Barada Opleidingscentrum

Adres:

Rijnzathe 4
3454PV De Meern

Beschrijving

Barada Opleidingscentrum Utrecht, De Meern verzorgt korte beroepsopleidingen en workshops - o.a. Feng Shui, Vijf elementen Voeding, Nine Star Ki - vooral gebaseerd op de Vijf Elementen en hun energievolle, vitaliserende werking. Door de Vijf Elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal - op de juiste manier te activeren, wordt op eenvoudige wijze intern evenwicht en daarmee vitaliteit, op gewicht …

Lees de volledige beschrijving

Barada Opleidingscentrum Utrecht, De Meern verzorgt korte beroepsopleidingen en workshops - o.a. Feng Shui, Vijf elementen Voeding, Nine Star Ki - vooral gebaseerd op de Vijf Elementen en hun energievolle, vitaliserende werking. Door de Vijf Elementen - water, hout, vuur, aarde, metaal - op de juiste manier te activeren, wordt op eenvoudige wijze intern evenwicht en daarmee vitaliteit, op gewicht zijn en een lekker in je vel gevoel gerealiseerd. Bij ons leer je op praktische wijze hoe.

De holistische kijk op de mens en het aanspreken van het zelfhelend vermogen is een andere peiler waar de opleidingen op gebaseerd zijn. Het Taoïsme en de Chinese Geneeskunde zijn hierin een voorbeeld. De wijze waarop het Taoïsme - een Chinese levensfilosofie - en de Chinese geneeskunde naar pijnlijke emoties kijkt, is de leidraad. Ogenschijnlijk negatieve emoties worden als waardevolle boodschappen gezien en geven aan dat er een disbalans is. Tijd om iets bij de bron aan te pakken dus. Volgens de Chinese geneeskunde is de belangrijkste inwendige oorzaak van een ziekte een gebrek aan emotioneel evenwicht. Het niet verwerken van emoties belast onze organen. Ook hier gaat het over het aanpakken van achtergebleven emoties - ook wel blokkades genoemd - om weer evenwichtig en vitaal te worden.

In onze opleidingen en workshops streven we er naar de kennisoverdracht zo praktisch en toegankelijk mogelijk over te brengen. Wil je meer weten? Kijk op de website of plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in.

Ervaring met Barada Opleidingscentrum?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Barada Opleidingscentrum? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Diana Jansen Verweij
Diana Jansen Verweij
Mensen energievol in hun kracht zetten - dat is mijn passie

Trainers

Diana Jansen Verweij
Diana Jansen Verweij
Mensen energievol in hun kracht zetten - dat is mijn passie

Extra kenmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 120.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!