Chain Technical Professionals

Adres:

Rotterdam Airportplein 36
3045 AP Rotterdam

Beschrijving

Chain Academy is een initiatief van Chain Technical Professionals en heeft als doel "persoonlijke en collectieve ontwikkeling door middel van het delen van kennis en ervaring".

Chain heeft als missie het realiseren van ambities en weet dat kennis en ervaring specialisten en opdrachtgevers in staat stelt doelen, groei oftewel ambities te bereiken. Daarom biedt Chain Academy professionals en opdrac…

Lees de volledige beschrijving

Chain Academy is een initiatief van Chain Technical Professionals en heeft als doel "persoonlijke en collectieve ontwikkeling door middel van het delen van kennis en ervaring".

Chain heeft als missie het realiseren van ambities en weet dat kennis en ervaring specialisten en opdrachtgevers in staat stelt doelen, groei oftewel ambities te bereiken. Daarom biedt Chain Academy professionals en opdrachtgevers de mogelijkheid kennis en ervaringen op te doen en te delen door middel van workshops, seminars en trainingen.

Autodesk Authorised Training Center (ATC)

Trainingen en cursussen worden verzorgd door Chain Academy. Chain Academy is een Autodesk Authorised Training Center. Dit betekent dat onze opleidingen, faciliteiten, trainingsmateriaal en trainers voldoen aan de kwaliteitsnormen van Autodesk. Hierdoor bent u als werkgever of deelnemer verzekerd van een goede en succesvolle training. 

Trainingen en cursussen

Onze Autodesk gecertificeerde trainer verzorgt trainingen en cursussen op elk niveau, van starter tot expert. Maatwerk of generiek. Deze trainingen kunnen in house of op locatie worden gegeven en helpen tekenaars, designers, engineers en andere CAD-gebruikers hun kennis en vaardigheden te verbeteren.

Ervaring met Chain Technical Professionals?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Chain Technical Professionals? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 75.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 87.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!