Boval Service Centrum

Adres:

Zadelmakerstraat 140
1991JE Velserbroek

Beschrijving

MAAK GEBRUIK VAN ONZE KENNIS!

 

Interactief, modern en professioneel

Boval Service Centrum beschikt over een moderne cursusruimte waar onze professionele trainers op interactieve wijze en gebruik makend van aansprekende praktijkvoorbeelden u en uw medewerkers bekend maken met VCA examenonderwerpen als arbowetgeving en brand- en explosiegevaar. Voor een optimale voorbereiding worden veel mogelij…

Lees de volledige beschrijving

MAAK GEBRUIK VAN ONZE KENNIS!

 

Interactief, modern en professioneel

Boval Service Centrum beschikt over een moderne cursusruimte waar onze professionele trainers op interactieve wijze en gebruik makend van aansprekende praktijkvoorbeelden u en uw medewerkers bekend maken met VCA examenonderwerpen als arbowetgeving en brand- en explosiegevaar. Voor een optimale voorbereiding worden veel mogelijke examenvragen besproken en kunt u verschillende proefexamens maken. Tijdens de cursus kunt u ongelimiteerd gebruik maken van onze koffie- en theefaciliteiten en geniet u van een smakelijke lunch. Aansluitend aan de cursus volgt het officiële examen. Bij een positieve uitslag ontvangt u uw diploma en handig VCA-pasje in creditcard formaat binnen enkele weken per post.

 

Basisveiligheid VCA

De opleiding voor uw uitvoerende medewerkers die werkzaam zijn op risicovolle (bouw)plaatsen. Deze eendaagse cursus staat in het teken van het veilig uitvoeren van werkzaamheden en leert de cursist aan de hand van concrete voorbeelden hoe operationele risico's tot een minimum beperkt kunnen worden. De cursus start om 8.00 uur en duurt tot 15.30 uur, waarna u tot 16.30 uur de tijd heeft voor het officiële examen.

Kosten € 235,-.

 

VOL - VCA

Beschikt u over een diploma dat binnenkort verloopt of heeft uw medewerker veel leidinggevende ervaring in een omgeving waar de VCA normen gehanteerd worden? Dan kunt u kiezen voor onze VOL-VCA cursus voor ZZP'ers en uw (meewerkende) leidinggevenden. Deze eendaagse cursus staat in het teken van het veilig (laten) uitvoeren van werkzaamheden en biedt de cursist praktische handvatten medewerkers te motiveren werkrisico's tot een minimum te beperken. De cursus start om 8.00 uur en duurt tot 15.30 uur, waarna u tot 16.30 uur de tijd heeft voor het officiële examen.

Kosten: € 255,-

 

Geen cursus, wel examen

Studeert u liever zelfstandig? Ook dat is mogelijk. U ontvangt ons lesmateriaal dat zeer geschikt is voor zelfstudie door het gebruik van afbeeldingen, praktijkvoorbeelden en oefenvragen. Hierna neemt u op het moment dat u het beste uitkomt deel aan het reguliere examen op de locatie van uw keuze.

Kosten: € 110,-

 

In-company

Onze professionele trainers kunnen de cursus vanaf  zes deelnemers ook op uw bedrijfslocatie verzorgen. U stelt in dat geval een ruimte ter beschikking die voldoet aan de eisen van de examencommissie. De trainer beschikt zelf over een beamer en projectiescherm. Aansluitend kunt u het officiële examen laten afnemen op uw locatie. Wij maken voor u graag een offerte op maat.

 

 

 

 

Ervaring met Boval Service Centrum?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Boval Service Centrum? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Boval Service Centrum heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 86.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 110.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!