BHV Nieswaag

BHV Nieswaag

Adres:

Deventerseweg 62
2994 LD Barendrecht

Beschrijving

BHV Nieswaag is een onderneming met VCA* gespecialiseerd in veiligheidstrainingen en alle vraagstukken zoals b.v. inrichting BHV organisatie, RI&E, ontruimingstekeningen, ontruimingsplannen Awareness en VCA etc.

BHV Nieswaag is zeer flexibel in het leveren van opleidingen welke zijn afgestemd op de praktijk en op maat ingericht voor elke branche. BHV Nieswaag is werkzaam door geheel Nederland, zo…

Lees de volledige beschrijving

BHV Nieswaag is een onderneming met VCA* gespecialiseerd in veiligheidstrainingen en alle vraagstukken zoals b.v. inrichting BHV organisatie, RI&E, ontruimingstekeningen, ontruimingsplannen Awareness en VCA etc.

BHV Nieswaag is zeer flexibel in het leveren van opleidingen welke zijn afgestemd op de praktijk en op maat ingericht voor elke branche. BHV Nieswaag is werkzaam door geheel Nederland, zowel Open inschrijving als In company en ook op ieder gewenst tijdstip. Onze opleidingen inclusief scenario’s zijn er specifiek op gericht om zoveel mogelijk in te spelen op de situatie ter plaatse van zowel het bedrijf/instelling. Het belang van realistisch oefenen is dat hierdoor de oefeningen kunnen worden afgestemd op de risico’s binnen een bedrijf/instelling.

BHV Nieswaag beschikt over een software programma inclusief database waarmee de mogelijkheid bestaat om cursisten uit te nodigen (eventueel ook met een cursuskeuze toegevoegd) via een persoonlijke email om deel te nemen aan een cursus. De contactpersoon wordt op deze manier ontlast en heeft de mogelijkheid alle gegevens in te zien binnen zijn eigen ruimte in onze database.

Ons trainingscentrum is uitstekend uitgerust met diverse trainingsmogelijkheden en opstellingen. In onze sfeervolle koffiekamer kunnen de deelnemers gebruik maken van diverse lunchmogelijkheden.

Al onze medewerkers (instructeurs) zijn gecertificeerd door NIBHV, Nibra, NNR, CCV, Het Oranje Kruis en de Politieacademie. Onze veiligheidskundigen zijn geschoold Middelbaar of Hoger. Tevens hanteren wij een hoge kwaliteitsstandaard voor al onze cursussen. BHV Nieswaag heeft een kwaliteitsbeheer systeem VCA* en verzorgd de cursussen volgens de laatste wet- en regelgeving en de richtlijnen conform het NIBHV, Oranje Kruis, CCV en NRR.

Onze 2e afdeling BOA Nieswaag richt zich op weerbaarheid, mentaal sterk, agressie en BOA/RTGB opleidingen.

BHV Nieswaag heeft veel opleidingen en cursussen in portefeuille, mocht het zo zijn dat u een onderwerp mist of wilt u een cursus op maat gericht laat het ons weten.

Ervaring met BHV Nieswaag?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij BHV Nieswaag? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 73.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of neem contact op met onze klantenservice.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 132.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!