BartN-Trainingen

Adres:

Sandenburg, 243
2036PE HAARLEM

Beschrijving

BartN Trainingen is geboren in de praktijk. Onze trainers werkten (en werken) jarenlang in de zorg, in diverse branches en op verschillende niveaus. Wij weten dus hoe het is om te werken met mensen. We weten ook hoe het is om trainingen te ontvangen, aan te vragen of te geven. Op de werkvloer zagen we welke methodes effect hebben, en welke niet. Dat standaardmodules de plank vaak misslaan, bijvoor…

Lees de volledige beschrijving

BartN Trainingen is geboren in de praktijk. Onze trainers werkten (en werken) jarenlang in de zorg, in diverse branches en op verschillende niveaus. Wij weten dus hoe het is om te werken met mensen. We weten ook hoe het is om trainingen te ontvangen, aan te vragen of te geven. Op de werkvloer zagen we welke methodes effect hebben, en welke niet. Dat standaardmodules de plank vaak misslaan, bijvoorbeeld. Of dat overambitieuze leerdoelen vooral demotiveren, terwijl het succes van bereikbare leerdoelen juist aanzet tot meer. En vergeet de borging niet!

Onze aanpak

Kwaliteit zit in de nuance. Bij ons liggen geen kant-en-klare programma’s op de plank. Elke training, cursus of workshop van BartN Trainingen is uniek en ontwikkeld na uitgebreid overleg met de opdrachtgever. We beginnen pas met samenstellen als we weten wie de training gaan volgen, wat zij willen leren en in welke omgeving ze werken. Bij incompany trainingen nemen we vooraf een kijkje op de (zorg)locatie. Bovendien komen we na afloop terug om te horen of de leerdoelen zijn behaald en – het belangrijkste! – of het lukt de verworven kennis echt toe te passen in de praktijk. En onze trainers? Die zijn expert in hun eigen vakgebied. Dat spreekt vanzelf.

Onze filosofie

Deze aanpak in drie stappen – voorbereiden, trainen, evalueren – is kenmerkend voor onze filosofie. Omdat we geloven dat ‘verbinden’ de snelste weg is naar duurzaam succes, zoeken we altijd naar een verbindingsdriehoek. We besteden in onze lesstof bijvoorbeeld aandacht aan managers, medewerkers én cliënten. We werken altijd met drie basiselementen: lichaam, geest en omgeving. En in de zorg trainen we medewerkers, mantelzorgers én vrijwilligers.

Onze visie

Wij vinden dat creatief denken de beste voedingsbodem is om nieuwe kennis en vaardigheden te laten bloeien. Daarom stimuleren wij onze cursisten stappen te wagen buiten de ingesleten paden. Kleine, desnoods. Dit doen we met innovatieve trainingen, cursussen en workshops, zo veel mogelijk op inspirerende locaties. Het nét even anders doen, dat maakt werken met mensen mooier.

Ervaring met BartN-Trainingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij BartN-Trainingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 71.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 135.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!