstarstar
Daan Meijers
Medewerker supply chain
10
Online cursus Excel

"Zeer goede cursus om de basis vaardigheden (weer) onder de knie te krijgen, alle ingrediënten zitten erin om goed aan de slag te kunnen met excel.
Cursus werd duidelijk en een een goed tempo uitgelegd." - 22-09-2020 09:10

"Zeer goede cursus om de basis vaardigheden (weer) onder de knie te krijgen, alle ingrediënten zitten erin om goed aan de slag te kunnen met … alles lezen - 22-09-2020 09:10

starstarstarstarstar
Lorenzo Müller
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"In mijn nieuwe baan maak ik veel gebruik van excel. Ik had met excel geen ervaring tot ik een les van Remsey gehad had.

Fijne instructie, super duidelijke uitleg en zeer klantvriendelijk." - 16-09-2020 20:33

"In mijn nieuwe baan maak ik veel gebruik van excel. Ik had met excel geen ervaring tot ik een les van Remsey gehad had. Fijne instructie,… alles lezen - 16-09-2020 20:33

starstarstarstarstar
Folkert Schellekens
proces-operator
10
Excel – Privétraining, groepstraining en maatwerk

"Gevraagde leerstof is ook gegeven door een aangename en enthousiast trainer. Deze locatie was in Covid-19 omstandigheden volgens de RIVM maatregelen in acht genomen. Dank julie wel, ik kan dankzij deze privétraning verder aan de slag met Excel." - 27-08-2020 11:20

"Gevraagde leerstof is ook gegeven door een aangename en enthousiast trainer. Deze locatie was in Covid-19 omstandigheden volgens de RIVM maa… alles lezen - 27-08-2020 11:20

star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Irene Lorjé
planner
1
Online cursus Excel

"Zeer slechte ervaring tot nu toe. Al 2 maanden geleden aangemeld en betaald, maar nog steeds niet kunnen starten met de cursus. Op bellen en mail krijg ik geen reactie." - 25-08-2020 13:02

"Zeer slechte ervaring tot nu toe. Al 2 maanden geleden aangemeld en betaald, maar nog steeds niet kunnen starten met de cursus. Op bellen en… alles lezen - 25-08-2020 13:02

starstarstarstarstar
Jolanda van Rooij
Kwaliteitsfunctionaris
10
Online cursus Excel

"Martijn is duidelijk, heeft een fijn tempo en is prettig om naar te luisteren. Cursus is logisch opgebouwd, begint bij de basis en gaat steeds dieper op de materie in." - 29-07-2020 06:45

"Martijn is duidelijk, heeft een fijn tempo en is prettig om naar te luisteren. Cursus is logisch opgebouwd, begint bij de basis en gaat stee… alles lezen - 29-07-2020 06:45

starstarstarstarstar
J.H. Pet
10
Online cursus Excel

"Een 10 met een griffel \○/
Een instructeur met een aangename stem die je rustig door de materie loodst. Hierdoor is het mogelijk om de oefeningen synchroon mee te doen zonder dat je de video telkens moet stoppen en/of terug spoelen. Dit levert vooral tijdwinst op. " - 06-07-2020 12:59

"Een 10 met een griffel \○/ Een instructeur met een aangename stem die je rustig door de materie loodst. Hierdoor is het mogelijk om de oef… alles lezen - 06-07-2020 12:59

Arjen Versteeg
starstarstarstarstar_border
Arjen Versteeg
Corporate Recruiter
8
Excel Beginners Training

"Met veel plezier aan de Excel-cursus bij Smartenup deelgenomen.

Een leuke, interactieve cursus die via Zoom werd aangeboden, dit ging prima. Joppe en Didi waren de trainers en de training zat goed in elkaar. Deelnemers werden welkom geheten door Didi en Joppe legde alles goed uit door het scherm te delen. Ook was er voldoende tijd voor vragen.

Naast de online lessen was er ook genoeg tijd voor zelfstudie middels de toolbar, waar alles nog eens duidelijk werd uitgelegd.

Tot slot was Joppe ook per email goed bereikbaar en werden mijn vragen snel beantwoord.

Kortom, een aanrader voor iedereen die nog meer uit Excel wil halen!

" - 28-05-2020 13:04

"Met veel plezier aan de Excel-cursus bij Smartenup deelgenomen. Een leuke, interactieve cursus die via Zoom werd aangeboden, dit ging pr… alles lezen - 28-05-2020 13:04

starstarstarstarstar
Joanne Jongens
Business Development lead
10
Excel Beginners Training

"Afgelopen september heb ik Excel L1 gevolgd bij Smartenup. Wat ik erg fijn vond aan deze cursus, was dat we snel en gestructureerd door alle Excel basics gingen. Ik had al eens elders een Excel cursus gedaan, die meteen veel omvattend was, waardoor ik in de war raakte van de hoeveelheid functies en hoe dit nu daadwerkelijk toe te passen. Bij Smartenup hebben ze een goede en praktische methode ontwikkeld, waar we klassikaal door alle basis stappen zijn gegaan. Denk hierbij aan formules schrijven als SUM, COUNT, AVERAGE, maar ook hoe je snel navigeert door je bestand met data. Mede dankzij de oefeningen, kon ik de cursus gelijk toepassen in mijn dagelijkse werkzaamheden. Door de persoonlijke aandacht van de begeleiders is het makkelijk om vragen te stellen. Daarnaast was er ook een prettige groepsdynamiek met young professionals, waarbij sommige deelnemers helemaal nieuw waren met het gebruik van Excel, terwijl anderen een refreshment wilden. Ik ben fan!" - 19-04-2020 21:21

"Afgelopen september heb ik Excel L1 gevolgd bij Smartenup. Wat ik erg fijn vond aan deze cursus, was dat we snel en gestructureerd door alle… alles lezen - 19-04-2020 21:21

Ha Joanne! Bedankt voor jouw review van de klassikale training in september. Fijn dat je de opbouw in complexiteit en de combinatie van theorie en praktijk prettig hebt ervaren. We zijn trots om jou als fan te hebben!

- 19-04-2020 21:21
star_halfstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
Steinie Janssen van Doorn
1
Excel 2010 Compleet NL-UK

"Erg gebruikersonvriendelijk. Tig keer klikken. Pedagogisch gezien niet aan te bevelen. Heel klantvriendelijk tot het moment dat ik afhaak. Heb training niet gevolgd past niet bij mijn leergedrag. Het enige wat ik geleerd heb is alvorens aan te melden eerst even kijken of het aansluit bij mij. Jammer een dure les. Bezint eer ge begint!" - 06-04-2020 15:54

"Erg gebruikersonvriendelijk. Tig keer klikken. Pedagogisch gezien niet aan te bevelen. Heel klantvriendelijk tot het moment dat ik afhaak. H… alles lezen - 06-04-2020 15:54

Beste Steinie, Bedankt dat u de moeite heeft genomen een review te schrijven over http://icttrainingen.nl/. Wij betreuren het ten zeerste dat u onze training als gebruiksonvriendelijk heeft ervaren. Ik heb met u telefonisch contact opgenomen om samen te kijken naar het gebruik van de training. Mocht u hier nog een keer behoefte aan hebben kijken we graag met u mee en helpen we u op weg. Wanneer u hierbij hulp wenst help ik u graag verder om het gebruiksgemak te vergroten. Sinds onze oprichting in 2010 is http://icttrainingen.nl/ uitgegroeid tot de grootste IT e-learning aanbieder van de BeNeLux met duizenden tevreden cursisten. We hadden u ook graag bij deze groep willen scharen. Met vriendelijke groet, Icttrainingen.nl

- 06-04-2020 15:54
starstarstarstarstar
Boom
Financieel Manager
10
Excellent met Excel

"Excel training op eigen locatie van 2 x 3 uur waarbij diverse disciplines praktisch zijn "bijgespijkerd" wat betreft Excel. Vooraf een prima afstemming over de te behandelen onderwerpen waardoor deze training ook echt toegevoegde waarde voor ons heeft als organisatie.
Prima en zeker aan te bevelen !" - 13-03-2020 15:42

"Excel training op eigen locatie van 2 x 3 uur waarbij diverse disciplines praktisch zijn "bijgespijkerd" wat betreft Excel. Vooraf een prima… alles lezen - 13-03-2020 15:42

Roeland Knoester
starstarstarstarstar
Roeland Knoester
Mede-eigenaar Nationale Belasting Adviseurs
10
Excel Beginners Training

"Na jaren zeer inefficient te hebben geploeterd gingen er na deze training voor beginners direct deuren open om sneller te werken. Het tempo van de klassikale training(en) was lekker vlot en tegelijkertijd was er ook individueel voldoende aandacht van de trainer(s). Daarbij waren ze buitengewoon vriendelijk en kon ik aansluiten bij de lunch (drankjes/gezonde versnaperingen werden tijdens de training al verzorgd). Al met al werd mijn vermoeden meer dan bevestigd dat ik dit veel eerder had moeten doen. Oprecht een aanrader voor een ieder die met Excel werkt!
" - 09-03-2020 18:20

"Na jaren zeer inefficient te hebben geploeterd gingen er na deze training voor beginners direct deuren open om sneller te werken. Het tempo … alles lezen - 09-03-2020 18:20

Ha Roeland! Bedankt voor het schrijven van deze review. Het doet mij goed om te lezen dat we jouw vermoedens hebben bevestigd en dat dit heeft geresulteerd tot een inschrijving voor Level 2 en zelfs 3. Tot dan!

- 09-03-2020 18:20
starstarstarstarstar
Rebekka Janssen-Karsseboom
Administratief medewerkster
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Het was een duidelijke cursus, waar er ruimte was voor persoonlijke vragen en er werden ook goede tips gegeven. Kortom, aardig wat mogen leren in een korte tijd, had graag het 2e deel ook bij willen wonen. " - 03-03-2020 14:42

"Het was een duidelijke cursus, waar er ruimte was voor persoonlijke vragen en er werden ook goede tips gegeven. Kortom, aardig wat mogen ler… alles lezen - 03-03-2020 14:42

starstarstarstarstar
Aydemir
10
Microsoft Excel (voor beginners) (met certificaat)

"Overzichtelijk en duidelijk. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik ben heel erg tevreden over deze Excel cursus!
Interplein is een echte aanrader! Ik ga nog meer cursussen van Interplein aanschaffen. " - 29-01-2020 13:10

"Overzichtelijk en duidelijk. Ik heb heel veel nieuwe dingen geleerd. Ik ben heel erg tevreden over deze Excel cursus! Interplein is een ech… alles lezen - 29-01-2020 13:10

starstarstarstarstar
Marianne Kersten
Medewerker bedrijfsvoering
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Ik vond het een heel nuttige cursus en ik heb veel geleerd op een dag vooral omdat er door Remsey goede uitleg gegeven is. Ik heb al vaker een excel cursus gevolgd maar nog nooit zo enthousiast geweest over hetgeen ik geleerd heb dan vandaag. Dus ik ben heel tevreden. " - 14-01-2020 13:18

"Ik vond het een heel nuttige cursus en ik heb veel geleerd op een dag vooral omdat er door Remsey goede uitleg gegeven is. Ik heb al vaker e… alles lezen - 14-01-2020 13:18

starstarstarstarstar
Monique van Herk
Administratief medewerker
10
Excel - Analyzing Data With Excel

"Ik ben erg tevreden over de training die gegeven is. De uitleg was erg duidelijk, er was voldoende oefenmateriaal en we hebben voorbeelden uit de praktijk gebruikt. Ik heb hier veel van opgestoken." - 14-01-2020 13:18

"Ik ben erg tevreden over de training die gegeven is. De uitleg was erg duidelijk, er was voldoende oefenmateriaal en we hebben voorbeelden u… alles lezen - 14-01-2020 13:18

starstarstarstarstar_half
Anne Ketelaars
Roosteraar
9
Excel - Analyzing Data With Excel

"Een erg fijne en zeer leerzame cursus. Remsey heeft een fijne en overzichtelijke oefentool gebouwd waar je goed met kunt werken en volop mogelijkheden hebt tot oefenen. Uitleg is zeer helder, to the point en hij weet de aandacht ook goed vast te houden. Ook de sneltoetsen en handigheden binnen excel zijn nuttig om te weten. Het was tevens fijn dat het programma kon worden aangepast naar onze behoeften, vragen en praktijkvoorbeelden. Excel kan erg veel, dat wist ik al, maar nu heb ik ook de nodige kennis paraat. Niveau was goed, prima te doen voor beginners, maar ook voldoende mogelijkheden voor meer ervaren gebruikers zou ik zeggen. Remsey mag zeker vaker incompany komen, wat mij betreft. " - 14-01-2020 11:49

"Een erg fijne en zeer leerzame cursus. Remsey heeft een fijne en overzichtelijke oefentool gebouwd waar je goed met kunt werken en volop mog… alles lezen - 14-01-2020 11:49

starstarstarstarstar_border
Aukje Dries
Medewerker onderwijsbureau
8
Excel - Analyzing Data With Excel

"De uitleg was heel duidelijk. Cursusmateriaal was goed. opdrachten waren goed. Ik heb er veel van geleerd. Overall goede training. weet verder niet wat ik nog meer moet zeggen maar moet d30 woorden " - 14-01-2020 11:10

"De uitleg was heel duidelijk. Cursusmateriaal was goed. opdrachten waren goed. Ik heb er veel van geleerd. Overall goede training. weet verd… alles lezen - 14-01-2020 11:10

starstarstarstarstar_half
Anne van Loon
Administratief medewerker
9
Excel - Analyzing Data With Excel

"Veel erg handige tips gehad. De uitleg was duidelijk en we konden alles vragen. Ook werd de cursus aangepast naar onze behoeftes voor onze werkzaamheden.
Het was ook fijn dat de cursus in twee dagedelen was gesplitst zodat we zelf konden bepalen welke onderdelen we graag wilde leren." - 14-01-2020 11:08

"Veel erg handige tips gehad. De uitleg was duidelijk en we konden alles vragen. Ook werd de cursus aangepast naar onze behoeftes voor onze w… alles lezen - 14-01-2020 11:08